Ibland behöver man bara sätta bilder istället för ord.

Likes

Comments

Efter en rolig helg med skratt och fniss och massa vila så har man äntligen kommit sig lite. Söndag med den fantastiska pastan som vi äter. älskar pasta verkligen!

Det har varit en grå helg. Men idag kom det en massa stora snöflingor som singlade ner,  tyvärr som redan är påväg att smälta bort :-/ beställt en massa kläder ifrån wish! kommer ha min egen stil modevisning för er här! voila kurvor är till för att älska!!!

Likes

Comments

Jag har alltid haft en liten konflikt med min kropp och mitt ansikte. Har aldrig varit riktigt helt nöjd med mig själv.  Men jag är inte rädd för hur jag ser ut. Du kan få komplimanger om precis vadsomhelst i nuläget. Idag ställde jag mig på vågen och trodde jag faktiskt hade gått upp efter mitt hela-helg-firande (naturligt när man vräkt i sig tårta/goda middagar och ett X antal drinkar/vin) men nej! Jag hade tappat ett helt kilo! var helt i chock och fick kliva ner och göra om vägningen. Som visade exakt  samma siffror, även andra gången.

Men återigen så handlar det inte om vikten utan att vara den man är. Jag får fortsätta jobba med mitt personliga inre. Mitt nya mål i år är att bli lite smartare och snällare - så kanske även man blir snyggare. Viktigaste är ändå utstrålningen av välmåendet. Då brukar det mesta lösa sig.

Likes

Comments

Helgen som gick firade jag min 30:onde födelsedag. Under 48 timmar höll allt från familjer till kompisar, telefon/videosamtal, sms och olika inläggs grattis på. Idag morse kom jag hem 4 och natten före 2:30.. Dansade på nattklubb med ett tomtebloss och drinkar. Reste till Uddevalla för att några killkompisar bjöd mig på min egen privat firande fest :) jösses. Så jag idag firade jag min sista ego stund i ett badkar med bubbel och ansiktsmask! Nu hoppas jag på ett givande och underbart år!

  • 1 readers

Likes

Comments

Förra året var en konstant kamp mellan mitt inre om vem jag är och vem jag bör bara och hur jag skulle må. Ofta plockade jag upp en dold mask. Jag vägde för mycket. Och min inställning till livet var som att kasta guldet i skön. Alltså i rent bokstavligt mådde jag jättedåligt.
Det var en omställning när man sa upp sig ifrån sitt jobb som man jobbat i hela 9 och 1/2 år på. Jag hade ständigt ont i rygg och kroppen var ur balans. Det jag tackade djupt för var att jag hade de vänner som stöttade igenom detta hemska år. Och min underbara sambo som fanns där dag och natt för mig.
Nu ser jag äntligen ljuset och fram emot ett nytt fräscht år. Jag lyckades gå ner några kilon och jag har idah gått till gymmet för första gångenlänge. ett steg i taget! ett ny framgång för mig.

Likes

Comments

sparkar igång ett nytt år igen! Och om 26 dagar så lämnar jag för alltid 20 steget och kliver in i 30 steget.
Känns väldigt märkligt hur snabbt man passerar dessa år. Fast egentligen har det väl inte varit snabbare än något annat år tidigare. Men jag är så ofantligt glad att vi är inne på ett nytt år! Mentalt hoppas jag att bli starkare och försöka vara positivare till förändringar och fortsätta sträva efter mål! Tack 2016 för att du lärde mig att inte ge upp även om du var ett av de mest mörkaste året. Välkommen 2017! jag är redo att påbörja dig! !

Likes

Comments

När man inte vet riktigt var man har sig själv. Så gör man det bästa av situationen och låter bli grubblande.  Just nu idag så är det en sån där dag jag mest bara vill gömma mig. Hur jag än gör så blir det bara fel. misslyckad det är dagens ord för känsla.

Likes

Comments

hösten är fantastisk och unik. Igår klarade jag uppkörningen. Idag är det dagen före helg. Kommer ta det lugnt i helgen, då jag får gå på pecellin ett tag för jobbiga öron :-(

men mitt upp i allt så tänker jag passa på att kika på kläder! höstmode är dösnyggt!

Likes

Comments

Haft världens jobbigaste helg (nästan) haft en dunder förkylning på besök och egentligen är den fortfarande kvar! men jag väljer att gå till jobbet ändå. Nu är det ändå sista veckan på mitt gamla jobb. Och i veckanfår jag reda på om jag ska gå över till det nya.
Det är både spännande och nervpirrande! spänning och mycket annat har bara släppt! jag har inte heller släppt körkortet utan har provet imorgon och uppkörningen igen i övermorgon. Flängt runt som en galning idag, förstår inte alltid på mina planeringar! dom blir som dom blir. Lite kvällsmat och sen så får jag ta en sovtur!

Likes

Comments

Detta år har varit bland det mörkaste och mest känslojobbigaste omvälvande karusell, jag hitills upplevt. Men efter allt som har hänt har jag äntligen lyckas att få in en liten fot (mina små 35:or) på ett nytt jobb. inte alls många timmar, men det är en början. Och jag tänker framåt. hellre att tjäna något litet än att inte tjäna något alls. Man får prova sig fram. Och funkar det inte, nej då får man bara ta ett steg tillbaka.

Jag tittade på mig själv idag och mitt trötta ansikte log lite. Jag tror jag faktiskt bestämt mig för att växa att mogna fram min nästa fas. Jag blir 30 i nästa skede och jag tänker bli 30 med elegans! Jag tänker vara den jag är och inte dölja mina brister. Det är dags att släppa taget om det gamla. Och satsa på en ny och snällare version. Vitsen med 20 + nånting har gjort sitt. Här kommer jag. 30 .. med stil och en strimma full av hopp!

Likes

Comments