View tracker

jag kan inte riktigt fatta att jag inom elva dagar kommer flytta hemifrån. bo i min alldeles egna lilla söta lägenhet. det är helt ofattbart för mig! att jag faktiskt ska bo själv. eller ja, anton & jack kommer ju med bo där. men jag kommer bo utan mamma.. det känns jättekonstigt. tror även att det kommer kännas superjobbigt att lämna henne sådär, trots att jag vet att vi båda är redo nu. men förutom det har jag bara positiva tankar om detta!
det är en 1,5a på 37 kvm i Ystad för 4300 kronor i månaden, och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. så himla fin! (har tyvärr inga bilder, så ni får hålla ut tills den första februari)
JAG LÄNGTAR.

Likes

Comments

idag är det 5 år sedan som jag och min dåvarande bästa vän packade våra väskor och smög ut i natten med tankar om att inte komma hem igen. självklart gick det inte alls som vi planerade, och vi var hemma igen redan ett dygn efter. ett dygn som vi spenderade i en pundig lägenhet i skurup som stank spya och mögel tillsammans med två killar som egentligen var alldeles för gamla för oss.

jag tänker väldigt ofta på den händelsen än idag, försöker reda ut vad det var som rörde sig i mitt huvud under den perioden i mitt liv. hur tänkte jag? tänkte jag ens? hade mitt liv sett annorlunda ut idag om jag aldrig gjort det jag gjort eller hade det på nåt vänster ändå blivit som det blev?

jag var 13 år och så himla vilsen. så pass vilsen att jag gång på gång satte mig i situationer där jag faktiskt hade kunnat dö. så pass vilsen att jag medvetet sårade varenda människa i min närhet fram tills jag brytit ner dom allihop. förlåt för det.
det blev så fel, och jag förstår fortfarande inte varför det blev så som det blev. det var aldrig meningen att det skulle gå så pass mycket överstyr som det gjorde.

Likes

Comments

nu sitter man här ännu en natt men tankarna i full fart. jag känner att nu är det dags. dags för den där boken jag vill skriva att börja ta form, dags för livet att börja. jag har stått still för länge. legat på latsidan något enormt. och det är inget jag är stolt över alls. jag ångrar mig så himla mycket! för jag önskar verkligen att jag tagit tag i saker och ting tidigare. satt mig ner och bara tänkt tills huvudet exploderade.
vad jag vill göra vet jag redan; jag vill skriva.
svaret har alltid vart detsamma, och bokhyllorna har fyllts av halvklara noveller och flummiga idéer men ändå har det aldrig blivit något. och därför frågar jag mig själv nu; vad ska jag göra?

och svaret är nog inte så svårt som jag trott faktiskt, för nu efter nån timmes tankebollande och surfande på nätet så har jag insett att jag behöver en idé, planering och något att skriva på. idén har jag och datorn ligger redan i mitt knä. så nu är det bara att sätta ord på idén, börja planera och börja skriva. och denna gången tror jag verkligen på mig själv, så jag hoppas att ni är redo att hänga med mig på denna resan nu!

Likes

Comments

videoklippet ovan är ett av de viktigaste videoklippen jag någonsin sett tror jag. för detta är ett ämne som behövs tas upp, så jävla mycket. för det är inte okej.
det är inte okej att vara den som skrattar åt eller den som drar ett våldtäksskämt. eller ett rasistiskt skämt. eller ett transfobiskt skämt. eller ett homofobiskt skämt. ja, ni fattar. det är inte ok! för det sårar folk, det kränker människor, det förstör. så jävla mycket. och är du en av de som skrattar åt eller till och med drar dehär skämten, lägg ner nu på en gång är du snäll.
för precis som manfred erlandsson säger i videon ovan så bidrar du till våldtäkskulturen, rasismen, transfobin, homofobin osv när du gör det. du bidrar, uppmuntrar, inbillar dig att det inte gör något att du skrattar för det är ju bara ett skämt. men NEJ, det är inte bara ett skämt. och NEJ, tracka inte ner på folk som blir triggade när du delar dedär "skämten". för det är inte töntigt eller något alls att bli irriterad och triggad av sådant. och om du tycker det förstår du nog inte hur fel denna världen är.

Likes

Comments

long time, no see! men hej på er allihopa, hur är läget med er? med mig är det oerhört bra, verkligen. har inte mått såhär bra på länge. jack är över 8 månader nu, kan sitta själv, krypa, klappa, stå upp mot grejer, säga mammamamma och dädädädä, äter mer och mer riktig mat och bara växer helt enkelt.
det är helt sjukt så snabbt tiden går,verkligen. vi bor fortfarande i ystad, och får faktiskt egen lägenhet här den första februari(!!!!), är såå taggad.
tänkte att jag ska försöka börja komma igång med bloggandet nu igen, så håll ögonen öppna!

Likes

Comments

View tracker