Återigen vid slutet av en händelserik helg där både det ena och det andra ägt rum. Fredagen var fullspäckad med jobb tills klockan 19, men eftersom jag och Louise är sådana tidsoptimister när vi ska stänga tig det ett tag, vi hade Sebbe som sällskap dessutom vilket distraherade oss en aning haha. Vi tog en sväng till baren på Escalier där vi satt ett bra tag, vi fick sällskap av Bea som kom dit framåt kvällskvisten.

Lördag var även då jobb, halvkul eftersom det var så otroligt mycket gäster och därmed GA ska stressigt. Drog hem och käkade lördagsmiddag med familjen innan kvällen knöts ihop med Nicole och hennes kompisar. Vi drog till vida först och avslutade kvällen (läs morgon) på en efterfest bredvid Brillo. Idag vaknade jag i ett tungt moln av huvudvärk och bakistankar haha, jaja det var ju självförvållat så att säga.

Idag söndag, har jag slöat i några timmar och sedan handlat och lagat middag och efterrätt till min bonuspappa som fyller år idag. Jag lagade en svamppasta av guds nåde, så god att jag blir stolt över mina insatser, tror dessutom familjen höll med. Efterrätten bestod av citronfromage med riven lime, jordnötter, daim och rårörda hallon. Nu ska jag försöka få i mig lite sömn innan en ny arbetsvecka nalkas, godnatt.

KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagarna flyter på snabbare än någonsin, samtidigt går det psykiskt trögt att försöka lista ut vad jag ska göra med livet. Just nu vill jag inget annat än att bestämma mig, jag är så tankspridd att jag ger olika svar på frågan vad jag ska göra framöver. Jag vill uppleva ett äventyr, jag vill börja plugga, jag vill jobba och bli framgångsrik, jag vill hitta kärleken. Jag vill allt detta på en och samma gång, jag har inte tålamod nog att hålla fast vid en tanke åt gången, varför? Varje ledig sekund cirkulerar tankarna kring olika destinationer eller olika målbilder jag har. Jag blir stressad över att jag inte kan bestämma mig, jag tänker att gör jag inte det snart så är det försent. Jag vill inget hellre än att ha en personlig råddigare som kan vägleda och ta beslut åt mig, någon som känner mig bättre än jag själv. Jag har just nu brist på självdisciplin och beslutsamhet, däremot har jag överskott på idéer och tankar, alltid något. Jag är så avundsjuk på dem som brinner för något, de som har ett intresse de vill dedikera livet åt. De som har en målbild klar sedan barnsben, och som vet i vilken riktning de ska färdas redan från början. Jag vet inte hur jag ska göra för att bestämma mig, jag vet bara att jag vill och det är väl en början förmodar jag?

Likes

Comments

HALLÅ

Köpte förutom de ovan, en incester och en ögonskugga. Inget kul att visa på bild så det struntar vi i!
Örhängen: & Other Stories
Tröja, skärp och underkläder: H&M

Likes

Comments

Denna härliga tisdag började för min del när klockan ringde tolv. Väldigt skönt att få sova ut ordentligt efter en veckas arbete, samtidigt som jag gärna hade gått upp tidigare och tagit vara på morgonen, men vafan jag är ju bara mänsklig. Efter lite stressande så mötte jag upp min kära vän Simon för att luncha på K25, vilket var väldigt trevligt! Efter det fortsatte mitt spenderande, fast denna gång på kläder ovanligt nog. Kan visa upp det jag köpte i ett eget inlägg!
KRAM

Likes

Comments

Sitter just nu och tuggar i mig en lunchmacka och smoothie på jobbet. Denna vecka måste jag säga har varit hektisk just gällande jobbet. Jag har jobbat fem dagar denna vecka, vilket egentligen är en helt normal arbetsvecka för dem flesta, men jag har stängt varje gång samt att det varit otroligt mycket folk! Det är rent fysiskt utmattande då man springer runt som en yrhöna haha. Det bästa är dock att när jag väl slutar har jag överskottsenergi och dansar hem på gatorna med musik i lurarna. Att jag har en annorlunda energireglering är ett faktum.

Slutar 17 idag, efter det bär det av hemåt för att fixa till mig lite snabbt innan jag möter Louise. Tanken är krögarbowling (?!) med några killar från jobbet, så det kan nog bli kul hoppas jag.
KRAM

Likes

Comments

HALLÅ ELLER

Min nuvarande position är sängen, och min energinivå är lika låg som ett radhus med envåningsplan. Men så vitt jag vet är jag lycklig och frisk, en gnutta vilsen kanske men inget som inte går att lösa. Jag har alltså varit ledig nu i två dagar, ganska skönt att det är mitt i veckan eftersom det inget en "fredag hela veckan" känsla. Igår firade vi pappa som precis fyllt 49, detta gjorde vi med havskräftor och annat smarrigt. Innan dess tog jag med min älskade lillebror till en marknad, men mer om det i ett annat inlägg!

Okej, idag har jag dessvärre inte tillfört någon nytta varken i mitt eget liv eller någon annans. En mysig kväll fick kvällen ändå resultera i, ett mysigt restaurangbesök med min kära farmor och min kusin Julia! Riktigt god mat och sällskapet likaså. Imorgon är alarmet ställt på 7 för att jag ska hinna avnjuta en härlig frukost eller rättare sagt kaffe, innan pappa skjutsar mig till jobbet! Schyrre!

Likes

Comments