Förra året var en konstant kamp mellan mitt inre om vem jag är och vem jag bör bara och hur jag skulle må. Ofta plockade jag upp en dold mask. Jag vägde för mycket. Och min inställning till livet var som att kasta guldet i skön. Alltså i rent bokstavligt mådde jag jättedåligt.
Det var en omställning när man sa upp sig ifrån sitt jobb som man jobbat i hela 9 och 1/2 år på. Jag hade ständigt ont i rygg och kroppen var ur balans. Det jag tackade djupt för var att jag hade de vänner som stöttade igenom detta hemska år. Och min underbara sambo som fanns där dag och natt för mig.
Nu ser jag äntligen ljuset och fram emot ett nytt fräscht år. Jag lyckades gå ner några kilon och jag har idah gått till gymmet för första gångenlänge. ett steg i taget! ett ny framgång för mig.

Likes

Comments

sparkar igång ett nytt år igen! Och om 26 dagar så lämnar jag för alltid 20 steget och kliver in i 30 steget.
Känns väldigt märkligt hur snabbt man passerar dessa år. Fast egentligen har det väl inte varit snabbare än något annat år tidigare. Men jag är så ofantligt glad att vi är inne på ett nytt år! Mentalt hoppas jag att bli starkare och försöka vara positivare till förändringar och fortsätta sträva efter mål! Tack 2016 för att du lärde mig att inte ge upp även om du var ett av de mest mörkaste året. Välkommen 2017! jag är redo att påbörja dig! !

Likes

Comments

När man inte vet riktigt var man har sig själv. Så gör man det bästa av situationen och låter bli grubblande.  Just nu idag så är det en sån där dag jag mest bara vill gömma mig. Hur jag än gör så blir det bara fel. misslyckad det är dagens ord för känsla.

Likes

Comments

hösten är fantastisk och unik. Igår klarade jag uppkörningen. Idag är det dagen före helg. Kommer ta det lugnt i helgen, då jag får gå på pecellin ett tag för jobbiga öron :-(

men mitt upp i allt så tänker jag passa på att kika på kläder! höstmode är dösnyggt!

Likes

Comments

Haft världens jobbigaste helg (nästan) haft en dunder förkylning på besök och egentligen är den fortfarande kvar! men jag väljer att gå till jobbet ändå. Nu är det ändå sista veckan på mitt gamla jobb. Och i veckanfår jag reda på om jag ska gå över till det nya.
Det är både spännande och nervpirrande! spänning och mycket annat har bara släppt! jag har inte heller släppt körkortet utan har provet imorgon och uppkörningen igen i övermorgon. Flängt runt som en galning idag, förstår inte alltid på mina planeringar! dom blir som dom blir. Lite kvällsmat och sen så får jag ta en sovtur!

Likes

Comments

Detta år har varit bland det mörkaste och mest känslojobbigaste omvälvande karusell, jag hitills upplevt. Men efter allt som har hänt har jag äntligen lyckas att få in en liten fot (mina små 35:or) på ett nytt jobb. inte alls många timmar, men det är en början. Och jag tänker framåt. hellre att tjäna något litet än att inte tjäna något alls. Man får prova sig fram. Och funkar det inte, nej då får man bara ta ett steg tillbaka.

Jag tittade på mig själv idag och mitt trötta ansikte log lite. Jag tror jag faktiskt bestämt mig för att växa att mogna fram min nästa fas. Jag blir 30 i nästa skede och jag tänker bli 30 med elegans! Jag tänker vara den jag är och inte dölja mina brister. Det är dags att släppa taget om det gamla. Och satsa på en ny och snällare version. Vitsen med 20 + nånting har gjort sitt. Här kommer jag. 30 .. med stil och en strimma full av hopp!

Likes

Comments

Det har varit ett par tunga veckor sedan jag skrev sist. Många känslor och massa tankar. Hur vet man egentligen var man ska börja? att le är lätt, men att få det där lyckliga i sin blick. Ja det är sannerligen inte så lätt! jag jobbar den sista tiden på mitt nuvarande jobb. Sa upp mig till slut. Några saker mindre att fundera på. Egentligen är jag helt slutkörd men jag fortsätter att kämpa mig igenom det. Om man ändå inte har nått jobb sen så kan man lika gärna vänta tills då. Äkta kärlek till mig själv just nu är att fortsätta kämpa och klättra. Finns det något bättre!?

Likes

Comments

Efter ett par veckor i sin hemmiljö har den bruna färgen börjat dunsta av och mallorca resan känns som om den var långt långt borta!  trots att det knappt bara gått en månad sedan vi var iväg. Hösten knackar på och löven har olika färg nyanser. Jobbet är åter igen en stressande kärna i ens liv.. vallade mon goa hund nikki och idag fick vi till och med lekt med en annan vovve. kasta pinne och springa runt runt det är lajbans för dessa djur.

Mitt nästa resmål blir till Irland. Är ganska trött på gamla hederliga stränder och varmare klimat. Nej nu blir det upptäcka de mindre varma klimatet och Irland står högt upp på listan!

Likes

Comments

Här idag kommer jag att gå in i ett nytt skede. Har tagit steget ut och sagt upp mig från mitt jobb, då arbetets arbetsplats flyttas 13 mil bort från mitt hem! Jag ser utmaningen och hur det hela kanske kommer bli knapert ett tag. Men det hela handlar inte om att göra allt som kommer på rak linje efter varandra, utan ibland bara chansa och göra det oväntade.

jag går mot en ny fas! och jag fyller 30 i nästa år redan i januari. kunde inte bli bättre avslut på 20 års linjen <3

Likes

Comments

Ibland bara jag kan få en ren och skär anfall som gör att mitt jag förvandlas BOKSTAVLIGEN till en ragata! just idag är jag arg och bitter, inte nog med att man kuggar på teorin i måndags och måste göra om uppkörningen på nytt, så tycker jag det känns som hela j**** världen är emot en.
Jag älskar och värdesätter alla i min närhet...men de som säger: det kommer ordna sig och nej du är som alla andra och ja du ska kämpa och blah blah blah... Vet ni vad? Det kan låta hårt och bittert och fruktansvärda elakt, men i min sits just nu så behöver jag enbart medömkan och kanske bli medhållen för att sen bygga på mina brister till något positivt. Jag vet att jag ALDRIG kommer bli helt normal, så lika bra att släppa det där " vad det ny ska kallas ideal bilden"

Jag vet att jag nån gång kommer fixa körkortet ( det har jag bestämt mig för) jag vet att jag inte är den mest drabbade, men ibland kanske det bara måste få kännas så. En riktig ragata är jag idag och det skäms jag inte för. För jag är bara en person med ett komplex som har det svårt just nu.
Att kämpa ibland är ibland att brytas ner för att byggas upp på nytt, med en starkare grund. Du som jag. Jag som du. Ensak vet jag. Att från denna dag och framåt ska jag jobba med mina brister, acceptera dom och bygga på det som behöver repareras <3 stay strong!

Likes

Comments