Glossy Box kom idag och jag åkte hemifrån med matta knalliga läppar. Känns väldigt ovant och lite konstig men ska jag vara den där tråkiga med "naturligt gloss" hela mitt liv? Nä, höst är väl ändå en färgglad årstid trots alla svarta och grå kläder? Modigt med färg! Eller? 

  • 82 readers

Likes

Comments

​Viggo avskyr att handla kläder men är ändå extremt fåfäng. Så det går ju inte riktigt ihop. Så vi bokade onsdagen som "köpa-jeans-dagen" men eftersom det är svårt att hitta jeans med "rätt vidd" i benen: inte för vida och absolut inte slimfit, så fick det bli chinos. Tryckte in honom i ett provrum, slängde in 20 par byxor i alla modeller och färger. "Välj tre eller ruttna därinne!". Fungerade faktiskt. Tre par chinos med oss hem. Nästa onsdag är det "måste-hitta-jeans-dagen-trots-att-det-inte-finns-eller-telefonförbud". Nej, jag är inte pedagogisk med mina egna barn. 

  • 85 readers

Likes

Comments

​Jag ser ju himla glad ut men höjdpunkten detta år var ju "getingen". Jag blev inte det minsta imponerad av bokmässan kan jag tala om. Ostrukturerat och om du inte visste precis vad du var ute efter så var du vilse. After work på Incontro efteråt var ju väldans trevlig i alla fall och där hade vi ju inte hamnat om vi inte varit på bokmässan. 

  • 84 readers

Likes

Comments

  • 155 readers

Likes

Comments

  • 251 readers

Likes

Comments

​På riktigt. Jag är ett monster på morgonen. Det är fasiken inte lätt att vakna bredvid mig. Efter kaffet är jag lite mer normal, men innan dess kan jag erkänna att jag inte ens gillar mig själv. Jag borde isoleras på morgonen innan jag får kaffet. Sedan kan jag vara på hur bra humör som helst. Då kan jag lätt gå över från det pissiga humöret till att vara en glädjespridare. Det blir lite bättre om jag får 7 timmar sömn, men det är inte så märkbart som man kan tycka att det borde vara. Ska googla och se om det finns bot. Så vansinnigt trött. Vill bara vara ifred och titta på nyheterna. Jag vill inte vara en grinolle varje morgon. Känner folk som studsar upp med ett leende. Hur är det ens möjligt? 


  • 344 readers

Likes

Comments

  • 384 readers

Likes

Comments