Header

Jack, Vardagligt

Halloj! Jag har haft en helgs paus från bloggandet men nu är jag tillbaka. Jag har verkligen haft en helt underbar helg! I fredags var det fest, jag drack tequila och livet var härligt. I lördags låg vi fem pers på min madrass i tv rummet, var bakis, kollade film och bara levde (så gott vi kunde). Vi stack även en sväng till skejtparken i det fina vädret, åt pizza och som sagt; bara levde.

I söndags kom Jack hem efter 2 nätter hos farmor, var dunderförkyld men dundermysig. Ett perfekt avslut på en perfekt helg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagligt

Sååå, igår var jag ju hos frisören och klippte & färgade. Jag gjorde det självklart nere på salongen där mamma jobbar, hos en av frisör-eleverna som är där, och jag är verkligen nöjd. Det jag kom dit för var egentligen att få någon slags grå/silvrig ombre, men då jag hade så mycket grönt kvar i håret så var vi tvungna att fokusera på att få bort det först. Så vi klippte av allt slitet, fick bort det gröna och nu har jag en askblond färg i håret. Det kommer kräva ett eller två besök till innan jag är helt klar med det, men vad gör det när jag kommer vara skitsnygg så fort det verkligen är klart?

Det är verkligen sjukt hur en ny frisyr och hårfärg kan göra så mycket skillnad med ens mående, jag känner mig så söt! Ni får några halvbra bilder tagna med Photo Booth (såklart, vad annars nu när jag har en MacBook?) och en väldigt söt bild på mig och Maja ♥︎ Visst är håret fiiiint??

Likes

Comments

Resor, Vardagligt

Godkväll! Idag har jag spenderat dagen med att sitta hos frisören i 6 timmar, åka tåg fram till Malmö, tappat mitt busskort OCH mitt jojo skolkort, åkt tåg hem och nu ligger jag i soffan och kollar Pewdiepie.
Har inte lyckats ta några bra bilder på håret än pga dåligt ljus överallt jag varit, så ni får bilder imorgon. Ikväll får ni lite fler bilder från Rydebäck istället!

Kan verkligen inte släppa hur vackert det var där, måste dit igen nån gång snart!

Fotograf: Elias Persson

Likes

Comments

Instagram@intedinhomie