View tracker

Har tyvärr inte haft tid eller ork att skriva något blogginlägg då det inte hänt så mycket.
Men har iallafall fixat mina naglar då det blev ganska svårt att skriva/spela på datorn med långa naglar! Så filade ner dem och fixade utväxten med gelé och sedan lackade jag men en färg jag inte tidigare använt, men tyckte det blev bra! Passar då det är höst haha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag hade vi bara utvecklingssamtal så var bara i skolan i 30min. Vi åt lunch på Max med Matilda som skulle ha utvecklingssamtal en timme efter mitt. Efter det så åkte jag och mamma till Mall of Scandinavia och skulle kolla på skor till mig, då mina nuvarande är trasiga! Blev dock lite annat också som min syrra egentligen skulle köpa när hon åker till USA, men vi passade på att köpa det så jag har det redan nu!

Likes

Comments

View tracker

Tyvärr så har jag inte haft tid eller ork att blogga då det hänt en massa på senaste och jag har mestadels mått dåligt.

Alex dumpade mig dagen innan Barkarbyträffen och sket sig allt. Jag har inte haft såna känslor sedan Charlie och jag trodde inte jag kunde få det igen. Jag fick massor med panikanfall och hamnade i självskadebeteendet igen. Jag tappade aptiten helt och åt mängden av max en måltid om dagen. Jag kunde inte äta mycket så jag kanske tog en Corny till frukost (kunde ta någon timme att äta upp den), sen orkade jag knappt en cheeseburgare till lunch och istället för att äta middag så sov jag bort tiden.
Jag och Alex bråkade en dag och då fick jag ryck och skar upp handleden. Ärret blev djupare än jag trodde och såklart fick jag panik och gråtandes ringde min mamma. När hon hade kommit hem så förklarade jag vad som hade hänt och att jag ljög för henne om att jag sov hos Alex den natten, när jag egentligen var ute och sen drog hem till pappa som var i Italien och inte hemma.

Nu mår jag bättre. Jag har börjat äta ungefär 2 gånger om dagen och har inte skurit mig mer. Har fått vänner i klassen som får mig att tänka på annat.

Idag övade vi också på brynplockning och bryn- och fransfärgning! Blev nöjd med resultatet som jag gjorde på Matilda! Dock hann vi inte färga på mig, så blev bara plockning.

Ska se om jag kan försöka blogga oftare framöver!

Likes

Comments

Första skoldagen gick ganska bra! Jag fick börja i Matilda's klass och det var en del snälla. Det var någon enstaka som var dryg, men annars helt okej!
Skolan verkar ganska stor för det var svårt att hitta i början, men det är bara en våning. Det finns ingen matsal, så vi har matkort som gäller på vissa resturanger (t.ex Subway och Max).

Vi har ett fast schema och på fredagar slutar vi vid lunch! Eftersom jag redan har ett slutbetyg i engelska så tänker jag inte läsa om den kursen och då slutar jag även tidigare på torsdagar!

Likes

Comments

Idag under historia lektionen så fick jag besked om att jag redan imorgon skulle få börja på den andra skolan!
Jag visste redan att jag hade fått en plats som jag kunde tacka ja till, men inte att det skulle gå så fort!

Eftersom jag skulle möta Matilda efter lektionen och kolla på skolan (hon går där också), så hade jag ganska bråttom att tömma skåpet, lämna grejerna i receptionen och skriva under ett papper. Tyvärr så hann jag inte säga hejdå till alla från klassen eftersom de hade gått på lunch, men ska nog besöka snart!

Om jag skulle fortsätta på Djurgymnasiet så skulle jag inte få en gymnasieexamen, utan jag skulle behöva gå vidare på komvux. Så jag bestämde att jag lika gärna kan gå om med min bästa vän som gick introduktion när jag gick 1an!

Vi kommer dock inte gå i samma klass, men vi kommer ha lektioner ihop eftersom vi går samma linje och inriktning, bara att det är uppdelat i A och B! Men skolan ska försöka ordna så att jag kan hoppa in i hennes klass så småningom!
Jag är sjuuuukt nervös inför morgondagen! Tycker det är jobbigt att behöva lära känna nya människor pga min Asperger, men hoppas det löser sig!

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från att ha träffat Natta, hennes kille och hans kompisar! Vi åkte omkring lite till olika ställen och hade kul. Eftersom jag inte har en egen moppe så fick en kille vid namn Hampus skjutsa mig! Han brukar tävla och skjutsa mycket så han är en bra förare och är social och trevlig!
Hade verkligen jätte trevligt, förutom att det blev ganska kallt på slutet haha! Är sällan ute då de flesta jag känner bor långt bort (och pga mina stränga föräldrar!).
Tyvärr blir det ingen bild då det var för mörkt ute, men vi var typ 8-9st och hade 6 moppar!

Likes

Comments

Igår så gick jag om Matilda och såg Troye på Grönan! Han var mycket bättre live än vad jag trodde! Det var sjukt mycket mer folk än när jag har varit där på konsert tidigare! Var fullt med pride flaggor också då Troye är gay, vilket han också tog upp när han stod på scenen och sen spelade han en låt som han hade skrivit om det!
Det var också en artist som spelade 1h innan, som var Astrid S. Hon började sjunga när vi satt och åt på terrassen snett ovanför scenen, haha.

Bild från instagram : lunaxgrey

Likes

Comments

Idag hade jag ju inge stall (för dom reducerade den kursen), så jag var på studion (läxhjälp) i 1,5h istället för 2h som var planerat, men hade inte så mycket att göra. Efter det så drog jag till Norrvikens Grill och åt lunch innan jag gick till pappa och skulle fixa mina naglar.
Eftersom pappa var påväg till Rom igen så var jag ensam hemma tills Marcus kom över Amela och deras nyafödda Alma. Han skulle hämta lite grejer och sen åkte dom igen. Jag passade också på att ge Lily lite mer hö.
När jag skulle ta tåget hem så hade det hänt en olycka vid en järnvägsbro i närheten, då en lasbil hade kört in i den så att det blev förseningar och jag behövde ta en buss till nästa station där jag sedan bytte till tåg.
Nu är jag hemma och lagar mat i ugn för första gången!

Likes

Comments

Igår kväll fick mamma mail om att jag skulle ta bort alla hästkurser i skolan, inkl. APL och stalldagar.
Jag visste redan att vi skulle ta bort några kurser, dock hade jag hoppats på att åtminstone få rida. Så det var lite tråkigt! Imorgon ska jag prata med min mentor och se hur vi ska göra med de dagar då resten av klassen är i stallet, för just nu så är det dom dagarna tomma på schemat.

Likes

Comments

Igår så åkte jag och pappa tillsjukhuset för att min yngsta brorsa hade blivit pappa! Som vi visste innan så blev det en flicka och den ska heta Alma.
Pga regnet igår så åkte HD idag istället till Nynäshamn och fikade vid kusten.

Likes

Comments