TJABA

Denna vecka har hitintills varit ganska seg, men trots det mysig också. Den har främst bestått av lugnt häng i en park, eller som igår, ett treatbesök med Hanna för ovanlighetens skull. Vissa tycker definitivt att vi spenderar för mycket tid på treat, som är en bar för övrigt, men otroligt skönt att ha ett stammis-hak. Dessutom kul att man ofta stöter på folk man känner där oavsett dag haha.. äkta "treat-torskar".
Resten av veckan består av jobb och enbart jobb. Lite segt såklart, men skönt att passen kommer på löpande band nu så man kommer in i rutinen. Jobbar torsdag-måndag samt två dagar till nästa vecka, sen bär det av till Gotland med tjejerna! Ska bli riktigt kul faktiskt, förhoppningsvis har vi vädret på vår sida när vi är där. Av någon anledning är det nästan alltid dåligt väder på Gotland när jag åkt dit haha, nej nu överdrev jag lite men det har varit upprepade tillfälle i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

TJA
Ännu en mysig dag av solnjutande och kompishäng har passerat. Jag mötte upp Josefin x2 på Stureplan och så drog vi till Djurgårdens sjöcafé, väldigt härligt! En aning blåsigt men roligt att utnyttja tiden till vänner. Imorgon vankas andra ståhej, troligtvis Vigårda följt av Vau De Ville med tjejerna.
På fredag är det som alla vet midsommar! Planen just nu är middag/fest hos Hannas kompis vilket blir kul!

Likes

Comments

Jag har precis kommit hem ifrån en så mysig kväll med Vera. En sån där stund som verkligen uppfyller en med livsglädje var det. Om det berodde på den nyligen infunna sommarvärmen, min goda potatissallad med rostbiff eller Vera är en svår karamell. Men efter lite övervägande skulle jag ändå säga att det var tack vare Vera, en vän av guld.

Vi satte oss med filt i Vitabergsparken och njöt med lite mat, snacks och vin, en oslagbar kombo helt enkelt! Bådas käftar gick i 200 km/h där både resplaner och kärlek fick ta plats. Vi pratade om att båda verkligen var sugna på att åka någonstans i vinter på en längre resa, och efter lite övervägande snöade vi in oss på Indonesien. Vi båda var överens om att vi ville åka ÖVERALLT, men att om vi inte bara bestämmer en destination kommer det aldrig bli något. Man ångrar aldrig en sådan erfarenhet som jag tror ger så mycket för livet, vi har ju hela livet på oss att göra alla de resor vi vill och besöka alla spännande platser som lockar!
KÖR BARA KÖR

Likes

Comments

Nu är det en vecka sedan studenten, vilket känns helt sjukt! Tider flyger jävligt snabbt iväg. Helt ärligt så är jag fortfarande lite känslomässigt avtrubbad, just eftersom jag inte vet vad jag ska känna riktigt. Jag har absolut ingen ångest eller orostankar, men inte heller euforiska översvämningar, helt dovt i huvudet bara. Jag tycker verkligen det är dumt att stressa upp sig eller sörja över detta kapitels slut för det kommer nya. Skolan har alltid varit en trygghet för mig och jag har alltid älskat att just gå i skolan. Jag är verkligen redo att upptäcka livet och allt vad det innebär nu, så länge man har ögonen öppna lurar nya äventyr bakom alla hörn och kanter.

Likes

Comments

​Sitter just nu och recapar en hetsig vecka som passerat. Är helt klar med skolan nu, känns helt galet verkligen. Jag har varken orkat eller hunnit tänka på vad studenten innebär för mig och vad som ska hända framöver. Det är väl som föga förväntat både spännande och svindlande att tänka på. Det är otroligt skönt att jag har sommaren planerad till att börja med, så att man inte bara kastas ut i ovetande haha. 

De senaste veckorna har bestått av mycket kompishäng, lite party och jobb. I måndags fyllde jag 19 år, vilket är en obetydande ålder. Firades med middag på den asiatiska restaurangen East, med skumpa och sushi. Annars var dagen inte speciell. Det är mycket firande framöver, Anna och min syrra Vickan fyller år imorgon, sedan är det fyra mottagningar nästa vecka. Men jag ska inte klaga, det är verkligen kul när mycket händer. Jag trivs verkligen som bäst med ett fullspäckat schema, i alla fall psykiskt. Igår var jag ute och flängde på stan med mina tjejer, mysigt att träffas allihopa trots att det blev lite oenigheter gällande vart vi skulle vara haha.

