View tracker

Hej på er!

Japp som rubriken lyder är det renovering på gång i köket där diskho spis och skåp ska bytas ut.

Därför har vi lämnat iväg lilleman under dagen och det är lite tomt nu när man är så van vid hans ljud, och nu när allt inte har gått som det skulle under renoveringen så blir det nog en lång dag iväg för han.

Men än så länge njuter han nog över att slippa namn och pappas töntiga danser osv.😂

Likes

Comments

Hej på er!


Blev ju ingen raketstart på denna bloggen från min sida, tänkte ändå ge det ett försök nu igen när man har en lugn stund över(har det en del men då går tiden till annat).

Dem så kallade "sömnproblemen" höll i sig i nån dag till efter jag skrev senast, men den egna sängen är för tillfället ett ställe där lilleman inte har nån lust att vara oavsett om han sover eller är på väg att somna.
Därför har det blivit en hel del sömn mellan oss i stora sängen.

Det har sina fördelar och nackdelar kan man ju säga då man sover på helspänn med han i mellan oss i princip, fördelen är ju att han oftast vaknar före och ligger och krafsar på antingen mamma eller pappas arm och den som vaknar först av oss är den som får världens smile och en perfekt start på dagen👌🏻


Funderade en hel del innan lilleman kom till världen på hur min relation kontra min tjejs relation till knodden skulle vara när jag är iväg på jobb och vad man skulle missa, och fram till för någondagsen så kändes det som man hängde med rätt bra ändå men nu är det verkligen full rulle när man kommer hem.
Bus och stök hela tiden från våran otroligt glada son😀

Nu blev det ju litegrann skrivet iaf, får se när man kommer ihåg att göra det igen nästa gång 😜

Ha d sålänge
Likes

Comments

Hej!

Och så kom den! Vaddå undrar ni?
Jo den ändrade dygnsrytmen, sen i torsdags har min lille son haft otroligt svårt att somna, och när han väll somnat så har det varit i 2-3 timmar innan han vaknar upp ledsen och hungrig.
Ni kanske rynkar på näsan åt detta men det är som så att han sovit hela nätterna ett bra tag och varit väldigt lätt att natta.

Med andra ord är det en liten omställning som ja ändå tycker vi har klarat galant här hemma om än lite tröttare på dagarna. Grejen med mig är att jag har inga problem med att vara uppe på natten utan det kommer när det är dags för jobb och då är man inte pigg det kan jag lova skulle hellre sova än att äta lunch😬.

Men den tröttheten och allt vad det innebär är mödan värt när man kommer hem till det underbaraste leendet i världen❤️

Hur är det med era kids? Har det ändrats åt samma håll eller har det kanske varit tvärtom, att dem sovit sämre innan och bättre nu vid 6mån?

/Pappa R

Likes

Comments

Hallå på er!

Här kommer mitt första blogginlägg nånsin, här kommer det uppdateras och ventileras då och då om olika ting i mitt liv.
Här har ni en liten(väldigt liten) presentation.

Jag är 25 år och har två söner och bor tillsammans med min ena son(6måm) och min sambo, min förstfödda son klarade tyvärr inte födseln efter komplikationer men har alltid en STOR plats i våra hjärtan.

Detta är vad jag bjuder på i presentationsväg just nu, hoppas det räcker för stunden och att ni vill följa mig här. Kram på er!

/Pappa R

Likes

Comments