Header

Nu är det enbart 6 dagar kvar innan operation, jag har miljoner tankar i huvudet. Det börjar kännas seriöst nu, det kommer att hända.... SNART. 😳 Denna helg kommer inte bli så rolig, på schemat står det: Plugg, plugg, plugg och städning samt träning. Sambon är och vandrar hela helgen, och jag blir ensam. Vilket kan behövas ibland 😚 Är man ett ensambarn så betyder ensamtid väldigt mycket, iaf för mig. 🙏 Ha en fin helg allesammans ✨

Jag har fastat runt 2 veckor och det är 1 vecka kvar. Låt tiden gå fort nu 😓🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknade utvilad och slog på nyheterna och kände en klump i magen. Först vart jag chockad och sen arg. Mina tankar går till alla drabbade och deras anhöriga i Manchester. ❤ Hur kan detta hända? Varför gör man inget åt det? Varför beklagar sig politikerna varje gång en terrordåd inträffar i världen, varför lyfter de inte ett finger och gör något åt saken? Det kanske de gör... vad vet jag. Men jag uppfattar som att de inte gör tillräckligt 😡

Om inte människor högre uppifrån gör något snart så kommer alla vi invånare göra det. Ingen vill sitta hemma på sin soffa och se på nyheterna när detta händer i ens land och andra grannländer. Det kan bli krig. Då menar jag inte krig från politikerna utan invånarna. Några drastiska åtgärder måste tas innan något större händer. Folk säger att de inte är bra att vara rädd, men vem är inte det? Klart som f*n att man är rädd om sitt / andras liv. 😢

Jag känner mig inte trygg någonstans och tänker inte blunda för det som händer! 😡

Likes

Comments

Ja, det kanske är dax att berätta något jag inte skrivit offentligt tidigare. Den 1 juni kommer mitt liv förändras helt och hållet, jag är rädd men så redo. Jag har kämpat flera år och nu bestämt mig.

Innan ni kommenterar, läs svaren på frågorna!

Den 1 juni kommer jag att opereras, jag kommer att göra en gastric bypass. Ja, ni läste rätt!

Du vet att det inte går att ångra? Ja, jag vet... jag är nog mer påläst än du.

Du vet att det kan medföra komplikationer? Alla operationer kan medföra komplikationer. Min hälsa i nuläget kan förvärras markant om jag inte gör något åt det i tid.

Så stor är du väl inte? Man brukar väll inte gå runt och berätta för folk hur mycket man väger?

Har du verkligen tänkt igenom det här? Om man inte har gjort det så bör man inte opereras.

Du vet att du aldrig kan äta som förr? Va? Är det sant? Men då kanske jag ska avboka operationstiden. Idiot. Man gör denna operation för att man INTE VILL äta som förr.

Du är ju ung, du kan ju kämpa lite längre innan operation? Ja, jag är ung. Desto större anledning till att fixa vikten innan jag får hjärt- och kärlsjukdomar.

Jag är så extremt trött på dessa frågor. Jag som ska opereras är väl medveten om eventuella risker / komplikationer. Jag är nog mer påläst än dom flesta som ställer dessa frågor. Nu vet ni hur det ligger till ...

Operation om mindre än 2 veckor, supertaggad! 😍

Likes

Comments

Oj, det har nu gått 2 veckor sen jag skrev ett inlägg, men mycket har hänt. Jag vill inte dela med mig om allting just nu för jag ska sova, men jag lovar att uppdatera mitt liv inom kort. Jag har övervägt att uppdatera känsliga detaljer i mitt liv offentligt på bloggen, men kommit fram till att det är nog det bästa... men inte just nu.

