Pris: 38 dollar

Testar just nu ett prov.

Jag älskar den.

Likes

Comments

Vi hade med oss två herrar också, men de fick inte en syl i vädret och heller inte plats på fotot.

Likes

Comments

Miljön är "äkta italiensk" med levande ljus och rutiga dukar. Pastan jag åt var något smaklös men desserten gick in och räddade alltihop. Jag och Min vän Anna Ljung satt här i lördags och det är mysigt, gott och prisvärt.

Likes

Comments

Stort tack till Ingvar som fixat så att jag har rinnande vatten i köket! Stort tack till Rickard som sågat i mina stommar så att rören får plats. Han har även sågat ut för min spishäll. Så lycklig! Tack för att ni finns! Vad hade jag gjort utan er?

Likes

Comments

Den där hetsen kring allt som man vill eller ska ha. Det finns ju överallt. Jag bläddrar i en gammal tidning och ser den där Kenza (enligt min dotter uttalar jag hennes namn fel). Där står hon med sin perfekta tränade och förmodligen sprayade kropp (för att se ut som hon nyligen kom hem från Bahamas). Berättar om att när hon har den där "ful-dagen" så låter hon sig ha den. Min fråga är "Kan hon ens vara ful?". 

Då tänkte jag ändå att jag är en av de där lyckligt lottade kvinnorna. Ni vet den där som kan se all skönhet, alla tränade kroppar, alla snygga väskor och skor som andra köper, och ändå.... i allt detta...gilla mig själv, min väska, min kropp, mina skor, min lägenhet och vara rätt nöjd med att jag ibland kommer iväg till ett träningspass. Att man fortfarande kan gilla det liv man har trots att man har bra många fler "ful-dagar" än Kenza....som trots allt bara är 25... och själv inte gillar träningshets men har en av de plattaste magar jag sett. Skitsnygg är hon. 


Ps. Just nu gillar jag inte riktigt mig själv för när man bygger om ett kök är man rätt arg och irriterad. Men annars är jag okej liksom. ;) 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hon är helt outstanding när det gäller matlagning. Jag älskar hennes mat och jag älskar att jag bor ett stenkast ifrån henne. Tack för en supertrevlig bubbel- och tapaskväll i lördags! Love you!

Likes

Comments