Ligger här i min säng och tankarna bara snurrar.  känns så meningslöst vissa saker man gör här i livet. Så just i dessa två dagar har jag bara känt mig neråt. Som om jag aldrig kan uppnå det som förväntas av mig. Som om jag vandrar jämnt i en parallell värld. Jag vill inte prata eller umgås direkt mycket med folk. Jag håller inne med mina känslor. Hur kommer det sig att jag ens orkar gå upp ur sängen, ibland blir jag bara helt.. förvirrad och borttappad. Det märks att jag är inne i en fas där jag bara vill skrika... men jag vill greppa det lilla ljusa positiva strået som erbjuds.. bara lita på att jag klarar denna dag med.....dessa dagar har vart mentalt svåra ...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är glad att ha min lilla spralliga vovve i mitt liv. Hon förgyller varenda tråkiga minut, vare sig livet är segt och bitter eller glatt och härligt. Våren har dröjt sig, idag var det sådär råkallt vindar igen. Medan häromdagen var det 10-15 plus redan.

Det vänder snabbt. Jag funderar på en massa tankar i mitt liv. Jag har vissligen varit jätteglad det senaste, förutom den förbannade förkylningen som smögit sig på utan förvarning.

Men med en kopp te och en massa avsnitt av sex and The city så klarar jag mig!!!

Likes

Comments

Jag som trodde att sol, snödroppar i rabatterna tillsammans med krokus och plus graderna innebar att våren började ta fart på allvar. Tills idag.... snöat i massor, kylan som verkligen bitit i kinder och händer. Visst är det kul med snö (om man frågar sin hund, som rentav medvetet släpar ner sin matte i varenda snö driva)
Känner mig bokstavligen orklös idag och vill i stora drag bara slänga mig ner i soffan och sova bort denna söndag. Sol! jag behöver sol! men kö lappen för det är väl att vänta i oändlighetens all tid. La mig i ett gott bubbelbad och tänker bara slappa resten av kvällen.

tack vinter för att du förgyller vår dag -inte

Likes

Comments

Hela dagen har känts bra, tills nu på kvälls kvisten.  Tror det beror på att jag själv tidigare på eftermiddagen pratade med en person, som alltid drar hela sitt livs historia och att allt är fel och dåligt å inget kan bli bra och bla bla bla blaaaah..

Jag vill vara en god vän, men samtidigt så suger denna vän verkligen musten ur mig. Så jag undrar om jag ens kan göra något. troligen inte..

Jag vet att i dagsläget är det svårt att passa in. Men jag tror benhårt på positiv anda. Så varför mår jag dåligt? troligtvis skickade denna vän över all dålig energi.
Mitt tips till såna här personer: det blir inte bättre förens du själv accepterar ditt förflutna- du behöver inte gilla eller rent ut sagt älska ditt förflutna. Kom igång med något. Sprid kärlek och godhet. Allting behöver inte kosta. Ge dig själv en klapp på axeln. du är värd ömhet lika mycket som jag. Vi har alla våra demoner. Låt morgondagen bli en bättre dag.

viktigaste av allt. tänk stort. dröm större!

Likes

Comments

Ibland behöver man bara sätta bilder istället för ord.

Likes

Comments

Efter en rolig helg med skratt och fniss och massa vila så har man äntligen kommit sig lite. Söndag med den fantastiska pastan som vi äter. älskar pasta verkligen!

Det har varit en grå helg. Men idag kom det en massa stora snöflingor som singlade ner,  tyvärr som redan är påväg att smälta bort :-/ beställt en massa kläder ifrån wish! kommer ha min egen stil modevisning för er här! voila kurvor är till för att älska!!!

Likes

Comments

Jag har alltid haft en liten konflikt med min kropp och mitt ansikte. Har aldrig varit riktigt helt nöjd med mig själv.  Men jag är inte rädd för hur jag ser ut. Du kan få komplimanger om precis vadsomhelst i nuläget. Idag ställde jag mig på vågen och trodde jag faktiskt hade gått upp efter mitt hela-helg-firande (naturligt när man vräkt i sig tårta/goda middagar och ett X antal drinkar/vin) men nej! Jag hade tappat ett helt kilo! var helt i chock och fick kliva ner och göra om vägningen. Som visade exakt  samma siffror, även andra gången.

Men återigen så handlar det inte om vikten utan att vara den man är. Jag får fortsätta jobba med mitt personliga inre. Mitt nya mål i år är att bli lite smartare och snällare - så kanske även man blir snyggare. Viktigaste är ändå utstrålningen av välmåendet. Då brukar det mesta lösa sig.

Likes

Comments

Helgen som gick firade jag min 30:onde födelsedag. Under 48 timmar höll allt från familjer till kompisar, telefon/videosamtal, sms och olika inläggs grattis på. Idag morse kom jag hem 4 och natten före 2:30.. Dansade på nattklubb med ett tomtebloss och drinkar. Reste till Uddevalla för att några killkompisar bjöd mig på min egen privat firande fest :) jösses. Så jag idag firade jag min sista ego stund i ett badkar med bubbel och ansiktsmask! Nu hoppas jag på ett givande och underbart år!

Likes

Comments

Förra året var en konstant kamp mellan mitt inre om vem jag är och vem jag bör bara och hur jag skulle må. Ofta plockade jag upp en dold mask. Jag vägde för mycket. Och min inställning till livet var som att kasta guldet i skön. Alltså i rent bokstavligt mådde jag jättedåligt.
Det var en omställning när man sa upp sig ifrån sitt jobb som man jobbat i hela 9 och 1/2 år på. Jag hade ständigt ont i rygg och kroppen var ur balans. Det jag tackade djupt för var att jag hade de vänner som stöttade igenom detta hemska år. Och min underbara sambo som fanns där dag och natt för mig.
Nu ser jag äntligen ljuset och fram emot ett nytt fräscht år. Jag lyckades gå ner några kilon och jag har idah gått till gymmet för första gångenlänge. ett steg i taget! ett ny framgång för mig.

Likes

Comments

sparkar igång ett nytt år igen! Och om 26 dagar så lämnar jag för alltid 20 steget och kliver in i 30 steget.
Känns väldigt märkligt hur snabbt man passerar dessa år. Fast egentligen har det väl inte varit snabbare än något annat år tidigare. Men jag är så ofantligt glad att vi är inne på ett nytt år! Mentalt hoppas jag att bli starkare och försöka vara positivare till förändringar och fortsätta sträva efter mål! Tack 2016 för att du lärde mig att inte ge upp även om du var ett av de mest mörkaste året. Välkommen 2017! jag är redo att påbörja dig! !

Likes

Comments