Allmänt

Jag har världens sötaste lillebror verkligen, han blir verkligen så bra på bild. Det är så sjukt hur snabbt tiden går, och hur snabbt denna lilla krabat växt. Eftersom att han bara är 8 år är det omöjligt att inte se honom som liten, jag är ändå 10 år äldre än honom haha. Eftersom åldersskillnaden är så stor, är det svårt att relatera till hur en åttaåring tänker och tycker, svårt att förstå ibland också. Exempelvis är det lätt hänt att man skrattar bort saker som kommer ur en åttaåring mun, man tar det sällan så seriöst. Det är lätt att tro att man inte tänker så mycket när man är i den åldern, att man bara leker och äter godis, men det är ju verkligen inte så. Jag kommer verkligen ihåg jättemycket från mina år i lågstadiet, hur mycket man tänkte och vad man kände. Det är ganska kul att jag relaterar så mycket till när Love berättar om sina kärleksproblem, känner igen mig haha. Borde säga att det blir lättare, men vill inte att min lillebror ska ta mig för en lögnare. Hans kärleksbekymmer handlar om att fråga chans, gillar hon mig eller inte, vad ska jag säga, osv. Minns att jag själv skickade kärleksbrev i den åldern, frågade också chans på hälften av alla killar i min klass, dessvärre obesvarade frågor.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har under den senaste tiden, börjat uppdatera Instagram allt flitigare. Det bästa jag vet är verkligen att redigera bilder haha, varför inte dela med sig av dem liksom? Ibland är man ju så töntig att man oroar sig för att vara för aktiv, eller uppdatera för ofta, men det spelar ingen som helst roll egentligen. Vem bryr sig över huvud taget om hur ofta någon uppdaterar? Syftet med appen är ju liksom att dela med sig av bilder man tagit, men det känns som att det har utvecklats till ett forum där allt som postas måste vara otroligt välplanerat och genomtänkt. Rädslan att inte få tillräckligt många likes? Aja, vad vet jag mer än att man borde strunta i sådana tramserier.

Min instagram: Paulinaporsmyr

Likes

Comments

Vad har du på dig?

Svarta utsvängda kostymbyxor, blus/skjorta, blå väska, skinnjacka

Hur mår du?

Ganska bra, bortsett från en dålig start på morgonen. Kommer förser för att jag letade efter ett par solglasögon, och bråkade lite med familjen

Vad önskar du dig just nu?

Helst av allt en egen lägenhet, annars riktigt bra väder så man kan leva livet liite mer

Vad ska du göra ikväll?

Ikväll ska jag sitta barnvakt i två timmar, efter det blir det att plugga lite matte och finansera outfit inför fredagens bravader

Vad skrattade du åt senast?

Hmm, tror det var igår kväll när jag lyssnade på fredagspodden

Senaste köp?

Senaste "lilla" köpet var Nocco Carribean, annars en väska

Vem var det som ringde dig senast?

Det var Sofia, som ringde angående lördags festligheter

Vart vill du åka just nu?

På riktigt så har jag inte något speciellt ställe jag vill åka till. Jag vill ärligt talat vara hemma med mina vänner och leva livet sista terminen av skolan

Hur löd din senaste smskonversation?

Min senaste smskonversation var med min syrra, jag skrev "ta med glajjorna på torsdag"

Nästa planerade resa?

Nästa resa kanske blir till Mallorca, men inget bestämt

Vad ser du mest framemot den här veckan?

MÖSSPÅTAGNING OCH VALBORG

Vad åt du till frukost?

Vart en limpmacka haha, inte mer komplicerat än så


Likes

Comments

Annandag påsk, tydligen röd dag vilket innebar ingen skola. Skönt egentligen men hade dock varit nödvändigt att ta igen lite för min del. Aja, får försöka framkalla lite självdisciplin om det nu finns någon inom mig.
Idag tog jag en lång sovmorgon eftersom min sömn legat på minimum väldigt länge. Tror inte jag sovit mer än 7 timmar i sträck på ca 5 veckor, så det blir ett måste framöver. Nu är studenten nära och känner verkligen hur tiden flyger förbi, det händer minst två evenemang varje vecka nu. Men vafan man går bara i trean en gång (förhoppningsvis) så det är bara att härda ut. Känner att jag har svårt att fokusera på skolan när roliga saker händer runtomkring hela tiden, man blir väldigt disträ. Just nu ligger jag i sängen, nyduschad och insmord, med drake i lurarna.

