Första gången jag drog till såkallade KuliJuli i Helsingborg. Men såklart vad gör man inte för att träffa Hasse Andersson!!!

Tåget från Ängelholm var ju såklart fullproppat med mestadels barn, Mojje skulle nämligen också vara där.

Men som sagt full smockat med människor runt 12000 sådär och Hasse var huvud numret. sån kändis galen om jag är, så kan jag ju inte missa att ta en selfie och autograf!!!!!

Fick en uppdaterad bild och autograf av Mojje, såg han 2001 på sofiero när Nicke Och Mojje hade konsert!!
Sen såklart lille Hasse han ska få vara brevid min autograf av Electric banans bands!

JA!! jag är kändis galen!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag = Regn

Idag så vaknade man upp och det spö regna, vilket är det jobbigaste när man vet att man ska ut i det och inte har något paraply så när man väl hade hamnat på bussen till stationen så var man självkart dygn blöt. Men den situationen blev lite roligare när man ska på tåget till Helsingborg när konduktören med ett underbart leende skämtar till det och är hur trevlig som helst med göteborska, då kunde man inte sluta le.

När jag väl hade kommit hem till mamma så körde jag till löddeköping för att boka tid att fixa min tatuering på Heartbreak tattoo, jag rekommenderar den starkt!

Där efter tog vi en tur på center syd, där jag har hittat min nya favorit butik Smart Buy. Sen därefter till plantaget, känns rätt skönt att ha fått idéer till födelsedags presenter som man ska köpa (känns som om alla fyller år samma månad)

Men men det är måndag och solen börjar titta fram igen. Sitter och väntar på tåget hem då jag bara ska ta det lugnt Idag, imorgon börjar det att ha fullt upp igen så man få njuta så länge det varar 😎Likes

Comments

Nu är jag tillbaka på bloggen fast med en ny blogg.Jag hoppar direkt på att igår åkte jag till Halmstad till min släkt och familj som är här.
Idag åkte vi iväg, vi handlade lite på lager 157 och åkte till Mormor och Morfars grav i Oskarström. Vi besökte även kyrkan som jag är döpt i och tände lite ljus för de avlidna.Lite fina bilder från olika gravar kommer här nere 😊Men de var allt för idag!btw Den första bilden är på deras grav

Likes

Comments