Header

Som ni läser p rubriken, så har jag nu byt tillbaka till den bloggen som hade från början. Dels för att det alltid är samma personer som alltid gillar mina blogginlägg, men som aldrig följer mig, vilket jag tycker är ganska irriterande och framförallt konstigt?
Sen går det mycket bättre för den bloggen som jag hade från början, med följare och folk som gillar min blogg.
Så, om ni som läste den här bloggen, och som vill fortsätta läsa min blogg kan nu gå in och följa min gamla blogg med namnet: Pamda. Klicka här så kommer ni till min nuvarande blogg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är vi väg hem från våran skidresa. Både Jacob och H sover här bak. Vi lämnade våran stuga vid nio. Vi har flera trimmar kvar att åka innan vi är hemma.
Hur har resan varit då?
Ja , vad ska man säga. Halva gänget var sjuka ovh hostade och det blev inte alls så mycket skidåkande som jag hade tänkt mig. Så den här resan kunde ju liksom ha varit betydligt bättre. Men resan har ändå varit helt okej.

Likes

Comments

Vi avslutar våran sista dag här i fjällen med att gå på restaurang. Vi hann bara precis få maten, så blev lilla H dålig igen, så de fick åka hem och ta med sig sin mat. Så det blev till sist att jag och Jacob satt själva och åt. Nu är vi alla hemma och packar lite och tar det lungt.

Likes

Comments

Idag är det våran sista riktiga dag här i Kläppen i Sälen. Lille H blev dålig innan vi skulle ta och åka mot skidbackarna, så han och Jacobs bror är hemma. Även Jacobs pappa är hemma. Jag har skitont vid smalbenen, när jag har på mig pjäxorna, så jag kan knappt gå i dem, så det är bara Jacob som är i backarna och åker. Tycker synd om honom att han åker helt själv, stackarn. Vi har i alla fall med oss min vloggkamera hit till backarna, så ni får se lite mer. Jacob tog precis med kameran upp i backarna och skulle filma lite

Likes

Comments

Efter vi hade ätit middag nu ikväll visade jag H när han åkte skidor förut idag. Jag såg att han tyckte det var roligt och se sig själv på film när han åkte. Vi busade lite förut jag och H. Jacob och hans bror satt med oss i soffan och de spelade kortspel. Nu tar vi det lungt igen och ser på Simpsons på tv.

Likes

Comments

Idag är väl ingen direkt på topp. Det blev det bara ett åk för min del, för jag har så ont vid benen av pjäxorna. Så jag tog av mig pjäxorna och åkte med de andra för att hyra skidor till H som skulle få prova att åka lite. Han var duktig som kunde stå på skidorna och fick hjälp att åka lite. Han blev så glad när det gick ner för.
Jag frös så mycket om öronen, så jag ville hem och även hämta min vloggkamera också. Vi hade ju med oss min vita Sony kamera, men det hände nått med den när Jacob skulle filma när vi åkte i backen, så den funkar inte mer på resan, så tråkigt! Så jag och Jacobs pappa åkte hem och jag lämnade den vita kameran och hämtade vloggkameran, tog min mössa och halsduk.
Sen filmade jag lite vid backarna, så ni får se lite hur det ser ut där vid slalombackarna.
De andra åkte hem förut, så det var bara jag och Jacob kvar vid backarna. Vi tog lite och åt förut. Jacob tog en hamburgare och jag tog pommes. Nu är vi alla hemma i våran stuga och bara tar det lungt.

Likes

Comments