Header

Något jag hatar så himla mycket är när vuxna människor kallar typ ungdomar osv för "lilla gumman", Alltså jag hatar det så mycket! Tex på mitt jobb så behandlar dem mig som ett litet barn jag är 16 och dem är typ 20-30 och så varje gång jag pratar så säger dem "vad sa du lilla gumman?" "vad roligt lilla gumman" "jaha lilla gumman" "vad har du gjort i helgen lilla gumman?". Dem behandlar mig också som ett litet barn och typ överdriver förklaringar och frågar om jag behöver hjälp och när jag säger nej tack då blir det typ "är du säker?". Många vuxna människor gör detta och det stör mig för ni (inte alla) klagar om att vi aldrig växer upp och att vår generation är fucked upp men inte konstigt om ni behandlar oss som barn och inte låter oss växa eller prova själva. Det är väl klart att vi inte klarar något i hushållet om vuxna gör det åt oss eller inte lär oss. Ni kan inte bara skylla allt på ungdomarna ni har också lite ansvar tycker jag. Sedan är det rätt elakt att säga att det är fel på alla ungdomar för det finns många ungdomar som sköter sig dem tar bara inte lika stor plats som dem lite mer bortskämda eller brottsliga ungdomarna.

(Det blev en liten atm bild)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det hat hänt mycket dem här senaste tre dagarna och jag har somnar hela tiden så jag har inte hunnit skriva om det men vi slänger in allt i ett inlägg.

Måndagen:

Jag jobbade och så fråga min handledare om jag kunde jobba på jullovet och få betalt och då blev jag jätte glad! Efter jobbet så hade Robert fått tillbaka sitt körkort så vi åkte runt lite överallt. Vi kom hem sen super sent.

Tisdagen:

Jag jobbade igen och efter jobbet åkte jag hem till en vän och kollade på deras valpar och jag var sååå sugen dem var ju skit gulliga. Jag ääälskar ju hundar. Robert hämta mig och så åkte vi hem och packa sedan åkte jag hem och försökte göra klart engelskan och jag är stolt att jag orkade göra så mycket.

Onsdagen (idag):

Jag försovde mig typ 2 timmar och fick panik för jag kan inte försova mig för jag får sån jävla panikångest och får kramper och kan inte tänka eller någonting! Nästa buss hade gått 2 timmar senare med men min morfar skjutsade mig som tur så jag missade bara en lektion. Jag pratade med min matte lärare också idag och hon sa att jag kunde antingen göra ett omprov som bara kunde ge mig E eller göra 4 problemlösningar i 4 olika räknesätt och lämna in dem till henne. Jag bryr mig inte vad jag väljer bara jag blir godkänd så blir jag super glad. Nu ska jag kolla lite på serier och göra en helt debatt artikel som ska vara klar imorgon. Jag vet att jag kunde ha gjort den tidigare men jag finner ingen motivation och läraren är lite knepig. Allt känns så komplicerat på gymnasiet :/

Likes

Comments

Förlåt att det går upp och ner nu med bloggen men jag mår inte så jätte bra. Mitt liv känns som en berg och dal bana just nu. Jag känner inte för något alls och orkar inte med något. Jag försöker att le hela tiden men ärligt så vill jag bara gråta. Jag var hos en psykolog i tisdags och ska nu börja gå hos henne och förhoppningsvist så kommer hon hjälpa mig med att må bra. Skolan går inte bra nu jag har failat två matteprov och engelskan går inge vidare för finner inte motivationen. Yrkesteorin går åt helvete för jag glömde boken i skolan innan lovet så har inte kunnat göra något. Jag får panik för minsta lilla och klarar inte av saker jag gjort dagligen annars som tex att åka buss. Tiden bara rinner förbi och jag hinner inte göra något alls och det gör mig stressad. Jag har sovit jätte dåligt nu i några veckor. Jag vågar inte berätta för folk att jag mår dåligt för jag hatar frågorna som jag inte kan svara på. Jag vet att många av mina vänner kommer läsa det här men nu vet ju folk iallafall varför jag inte är i skolan eller varför jag inte följer med efter skolan och sånt. Jag tycker inte om att prata om mig själv och speciellt inte om sånt här. Jag hoppas ni förstår iallafall det kanske kommer något inlägg snart.

Likes

Comments