Likes

Comments

Pepp, Veckans låtar

Hur underbar är inte Madonna? Jag har aldrig haft någon särskild idol men måste erkänna att Madonna är wicked. Inte nog med att hon är otroligt vacker, åtminstone innan alla skönhetsoperationer, hon är också jävligt begåvad. Hon är både en ikonisk modefigur likaväl som musikalisk. Kolla bara hur snyggt fixad och klädd hon var! En av anledningarna till att Madonna blivit så omtalad är att hon alltid tagit ut svängarna och trotsat idén av hur en kvinna ska vara både som musiker och person. Hon har skapat sig en persona som skriker självsäkerhet och drivkraft, jag tror faktiskt aldrig att hon passerat obemärkt genom livet, oavsett kändisskap eller inte. Jag tycker personligen att kombinationen av hennes kläder, utstrålning, musik och öppenhet bidrar till en väldigt karismatisk bild av Madonna, eller image kanske man kallar det i kändisbemärkelse.

Låtarna här under är två av mina personliga favoriter. Material girl gör mig verkligen peppad och glad, den får mig att tänka på framtiden när man har sin egna lägenhet haha. Ser typ framför mig att jag sitter och rådunkar denna på högsta volym med någon konstig outfit till, kommer aldrig sluta gilla att klä ut mig och dansa loss framför spegeln. Min dröm vore verkligen att ha en megastor walk in closet med heltäckningsmatta och mängder kläder, skor och väskor där man kan ligga på golvet och lyssna på musik och dricka champagne haha.

Prayer är också jävligt bra, den har lite mer djup vilket jag gillar. Jag blir verkligen påverkad av musik, en låt kan verkligen få mig uppfylld både i euforisk och deppig mening. Tänkte först säga att den påverkar mig bra och dåligt, men att bli ledsen av musik är inte dåligt, jag är väldigt tacksam att musik kan framkalla så mycket känslor hos mig trots att bägaren ibland rinner över.

Likes

Comments

Igår hade min klass skiva! Temat var årtal, vilket jag tyckte var bra eftersom det är ganska brett. Lite besviken på att alla inte klädde ut sig så mycket som jag trodde, men men! Vi sa även att föräldrarna skulle klä ut sig, vilket mina inte var jätteglada över, slutade med att de klätt ut sig mest av alla haha! Fick mig i alla fall ett redigt skratt när pappa klev ur bilen i värsta utstyrseln och afro-peruk.
Middagen var rolig, vi löste upp nomineringar och körde lambo i princip, hann inte med mycket mer faktiskt. Efter middagen vankades eftersläpp, så då kom folk man bjudit in. Lite dålig uppslutning måste jag säga, men det var kul ändå. Idag har Hanna skiva på vida, temat är låttitel! Tror jag ska köra på låten "masquerade".

Likes

Comments

Till att börja med, hur snygg var inte min mormor klädd i skidbacken? Jag som är upp över öronen förtjust i färgen blå av alla dess slag, älskar outfiten! Som vanligt har hon den inte kvar, vilket är väldigt synd, hade inte haft något emot att sticka ut lite i backen! Andra bildens är från Åre från våras, la upp den på Instagram i brist på andra härliga vårbilder haha. Aja nog om dessa irrelevanta bilder.

Idag har jag en väldigt kort skoldag bestående av enbart två lektioner, mycket najs! När jag slutar runt 12, drar jag och Jossan på shoppingjakt till hennes garderob, efter det ska vi klämma in ett besök hos käftis då jag har tid. Sedan möter vi troligtvis upp Pripp och Grundström och planerar Gotland (!!) i sommar samt kollar på W:s fotbollsmatch på Östermalms IP. Vi är ju så pass originella att vi ska till Stockholmsveckan i Visby, så vi tänkte att det vore kul att planera och skriva bucketlist (till mig och Hanna, all the single ladies). Ska faktiskt bli väldigt mysigt då det var ett tag sen jag hängde hela dagen/eftermiddagen utan att behöva stressa någonstans! Dessutom härligt att få huvudet på andra tankar än framtiden, studenten och allt vad det innebär.

KRAM

Likes

Comments

Tjaba tjena hallå!

Denna vecka har varit så chill, vi har väldigt lite lvar att göra i skolan vilket innebär inställda lektioner. Dock kan jag tycka att det är lite tråkigt eftersom man gärna är där sista veckorna. Nu ligger jag fortfarande i sängen, tänkte gå ut och springa en liten stund! Jag ska till skolan runt 13 för att skriva rim till skivan! Den är alltså redan på söndag, temat är årtal. Känns som att det är fullt schema framöver tills studenten, framförallt roliga saker!
Jag känner att jag måste skriva ner allt som kommer nu så jag har lite koll haha. Sen senast då? Jag har lyckats få två jobb faktiskt, två helt olika är dem haha men skönt att veta att man kommer tjäna lite stålars i sommar. Funderar på om jag ska göra ett inlägg om mina sommarplaner? Blir nog bra. Jag får sån stress när jag tänker på att börja uppdatera igen, men vafan alla inlägg behöver inte vara genomtänkta och välplanerade? Kör bara kör!

Har för övrigt rensat ur mitt rum, likaså mina diverse tidningshögar jag samlat på mig. Jag fullkomligt älskar att köpa modetidningar, framförallt Vogue, Elle och damernas värld. Jag tror aldrig jag har flugit utan att ha med en tidning faktiskt, blir typ glad av det.Likes

Comments