Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det dags att komma tillbaka till lite rutiner! När arbetstiderna är oregelbundna är det lätt att jag slarvar med frukost och mat i allmänhet. Blev så sugen på att göra egna juicer när jag gjorde det på jobbet haha. Men förstå mig rätt, detta är alltså inte något som ersätter mat, utan enbart mellis. Jag brukar vardagligen göra smoothies till frukost, men känner att jag vill ha lite omväxling! Jag gjorde dem i två smaker, och hällde upp i engångsmuggar med lock, älskar sånt haha. Det blev samma lagt nio juicer så har fyllt upp en hel hylla i kylen, men jag får dricka dem relativt snabbt eftersom de inte håller hur länge som helst...
Grön juice: spenat, ingefära, äpple, päron, mango, gurka, basilika, äppeljuice

Röd/lila juice: ingefära, morot, rödbeta, spenat, lime, gurka, kiwi

Likes

Comments

Har haft en väldigt hetsig vecka, men typ världens bästa också! Jag älskar verkligen när man kommer in i lite rutiner nu igen,m. Har jobbat hela veckan, vilket är så kul eftersom jag börjat på ett nytt! Jobbar just nu i Sturegallerian och det är skiteoligt verkligen. Otroligt sköna människor, samt nära hem vilket är riktigt värt. Jag rycker miljön runtomkring är jätteviktigt om jag ska trivas haha, vilket jag gör nu!

Utöver jobb har jag varit ute och röjt med nära och kära! Blir mer av det goda nästa vecka också så det är inget att grina över så att säga. Är så sugen på att tjäna stålar, planera lite höstgarderob och bara leva livet (spara liiite också om mamma och pappa får bestämma).

Likes

Comments

Låter lite snuskigt när jag tänker högt "i vilken ände ska jag börja", men det är ungefär så jag menar, jag pratar självklart om i vilken ordningen resans berättande ska genomföras. Men vafan, det är inte så noga, tid är bara ett mätinstrument.

Jag och tre andra tjejer bestämde oss för att vara originella och dra till Visby under den så kallade Stockholmsveckan, bra val av oss. Vi började resan hos Hanna i Katthammarsvik på hennes mysiga landställe, lagom uppvärmning liksom. Dagen efter blev vi skjutsade av Hannas brorsa till Våra lägenheter (vi bodde två och två) och gjorde oss lite hemmastadda. Självklart gick ingen nöd på oss, utan det vankades utgång redan första dagen! Första kvällen vart iofs rätt lugn, men resterande dagar följdes av party och socialiserande med andra livskåta människor. Jag kan i alla fall nöjt säga att resan översteg mina förväntningar, både kallis, människorna och resan i helhet. Mer detaljer än så känns långrandigt och otroligt onödigt. Är det ens någon som läser? Retorisk fråga, om nu någon liten rackare hade tänkt svara "ja gör". Jag fick i alla fall bekräftat att jag har en trogen läsare, min farmor. En värmande kommentar på ett gammalt inlägg av min bedårande farmor, så söt hon är! Kärlek.

Wow, en toaselfie med ballaste ljuset

Hannas söta hund King, och en najs utsikt

Kallis mannar, KALLIS.

Jag och älskade Hanna matchar som vanligt

Likes

Comments

MEN TJA

Det var ett bra tag sen måste jag ändå säga. Jag har haft världens bästa vecka i Visby v.29, och befinner mig just nu på en underbar ö i Kroatien vid namn Hvar. Visby kan jag snacka om i ett separat inlägg, blir bättre att dela upp roligheterna. Som sagt, åkte jag ner ensam till Kroatien i måndags till min familj som redan varit här i en vecka. Ön är dels känd för sin partysida en bit ifrån oss, vilken jag tyvärr inte får ta del av denna gång. Det svider lite i hjärtat när man vet att andra vänner är och pratar och chillar sönder på ena sidan, medan man sitter i lugnets kärna på andra. Ta det inte som ett klagomål, bara en gnutta avundsjuka kanske. Sjukaste var ju när vi åkte in till "party-kärnan", och mötte på några killar jag känner precis innan vi skulle åka tillbaka. De var fräscha och redo för party, och det var då jag kände mig en gnutta sugen, men aja. Väl där åt vi i en supermysig gränd och drack goda drinkar, det dög alldeles utmärkt.

