Header

Ni har väl inte missat att jag har skaffat Musicaly?
Pameladasilvaa heter jag på Musicaly.
Jag har nu lagt upp tre sånna "videos" eller vad man säger. Den senaste "videon" dansar jag till Lalehs låt "Bark Less, Wag More".

Likes

Comments

Idag när jag tvättade håret så provade jag den ena hårinpackningen som jag köpte igår i mataffären. Sen hade jag i serum från Paul Michell. Jag blåste det sen och plattade det lite nere vid topparna. Nu luktar håret så gott.

Likes

Comments

Igår kväll när jag och Jacob kom hem på kvällen så såg jag att det helt plötsligt hade börjat snöa. När jag vaknade idag var det lite snö kvar på marken, men mest slask.
Idag var jag på jakt efter en hårinpackning till mig. För igår var jag ju hos frisören och hon som klippte mig sa att jag kunde ha i hårinpackning så håret blir mer lent och typ återfuktar, så topparna inte blir så torra och att håret eller typ inte blir lika skadat när jag använder plattång och blåser det.
Jag var på Dollar Store och tittade om dom hade hårinpackningar, och dom hade två stycken olika. Jag tog den ena (till vänster) sen var jag i mataffären och hittade en annan inpackning som tänkte jag kan prova (till höger)
Nu ska jag börja med att sätta igång med maten. Ikväll blir det korvstoganoff med ris.

Likes

Comments

För några dagar sen la jag upp den här lite annorlunda videon. Hoppas ni gillar den.
Glöm inte bort att prenumerera, så missar ni inga av mina videos jag lägger upp på min kanal.

Likes

Comments

Idag har jag varit glad hela dagen. Imorse ringde jag till sjukhuset och fick en ny tid för operation. Sen kvart över två var jag hos frisören Jennys Klipphörna i Sölvesborg.
Jag blev ändå nöjd med håret, även om håret blev kortare än vad hade tänkt mig,m. Hon klippte bort allt som var slitet.
När jag var klar hos frisören tog jag tåget till Kristianstad och tittade runt i affärer och åkte till Jacobs jobb. Om en stund ska vi ta tåget hem. Det har varit en bra dag för mig. Känns så skönt att äntligen veta att det blir ny tid för operation den 31 januari.

Likes

Comments

Idag har det också varit jättefint väder. Och vattnet vid bron har frusit till tunn is.
Jag och Jacob promenerade in till centrum och spelade Pokémon. Vi skulle gå till Jennys klipphörna här i Sölvesborg och höra om dom hade klipptid till mig. Dom hade en tid imorgon klockan 14.15. Då ska jag klippa topparna tänkte jag. Även om jag kan klippa topparna på mig själv, så känner jag att vill göra det hos en frisör den här gången. Dom senaste gångerna så har jag klipp mitt hår själv. Och det har blivit bra.
Sen var vi och handlade mat och sen gick vi hemåt.

Likes

Comments

Idag har det varit jättefint väder. Jag tog en promenad bort till Dollar store och köpte lite småsaker.
Just nu lyssnar jag på Lalehs senaste skiva på Spotify (Kristaller)
Igår på TV2 visade dem konsert med Laleh. Jag såg hela konserten på SVT play. Det var några nya låtar som jag inte hade hört tidigare, men de va bra. Har fått en ny favoritlåt med Laleh "Bark Less, Wag More" heter låten. Hon har flera bea nya låtar. "Behåll Ditt Huvud" är en riktigt härlig låt.

Likes

Comments

Nu finns även jag på det här Musicaly där man typ gör rörelser till musik. Jag heter Pameladasilvaa på Musicaly.
Jag har precis skapat det här kontot, så jag har ännu inte lagt upp något. Men jag tror jag vet vilken låt jag ska försöka göra min sån "video" med. En låt med Laleh, men med vilken låt?. Det får ni se. 😉

Likes

Comments