Header

tydligen så känner sig folk kränkta från mitt senaste inlägg och det vill jag ju inte. lärare känner sig kränkta och har pratat med mig i skolan och sen personen jag prata om i mitt senaste inlägg känner sig kränkt så jag bestämmer att jag ska sluta med bloggen för jag visste att jag skulle få hat men inte att det skulle gå till skolan och jag vill inte gråta inför alla på skolan igen elr att folk ska skälla på mig inför mina vänner så jag stänger ner bloggen det är synd för jag älskar verkligen att blogga...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 37 readers

Likes

Comments

Förlåt för sent inlägg men jag har typ sovit hela dagen. Idag skulle vi kolla på skulle jag skulle gå på men jag vill byta nu. Det var skit tråkigt sen gick vi till skolan hade fysik dö tråkigt det med så jag målade hela lektionen. men på Engelskan alltså herregud det var bästa på länge alltså hahah jag skrattar fortfarande när jag tänker på det iaf vi hade lässtund och alltså ingen läser på lässtunden typ killarna i mitten prata jätte mycket jag och min kompis satt och prata om en sak som hände i morse och vi pratade ändå lågt men sen avbröts vi av en tjej som satt framför oss och så skrek hon HÅLL KÄFTEN ELIN JAG FÖRSÖKER LÄSA!! AHHAHAHAAH jag skratta så mycket att jag börja gråta hon sa just till mig när hela klassen plus läraren prata om annat skit hahaha jag känner mig lite speciell hon valde mig hahah jag kanske reagerar lite konstigt till det här men hon är ju iaf min favorit person i klassen nu 😂😂 imorgon kommer Robert och jag längtar sååå mycket jag har saknat honom så mycket. På lördag har min vän födelsedags fest så tänkte bara dra dit och kolla och jag och Robert ska åka till simhallen och så ska vi baka :)

  • 45 readers

Likes

Comments

Idag gick jag till skolan även fast jag är sjuk jag är ju iaf inte smittsamt sjuk tror jag iaf inte 😂 jag har mått lite sådär jag har ju snorat jäääätte mycket. Jag ville våga prova något nytt så jag gick med klackar i skolan och det kände jätte pinsamt först men det kändes jätte bra att våga vara sig själv först glodde ju alla på mig men vissa sa att jag var fin idag och då mådde jag bara helt fantastisk kanske ska prova ha hela veckan ut :) han som kallade mig ful förra veckan sa idag att jag såg iaf lite bättre ut idag men skiter fullständigt i honom.. har städat lite på rummet med idag och imorgon ska vi till Huc och kolla lite antar jag med skolan kul kul det var min dag idag iallafall:)

  • 28 readers

Likes

Comments