Förra veckan gjorde jag test på vad som är mina mesta sårbarheter och vad som kan trigga mig till att skada mig eller ta droger. Detta blev de med högst poäng

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En höna Av en fjäder. Det blev totalt fel. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gör idag. Jag har legat och skrikit så hunden blivit rädd för mig. Jag har sårat några personer och mest av allt min egna pappa. Jag älskar min pappa. Men det är inte lätt. Nu är vi alla sårade. Alla mår dåligt. Och jag vet inte vart jag ska ta vägen faktiskt.

Förlåt pappa.

Likes

Comments

Klockan tickar på. Kan inte sova. Verkligen omöjligt. Var precis ute och satt i en trappa och rökte när de kom en tjej och en kille lite äldre än mig heeeeelt påverkade på droger. Dom pratade och jag grät och dom förstod mig. De är de ända personerna som kan förstå mig. Missbrukare. De frågade om jag ville följa med hem till dom.... nej knappast. Hur mycket jag än ville. Jag kan inte mot min mamma. Jag var med henne idag. Aldrig ska jag såra henne på det sättet igen.
Snälla nån ge mig styrka. Jag orkar inte mer. Nu är det problem på exakt alla håll. De personer som sårat mig har verkligen vunnit. Förstört våran relation men även relationen till en person som verkligen bryr sig om mig men som inte klarar av mig mer.

Likes

Comments

Ag tror ärligt jag håller på att gå in i en psykos. Jag Har aldrig känt den här känslan. Det här är värsta på länge.

Likes

Comments

Finns så mycket jag vill skriva men är för känsligt. Jag säger bara HEJDÄ till er. De var sista gången ni sårade mig. Jag ska bara lägga min energi och kämpa för de personer som verkligen bryr sig om mig på riktigt. Det är 3 personer. Hejdå Fuck u! Ska byta nummer imorgon och göra det hemligt och ta bort Facebook så ingen någonsin kan få tag på mig förutom de personer jag vill.

Likes

Comments

Tuff jävla dag att hå igenom. Är på väg till min psykolog. Det är lockande att bara hoppa framför tåget

Likes

Comments

Mina närmsta hotar ju med att om jag tar ett återfall till så kommer dom inte att finnas kvar. Ibland kan jag planera att ta ett återfall bara för att dom ska lämna mig så jag kan ta mitt liv. Det är verkligen en sån dag idag. Hur ska jag göra för att inte såra mina anhöriga? Men sen tänker jag ändå att dom kommer förstå mig. Jag Har levt i flera år med den här skiten och att dom kanske kan förstå att jag bara vill lätta på det genom att dö.jag vet inte vad jag ska göra

Likes

Comments

Jag vill verkligen inte mer. Det är tufft nu. Sen igår kväll. Och då känns det som det aldrig har varit annorlunda. Kan inte se att jag mått hyfsat. Det är bara kolsvart och ser inte fram emot något. Åh hur ska det nånsin bli bra? Är inte mottaglig mot hjälp för jag tror inte på det.

Likes

Comments

Har druckit Alkhool och nu ligger jag ensam hemma i min säng. Tårarna har bränt flera gånger under kvällen och jsg skulle egentligen sova hos min syster men jag ville bara vara helt ensam och bara få bryta ihop. Och det har jag gjort nu. Har håller kudden för munnen och skrikit i den. Tårarna bara sprutar. Det är ingen fara. Jag kommernonte vara destruktiv jag är bara väldigt ledsen.

Likes

Comments

AJ!! på riktigt. Går igenom mina sms..... så elak jag har varit mot mina vänner som bryr sig om mig. Nu har några vänt ryggen och kommer nog aldrig vända tillbaka till mig.....

Här kan ni bara se hur jag skrev när de var som värst fast där fatta man ingenting iallafall. De andra smsen är grovt elaka

Likes

Comments