​Det där med trender asså. Jo. Jag är den där som gärna köper femtioelva tidningar och tycker ungefär 20 procent av alla trender är någonting att ha. Det är verkligen inte snyggt med en oversize dunjacka. Strosa runt på stan och vara kusin med en Michelingubbe? Finns inget kvinnligt eller snyggt med det. Inte ens när Rihanna bär en. Det är heller inte snyggt att ha så hög platå på skon att en Buffalosko framstår som liten och nätt. Inte heller en helt blank silvrig kostym borde finnas i garderoben. Vi bor på jorden. Inte månen. Rymdens färger kan vi ha på smycken. Inte på kläderna. 

Dessa trender går jag med på!

Såhär tycker jag!


Svart kajal runt hela ögat med sotig look

​Det är kvinnligt och sexigt. Alltid.

Kort nätstrumpa i svarta pumps.

Fast bara pumps i svart. Inte i annan färg. 

Klänning över t-shirt

Snyggt och framförallt bekvämt.

Little Liffner-väska

​ It-väska av klassisk modell.

Dubbelknäppt kavaj

​Skall bäras stängd för att få en timglasfigur.

Volanger

Romantiskt. Älskar volanger. 

Kostymbyxor

Funkar alltid. Alla dagar på året. 


Blir bra va? 


Likes

Comments

  • 72 readers

Likes

Comments

​Kommer jag någonsin köpa en sån där "väder-jacka" från Didriksons? Bli sådär ursvensk och börja promenera i tid och otid för att känna blåst och regn mot kinderna. Kommer jag hitta en träningsform som jag troget håller mig till för att verkligen känna "Nu är jag fasen vältränad igen!"?. Kommer jag laga den där fitness-maten som innehåller alla möjliga ingredienser som oftast inte finns i min kyl. Kommer jag någonsin kunna avstå från godis helt och hållet en längre tid än ett par dygn? Ja, man kan ju undra...

Likes

Comments

​Japp. Första arbetsdagen. Ledig har jag varit och vilat har jag gjort. Nu sitter jag här och lusläser Shape up som jag faktiskt tycker är en himla inspirerande tidning. Även för oss "periodare". Just nu är jag urusel på att ta mig till gymmet och det är kallt och grått. Men det blir kanske ändring snart igen. Frågan är om jag kanske ska börja med någon annan form av träning just nu.... Pilates? Nja... jag vet inte. 

Höjden på otur var väl ändå när jag fick en liten spricka i min relativt nya Iphone och fick en 2 månaders gratis försäkring för just detta. Den fick jag när jag tecknade avtalet... för att sedan märka att det var ett enda dygn försent. Datum igår: 8 januari. Tecknade avtalet den 7 november.... kul.... jättekul....


  • 150 readers

Likes

Comments

  • 189 readers

Likes

Comments

​Ja, men det var ju så att jag skulle köpa en jacka till min son. Det gjorde jag. En Tommy Hilfiger får han och jag var så nöjd med mitt köp. Gick ut från NK med en jacka och en ny mascara. Det är ju ändå rea nu och man "tjänar" ju pengar om köpen ändå var "måste-köp". Åt lunch med Janne som så snällt levererade min bil som jag alltid lämnar in hos hans käre far när den behövs fixas. Bilen var levererad till en parkering och det vara absolut inte bråttom. Den kunde stå på Grönsakstorget tills kl 18. Nämen då så.... då kan jag ju bara kika in lite där borta. Pang sa det. Jag såg inget annat än ett par stövlar som sa "köp mig nu, innan någon annan gör det". Jag skrek rätt ut. "Jag har köpstopp när det gäller skor!". Jag försökte släppa den men det gick inte. Köpstoppet gällde ju förra året. I år har jag ju inte köpt ett enda par! Sådana där "avtal" måste väl ändå löpa ut efter årskiftet. Eller hur? 

  • 249 readers

Likes

Comments

När jag ser detta fotot tänker jag två saker: Jag är jävligt stolt över den vackra staden jag bor i, och Jonas är en så otroligt bra fotograf. Följ honom på Instagram.

@pergite

  • 323 readers

Likes

Comments

Man får nöja sig med foton på barnen när dom är där och jag är här. Men det funkar liksom. En vecka till.... bara en vecka till.... sen ska vi ha en julafton till.

  • 344 readers

Likes

Comments