Header

Igår skrev jag här på bloggen att jag köpte nya byxor på Schackmatt här i Sölvesborg. Jag är riktigt nöjd med dessa byxor. Jag ska ha dessa när jag jobbar, är tanken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog Jacob hem våran nya tv, som vi köpte i lördags. Vi är riktigt nöjda med våran nya tv i lägenheten.
Jacob har varit ledig och har tittat på filmer sånt på tv:n.
Jag har varit på praktiken och fick sluta två timmar tidigare, så då gick jag till Schackmatt och skulle se vad de har för byxor. Jag hittade faktiskt ett par byxor som jag tyckte om. Så jag köpte de och provade byxorna hemma sen med ett skärp. Sen blev riktigt Najs på 👌🏻

Likes

Comments

Igår var vi på bio och firade att vi har varit tillsammans i fem år. Vi såg den nya "Skönheten och odjuret" i Sölvesborgs biograf. En jättefin gammaldags biograf.
Vi var kanske högst 25-30 personer som såg filmen igår. Det var mysigt tycker jag att sitta på bion med Jacob.
Vi tyckte själva filmen var bra, men att ljudet inne i bion var alldeles för högt vid vissa tillfällen när de sjön starkare och så. Det var på grensen till att man håll för öronen.
När filmen var slut gick vi hem och åt chips och chokladhjärtan som jag fick av Jacob tillsammans med blommorna.

Likes

Comments

Jag kom nyligen hem och såg att pojkvännen hade köpt blommor och choklad till mig. Jag hade också en present till honom, där det låg två vita hjärtan där det stod "kärlek" och "Lycka". Och en liren sten där det stod "Du och jag" på. Som jag tänkte vi kan ha vid fönstret. Nu ska vi gå på bio och se Skönheten och Odjuret.

Likes

Comments

Idag är det en speciell dag för mig och min pojkvän. Det är nämligen så att vi firar fem år tillsammans!
5 ÅR!!
Jag ville göra en liten fin video när vi firar så många år tillsammans. Hoppas ni gillar videon och sprid kärlek!


Likes

Comments

Vilken varm och härlig morgon det är idag! Det första gången som jag går uran mössa. Jag är på väg till praktiken. Och idag är det faktiskt min sista dag. Jag vet inte hur det blir i framöver om jag får förlängd praktik eller så. Jag vill ju så klart vara kvar.

Likes

Comments