Header

Tyckte det såg så mysigt ut att blogga, ladda upp en massa bilder och snacka lite skit. haha

Jag gör inget annat än att räknar ner inför Turkiet resan. Har velat av ön så grymt länge och nu så jävlar! Vi åker på söndag om en vecka och så kommer vi hem söndagen efter den. Beroende på om vi har internett eller inte på hotellet så kommer jag ladda upp bilder i stort sätt varje dag. Sen ska jag ta med datorn också och det får vi fan se om jag orkar. Asså jag är typ nervös över att jag ska packa ner för mycket grejer och så på flygplatsen så ba ''Ditt bagage väger tyvärr för mycket så du får slänga ut lite saker här på golvet :/'' Får väl ställa väskan på en jävla våg här hemma och se till att den inte är för överviktigt för att kunna följa med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ingen är medveten om det för att jag aldrig har vågat berätta.Likes

Comments

Ikväll är det Valborg och jag vet fortfarande inte vart jag ska vara. Det står emellan att festa och att inte festa och så som jag känner nu ska jag nog dricka men inte festa haha. Det ska kanske snöa/regna ikväll och det suger ju.

För övrigt har mina skor kommit! Väntat i två veckor på dom och nu är dom här! Jag köper nästan aldrig skor för jag tycker det är drygt och dyrt. Det är liksom inte min grej. Jag köper ett par och har dom i 8 år innan jag köper nya haha.


Likes

Comments

Dagen har spenderats åt att polera olika bilar. Det är ganska drygt men det har ändå varit helt okej eftersom pappa och bror har hjälpt till. Efter vi var färdiga körde jag och Daniel moppe ut till udden. Jag försöker lära honom hur man kör och det går faktiskt jävligt bra! Men nu ska jag äta tacos haha.

Likes

CommentsHar fått förkylningsinfluensa? Har ont över hela kroppen, feber och ont i halsen. Jag har inte tid att bli sjuk nu, har uppgifter som jag behöver göra och lämna in. Eftersom jag inte kan åka buss in till stan och hämta läxorna så får jag ligga hemma på sudret som en jävla klump och ba vänta. Sov tre timmar inatt också och jag typ drömmer saker fast jag är vaken? Så jobbigt eftersom när jag ska sova så hör jag mitt hjärta slå jätte högt och så ligger jag och vrider mig för att jag tycker det är så jävla äckligt. Haha

Likes

Comments

Den här veckan har varit grymt bra. Måndag så hängde jag med Terese och tisdag har jag ingen aning om vad jag gjorde. Onsdag, torsdag och fredag har det varit fest så jag är typ helt död. Pappa tyckte jag skulle hjälpa honom med att bära grenar igår och jag kunde på allvar inte gå tre meter utan att vilja lägga mig ner. Haha ångesten..


Likes

Comments

Vill lägga mig ner, blunda och bara inte existera för en stund


Likes

Comments


Likes

Comments

Måndagen den 31 mars
Blev 17 år i lördags och i fredags fick jag en överraskningsfest av riktigt fina kompisar. Till förrätt bjöd dom på skagenröra med avokado och rostat bröd. Det var hur gott som helst och sen hade dom fixat bakad potatis och chokladkaka med hallon. Jag har liksom varit ganska nere dom senaste veckorna och sen så fick man den här överraskningen. Man kan ju inte bli annat än glad igen.

Idag bestämde jag mig för att stanna ute på landet en dag till och strunta i timmes lektionen som jag annars hade. Ska åka upp och handla lite sen drar jag väl in till stan senare ikväll.
Likes

Comments