Jag stannar i Kroatien tills söndag kväll, sen bär det av mot Estocolmo. Känns ändå bra att komma hem till lite rutiner och en stabil punkt i vardagen, då mår jag nämligen som bäst (oftast). Det vankas jobb, provjobb samt arbetsintervju veckorna framöver, är så redo att tjäna lite stålars. Vill ju redan nu planera in en ny resa att se fram emot, vardagslivet blir mycket enklare att hantera om man har ett mål, stora som små.

Likes

Comments

TJABA

Denna vecka har hitintills varit ganska seg, men trots det mysig också. Den har främst bestått av lugnt häng i en park, eller som igår, ett treatbesök med Hanna för ovanlighetens skull. Vissa tycker definitivt att vi spenderar för mycket tid på treat, som är en bar för övrigt, men otroligt skönt att ha ett stammis-hak. Dessutom kul att man ofta stöter på folk man känner där oavsett dag haha.. äkta "treat-torskar".
Resten av veckan består av jobb och enbart jobb. Lite segt såklart, men skönt att passen kommer på löpande band nu så man kommer in i rutinen. Jobbar torsdag-måndag samt två dagar till nästa vecka, sen bär det av till Gotland med tjejerna! Ska bli riktigt kul faktiskt, förhoppningsvis har vi vädret på vår sida när vi är där. Av någon anledning är det nästan alltid dåligt väder på Gotland när jag åkt dit haha, nej nu överdrev jag lite men det har varit upprepade tillfälle i alla fall.

Likes

Comments

TJA
Ännu en mysig dag av solnjutande och kompishäng har passerat. Jag mötte upp Josefin x2 på Stureplan och så drog vi till Djurgårdens sjöcafé, väldigt härligt! En aning blåsigt men roligt att utnyttja tiden till vänner. Imorgon vankas andra ståhej, troligtvis Vigårda följt av Vau De Ville med tjejerna.
På fredag är det som alla vet midsommar! Planen just nu är middag/fest hos Hannas kompis vilket blir kul!

Likes

Comments

Jag har precis kommit hem ifrån en så mysig kväll med Vera. En sån där stund som verkligen uppfyller en med livsglädje var det. Om det berodde på den nyligen infunna sommarvärmen, min goda potatissallad med rostbiff eller Vera är en svår karamell. Men efter lite övervägande skulle jag ändå säga att det var tack vare Vera, en vän av guld.

Vi satte oss med filt i Vitabergsparken och njöt med lite mat, snacks och vin, en oslagbar kombo helt enkelt! Bådas käftar gick i 200 km/h där både resplaner och kärlek fick ta plats. Vi pratade om att båda verkligen var sugna på att åka någonstans i vinter på en längre resa, och efter lite övervägande snöade vi in oss på Indonesien. Vi båda var överens om att vi ville åka ÖVERALLT, men att om vi inte bara bestämmer en destination kommer det aldrig bli något. Man ångrar aldrig en sådan erfarenhet som jag tror ger så mycket för livet, vi har ju hela livet på oss att göra alla de resor vi vill och besöka alla spännande platser som lockar!
KÖR BARA KÖR

Likes

Comments

Nu är det en vecka sedan studenten, vilket känns helt sjukt! Tider flyger jävligt snabbt iväg. Helt ärligt så är jag fortfarande lite känslomässigt avtrubbad, just eftersom jag inte vet vad jag ska känna riktigt. Jag har absolut ingen ångest eller orostankar, men inte heller euforiska översvämningar, helt dovt i huvudet bara. Jag tycker verkligen det är dumt att stressa upp sig eller sörja över detta kapitels slut för det kommer nya. Skolan har alltid varit en trygghet för mig och jag har alltid älskat att just gå i skolan. Jag är verkligen redo att upptäcka livet och allt vad det innebär nu, så länge man har ögonen öppna lurar nya äventyr bakom alla hörn och kanter.

Likes

Comments