Lille Sam ser ut som en liten farbror

Min bror Roberto vid grillen

Syster Erika och pojkvännen Fredrik

​Vince fick allt han önskade sig och tyvärr missade jag att ta ett foto på Junia som också fyllde år. Hon åkte iväg på nya inlines och förmodligen hamnade hon i Danmark .... 

Likes

Comments

Firade dessa två.
Jocke & Sara
1 år som gifta
Bomullsbröllop

Likes

Comments

​Så innerligt trött på att man inte kan förstå de enkla knepen för att få allt att bli så harmoniskt som möjligt. Det finns ett ord som faktiskt hjälper mot det mesta. "Förlåt". Så enkelt att få den där andra personen att mjukna lite. För när du väl står där... väldigt arg och besviken på den andra, och helt plötsligt får ett uppriktigt "förlåt", då är det inte lika enkelt att behålla den där ilskan. Eller hur? Tänk vad enkelt det hade varit om människan kunde svälja sin stolthet någongång ibland och faktiskt säga "Förlåt, det var inte meningen att slänga ur mig det där". Problemet blir ju antingen mycket mindre eller faktiskt löst helt och hållet. Dock håller vissa fast vid den där stoltheten tills den gnager på ens egen själ. Stoltheten blir något man håller fast vid för man tror att den gör människan starkare och kanske oövervinnerlig. Om man är stolt över fel saker här i livet så gräver man sin egen grav. Den blir djupare och djupare... och till slut är den faktiskt så innerligt djup att det förmodligen inte finns någon återvändo. Jag är inte världsbäst på att tåla kritik eller se mina egna fel och brister. Men jag vet när jag gått för långt. Jag vet också när det är jäkligt lägligt att säga förlåt. Därför har jag inte grävt min egen grav. 

Likes

Comments

I fredags avslutade jag dagen med att lova att komma och titta på deras hemmamatcher i helgen. En på lördagen och en på söndagen. Så i morse drog jag med mig min son och åkte till Välen. 

Vi kom gående precis strax efter avspark för jag körde givetvis till fel fotbollsplan först. Något är väldigt tokigt med mitt lokalsinne och jag tackar alltid övre makter för att någon smart kom på GPS. Hursomhelst så kom jag fram och de vinkade glatt. De blev så stolta och glada. Det var kanske extra spännande att "fröken" kom och tittade. Det blev givetvis speciellt för barnen men det var även väldigt speciellt för mig. Jag beundrar dessa små människor. De har så mycket glädje och kärlek till varandra. De är så enormt duktiga på att inte bara acceptera, utan även ta vara på varandras olikheter. 

Jag är deras idol (i alla fall nu när de går i 4:an... de blir ju äldre sen liksom....) och de är mina idoler. Tänk att just jag får vara en väldigt viktig person i deras liv. Att just jag får vara med att påverka och forma deras liv nu och även deras framtid. Att just jag är omtyckt av alla dessa människor. När det gäller respekt är det inget man bara får, utan något man förtjänar. Vi har alla förtjänat varandras respekt och jag är den lyckliga som får vakna varje morgon och faktiskt vilja gå till jobbet. Det är ett tufft yrke, men det det ger så mycket mer än vad det tar. 


Likes

Comments

Har inte tid, ork eller inspiration. Bloggen har varit tyst ett bra tag nu. Dessutom visas det reklam vilket det inte ska göra... jag återkommer. Just nu tar bloggen en pause.

Likes

Comments

Vi blev bara ovänner en enda gång .... otroligt. Ganska harmonisk shopping ändå.

Likes

Comments