Likes

Comments

Ny vecka och nya tag, jävla töntigt uttryck men så får det vara.

Min helg kan beskrivas med två ord: party och slapp. I lördags fyllde nämligen världens bästa Jossan 19, vilket firades med mys hemma hos henne och sedan utgång. Det vart en väldigt lyckad kväll måste jag säga, väldigt kul att dra ut när man är ett större gäng dessutom. Som vanligt vart det ett jäkla flängande till olika ställen, vilket gör att kvällen känns såååå lång, men det var bara härligt! Annars mådde jag väl som jag förtjänade i söndags, så fick bli att bara vara hemma och titta på serier haha. Har en väldigt stressig vecka framför mig med många måsten, men inget som inte går att lösa. Måste tag tag i mitt liv och få ordning och reda i vardagen om detta ska gå ihop, får börja med att skriva en att göra-lista helt enkelt. 

Ikväll blir det bara matteplugg inför morgondagens prov, och att sitta barnvakt en stund. Måste försöka att inte vara alltför lat nu när det bara är några veckor kvar av skoltiden (!!). Btw kolla hur snygga kompisar jag har, helt sjukt! Lovar att de har andra kvalitéer också, men första intrycket är inte illa.

Likes

Comments

Allmänt

Just nu sitter jag i soffan och funderar på hur jag ska lägga upp denna veckas planering. Har pluggmässigt en ganska stressig vecka framför mig, men har dessutom godbitar att se fram emot så mig går det ingen nöd på! På onsdag ska jag nämligen på en arbetsintervju som jag verkligen hoppas går bra, verkar vara ett otroligt roligt jobb så jag får hålla tummarna att det går vägen helt enkelt. På lördag fyller världens bästa vän Josefin år så hos henne vankas troligtvis drinkar och tilltugg för att sedan bli utgång, om allt går enligt planen givetvis. Om man bortser ifrån en massiv pluggvecka kan vi istället gemensamt glädjas åt det fantastiska vårvädret Stockholm bjöd på idag.

Idag har jag förövrigt mått sådär eftersom jag haft en rejäl förkylning som varit bestående i snart två veckor, vilket är mindre kul. Om jag ska fortsätta i klagospåret kan jag tillägga att jag även haft huvudvärk, får nästan alltid det när det är sol tyvärr. Har en teori om att jag är allergisk mot solen eftersom jag alltid blir extremt trött och får ont i huvudet, men det vore väl jävligt tråkigt om det var så? Tur i oturen att vi bor i Sverige där solen bara hälsar på en gång per sekel. Vill man se livet ifrån den ljusa sidan kan man tänka att allt är relativt, det hade varit betydligt värre att vara allergisk mot vatten, ellerhur?

Likes

Comments

Kläder och sånt, Fashion Baby

Tips, Tips, Tips

Kände att jag måste dela ed mig av något jag verkligen älskar att göra, och det är att frossa i videos gjorda av Vogue. De har alltså en egen Youtube-kanal där det ständigt uppdateras med nya videos gällande allt ifrån kändisars hem till modespaningar från olika länder. Om man nu är intresserad av mode, kändisliv, trender och allt vad dessa innebär är detta ett hett tips! Något jag verkligen gillar med videorna är att de flesta är väldigt korta och inte långdragna, utan mycket info på kort tid, suveränt. Jag länkar till tre videos som enligt mig är intressanta!

Frost yourselves

Likes

Comments

Kärt återseende, eller?

Nu börjar det, skivorna har alltså redan startats. Första skivan för min del gick av stapeln igår på café opera, temat var good vs bad. Vi kom på den geniala idén att vi skulle klä ut oss till mc gäng haha, ganska kul ändå. Kvällen började jag och Vera hemma hos Anna, vilket var trevligt! Av någon anledning är det oftast roligare innan man ska på något event eller liknande, man blir liksom peppad av att lyssna på musik och hänga med polare haha. Väl där hade jag väldigt roligt, många man kände som var där eftersom det framförallt var norra människor. Idag mår man däremot som man förtjänar, men lite trötthet har ingen dött av ändå. Ikväll vankas matteplugg, i den grad min hjärna klarar av det dock, inte mycket alltså. Har i flera dagar suktat att titta på gossip girl och dricka tranbärsjuice, så det får det nog bli ikväll faktiskt.

Likes

Comments