Header

Idag klockan tolv hade jag tid för ny tatuering hos Kim på Raindog Tattoo här i Sölvesborg.
Jag var den fösta som skulle tatuera mig idag, för att jag och Jacob kom när Kim och Marina, den andra som också jobbar i tatuerar studion.
Det var även en annan kille också var vad med när dom öppnade. Han skulle också tatuera sig.
Det här är min andra tatuering som jag gör på armen. Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Ni kommer få se sen i videon på vad jag tatuerar mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag skulle sätta mig och äta lunch på jobbet så får jag meddelande från min tatuerare via Instagram (dasilvapamela) om att det tydligen har kört ihop sig lite och att han är tvungen att flytta min tatuerartid till en annan dag den här veckan. Jag skulle egentligen ha tatuerat mig idag klockan fyra.
Han skriver att han har en tid på nu på fredag klockan 12.00.
Jag pratar med han jag jobbar med i djuraffären om det skulle funka, att jag sticker iväg och tatuerar mig klockan tolv på fredag istället. Och det är inga problem sa han som jag jobbar med. Så det blir att jag tatuerar mig på fredag istället för idag.

Likes

Comments

Söndag kväll.
Ni som har läst mina blogginlägg nu under helgen vet att jag ska tatuera mig imorgon. Så jävla sköjj!! Jag är så taggad för imorgon. Jag trodde inte att jag skulle få en tid för ny tatuering redan imorgon (jag var hos tatueraren i fredags och bokade tiden)
Kommer du göra en video när du tatuerar dig?
Självklart så kommer jag filma imorgon!

Men den här gången kommer tatueringsvideon inte komma upp förrän om någon vecka, för jag har en helgvlogg som jag ska lägga upp innan den här tatueringsvideon. Så ni vet.

Likes

Comments

Idag åkte jag och min pojkvän in till Kristianstad för att framförallt köpa smink puder till mig. Vi gick runt i några affärer och letade efter smink. Vi gick även in på JC och jag provade ett par byxor som satt jättebra på mig, för jag känner att jag behöver några fler byxor som jag tycker är sköna att ha på mig. Just nu har jag bara två stycken vanliga byxor jag varierar mellan. Men jag kände att jag ville titta runt lite mer på fler byxor än dom på JC. Vi gick in i gallerian i Kristianstad och gick in på Carligns, för jacob ville titta där. Jag provade ett par byxor där också och en fin stickad tröja, men jag köpte inget.

Sen gick vi in på Bikbok för där har dom ganska många olika byxor. En trevlig tjej som jobbade där frågade om jag var på jakt efter nya byxor. Hon visade mig ett par ankelbyxor hon trodde skulle passa mig som inte är så lång. Hon frågade om det var någon speciell färg på byxorna jag var ute efter. Jag sa att jag ville svarta eller gråa. Hon tog fram ett par svarta ankelbyxor som hon sa var väldigt stretchiga. Så tog hon även fram de gråa byxorna som gick till ankeln. Jag hoppade in och provade byxorna och kände att de svarta boxyrna var riktigt nice faktiskt. Hon som jag fick hjälp av i affären sa att boyxorna satt perfekt på mig. jag provade även dom gråa byxorna, men dom var inte likadana som dom svarta, så jag köpte dom svarta boyxorna. Hon i affären sa att detta är dom byxor som säljs mest på Bikbok. jag är nöjd med byxorna. Länk till byxorna hittar ni här.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från jobbet, vilket faktiskt var riktigt skönt då jag fortfarande är ganska förkyld. Så jag sov ganska länge idag. Jag fixade mig och sen cyklade jag in till centrum för att svänga inom Kim i tatuerar studion för att boka en tid för min andra tatuering. När jag kommer in studion ser jag både Kim och Fröken Fräken sitta och tatuera. Deras hund Sonja låg i soffan och hade det skönt. Kim frågar vad jag gör där. "Jag vill boka en tid för en tatuering", sa jag. "Det Ska vi nog kunna ordna. Om du väntar en liten stund", sa Kim. Jag sätter mig i soffan med Sonja och klappar henne. Sen la hon sig ner med huvudet på soffan. En liten stund senare kommer Kim och vi bokar en tid till nu på måndag klockan fyra på eftermiddagen. Han sa att dom har bokningar fram till november. Så på måndag ska jag göra min andra tatuering. Jacob ska också göra sin andra tatuering, men den kommer ta längre tid att göra och han kommer göra den när vi är tillbaka efter våran resa till Paris. Den 11 oktober ska han gör sin tatuering.
Vi kommer göra tatueringsvideos varje gång vi tatuerar oss!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag varit jätteförkyld, och är det fortfarande. Jag och Jacob har passat Tikka i en vecka. Det har varit så mysigt och ha lilla Tikka hos. Hon följer med mig om dagarna till jobbet, men ligger och vilar sig hela dagen sen kommer vi hem och då busar vi lite och har det mysigt i soffan. Hon är så mysigt och ha här i lägenheten.

Igår klippte jag faktiskt mitt hår. Själv. Jag blev riktigt nöjd faktiskt, för jag ville framförallt få bort mina bruna/orange toner i längderna.

Likes

Comments

I den här videon svarar jag och min pojkvän på era frågor om våra tatueringar. Gå gärna in och prenumerera på min kanal, 

så blir jag jätteglad 😊

Likes

Comments