Hej, hur är det med er? Idag har jag jobbat lite hemifrån och som det ser ut nu så blir det samma för mig imorgon. Sitter just nu och lyssnar på en 3 timmar lång trance mix och spelar D3, jag gillar det mer sen nya patchen släpptes. Gillar idén med seasons, och kanske kanske att jag börjar spela diablo lite mer seriöst nu, vi får se. 

Jag har verkligen inte så mycket motivation för att blogga nu, jag mår inte så bra och det händer faktiskt inte ett skit i mitt liv just nu så jag har ingenting att skriva om egentligen, bloggtorka deluxe.. 

Kul att så många av er än då väljer att stanna kvar här, även om det är få inlägg just nu. Jag ska bättra mig jag lovar, och det kommer bli ändring bara jag börjar må lite bättre och får mer ork. 

Sov gott ! Kram


Likes

Comments

Godmorgon solstrålar, har ni sovit gott ? Jag somnade på soffan igår och vaknade typ mitt i natten och gick och la mig i sängen, jag känner mig inte direkt utvilad men är definitivt piggare än igår.

Jag har precis gjort lite frukost och sitter och kollar på resten av sändningarna från VM och drömmer mig bort, jag längtar verkligen tills mitt liv och min ekonomi tillåter mig att skaffa en häst igen, och när jag gör det så vill jag verkligen satsa på fälttävlan, jag har haft en dröm om det sedan jag började rida.

Jag ska sätta mig och ringa en massa samtal idag, jobbigt men sådant som måste bli gjort. Vissa saker har jag skjutit på alldeles för länge nu, och ska mitt liv bli bättre så måste jag ta tag i allt nu, innan det är för sent. Jag berättar mer om det sen. 

Vi hörs lite senare! Morning sunshines, have you slept well? I fell asleep on the couch last night and woke up like in the middle of the night and went to bed, I don't feel really well rested but I'm definitely more alert than yesterday.

I just made some breakfast and now I'm sitting on the couch watching the rest of the broadcasts from the World Cup, I really long until my life and my economy allow me to get a horse again, and when I do so, I really want to go for eventing, I have had a dream about it since I started riding when I was very young.

I'll sit down and make a lot of calls today, It will be such a pain but it must be done. I'll tell u guys more about it later. 

Talk to you later!

Likes

Comments

Har haft en riktigt härlig kväll hemma hos mamma och pappa, god mat, vin och väldigt trevligt sällskap. Kom hem för en stund sedan och nu har jag lagt mig i soffan med datorn.

Jag tänkte kika lite på VM i ridsport som jag helt har missat, jag är inte så intresserad av allt det där längre, men jag ska titta på sändningarna från fälttävlan i alla fall.

Konstigt att jag inte är trött även fast jag bara sov typ två timmar i natt? :p Imorgon ska jag försöka ta min lediga tid till att göra en massa saker som jag inte hinner med (läs prioriterar) annars. Jag mår mycket bättre om jag känner att jag har gjort något meningsfullt. Det blir lite deppigt att bara sitta och glo på datorn hela dagarna..

I've had a really lovely evening at home with mom and dad, good food, wine and very good company. Got home a while ago, and right now I lie on the couch with my laptop.

I think I should take some time to look at the world championships in equestrian sport which I totally missed, I'm not so interested in all that stuff anymore, but I'll watch the broadcasts from the eventing anyway.

Kinda weird that I'm not tired even though I only slept like two hours last night? : p Anyway.. Tomorrow I'll try to take my free time to do a lot of things that I don't have time for if I work. I feel much better if I have done something worthwhile. It gets a little depressing to just sit and stare at the computer all day ..

Likes

Comments

Dagens mående: Blä, har inte sovit något och jag mår typ illa och har ont i huvudet

Dagens borde: Städa hemma..!

Dagens frisyr: Uppsatt och jävligt tovigt

Dagens smink: gårdagens, haha! ska ta en dusch nu så, vem bry sig

Dagens klädsel: Mjukisar och en alldels för stor hoodie, som jag fick av min bror för några år sedan, det står bazooka-björn på ryggen, älskar den.

Dagens frukost: Fick frukost på sängen i imorse, kaffe och macka :)

Dagens planer: Inte ett skit, jag ska spela divine souls och ta en dusch, sen middag hos mina päron

Dagens vill ha: godis i mängder, och en stor kram av mina föräldrar som jag inte träffat på länge

Dagens materiella vill ha: ETT HEADSET TACK

Dagens fundering: alla blåbär är blå bär, men är alla blåa bär blåbär?

Dagens beroende: godis

Dagens tråkigaste: jag mår illa

Dagens längtan: tills jag kommer hem till mamma och pappa!!

Dagens superlängtan: datooor

Dagens citat: "you only know how strong u are, until being strong is the only choice u have"

Passar jag i gröna linser? 

 

Likes

Comments


"All my senses come to life

While I'm stumbling home as drunk as I
Have ever been and I'll never leave again
'Cause you are the only one
And all my friends have gone to find
Another place to let their hearts collide
Just promise me, you'll never leave again
Just promise me, you'll always be a friend
'Cause you are the only one.

