Ungarna kommer på måndag och då storhandlar jag på söndag. Men eftersom jag vaknade kl 9 i morse alldeles utvilad för att jag varit lite halv-sjuk i veckan, så körde jag till både Willys och Coop i dag. 6 middagar planerade. Den sista dagen äter vi alla rester. Mindre stress och roligare matlagning. 

1. Skaffa Spisa-appen eller någon annan trevlig app med recept. 

2. Lägg dina recept i favoriter så att du inte behöver söka igen. 

3. Handla EXAKT det som står på din lapp/i din mobil. Sparar tid och pengar. 

4. Håll dig till det du tänkt laga. 

5. Gör minst en rätt i veckan som du aldrig lagat tidigare. 


Måndag

Ostgratinerad falukorv med mos

Tisdag

Pastasallad med pesto & soltorkade tomater

Onsdag

Wienerschnitzel med ugnsrostad potatis

Torsdag

Kycklingfilé med västerbottenost

Fredag

Gnocchisallad med bacon

Lördag

Tacos

Söndag

resternas dag

Ser ganska bra ut, förutom att det fattas fisk eller skaldjur denna vecka och jag kunde kanske ha en till vegetariskt rätt för att vara snäll mot miljön. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hälsovecka på jobbet. Bästa med hälsoveckan detta år är att jag ska gå osminkad och i träningskläder hela veckan! Bekvämare kan det inte bli.

Likes

Comments

Min son Viggo valde denna i höst!
Lite stiligt på en 13-åring.

Sol... sol....
I will miss you

Bar ner sommaren till källaren idag. Fick nästan ont i hjärtat av att den nu är över. Har använt 20 procent av den garderoben. Och av dessa stackars procenten var hälften använda utomlands. Jag behöver mer värme och mer sol! 

Likes

Comments

Följ Jonas Häll på Instagram
@pergite

Likes

Comments

Tittar du in i min garderob så tror du att jag är sörjande. Allt är svart. Nästan. Efter svart är det vitt, efter vitt kommer lite grått. Sedan kommer de stackars 7 procenten av min garderob som är färgglad. De färgglada plaggen bär jag sällan men de finns där för att göra de övriga plaggen lite glada. Jag hittade den här kjolen och gillade modellen. Självklart frågade jag om den fanns i svart men denna kornblå färg (som då ska vara supertrendig i höst) var den som fanns. I butiken var den snygg. Men igår var det kallt och jag ansåg att man inte längre går med bara ben, och nu ser jag att den ser ut som en flygvärdinne-kjol. Är det för att jag bär den med strumpor? Ska prova utan idag. 

Smulade degistivekex, kesella vanilj, färska bär.

Min dotter Meja

När sminket sitter bra...

men jag har ingenstans att gå...

​Bik Bok 699 kr

MY GOD VA SNYGG! 

Synd att sommaren är över. 

Likes

Comments

​Borste från Izla, Ritualsprodukter från Helen och en flaska cava från Mikaela. Bortskämd är jag med mina fina kollegor. Fyllde 39 i min tysthet (trodde jag). 

Likes

Comments