Header

Först och främst fick jag kläder och fick träffa mina "arbetskamrater". Sedan fick jag börja med att "fronta" och det är när man lägger fram varor så det ser snyggt ut och det kommer ta mig en liten stund att lära mig. Jag gick runt med en person mest och kollade på honom och sånt tyvärr så har jag inte lärt mig hans namn men han var jätte snäll och rolig. Vi sjöng och snackade om lite allt möjligt. En sak som hände när vi "fronta" var faktiskt att en kund kom fram och friade tilk mig och jag blev jätte chockad och sa tyvärr jag har pojkvän och fnittrade lite och då blev han typ små ledsen och fråga om det var för att han inte tog med blommor? så skratta jag bara lite och fortsatte. Vi fick frukost också av min handledare och det är ju lite mysigt och så. Att fronta var jätte jobbigt och lite små tråkigt men jag tror det är för att jag inte kan så jätte bra än. Efter det skulle vi plocka upp varor som vi hade på lagret och det tyckte jag var jätte roligt! Jag var inte säker med hur lunchen fungerade så jag tog inte med någon men nu vet jag iaf att vi har en timmes lunch paus och dem har mikro osv osv så jag köpte bara något lite idag. Sen kom det bästa på hela dagen VARORNA!! Man blev så glad när dem nya varorna kom i lastbilen jag vet inte varför det var bara så spännande. Jag råka jobba över lite jag kollar alltid klockan på mobilen så jag visste inte vad klockan var. Älskar det här jobbet än så länge det var jätte kul och personalen är jätte trevlig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 24 Readers

Likes

Comments

Jag är sjuk men vad gör man inte för att få se sin family köra? Det regna och var kallt men jag hade en långtröja, en tjocktröja och två jackor så sedan klarade jag mig. det slutade med att Robert kom 1:a i A-final, Svärfar fick svart flagg i A-final men kom 5:a, min Svägerska kom inte in i någon final men hon var jätte duktig hon körde utan bromsar en gång och kom 3:a iaf! min svåger avbröt för han inte vill köra mer.

  • 24 Readers

Likes

Comments

Idag i skolan hade vi utedag med alla lärlingar och man fick välja mellan Golf, paddla kanot och paintball! Såklart så valde jag paintball! Jag har alltid velat prova och det var jätte kul. jag hade så mycket kläder så det gjorde inte alls ont på mig men sen så fick jag bara 2 skott på mig, en i ansiktet och en på benet. Om ni inte har provat så rekommenderar jag det verkligen!!

  • 24 Readers

Likes

Comments