Header

Idag fick jag en ”försenad” julklapp av han jag jobbar med i djuraffären. Det jag egentligen skulle få kom inte med leveransen i veckan och den saken kommer typ inte finnas längre. Därför jag något annat istället.

Det jag fick var en supergullig necessär med en liten hund på. I den här necessären låg det schampoo, balsam och en borste.
Vi hade en säljare i affären för typ två dagar sedan som hade med sig saker som var gjorda från Afrika: hundhalsband och koppel med pärlor på och även dessa necessär och andra produkter till hundar som var veganska. Alla produkter var tillverkat från saker från naturen.

Leksaks ”Box Hugo” fick vi in idag till affären. Det är en leksak där man gömmer godis under kardborrebanden och så ska hunden försöka lossakardborrebanden och hitta godiset.
Det roliga med leksaken är att den heter Hugo. Samma namn som våran hund kommer heta 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina gamla byxor hittade jag fortfarande ‭på Lager 157. Jag har haft mina byxor i ett par år och det är bara en fråga när det blir nåt hål mellan benen 😉 så funderar på att beställa dessa byxor igen. Byxorna heter Jeans ”SKINNY” och kostar bara 150 kr.
Dessa byxor är alltid mjuka när man har tvättat dom och de har blivit ett av mina favoriter.

Likes

Comments

När jag ligger på soffan och inte är riktigt känner mig bra, så kommer han ut med hunden Hugo, sin röda djävul och krokodilen.

Likes

Comments

I den här vloggen får ni hänga med mig och min pojkvän när vi är i Göteborg och hälsar på mina föräldrar och gör annat skoj!

Jag skulle bli jätteglad om ni gick in och började prenumerera på min kanal 😊
klicka här för att komma till min kanal.


Likes

Comments

Idag vaknade jag faktiskt vid elva tiden. Det va skönt att för en gång skull kunna få sova ut.
I stort sätt har bara redigerat på min kommande vlogg från när jag Jacob var i Göteborg.
Jag tvättar, plockar undan saker i hela lägenheten. Senare ikväll tänkte jag baka lite.

Likes

Comments

Nu är jag och älskling på tåget hem till oss i Sölvesborg igen. Vi har haft soliga dagar.

lördagen när vi kom till Göteborg träffade vi min kompis Sara och hennes kille. Vi har shoppat en hel del, mest saker på rea faktiskt. Vi har umgåtts med mina föräldrar.

Söndagen var vi på My Dog på Svenska mässan. Vi träffade på många fina hundar och träffade även våran hunduppfödare.
Senare på söndagen kom min kusin och hennes lilla dotter på 5-6 månader.

I måndags tog vi bussen från centralen i Göteborg och åkte mot Stenungsund och träffade min moster, hennes man och deras hund Nisse. Vi åt god lunch och gick ut grannhunden och Nisse.
På kvällen var vi hemma hos min bror, hans tjej och deras dotter Sanna. Vi fikade lite och pratade om allt möjligt. Sanna fick sin julklapp från oss. Hon fick ett underlägg och ett ganska stort gosedjur med Mimmi Pigg på. Även underlägget var med Mimmi på.

Idag (tisdag) tog jag och Jacob ett varmt bad och sen gick vi ut på stan igen. Jag köpte en snygg grå stickad tröja inne på Carlings.

Likes

Comments

Just nu väntar jag och Jacob på bussen till Stenungsund. Vi ska åka buss dit och sedan träffa min moster som jag inte har träffat på typ 9-10 år.
Vi ska till min moster, hennes man och deras hund Nisse och äta lunch. Jag är lite så nervös faktiskt över att träffa henne. Men det kommer nog gå bra ändå. Bussen kommer om några minuter.

Likes

Comments

Nu är jag och Jacob i Göteborg. När vi kom fram till Göteborg så mötte vi upp Sara som också jobbade på Liseberg samtidigt som mig och även hennes kille N var med. Vi hade bestämt att vi skulle gå och fika eller nåt liknande. Vi gick till Condeco. Jag åt något som var vegansk. Det var ris, glasnudlar, tomater, lite gröna blad lite sås och något som såg ut som oumph. Jacob åt nån prata och kyckling pizza. Sara och N tog varsin kaffe och N tog en semla till kaffet. Vi pratade om allt möjligt och hade trevligt. Sen gick vi runt lite i stan och tittade i några affärer.
Sen sa vi hej då och jag och Jacob tog vagnen hem till mina föräldrar. Vi åt god mat och har nyligen öppnat våra julklappar från mina föräldrar.

Likes

Comments