Header

Godkväll, godkväll på er.
För er som inte vet om det, så bloggar jag inte längre på den här bloggen. Jag har bytt bloggnman. Om ni klickar här så kommer ni till den bloggen som jag bloggar på nu. Jag bloggar fortfarande på Nouw, bara att jag har bytt bloggnamn till mitt riktiga namn Pamela da Silva

Likes

Comments

När jag var på väg till affären och handla lite så gick in i några affärer innan och tittade lite. Jag köpte en gulligt liten topp. Sen hittade väldigt ljusrosa mjuka byxor som ser ut som "vanliga" byxor. Jag tänkte dom blir fina och ha sen mot våren och sommaren, just när dom är så ljusa.

Jag är riktigt glad och förväntansfull idag, för imorgon är en av dom dagar som jag har sett fram emot med nya året. Det är så att jag och Jacob ska besöka en hunduppfödare och prata med dom och få bekanta oss lite med deras valpar. Jag och Jacob vill ha en West Highland White terrier (Westie)
Det här blir första gången som jag besöker en uppfödare, så det kommer bli spännande och nytt för mig.

Likes

Comments

Godmorgon på er.
Jacob blev inringd på sin lediga dag. Jag tycker synd om honom, han får nästan aldrig vara ledig.

Jag vill spela in ny video till min Youtube kanal, men jag har inga idéer på vad jag ska göra för videos.
Har ni några tips på vad jag kan filma?
Kommentera om ni har tips 😊

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att jag har skaffat Musicaly?
Pameladasilvaa heter jag på Musicaly.
Jag har nu lagt upp tre sånna "videos" eller vad man säger. Den senaste "videon" dansar jag till Lalehs låt "Bark Less, Wag More".

Likes

Comments

Idag när jag tvättade håret så provade jag den ena hårinpackningen som jag köpte igår i mataffären. Sen hade jag i serum från Paul Michell. Jag blåste det sen och plattade det lite nere vid topparna. Nu luktar håret så gott.

Likes

Comments

Igår kväll när jag och Jacob kom hem på kvällen så såg jag att det helt plötsligt hade börjat snöa. När jag vaknade idag var det lite snö kvar på marken, men mest slask.
Idag var jag på jakt efter en hårinpackning till mig. För igår var jag ju hos frisören och hon som klippte mig sa att jag kunde ha i hårinpackning så håret blir mer lent och typ återfuktar, så topparna inte blir så torra och att håret eller typ inte blir lika skadat när jag använder plattång och blåser det.
Jag var på Dollar Store och tittade om dom hade hårinpackningar, och dom hade två stycken olika. Jag tog den ena (till vänster) sen var jag i mataffären och hittade en annan inpackning som tänkte jag kan prova (till höger)
Nu ska jag börja med att sätta igång med maten. Ikväll blir det korvstoganoff med ris.

Likes

Comments

För några dagar sen la jag upp den här lite annorlunda videon. Hoppas ni gillar den.
Glöm inte bort att prenumerera, så missar ni inga av mina videos jag lägger upp på min kanal.

Likes

Comments

Idag har jag varit glad hela dagen. Imorse ringde jag till sjukhuset och fick en ny tid för operation. Sen kvart över två var jag hos frisören Jennys Klipphörna i Sölvesborg.
Jag blev ändå nöjd med håret, även om håret blev kortare än vad hade tänkt mig,m. Hon klippte bort allt som var slitet.
När jag var klar hos frisören tog jag tåget till Kristianstad och tittade runt i affärer och åkte till Jacobs jobb. Om en stund ska vi ta tåget hem. Det har varit en bra dag för mig. Känns så skönt att äntligen veta att det blir ny tid för operation den 31 januari.

Likes

Comments