Header

Idag var jag redan på plats på jobbet 08.40 för jag ville vara tidig och hinna larma av för första gången. Det gick jättebra. Sen fixade jag bland smådjuren och fixade fint hos fiskarna. Sen kom den andra tjejen som jag skulle jobba med. Vi öppnade djuraffären och vi gjorde så gott vi kunde med att hjälpa kunderna. Jag fick även för första gången fixa med fiskar till en kund.
Jag känner mig stolt, faktiskt.
Jag och den andra tjejen hjälptes åt där med fiskarna. Precis när vi nästan skulle stänga, så kommer en familj som skulle köpa en underlat fågel. Jag lyckades fånga den som de ville ha och vi la den i låda.
När vi hade släkt ner i djuraffären och låst så åkte jag, Jacob och hans föräldrar till Jacobs kusin och fira honom för han har fyllt år. Vi åt paj och efterrätt.
Vi pratade och vi gick runt i området där de bodde. Nu är vi i bilen på väg hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kom jag till praktiken strax efter klockan åtta på morgonen. Jag och den andra praktikanten lastade in saker i släpkärran som M skulle ha med sig imorgon(lördag) då han ska vara på plats vid lantbruksmässan eller nåt sånt.
Idag har vi äten badat två stycken hundar, så vi har haft fullt upp hela dagen.
Innan vi skulle stänga vid sex tiden, så visade M mig hur man gör med larmet och sånt, för imorgon kommer jag få öppna djuraffären helt själv och även stänga sen. Jag kommer jobba tillsammans med en annan tjej, så vi hjälps åt imorgon.

Likes

Comments

Idag är både jag och Jacob lediga från jobbet. Jag kom på idéen om att vi kunde cykla till stranden som är ganska nära oss. Vi hade med oss lite och äta. Så först cyklade vi till mataffären och köpte sallad, lite godis och dricka. Sedan cyklade vi mot Strandängen. Det var första gången som cyklade dit, det tog ungefär 15-20 minuter. Vi parkerade våra cyklar och gick på den vita mjuka sanden och la oss och solade lite. Det blåsa en del, men det var ändrå varmt emellan åt. Det var riktigt härligt att vara på stranden när man är ledig istället för att äta glass vid glassbåten här i Sölvesborg.

Likes

Comments

Jag sitter nu utanför praktiken och väntar på att ägaren ska komma. Mesans jag väntar, så lyssnar jag på Hundcoachen Fredrik Steen som har en podcast där han pratar om hundar. Det är intressant och lyssna. Köpa hund är första avsnittet. Ni hittar Fredriks podcast på appen: Ilikeradio.

Likes

Comments

Efter jag och Jacob hade lagat mat tillsammans, så gick vi ut på en promenad. Det var så härligt väder!
Vi gick en lång promenad, bort till Falkvik och hamnade tillslut vid ett fint ställe med bryggor.

Likes

Comments

Idag klockan två träffade jag våran förra granne som har hunden Gunnar, som jag brukade passa ibland när jag och Jacob bodde med hans föräldrar i Bromölla. Vi träffades klockan två vid Sölvesborgs brukshundsklubb. Även L ena son och hans sambo och barn var med och skulle heja på hunden Gunnar när han skulle springs vårracet.
Det gick till så att de mindre hundarna skulle springa för sig och större hundar för sig.
Tävlingen gick till så att det fanns fyra koner utplacerade på gräsmattan och de mindre hundarna skulle få springa en lite kortare än de större hundarna. Hundarna hade en person som sprang en bit framför dom och så skulle hunden så snabbt den kunde springa in i mål där ägaren stod och peppade på. Gunnar kom på en 6:e plats bland de mindre hundarna. Riktigt bra jobbat av honom då han var den minsta hundrasen som tävlade.

Likes

Comments

När jag kom med tåget till Sölvesborg igen efter att ha varit i Kristianstad och tittat runt i några timmar. Jag gick in i mataffären och köpte lite dricks och gott till ikväll. Jag plockade även ihop en liten egen sallad som jag sedan satt ute på balkongen och åt när jag kom hem.

Likes

Comments

Det lördag och strålande väder. Idag bestämde jag mig för att ha ett litet kortare linne. Jag smörjde på med solkräm på mitt ärr som jag har på magen och jag tog ändå en liten tröja, ifall det skulle vara kallt ute. Det var tur att jag tog en långärmad tröja med mig, för det är inte alls lika varmt som det har varit tidigare i veckan.
Men men. Jag ska tåget snart in till Kristianstad och titta runt lite och se om jag hittar ett vitt linne som jag kan "måla" på.

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen och tänkte börja läsa lite ur "Isprinsessan" av Camilla Läckbergs böcker som även finns som serie, Fjällbackamorden. Jag älskar filmerna, så det blir intressant och börja läsa den här boken. 

Likes

Comments