Idag har jag knappt andats, tror jag. Fullt ös. En elev "råkade" hamna i en kundvagn på väg till slöjden och dennes kompisar "råkade" köra honom lite väl fort in i en trottoarkant, men allt gick bra. Jag hade också i ett vagt ögonblick lovat barnen att få fram lite pyssel och den tiden jag skulle få fram detta använde jag istället till att vara skitnervös för att han hade hjärnskakning eller brutna ben. När dagen var slut hade jag även bokat in "plugga kemi och spela badminton med Anna" (enligt min kalender och jag hade glömt givetvis) så bara hem och vända blev det. ju då. Helt oinspirerad av uppgiften var jag dessutom så jag skrek rakt över Annas köksbord: "Jag tror jag är deprimerad" för att få så mycket sympati så att hon helt enkelt kunde förklara för mig vad uppgiften gick ut på. Det gjorde hon..... trots att hon tycker att jag inte ens kan stava till deprimerad. Jag kunde, tack vare Anna, skriva några rader. Sen vet jag inte vad som hände men det blev 2-2 i set när vi spelade?! What!? Det är ju jag som ska vinna ju. Dags att byta sport tycker jag..... 

Likes

Comments

Alla barn i år 4-6 i hela kommunen får lov att tävla i "På egna ben" som innebär att man ska gå till och från skolan istället för att hoppa in i föräldrarnas bil. Vi tävlar i 5 veckor och sedan koras en massa vinnare. Upp till 20:e får priser. Om jag minns rätt så var närmare 290 skolor i kommunen registrerade. 

Först låg vi i årskurs 4 på 2:a plats, men fick ingen bekräftelse om att vi faktiskt vunnit en dag på Prison Island för hela klassen. Vi meddelade barnen att det kan innebära att något är tokigt eller att vi får dela platsen med en annan skola. Vi fick sedan ett mejl om att vi ramlat ner på 4:e plats. Vi hade tydligen registrerat fel. 

Min kollega Izla ringde tävlingen och berättade hur vi hade registrerat våra studiedagar och berättade också att det var dom själva som sagt hur vi skulle göra för att det skulle bli rätt. Själv mejlade jag att jag bad om ursäkt om jag räknat fel men jag hade kontrollräknat sjuttioelva gånger och förstår inte riktigt hur jag annars skulle göra. De förstod alltihop och helt plötsligt var vi på 2:a plats igen! Därmed hade vi räknat rätt. Vi meddelade barnen och alla blev väldigt glada. 

Igår ringde de från tävlingen igen och jag tänkte "Men nääää, nu kan de väl inte säga att det blivit fel igen?".... men det var faktiskt så att den skola som vinnit 1:a pris, ett åkband och inträde till Liseberg för alla i klassen, hade registrerat fel antal elever och därmed gick 1:a priset till oss! Så nu vann vi hela grejen! Woooohoooooo! I morgon väntar intervjuer, pokal och foto för barnen! 

Likes

Comments

​En av världens bästa skådespelare.


Likes

Comments

Likes

Comments

​Lugnaste helgen. Barnfri. Alldeles för mycket mat. Jag råkade klicka hem en ny säng och har ingen aning om när den kommer, men kände helt plötsligt att jag behövde en ny. Om jag ska vara helt ärlig så var det en soffa jag ville ha. Vet inte riktigt vad som hände. Jag har blivit lite retad för att man inte kan köpa en säng på nätet som man aldrig provat att ligga i, men jag bara känner att detta kommer bli så himla bra. Om det blir katastrof får jag väl släpa ner den tre trappor och skicka tillbaka den. Hur svårt kan det vara liksom..... möjligen bökigt men inte svårt. 

Johan serverade mig anka framför TV:n till "Så mycket bättre". Dessutom kom både paketet från H&M med min nya klänning! Jag hittade dessutom två nya träningsbyxor och två julklappar på den lilla shoppingrundan innan jag hamnade i soffläget. Tänkte att sängen redan skickade min ekonomi åt helvete så jag drog kortet och blundade. Lindas motto från början, som jag nu tog över. Hittade detta fotot i Johans mobil. 


Likes

Comments

​Här läser vi kemi och har vansinnigt roligt. Vi har vansinnigt roligt var vi än befinner oss och jag kan väl erkänna att jag aldrig i mitt liv tackat ja till den här kursen om hon inte varit en av deltagarna. Nu har vi börjat spela badminton och det var inte en dag försent. När man trivs så jäkla bra med någon så borde vi ju ses oftare. Så nu, förutom när vi pluggar, måste vi ses en gång i veckan. Om man avbokar badminton av skäl som inte är godkända får vi böta med fika och annat. 

Hursomhelst så har min vecka varit makalöst jobbig och jobbet har liksom varit semester. När man helt plötsligt får en käpp i hjulet privat så är Anna den vän som kan se från hundra perspektiv och kan ge en massa bra råd när man som mest behöver dom. Så ni som tror att vi bara flamsar runt..... (det gör vi visserligen 92 procent av vår tid tillsammans) kan jag berätta att det finns en jäkligt seriös sida också. 

Tack för att du finns och att jag fick ventilera helt hysteriskt i 2 timmar i tisdags! Det hjälpte så himla mycket. Tack även för att du läser allt jag skriver. Du är grym! Jag är så tacksam för att du orkar. 


  • 245 readers

Likes

Comments

​Det ser strålande snyggt ut med en dessert i glas och är ju vansinnigt enkelt och kan förberedas. Dessa tog ett par minuter att göra. Jag vispade mellangrädde och vände försiktigt ner Vanilj-kvarg. Köpte Degistivekex med mjölkchoklad. Varvade gräddblandningen, kexen brutna i så delar och bär. Hade bottom så jag fick ta frusna bär som jag tinat i ett durkslag. Annars hade jag serverat dessa med färska. I alla fall på toppen....

  • 247 readers

Likes

Comments

  • 429 readers

Likes

Comments