Take my hand and my
Heart and soul, I will
Only have these eyes for you
And you know, everything changes but
We'll be strangers if we see this through
You could stay within these walls and bleed
Or just stay with me.

All my senses come to life
While I'm stumbling home as drunk as I
Have ever been and I'll never leave again
'Cause you are the only one
And all my friends have gone to find
Another place to let their hearts collide
Just promise me, you'll always be a friend
'Cause you are the only one.

I'm stumbling off drunk, getting myself lost
I am so gone, so tell me the way home
I listen to sad songs, singing about love
And where it goes wrong.."

 


Likes

Comments

Godmorgon! Jag har knappt sovit i natt och är så sjukt trött, hjärnan är trött framför allt. Jag fick frukost serverad i morse av joachim, vi satt och fikade tillsammans och sen åkte han i väg till en kompis som han skulle hjälpa med nått.

Jag sitter i soffan nu med hörlurarna i öronen och befinner mig någonstans långt borta mellan tankar och känslor just nu, jag är så känslig nu för tiden och varenda jobbig tanke är som en kniv i magen.

Jag försöker vara stark mot allt det här, och ibland känner jag en gnista hopp som gör att lite lättare. Jag har pratat med de närmsta runt omkring mig och de vet hur jag mår, och jag får väldigt bra stöttning från dom.

Jag måste verkligen sluta med allt som är deprimerande, typ ledsam musik osv. Men när man varit deppig så länge som jag har varit så blir det måendet en sorts trygghet, och det är lätt att fastna.

Nog om det.. Idag tar jag det bara lugnt hemma, och ikväll åker vi och äter hos mina föräldrar, jag är ledig imorgon också vilket känns sjukt skönt, jag behöver verkligen vila upp mig.

Har ni gjort nått roligt i helgen? 

(Edit. Jag har sett att det är rätt många utomlands som följer min blogg, och eftersom google översätt suger så jävla hårt så har jag valt att översätta allting själv längst ner i varje inlägg, så att ni kan förstå allt jag skriver också! :) Min engelska är långt ifrån perfekt, så var snäll mot mig :p

(Edit., I have seen that there are some ppl abroad who follow my blog, and because Google Translate sucks so fucking hard I have decided to translate everything myself at the bottom of every post, so that you can understand everything I write too! :) My english is not perfect, so dont get all judgy on me.. 


Good morning! I barely slept last night and am so fucking tired right now, my head is tired especially. I got breakfast served in the morning by Joachim, we sat and had coffee together and then he went off to a friend that he'd help with something.

Right now I´m sitting on the couch with headphones in my ears and I'm finding myself somewhere far away between my thoughts and emotions right now, I'm so sensitive right now and every hard thought is like a blade in the stomach.

I try to be strong against all of this, and sometimes I feel a spark of hope that makes it a little easier. I have been talking to ppl who are close to me, and they know how I feel, and I get very much support from them.

I really need to stop with all this depressive stuff, like sad music and yea, u know... But when you have been depressed for as long as I have been, it becomes a kind of security, and it's easy to get caught in a bad mood.

Whatever .. Today I'm just chilling at home, and tonight we are going to eat with my parents, I'm off  from work tomorrow too, which feels so nice, I really need some rest.

Have you done something fun this weekend?

Likes

Comments

Hej på er! Jag har inte hunnit med att blogga idag, jag har varit på jobbet hela dagen och jag passade på att hälsa på farmor och farfar efter jag hade slutat.

Igår blev det spontan utgång med en tjejkompis, jag åkte hem efter jobbet och fixade mig och vi drack lite vin här sen åkte vi in på krogen. Jag åkte hem rätt tidigt eftersom jag jobbade idag.

Ikväll blir det lugnt, jag skulle ha firat en vän till mig som fyller år men jag känner mig alldeles för seg för att ens lämna lägenheten något mer idag.

Ska ni hitta på nått roligt ? 

Selfie innan krogen igår ;P


  

Likes

Comments

Äntligen lunch! Vi hade slut på både mjölk och bröd hemma så jag åt bara två knäckemackor i morse.

Min snälla chef köpte med sig lunch åt mig, så idag får jag äta lax från Sju Kryddor, så jävla gott! Fredagslyx :D


Likes

Comments

.. Ja varför inte? Jag har nog aldrig i mitt liv gjort ett videoinlägg och tänkte att det kanske var dags att göra det? 

Så, om jag får 10 st följare på min blogg, så LOVAR jag att lägga upp ett videoinlägg, ni kan bestämma vad det ska handla om, annars improviserar jag. 

Så kom igen nu! Följ min blogg via blogkeen, eller klicka följ på min bloggpresentation, så KOMMER JAG att ge er ett videoinlägg, 
I PROMISE!

DESSUTOM! Så kommer jag att länka och göra ett kort inlägg om ALLA som väljer att följa min blogg, så lämna en kommentar att du följer och länka till din blogg så du inte missar läsare!

Kram på er!! 

Likes

Comments