Efter "Så mycket bättre" i går kunde jag helt enkelt konstatera att Danny är en av vårt lands absolut manligaste människor. Den närvaron i blicken gör väl alla kvinnor alldeles knäsvaga! Man vill ju liksom kidnappa honom, lägga honom i ett stort fruktfat hemma på bordet och bara sätta sig på en stol och titta honom rakt in i ögonen. I timmar. Kanske i dagar. Ett vackert par det där, Danny och Molly. Fanns väl en del ögonblick i går där jag tänkte "Pax för att få vara Molly!".

Jag vet att det bästa tipset för skönhet är att få 8 timmar sömn. Jag har fått 10 timmar sömn i natt och måste därför vara väldigt vacker idag. Jag gick upp, satte på kaffet. Tog fram de räkningar som inte dras automatiskt och skickade iväg betalningarna innan ens kaffet var klart. Satte mig sedan (hör och häpna) och skrev klart min kemitenta. Deadline i morgon och jag har kommit på att jag skriver bäst under press. Dock är jag ett åskmoln om någon stör mig under denna pressade tid. Innan jag druckit kopp nummer två hade jag redan skickat in den och den blev bra. Till och med bättre än bra. Nu har jag lite advent-städ-tända-första-ljuset-grejen kvar samt läsa in mig på hur jag ska bedöma de nationella muntliga proven i svenska. Jag ska in och stöd-bedöma med min kära kollega Helén i morgon.

Ps. Jag blandade mango chutney med creme fraiche. Pressade i lite vitlök. Salt & peppar. Så himla gott! Till allt! Det får inte vara billig variant på chutney utan kör på den från Santa Maria eller någon annan. 


Ha en skön söndag och 1:a advent


Likes

Comments

Till vänster är fantastiska Josefine. En tjej som varit min elev på Klareberg, och jag är så glad att vi haft kontakt genom hela högstadiet också. Till höger är Saga! Min bästa väns dotter som jag är gudmor till. Så stolt! Ni var så duktiga på Konserthuset idag! Helt slutsålt!!

Storasyster Tilda gratulerar sin syster

Här pussar jag denna vackra, modiga tonåring

Mysig kram från lillebror Elton

  • 207 readers

Likes

Comments

Har faktiskt köpt julklappar de senaste två veckorna!
Man kan aldrig börja för tidigt!

Jag har åkt iväg för att köpa skinnhandskar i flera veckors tid nu men glömt köpa varje gång. Kommer hem med allt annat utom handskar! Nu har jag äntligen ett par! Kommer säkert glömma dom på gymmet eller hos någon vän eller så... det blev därför ett par från H&M som jag har råd att tappa bort. 199kr. Puder och pensel var ett sånt där panik-köp 10 minuter innan butiken stängde. Handlade du 3 varor så blev det liksom 20 procent rabatt... Kan man ju inte missa!

Jag ska på glöggfest och man ska då dekorera sig själv i någon typ av julig accessoar. Så ny köpte jag både öronmuffar och en gran-huvud-bonad. Jag ser inte klok och det är ju det som är meningen.

Tips! Ett torrschampo som ger mycket volym! Bra julklapp! Jag använder så mycket torrschampo så jag skulle förmodligen klassas som "överkonsumerande".

  • 224 readers

Likes

Comments

Det jag äter allra mest:

Mjuk pepparkaka
Smörstekt broccoli med flingsalt
Hårdost
Mjölkchoklad med apelsin
Mjölkchoklad med nötter
Nybakat bröd
Ägg med kaviar
Grönsallad med vinägrette
Salami
Dumlekolor
Smoothie på hallon
Schnitzel med pressad citron
Råstekt potatis i ugn
Kalla såser

  • 269 readers

Likes

Comments

Något mager... I know. Några kilo på denna kropp och hon skulle förmodligen både vara och se friskare ut.

Victoria Beckham måste vara en av världens bäst klädda kvinnor. Allt hon tar på sig vill jag ha!

  • 294 readers

Likes

Comments

https://www.youtube.com/watch?v=rCRP-5om_3Y&feature=share


Efter att jag tittat på detta fantastiska och sensuella klipp så tror jag att en nybörjarkurs i poledance kommer att ge mig exakt en sådan vältränad figur och en smidighet som inte ens går att jämföra med Catwoman. I Majorna (Göteborg) kan vi dansa runt stången! Jag har kollat upp detta nu. 8ggr á 60 minuter : 1900kr, Det är en nybörjarkurs. vad tror ni om detta. Töj och böj. Sen ska ni få se på grejer! :) Skitsnygg sport!Likes

Comments

Det var en upplevelse att vistas i ett sagoland av miljoner små bollar som skiftade färg.

  • 325 readers

Likes

Comments