När man har hur mycket tid som helst och kan lusläsa tidningar och plöja böcker. Ingen stress, inga "måsten". Jag har sagt det tidigare och kommer säga det igen. Jag har aldrig någonsin varit så harmonisk någonsin i hela mitt liv som "Sommaren 2017". Bara så ni vet. Älskar denna korgväskan. Behöver jag en sån eller?

Det är fint med en sjöstjärna runt halsen. Denna står på min önskelista. Guldpläterat silver och kommer ifrån Blue Billie. 950 kr. Jag är inte så duktig på att varken köpa eller hitta smycken. Jag är nog en sån där "smycke-lös person". Det är mer vanligt att se mig utan smycken än med. Lite tråkigt. Ska utveckla den sidan.

Första tanken: Fy faaaaan vilken snygg klänning!! Hjälp! Den vill jag ha. Sedan läser jag "Mulberry, 169000 kr, sys upp på beställning. Andra tanken: Varenda gång jag får en wow-känsla och tänker att jag till varje pris ha den där.... så visar det sig till 99 procent att det är något som kostar dig två årslöner typ...

Vill se Nicole Kidmans serie där Ingen mindre än vår Alexander Skarsgård ska spela hennes man. Han ska misshandla henne och vara ett riktigt ärkesvin. Jag tror att serien heter "Big little lies" och Nicole har gjort serien ihop med Reese Witherspoon. Scenerna där hon blir misshandlad är många gånger autentiska. Hon gick in så mycket inför rollen som Celeste (den misshandlande frun) att Perry (Alexander Skarsgård) ska ha slagit henne "på riktigt" många gånger och i intervjun säger hon att hon var alldeles förstörd psykiskt i många månader efteråt. Herregud...skådisarna gör tydligen vadsomhelst för att göra ett bra jobb... jag ska se den i alla fall.

Lite coolt att köpa en klocka där armbandet är gjort av fallskärmslina. Sportig, snygg... och rätt dyr. Nästan 7000 kr.

Denna har jag! Köpte den i våras i Spanien (den fanns inte i Sverige då) och det fanns bara en kvar. Den är lite för stor för mig men jag älskar den. Hade jag vetat att vi skulle få den här hade jag väntat och köpt rätt storlek. Verkligen ett bra köp. Har haft den på mig massor av gånger och den sitter superbra. Om den finns kvar på Mango så köööööp. Den perfekta sommarklänningen.

​Blir helt tagen av hennes skönhet varje gång hon ploppar upp på Instagram eller i en tidning. Magiskt vacker och frisyren hon har här är fantastisk. Hon heter Sara Sampaio och är (inte så konstigt) en Victoria´s secret-ängel. 

Likes

Comments

​Eftersom jag alltid går ut i skyhöga klackar (kvällstid) så har jag en platt bytes-sko i väskan. Detta för att sällskapet man hänger med helt plötsligt kan få för sig att promenera genom hela Göteborg på kullerstenar... då behövs ett snabbt ombyte. Mina platta skor tar en del plats och därför väljer jag alltid min "pås-väska". Nu har jag tröttnat på pås-väskan och behöver en platt sko som får plats i en mindre väska. Dessa kan man forma till en lite boll! Perfekt. Tål ju även Göteborgs-regnet. 

Likes

Comments

Jag har nog aldrig varit mer harmonisk än vad jag är just nu. Jag lovade mig själv att efter den 20 juni skulle jag inte stressa en enda dag på hela min semester. Det har nu gått 3 veckor och inte en dag där jag känt att jag har haft ett "måste". Detta är den mest harmoniska semestern jag haft. Den började med en vecka i Spanien och det är verkligen att rekommendera. Att dra iväg första semesterdagen på en resa. 

Idag har jag varit hos tandläkaren med Viggo och sedan mötte vi upp Meja på Frölunda Torg för att ta en fika på Adam´s. Vi valde alla någon form av mega-brownie med mega-mycket topping. Så mycket topping att vi mådde illa när vi reste oss. Däremot var detta den trevligaste stunden på länge med barnen. Jag  behövde inte kräva "mobilfritt" utan barnen insåg själva (hör och häpna) att det var bra mycket trevligare att faktiskt prata med varandra. Vi valde tillsammans vilket bröd vi skulle köpa på bageriet bredvid och tävlade sedan om vem som hittar bilen först (som vi gjorde förr). Viggo som är den sämsta förloraren i historien anklagade givetvis Meja att hon alltid fuskar (som han gjorde förr). Senare lagade jag en teriyaki-kyckling och Viggo ville helst äta i sitt rum för att hålla igång någon typ av onlinespel där man inte kunde dö utan att förlora diverse vapen och prylar. Då säger Meja: "Mamma har ansträngt sig och då kommer du ut och äter" (och hon dukade). Jag lagar alltid mat från grunden och anstränger mig alltid lite extra när jag har barnen här.... men av någon anledning så var detta en dag då barnen var mer medvetna om det som sker omkring dom istället för i mobilerna. En fantastisk dag helt enkelt. 

Paola 

Likes

Comments

JAG OCH MIN VÄN STINA. EFTER 32 ÅR AV VÄNSKAP KAN JAG NOG SÄGA ATT HON KÄNNER MIG BÄTTRE ÄN MIN EGEN MOR. VI SATTE OSS BREDVID VARANDRA I KLASSRUMMET NÄR VI VAR 7 ÅR. EFTER DET HAR DET HELT ENKELT VARIT HON OCH JAG.

JAG OCH JOACHIM, STINAS MAN

FÖRSTA GÅNGEN JAG GJORDE EN RÖRA PÅ KRONÄRTSKOCKOR. INTE MIN FAVORIT, MEN SPARRISEN MED LUFTTORKAD SKINKA I UGN VAR GOD.

SNYGGASTE GRÅ KRUKORNA FINNS PÅ BAUHAUSE. FINNS I TRE STORLEKAR OCH KOSTAR INTE MÅNGA KRONOR.

DET BLEV VÄLDIGT BRA MED MINA DUKAR. JAG KÖPTE RAMAR PÅ IKEA OCH TOG BORT GLASET (PLAST ÄR DET FAKTISKT) OCH SPRAYLIMMADE DUKARNA PÅ SKIVAN. SPRAYLIM KOSTAR UNDER 100-LAPPEN. SNYGGT BLEV DET OCH DET ÄR ALLTID ROLIGT ATT FIXA OCH FÖRNYA HEMMA.

FRUKOST MED LELLE PÅ HOTELL PIGALLE.

DENNA VILL JAG HA!

DEN SKA FINNAS PÅ CUBUS!

NJUTER AV SEMESTERN PÅ JOHANS TERASS INNAN BESÖK PÅ PIREN I KULLAVIK. JAG TAR ALLTID EN NY TANDBORSTE NÄR JAG INTE HITTAR MIN. LITE ROLIGT NÄR JAG KOM IN I BADRUMMET OCH ALLA LÅG PÅ RAD. DET ÄR MINA ALLIHOP. 

Likes

Comments

Nej. Detta är ingen film värt att se på bio.

De övriga filmerna var bra mycket roligare.

På väg! Till Bergakungen för att se Dumma mej 3.

När man hittar en gammal klänning i källaren och volanger är trend igen.

Det blir hållbar utveckling av det. Eller hur?

​Viggo i nya frisyren. 

Likes

Comments