Om man verkligen är vad man äter så är jag egentligen mestadels fet och söt. Jag är (mer ofta än sällan) en livsnjutare. Jag älskar att leva och jag lever gärna genom intag av diverse måltider och godsaker som egentligen är en stor varningstriangel för kroppen. Jag tackar därför mina föräldrar och övre makter för att just jag föddes med en hög ämnesomsättning. Jag kan "i stort sätt" äta vad jag vill utan att det märkbart syns. MEN! Det innebär INTE att jag är vältränad, eller är "sund och frisk"  på insidan.

Detta är min nya bibel. Ät färglada livsmedel så är du "hemma". Jag älskar frukter och grönsaker så detta passar mig bra. Jag älskar även Sandwich-glassar (likaså min dotter som jag dragit med i detta projekt) och där kommer då "livsnjutaren" in och förstör. Enligt boken är det vita sockret en jävel mot din hy. Varje gång du äter det vita sockret så bildas det en hel del "skit" som angriper din hy på kemisk väg. Men man får väl unna sig...?! Det tycker jag. Så vi drack den fantastiska "Gul" i morse. Igår drack vi "Orange". Igår var det lördag så vi unnade oss både choklad och glass. Min dotter är inte ens hälften "livsnjutare" i matväg som jag (tack och lov), så därför åt jag två glassar och hon bara en.


​Tydligen måste vi dricka en del fetter för att lösa upp en del fetter (vi vet hur kemin fungerar) för att kroppen ska kunna ta upp diverse ämnen som då ska boosta vår bleka vinterhy. Jag applåderar för här kommer jordnötssmöret! Detta blir nog som en efterrätt. 

Likes

Comments

Den här är magisk! Jag älskar den. Jag fick den av min vän Tina i present en gång (hudterapeut). Blev helt såld och har använt den i ett par år nu. 299kr kostar den och ör perfekt julklapp till tjejen/frun/systern. God jul!

Likes

Comments

När man ska äta "färgglatt" behövs en hel del frukt i skålen. Idag provade jag och min dotter "Orange". I morgon blir det "Gul".

Hyn kommer bli fantastisk och vi slipper vara torra. Vi tror på allt vi läser nämligen! ;)

​Det blev rätt mycket svinn. Jag smakade men bitar av färsk ingefära är inte riktigt min grej. Juicen blev däremot supergod. 

Likes

Comments

Likes

Comments