Header
View tracker

Stackars pojkvännen som sjuk. Han har hög feber och kräktes flera gånger igår kväll.
Idag skulle vi egentligen ha åkt till Malmö och julshoppat. Men vi får åka till Malmö någon annan gång. Jacob har i stortsätt legat på soffan hela dagen och tittat på tv och sovit. Jag har tvättat lite, varit och handlat soppa och proviva till Jacob och fixat lite här hemma.
Nu håller jag på att fixa mat till mig och Jacob tittar tecknat på Netflix och har täcket om sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag på förmiddagen kom Jacobs pappa till oss en stund och lämnade ett brev till mig och tittade på ett papper Jacob hade fått. Vi pratade lite om vilka som kommer vara med på julafton och så. Vi har inte gjort så mycket idag. Jacob kände sig inte bra och jag gick till Dollar Store och köpte julgranskulor och glitter till granen som vi ska klä inom kort. När jag kom hem igen hade Jacob hög feber och kände sig inte alls bra. Men nu känns det som han mår lite bättre och ser piggare ut. Jag hoppas han mår bättre till imorgon, då vi har planerat att åka till Malmö och julshoppa.
Om en timme börjar Idol finalen. Jag och Jacob hoppas verkligen på att Charlie vinner nu. För vi tycker hans förtjänar mest att få vinna. Hoppas på att Charlie och Rebecka står i själva finalen och att Liam åker ut först ikväll, för vi gillar verkligen inte honom.
Skulle Charlie inte vinna ikväll, så tycker vi ändå att han är bättre än de andra.
Vem hejar du på i Idol finalen ikväll?

Likes

Comments

View tracker

Idag vaknade jag vid halv tio och var fortfarande trött. Jag gjorde lite frukost och såg på "tjuvarnas jul" och hade det lite mysigt. Sen blev jag så trött och tog filten om mig och vilade på soffan. Jag tvättade lite och sen tog jag en tur till Kristianstad och letade efter en grej.
Nu är jag på väg hem och ska ta det lite lugnt innan Jacob kommer hem och vi ska gå och handla lite.

Likes

Comments

Igår köpte pojkvännens julklappar. Jag passade även på att slå in dom innan kom hem från jobbet.
Vi har inte hunnit köpa julkulor och sånt till granen, vi ska köpa senare i veckan.

Likes

Comments

Pizza, julfint och julkalendern.
För några timmar sen mailade vi tillbaka till uppfödaren som vi tog kontakt med i lördags. Nu sist när mailade tillbaka skrev vi att det inte så aktuellt att skaffa hund just nu, men kanske till nästa sommar/vinter. Och så skrev vi lite annat till henne. Sen en stund senare fick mail från henne. Där hon skrev att vi gärna fick komma på besök och bekanta oss lite med rasen och prata med uppfödaren och hennes man. Så vi ska maila tillbaka till henne om att vi är intresserade av åka dit och hälsa på. Det besöket kommer bli hur roligt som helst 😃

Likes

Comments

Jag och Jacob har under flera år sagt att vi ska skaffa hund i framtiden. Det är nu som vi verkligen mer har pratat om det. Igår lördags kväll så mailade jag till en uppfödare och frågade ifall hon och hennes man fortfarande föder upp Westie som vill ha. Sen fick jag svar väldigt snabbt från henne, där det stod att hon har valpar just nu till salu och kommer i mellandagarna nu i december att få nya valpar. Så det är jätteroligt att vi har hittat en uppfödare som inte bor så långt ifrån där vi bor. Det jag tycker är svårast bär det gäller hund är vad man ska ha för typ av försäkring på hunden. Och hur mycket man ska lägga på försäkring på sin hund.
Har ni hund?, och vad för typ av försäkring har ni era hundar?
Jag ska maila tillbaka till uppfödaren imorgon och så tänkte jag höra med vår förra granne, hon som har hunden Gunnar som jag har tagit hand om några gånger och sånt och höra med henne vad hon har för typ av försäkring på sin hund. Kom på att jag kan höra med min moster som också har en hund.
Jag och Jacob vill bara kolla och se så vi har den ekonomin som man behövde ha för att ha hund och så får vi se sen helt enkelt när vi skaffar oss en liten valp.
Bild från Google.

Likes

Comments

Idag är det ju andra advent, vilket innebär att jag har gjort min andra advent video. jag tycker det känns något speciellt varje gång det är advent. Det känns mysigt, man äter pepparkakor och dricker julmust och tittar på någon julfilm eller tittar på julkalendern. Hur mysigt är inte det?
Hoppas ni får en mysig advent.

Likes

Comments

Idag jobbar Jacob. Han åkte iväg till jobbet vid nio tiden. Jah har plockat undan och städat här hemma. Idag vid tre tänkte jag ta tåget och ska till Jacobs föräldrar. Jacob kommer senare när han har slutat jobbet, för vi ska fira Jacobs bror två barn. Igår slog jag in deras presenter. Det är en solig och fin dag idag också.

Likes

Comments

Nu är jag och Jacob snart i Kristianstad. Vi ska köpa presenter till Jacobs brors två barn som vi ska fira imorgon, för den ena har fyllt år och den andra fyller år snart. Så vi ska på jakt eller present till dom. Sen får vi se vad vi gör mer i stan.

Likes

Comments