View tracker

Oslo, Party

Går kvällen var så jävla grym. Det hände så himla mycket och man träffade på så sjukt mycket med folk. Om jag kortfattat ska beskriva kvällen så började det med förfest hos aggie och Albin. Sedan så drog jag och Agnes ut och bowlade, vi körde tre rundor och det gick på 500NOK. Sedan så träffade vi på två män i 40 årsåldern och den ena mannen hade förlorat sin fru i en ätstörning. Den andra mannen hade blivit dumpad av sin fru. Vi klickade iallafall bra med dom och då sa dom att ikväll är dom sugerdaddys. Så vi drog runt med taxi i stan och körde karaoke i bilen. Efter många misslyckade försök att komma in på en krog då alla hade 20 årsgräns så hittade vi en krog med 18årsgräns som vi kunde gå in på. Däremot var männen för gamla för att få gå med in. Så vi sa hejdå och önskade varandra en fortsatt lyckad kväll. Inne så träffade vi på en kille som "ska ta livet av sig" om jag inte gick med han hem. Han följde efter mig hela kvällen och hamnade nästan i slagsmål med de gänget killar vi hängde med resten av kvällen. Sen hem från krogen åkte vi cykeltaxi som endast kostade 100NOK att åka med. En jävligt bra kväll helt enkelt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Smink, Oslo

Jag har aldrig någonsin tänkt tanken på att köpa löshår. Men idag när vi skulle in på glitter och kolla lite snabbt på ett halsband så kom vi istället ut med dyrt löshår. På bilderna syns det kanske inte så mycket eftersom vi har satt det rätt högt upp, men imorgon när vi ska gå ut så kommer vi fixa det lite mer iallafall

Likes

Comments

View tracker

Oslo, vardag

Jag älskar gotland, det gör jag verkligen men ibland så blir man så besviken på allt/alla som finns där. Jag vill inte vara den som "aldrig tog sig ifrån ön" så att dra till Norge är en sak som jag tror kan vara spännande och lärorik.
Jag är rätt nervös över att jag inte ska hitta jobb och boende, för då kan jag ju inte stanna här. Men ska slänga iväg lite CV och boende ansökningar idag, sen ikväll blire ut och kolla stan med Agnes!

Likes

Comments

Smink

Även fast sminket satt kvar lite halvtaskigt så blev jag ändå nöjd! Jag menar man ser ju vad jag försöker föreställa? Sen så är det ju linserna som gör den stora effekten men vafan ;)

Likes

Comments

Party, Smink

Var inte så värst utkläd igår, kom direkt ifrån en begravning där jag serverade och hade inte någon större lust/tid att sitta och sminka mig i evigheter. Ikväll däremot ska jag gå all in, så kommer väl ta några timmar att sminka sig hehe.

Likes

Comments

vardag

Hur många bloggar har man egentligen inte haft genom åren? Kommer ihåg bloggnamnen jag valde som "tjejenmedbastahumorn" eller "photobyannelie" haha så jävla pinsamt nu i efterhand. Namnet på den här bloggen är väl inte mycket bättre men jag kan tycka det är lite jobbigt att döpa en blogg till sitt för och efternamn som är det vanligaste. Det känns lite som att bloggen blir så himla lätt att hitta då, tex när man söker jobb och arbetsgivaren söker på ens namn på Google.

Likes

Comments