Haft världens jobbigaste helg (nästan) haft en dunder förkylning på besök och egentligen är den fortfarande kvar! men jag väljer att gå till jobbet ändå. Nu är det ändå sista veckan på mitt gamla jobb. Och i veckanfår jag reda på om jag ska gå över till det nya.
Det är både spännande och nervpirrande! spänning och mycket annat har bara släppt! jag har inte heller släppt körkortet utan har provet imorgon och uppkörningen igen i övermorgon. Flängt runt som en galning idag, förstår inte alltid på mina planeringar! dom blir som dom blir. Lite kvällsmat och sen så får jag ta en sovtur!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Detta år har varit bland det mörkaste och mest känslojobbigaste omvälvande karusell, jag hitills upplevt. Men efter allt som har hänt har jag äntligen lyckas att få in en liten fot (mina små 35:or) på ett nytt jobb. inte alls många timmar, men det är en början. Och jag tänker framåt. hellre att tjäna något litet än att inte tjäna något alls. Man får prova sig fram. Och funkar det inte, nej då får man bara ta ett steg tillbaka.

Jag tittade på mig själv idag och mitt trötta ansikte log lite. Jag tror jag faktiskt bestämt mig för att växa att mogna fram min nästa fas. Jag blir 30 i nästa skede och jag tänker bli 30 med elegans! Jag tänker vara den jag är och inte dölja mina brister. Det är dags att släppa taget om det gamla. Och satsa på en ny och snällare version. Vitsen med 20 + nånting har gjort sitt. Här kommer jag. 30 .. med stil och en strimma full av hopp!

Likes

Comments

Det har varit ett par tunga veckor sedan jag skrev sist. Många känslor och massa tankar. Hur vet man egentligen var man ska börja? att le är lätt, men att få det där lyckliga i sin blick. Ja det är sannerligen inte så lätt! jag jobbar den sista tiden på mitt nuvarande jobb. Sa upp mig till slut. Några saker mindre att fundera på. Egentligen är jag helt slutkörd men jag fortsätter att kämpa mig igenom det. Om man ändå inte har nått jobb sen så kan man lika gärna vänta tills då. Äkta kärlek till mig själv just nu är att fortsätta kämpa och klättra. Finns det något bättre!?

Likes

Comments

Efter ett par veckor i sin hemmiljö har den bruna färgen börjat dunsta av och mallorca resan känns som om den var långt långt borta!  trots att det knappt bara gått en månad sedan vi var iväg. Hösten knackar på och löven har olika färg nyanser. Jobbet är åter igen en stressande kärna i ens liv.. vallade mon goa hund nikki och idag fick vi till och med lekt med en annan vovve. kasta pinne och springa runt runt det är lajbans för dessa djur.

Mitt nästa resmål blir till Irland. Är ganska trött på gamla hederliga stränder och varmare klimat. Nej nu blir det upptäcka de mindre varma klimatet och Irland står högt upp på listan!

Likes

Comments

Här idag kommer jag att gå in i ett nytt skede. Har tagit steget ut och sagt upp mig från mitt jobb, då arbetets arbetsplats flyttas 13 mil bort från mitt hem! Jag ser utmaningen och hur det hela kanske kommer bli knapert ett tag. Men det hela handlar inte om att göra allt som kommer på rak linje efter varandra, utan ibland bara chansa och göra det oväntade.

jag går mot en ny fas! och jag fyller 30 i nästa år redan i januari. kunde inte bli bättre avslut på 20 års linjen <3

Likes

Comments

Ibland bara jag kan få en ren och skär anfall som gör att mitt jag förvandlas BOKSTAVLIGEN till en ragata! just idag är jag arg och bitter, inte nog med att man kuggar på teorin i måndags och måste göra om uppkörningen på nytt, så tycker jag det känns som hela j**** världen är emot en.
Jag älskar och värdesätter alla i min närhet...men de som säger: det kommer ordna sig och nej du är som alla andra och ja du ska kämpa och blah blah blah... Vet ni vad? Det kan låta hårt och bittert och fruktansvärda elakt, men i min sits just nu så behöver jag enbart medömkan och kanske bli medhållen för att sen bygga på mina brister till något positivt. Jag vet att jag ALDRIG kommer bli helt normal, så lika bra att släppa det där " vad det ny ska kallas ideal bilden"

Jag vet att jag nån gång kommer fixa körkortet ( det har jag bestämt mig för) jag vet att jag inte är den mest drabbade, men ibland kanske det bara måste få kännas så. En riktig ragata är jag idag och det skäms jag inte för. För jag är bara en person med ett komplex som har det svårt just nu.
Att kämpa ibland är ibland att brytas ner för att byggas upp på nytt, med en starkare grund. Du som jag. Jag som du. Ensak vet jag. Att från denna dag och framåt ska jag jobba med mina brister, acceptera dom och bygga på det som behöver repareras <3 stay strong!

Likes

Comments

Vägde mig idag! gått ner till 67.8 kg! Jösses det går som en raket! kämpar ännu med körkorts teorierna, det är lustigt vad det påverkar omgivningen. Samtidigt som jobb frågan fortfarande är som ett enda stort frågetecken. vad gör man? man ler och hoppas på det bästa. gräver fram ytterligare superkrafter! och styrker sin egen kropp och själ med massa god energi!   i såna här tider ger man sig det man behöver mest! attityd!

investerade också ett par snygga svarta stuprörs jeans och tank topp med Edward Scissorhand tryck! nät tröja! so 90's!

Likes

Comments

Magaluf, Mallorca var amazing och ett ställe med härlig atmosfär. Men just magaluf delen tror jag att jag inte kommer att åka tillbaka till. Men Palmanova och palma var jätte vackert.

men att komma hem till sin sambo och djur gjorde verkligen slutklämmen på denna veckamin bejb hade skurat och städat hela vårt hem. Jag blev så glad över dettaatt sedan också somna i sin egen nybäddade säng, ja det var verkligen grädden på moset!

Likes

Comments

paella middagen satte sig gott i magen! men herregud vilket upplägg, det var helt otroligt gott. Och idag har vi mestadels legat enbart på playan.
Jag har haft en hemskt natt, spränghuvudvärk som slutade med att jag fick gå upp och få i mig en Alvedon.  trots tablett så tog det nästan 60 min innan jag fick utmattad somna.
Och idag har det hittills gått bra. Ligger här och lyssnar fortfarande på Nora Roberts Lögnaren (hört denna ljudbok säkert 4 gånger innan) men den är bara så bra.

Jag har börjat göra upp planer inför hemresan som nog ska bli skön. stressen. har kopplats bort och jag är nog redo för förändringarna som jag kommer genomgå.  Sitter just och tittar på ett par som skvätter ner varandra i detta idylliska turkosa hav. Det är helt magnefiktSemester idyllen!

Likes

Comments

att ligga på playan och glassa är bara så rätt! Jag och min mor tog en vecka semester tsm och har åkt till Magaluf (mallorca) och det är fantastiskt värme. Goda vita stränder, vackra kulturer och varmt turkost hav!

Vi har till och med varit i katedralen i Palma. en bussresa på 35 min och när vi kom av var det 36 grader!  Lite för varmt hahaha! 

Nu tänker jag bara njuta av resisterande dagar kvar i denna guldgruva! strand promenad och perfekt lagom nära. Japp.  jag trivs!

Likes

Comments