Header

Nu är videon här!
Min Halloween video är nu uppe min youtube.
Glöm inte gå in och prenumerera på min kanal.


Likes

Comments

Under de senaste timmarna har jag och Jacob packat en hel del. Vi har skruvat isär Jacobs klädställning. Och jag har packat ner ler mer kläder, hundböcker och en del annat.

Likes

Comments

Onsdag idag. Vilket innebär att det bara är två dagar tills jag och Jacob får våra nycklar till lägenheten! Vi är så taggade.

Likes

Comments

Det blev inte riktigt av att vi åkte till Dollar store förut, eller vi åkte dit men det fanns ingen parkeringsplats. Det var smockfullt. Istället åkte vi till Ljungaviken. Vi träffade på några som antagligen bodde där i Ljungaviken som vi pratade lite med. Dom var jätte trevliga och dom hälsade oss välkomna till området. Dom hade varsin hund och dom sa att dom brukade träffas. En av dom sa att det låg ett hunddagis inte alls långt ifrån där jag och Jacob kommer bo. Vi åkte dit och tittade var det låg någonstans.

Likes

Comments

Just nu är jag och Jacob på väg till Kristianstad för att titta på router som vi ska ha i våran lägenhet sen när vi har flyttat in. Sen ska vi till den nyöppnade Dollar store som öppnar idag i Sölvesborg. Vi ska dit sen och se vad dom har för något där. Jag fick nyss reda på att praktiken på hästgården kommer bli framflyttad tills vidare.

Likes

Comments

Efter jag kom hem från mötet på Arbetsförmedlingen tog vi det lugnt en stund innan vi gick på en promenad med Gunnar i skogen. Men vi kom inte så långt in i skogen, för det började ösregna, så vi skyndade oss hemåt igen. Sen har vi bara tagit det lungt. Gunnar låg nästa mig och vilade sig medan jag tittade på film. Nu har jag och Jacob ätit mat och vi har Gunnar emellan oss här på soffan, mysigt.

Likes

Comments

Nu har Jacob kommit hem från ett möte och vi har varit ute på en till promenad. Nu ska jag iväg till Arbetsförmedlingen och skriva på papper och sen ska jag handla lite innan jag kommer hem till Gunnar och Jacob. Medan jag är borta nu så passar Jacob lilla Gunnar.

Likes

Comments

Idag är jag och Jacob hundvakt till grannhunden Gunnar. Alltid leka kul att passa honom. Man kan inte ens gå på toa utan att han skäller 😅😊

Likes

Comments

Idag sov jag och Jacob ganska länge. Vi vaknade vid elva men låg kvar i sängen en stund innan vi hoppade in duschen. Senare tog vi en promenad och köpte födelsedagspresent till Jacobs mamma. Det har regnat och varit uppehåll från och till under hela dagen. Jag och Jacob har pratat om flytten. Det är nästa fredag som vi förmodligen kommer börja flytta in med en flyttkartonger och så. Det kommer bli jättespännande tycker vi båda, hihi.

Likes

Comments