Party

Bjöd hit Terese, sten, Anne och andre på middag och ti att bada tunna. Hur mysigt som helst och är alltid lika kul att få umgås med gänget. Fast vi allihopa var typ sjuka och hostade oss igenom kvällen så vart de ändå lyckat!

Likes

Comments

vardag

Ringde in till jobbet imorse och berättade att jag hade haft feber under kvällen och inte kunde jobba. Idag har man varit rätt snurrig i huvudet och haft en otroligt irriterande hosta. Så dagen har ägnats åt brädspel och te drickande. Tjuv och polis, rita och gissa, mastermind och tornet vad det som kom fram på soffbordet. Jag har så svårt att inte ha något att göra, så när jag är sjuk brukar jag ha svårt att va still och bara glo upp i tacket som man "ska göra"
Dagen har varit mysig och fast jag sov 14 timmar imorse så kommer jag ändå somna tidigt ikväll.

Likes

Comments

Firat mini jul med Anne, Ola, Terese, sten och Andre. Vi åt en massa hembakat godis och hade paket öppning. Sen när alkoholen kom fram så börja vi spela "Cards against humanity" som är för övrigt det bästa spelet någonsin. Tycker verkligen om att vara med dessa människor, dom är så grymma på att släppa loss och ba va

Likes

Comments

Julen var underbar, att få umgås med familjen och lägga tid på varandra. Det är underbart

Likes

Comments

Oslo, Party

Går kvällen var så jävla grym. Det hände så himla mycket och man träffade på så sjukt mycket med folk. Om jag kortfattat ska beskriva kvällen så började det med förfest hos aggie och Albin. Sedan så drog jag och Agnes ut och bowlade, vi körde tre rundor och det gick på 500NOK. Sedan så träffade vi på två män i 40 årsåldern och den ena mannen hade förlorat sin fru i en ätstörning. Den andra mannen hade blivit dumpad av sin fru. Vi klickade iallafall bra med dom och då sa dom att ikväll är dom sugerdaddys. Så vi drog runt med taxi i stan och körde karaoke i bilen. Efter många misslyckade försök att komma in på en krog då alla hade 20 årsgräns så hittade vi en krog med 18årsgräns som vi kunde gå in på. Däremot var männen för gamla för att få gå med in. Så vi sa hejdå och önskade varandra en fortsatt lyckad kväll. Inne så träffade vi på en kille som "ska ta livet av sig" om jag inte gick med han hem. Han följde efter mig hela kvällen och hamnade nästan i slagsmål med de gänget killar vi hängde med resten av kvällen. Sen hem från krogen åkte vi cykeltaxi som endast kostade 100NOK att åka med. En jävligt bra kväll helt enkelt

Likes

Comments

Smink, Oslo

Jag har aldrig någonsin tänkt tanken på att köpa löshår. Men idag när vi skulle in på glitter och kolla lite snabbt på ett halsband så kom vi istället ut med dyrt löshår. På bilderna syns det kanske inte så mycket eftersom vi har satt det rätt högt upp, men imorgon när vi ska gå ut så kommer vi fixa det lite mer iallafall

Likes

Comments

Oslo, vardag

Jag älskar gotland, det gör jag verkligen men ibland så blir man så besviken på allt/alla som finns där. Jag vill inte vara den som "aldrig tog sig ifrån ön" så att dra till Norge är en sak som jag tror kan vara spännande och lärorik.
Jag är rätt nervös över att jag inte ska hitta jobb och boende, för då kan jag ju inte stanna här. Men ska slänga iväg lite CV och boende ansökningar idag, sen ikväll blire ut och kolla stan med Agnes!

Likes

Comments

Smink

Även fast sminket satt kvar lite halvtaskigt så blev jag ändå nöjd! Jag menar man ser ju vad jag försöker föreställa? Sen så är det ju linserna som gör den stora effekten men vafan ;)

Likes

Comments