I morgon är sista dagen på praktiken, helt galet. Jag kommer sakna vårdcentralen. Jag har lärt mig så otroligt mycket på så kort tid. Men jag är redo att ge mig ut på nya äventyr och breda ut vingarna 😃💪

Tråkig bild på fotpedalen vi använder oss av på praktiken (spolar fram/bak diktaten) 😂

Likes

Comments

Nu har jag varit ute på praktik under 3 veckor. Ni kanske minns att jag kände mig otillräcklig och korkad? Det har vänt nu, idag känner jag mig mer kunnig än någonsin. Man lär sig otroligt mycket på bara 3 veckor. Det är nu jag inser hur viktigt det är med praktik på en yrkeshögskola, man kommer in i arbetsmarknaden på ett annat sätt. 😃

3 / 5 veckor avklarade, 2 to go! 💪👏

Likes

Comments

Nu har det gått 1 månad sen terrorattentatet på drottninggatan. Jag tänkte göra ett nytt inlägg på hur detta påverkat mig under denna tid. Jag vet att många av er har frågat och nu kommer jag dela mina inre känslor.

- Jag hoppar till så fort något låter bakom min rygg. Jag blir stel och känner hur adrenalinet pumpar i kroppen. Det händer vart som helst, inte bara utomhus.

- Jag har fortfarande inte besökt drottninggatan och har inga planer på att göra det inom den närmaste tiden. Jag vågar helt enkelt inte och känner mig inte redo. Jag vill inte se alla fina lappar som hänger på väggarna där det står något i stil med "saknad". Jag kommer förmodligen bryta ihop då.

- Så fort någon nämner ordet "drottninggatan" så ryser jag, vill inte höra det namnet... någonsin.

- Jag har insett att ta en dag i taget, man vet aldrig vad som komma skall. Det kan vara en helt vanlig dag som kan ta slut plötsligt, på några sekunder. Då spelar inte framtiden någon större roll.

- Jag tänker väldigt ofta på personerna som dog, vilka var dem och vart skulle dem?

- Jag är livrädd att bli påverkad senare i framtiden då jag inte visat några som helst känslor nu. Jag känner mig onormal som inte känner något, klart jag tänker på det... men jag mår inte dåligt över det.


Likes

Comments

Just nu kaosar det i mitt huvud, så mycket att tänka på. Jag tror faktiskt att min hjärna behöver semester men inte min kropp. 😁 Är det bara jag som tänker: "Alltså det är faktiskt synd om min hjärna" när man vet att det egentligen är tvärtom 😂😂 I kropp och själ är jag taggad, men hjärnan proppfull. För tillfället så samarbetar jag inte med min hjärna, känner mig som en trotsig tonåring. Pressar i mig kaffe för att den ska hålla igång, ingen vila här inte...  💪 

Nu säger både jag och min hjärna godnatt och önska oss lycka till på provet i morgon 👊

Likes

Comments

Min Valborg bestod av Drottningholms slott i det fina vädret. Kan inte klaga, en mysig dag ☀🏰

Bildbomb!

Likes

Comments

Jag lovade bilder från kryssningen men måste tyvärr säga att de inte blev några. Alla bilder som jag tog var mycket suddiga eftersom att jag hade en fel inställning på från början. 😞 Men vi hade det kul.

Lite tankar:

Ibland när man har höga förväntningar på sig själv så blir allting så fel. Känslan om misslyckande är överväldigande. Man känner sig värdelös och otillräcklig. Jag tror att många av er har känt samma känsla. Så är det för mig just nu, jag tror att jag klarar av vissa saker men inser ganska så snabbt att jag inte alls kan. Jag vet att övning ger färdighet, men ibland så känns det inte som det. Jag förstår inte varför man nervärderar sig själv så ofta? 😔

Oftast när humöret är på topp så finns det något som vill dra ner oss igen, varför är det så? Jag tror att man går och väntar att det ska hända något dåligt och därför lägger märke till det dåliga snabbare än vad man borde. Det som är dåligt behöver faktiskt inte vara så pass allvarligt att vi behöver må dåligt över det, men eftersom att vi är vana med motgångar så skapar vi oss en värre bild än vad det egentligen är. Låter det logiskt?

Ta hand om dig själv och andra 💜

Likes

Comments

I morgon åker jag med min kära moster på en finlandskryssning. Alltid lika uppskattat ❤

Bilder dyker upp på söndag 😁

Ensamtid med dig är det bästa 😍

Likes

Comments