Hej alla roliga

Idag började min lilla älskling på simskola å tyckte d va jätte skoj så om två veckor hoppas jag att han kan simma så vi kan njuta av sommaren ännu mer än vi gjort innan.

 

På torsdag fyller han även 6år så d är mycket nu men d är ett väldigt roligt jobb att göra så nu gäller d att planera inför barn/släktkalas så här ska d bakas å planeras lekar.

Nån som har några förslag på barnkalas lekar så skriv gärna.

 

Ha nu ett par underbara dagar i solen för d ska jag ha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

D va ett tagsen jag skrev här å kan ju vara för jag inte är inne så ofta en längre stund men men nu kände jag att d va dags att skriva av sig.

Så va ska man börja 2008 va inte ett direkt bra år för många och jag är inte den som går emot strömmen men jag hoppas verkligen att 2009 ska bli d året då jag äntligen kan få känna d som så många andra. ( Lycklig)

Jag har träffat en kille som är så go men jag blir inte klok på han kanske är för att vi bara träffats ett litet tag men jag känner ändå nått för han som jag inte visste fanns kvar inom mig. Vet ärligt talat inte om jag nånsin känt så här och om detta är att vara kär då vill jag inte vara d för d är bara jobbigt.

Denna ständiga oro att nästa sms eller samtal kommer leda till att han vill sluta träffas eller att han hittat nån annan ja d är väl samma sak men skitsamma. Jag vet bara inte hur folk orkar med sånt här. Varför ska d vara så svårt att vara vuxen d va lättare förr som man säger haha å i detta fall så håller jag med. Va tog den enkla lösningen som jag gillar dig får jag chans på dig vägen den känner jag att jag hade behövt nu kanske skickat en lapp där d står ja, nej, kanske haha.

Jag känner bara att jag är så osäker kanske för att jag har haft otur innan å därför inte kan lita på att nån kanske faktiskt tycker om mig. Å när jag försöker antyda att jag tycker om han så får man ett tack som svar va ska d betyda???

Jag fattar ingenting när d kommer sånt här d är väl därför jag inte tatt d på allvar förens nu va vet jag. Å d här att när jag pratade med hans vän så fråga han den hemska frågan som jag inte tror att nån vill vara först på att svara på med rädsla för va den andra ska tycka " är du och ..... tillsammans nu eller???" Va ska man svara på d??? Jag blev helt paff och sen satte min lilla hjärna igång på högvarv med funderingar på va menade han med d?? Har .... sagt att han ska fråga så att han får veta va jag står?? Va d bara ett test för att se om jag va desperat?? ja jag kan hålla på hela natten för jag har fortfarande inte kommit på lösningen.Jag sa att jag tyckte hans kompis va pinsam som frågade d och svaret jag fick va väl inte helt klart " ja han garvade så han höll på att pissa på sig när jag fick tillbaka luren så han måste tyckt att ditt svar va väldigt roligt" Å va menas me d???

Om d finns nån därute som kan svara på hur killar fungerar och va dessa svar kan betyda så skulle jag uppskatta om ni ville höra av er för jag är på bristnings gränsen snart då jag varken vet bu eller bää. Å fråga han kommer jag inte göra även då jag vet att svaret bara kan komma från han iallafall va han tycker och tänker. Och med risk att jag skrämmer iväg han gör att d inte ens är nått allternativ.

Nä gåtan fortsätter jag får väl se om han hör av sig imorgon han är ju på bröllop idag och alla vet ju hur man känner på ett sådant då känslorna går på högvarv vem vet imorgon kanske samtalet eller smset som jag går å fruktar för kommer?? Eller om man får hoppas att frågan om vi ska träffas snart och mysa tillsammans kommer.

Ja om ni är intresserade så kommer väl fortsättningen på detta snart, jag hoppas iallafall att denna " saken va d nu är" kommer sluta lyckligt.

Puss på er alla å ha en bra alla hjärtans dag.  

Likes

Comments

Ja d är frågan man kan ställa sig.

Nu har ännu en ung underbar person lämnat oss den 9/3-08

Fick reda på d på måndag på lunchen d va en nyhet som inte va så rolig man vet inte va man känner förren man förlorat d som dom säger och d är sant jag trodde inte jag skulle reagera så stark vi hade ju inte ens kontakt längre.Men man kan väl aldrig förstå hur mycket nån betyder förren d är försent.

Men en sak ska jag bli bättre på har jag bestämt mig och d är att ta vara på mina underbara vänner och bekanta och aldrig ta förgivet att dom kommer att finnas kvar för alltid. Så jag älskar er och tackar er för att ni finns och står ut med mig.

Tänker speciellt på dig Freddan som jag vet kommer ha d jätte tufft en tid nu men du vet att jag finns om du vill prata.

Så kom ihåg ta aldrig nån förgivet för den personen behöver inte finnas kvar imorgon.

RIP Roger du va en underbar kille och jag ska vårda alla minnen.

Saknar dig och alla andra som lämnat oss.

                                                                    Kram

Likes

Comments

Va är d för fel på folk ska d vara så jävla svårt att bryta upp med sin respektive innan man tar kontakt med d andra könet??

Jag fattar inte hur man kan vara så patetisk att man vill göra den andra personen så illa. Att vissa använder nätet för att bedra sina flick/pojkvänner d är sjukt.

Nu har jag nog kommit på anledningen till varför man har så svårt att lita på killar för min del d finns säkert tjejer som beter sig på samma sätt.

ja jag vet inte va jag ska säga mer känns skönt att få skriva av sig iallafall.

Men kom ihåg d finns inga ursäkter för att bedra nån.

Likes

Comments

Ja d va ju ett tagsen jag skrev här nu men men så kan d gå.

Jag trivs fortfarande på jobbet och älskar alla mina kollegor vi har tom fått nya trevliga prickar med i teamet gryymt hihi.

D är alltid trevligt när man kan få fundera ett tag på va man gör av sitt liv nu är man 26 år fyllda och va har man åsta kommit en helt underbar pojke men man har ingen familj att ge han varför ska d vara så svårt att hitta nån egentligen är d det att man blir kräsnare med åren eller är d så att killarna vill ha yngre tjejer ;o) när men skämt å sido varför ska jag alltid hitta fel på killarna eller varför är killar såååå rädda för tjejer med barn d kan man fundera på lääänge men men.

Allt man önskar är ju att bli älskad av nån som man tycker om men d kan vara så svårt. Fick höra idag för ja jag vet inte hur många ggr jag fått höra d men att man är en av grabbarna fast tjej att man kan prata med mig om allt utan att jag blir fin i kanten men är inte d va en kille önskar att slippa allt gnällande över vikt bla som vi tjejer är väldigt bra på att klaga på *ler*

Eller är d så att jag egentligen va menad att vara kille hihi. Letar väl inte egentligen men d hade vart skoj att få känna på att vara kär d verkar ju så underbart. Men d är väl som alla säger när man minst anar d så.

Ja ja jag väntar fortfarande på HAN ska dyka upp man får väl se när d händer hoppas ni alla andra är riktigt lyckliga iallafall och va lite förälskade för mig med.

Kram

 

Likes

Comments

Ja du har denna helgen också gott men d kan vara skönt att vara långledig så man kan hinna med allt nu innan jul imorgon så ska jag och min son gå på liseberg med Åsa och Nova d ska bli så skoj att få hitta på nått med dom små liven :o) Sen blir d att köpa gran och klä den. Vi ska ha så mysigt älskling.

Sen blir d att jobba i butik ons-sön d ska bli skoj och pröva på nått nytt och inte bara sitta på ett kontor rolig chef där också kommer d att bli så jag ser verkligen fram emot detta.

Mamma du får absolut inte skrämma mig så förstår du väl du kan inte bara åka in på sjukhus så där vi blir ju oroliga att en förskylning kan ta så mycket och bli allvarlig på nån som går på cellgifter d är skrämmande men skönt att d gick bra iallafall man måste ju bara älska sjukvåden här i sverige jag är glad att jag bor här så man får hjälp snabbt.

jaja d va allt fårn mig idag nu ska d in till stan och shoppa ett tv spel till dig min underbara son imorgon kommer du hem och mamma saknar dig

Kram på er alla å ha en fortsatt trevlig 3:e advent

 

Likes

Comments

Hej hej som ni kanske redan har läst så har jag gått och väntat på att få börja jobba. Och så äntligen i onsdags så hände d vi fick träffas alla som ska börja och vilka kolleger man har fått vi är ett riktigt gott gäng lika goa och glada allihopp fan va kul vi har haft. Men trött också vi har ju fått proppa våra huvuden men info man blir rätt trött av d hihi

Vi har helt underbara chefer också d känns som man kan få den hjälp man behöver av dom. Kvällen på onsdagen kunde väl gått lite bättre för mig blev lite förmycket men jag va inte den ända haha Daniella du slog mig stort hihi.

Så nu är d söndag och jag går och längtar tills imorgon då vi antagligen kommer skratta lika mycket. Synd att inte alla kunde längta till jobbet som jag men hoppas ni får en bra arbetsvecka iallafall Kram på er alla.

Likes

Comments

Fick ett samtal av chefen idag att d blivit förseningar i dom nya lokalerna så vi ska mötas på ett hotell istället d är inte alla anställda som börjar sin dag på jobbet på ett hotell men vi är 20-22 som ska mötas och senare på kvällen så blir d fest d ska bli skoj samtidigt väldigt spännande att träffa dom högsta hönsen samma dag som man börjar sitt nya jobb. Så den 5 dec så går stapeln av.

Likes

Comments

Då va man på begravning idag då

D är aldrig kul att begrava nån man haft med sig i hela sitt liv en person man inte kanske brytt sig om men som alltid funnits där och när man väl mister dom så inser man att man faktiskt kommer sakna dom.

Jag satt där i kyrkan och såg alla som va ledsna och kom på mig själv att fälla en tår trodde inte jag skulle göra d men d va svårt för jag tänkte tillbaka och kunde då höra dig skratta du hade ett roligt skratt och fick alla med dig. Du va en väldigt omtyckt person och vi kommer att sakna dig.

Ha d nu så bra vart du än är och hoppas du kan vila lugnt nu " Du vet vad jag menar" Vi saknar dig RIP Gunn Johansson

 

Likes

Comments

Det är helt underbart att d äntligen går frammåt i mitt liv. Nu har jag fått jobb d ska bli sååååå sköönt att slippa gå hemma. Ska vara med från början också så d är verkligen på lika vilkor för alla en bra chans att trampa uppåt ganska fort så man får se hur d går. Pratar samtidigt med en riktigt trevlig kille skönt att ha nån som står på ens sida och glädjs med en *ler* Alltid kul att lära känna nya bekantskaper. Kram på er alla och tack min älskling för att du finns jag älskar dig mest av allt. Ps. Visst hade vi d skoj igår *ler* Ds.

Likes

Comments