Header

Igår efter jag och Jacob hade slutat jobbet så blev Jacob hämtad av sina föräldrar och hans syster som annars bor i Stockholm. De kom hem till oss och vi åt lite mat tillsammans. Det var roligt och träffa Jacobs syster igen. Vi pratade, åt mat och sen fikade vi lite och vi satt ute på balkongen. Det var en skön kväll igår, det var helt vindstilla och fin solnedgång.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag när jag kom till jobbet och fixade med smådjuren så satte jag på podcasten med Hundcoachen Fredrik Steen när han pratade om att köpa valp. Samtidigt så bytte jag mat och vatten hos djuren.det var mysigt. Jag fick min första lön idag också. Det har varit en ganska lugn dag idag för övrigt. Jag och Jacob har precis ätit klart och ser på våran serier som vi alltid tittarpanel tillsammans nu; Bondi Ink på Netflix.

Likes

Comments

Idag gick jag och Jacob på morgonpromenad med Tikka klockan halv åtta på morgonen. När vi kom upp till lägenheter efter promenaden så var pappa och mamma vakna. Jag satte på Tikka sin lilla trosa som hon har inne nu när hon löper. Jag, Jacob åt frukost och även Tikka åt lite av sin mat.
Hon har varit så lugn och trött nu när hon löper. Hon vill komma åt och slicka sig där nere när hon har sin trosa.
När Jag och pappa hade fixat med en plugg-In till min dator som har krånglar i flera månader. Det lyckades vi fixa.

Sen åkte jag, mamma och Tikka med bilen bort vill Falkvik och skulle kolla in hund stranden där hundar fick bada. Men dessvärre var den platsen för hundar inte så bra. Men vi hade det jättehärligt ändå. Vi gick runt vid campingområdet och på strandvägarna. Vi mötte på några hundar som Tikka gärna ville hälsa på.

Sen åkte vi bort till Extra mattaffär. Tikka satt med mig där fram fram i bilen. När mamma hade handlat klart så åkte vi hem och gjorde Lövbiffgryta till middag.
Mamma och pappa bestämde sig för att ändå stanna till imorgon, för i morse hade de bestämt sig för att åka hem. Men de stannar kvar till imorgon vilket jag tycker är roligt.

Likes

Comments

Här ligger vi alla tre i sängen och ska snart ut på morgonpromenad.

Likes

Comments

Igår sa M på jobbet att han skulle överraska sin son med att de skulle åka till Göteborg i helgen. Men då behövde han någon som tar hand om Tikka (hans hund). Jag sa att vi nog kunde ta henne. Mina föräldrar ska sova över hos oss idag, så jag ringde min mamma igår och frågade ifall det var okej för henne och pappa att Tikka är hos oss samtidigt som dom är hos oss. Det gick bra för dom, så nu i helgen passar jag Tikka. Jag ska gå till jobbet snart och hämta henne. Vi ska gå en långpromenad och sen kommer mina föräldrar till mig och då ska vi åka till Karlshamn och titta runt på festivalen/marknaden som är där just nu.

Likes

Comments

Jag skulle lätt kunna somna på soffan nu om jag lägger mig ner.
När jag stängde igen affären själv förut idag så kom mina förändra med bilen. Mamma var med mig när jag stängde affären. Sen åkte vi först hem till min och Jacobs lägenhet. Jag och mamma började med maten och pappa åkte till Kristianstad och hämtade Jacob på hans jobb. Vi åt entrecote som mamma och pappa hade köpt på Mjällby Extra. När vi hade ätit så diskade vi och sen visade jag min video som jag ska lägga upp imorgon ifrån när jag och Jacob passade hunden Tikka. Vi gjorde inte mycket mer sen. Mina föräldrar åkte till sitt boende för ett tag sen. Imorgon åker dom med Jacobs föräldrar till sommarstugan och kommer till oss igen på lördag.

Likes

Comments

Idag kom mina föräldrar till oss. De kom först till mig på jobbet och sen åkte vi till Kristianstad och hämtade Jacob på hans jobb. Sen åkte vi till Sölvesborg och handlade mer mat. Vi kom hem till mig och Jacob. Vi började med maten som bestod av lax, potatis, romsås och sallad.

Likes

Comments

Nu ikväll efter jag och Jacob hade städat och gjort fint till imorgon när mina föräldrar kommer på besök så tog vi våra longboards och åkte en runda. Det var härligt. Vi har inte på jättelänge. Sen förra sommaren någon gång.

Likes

Comments

Igår kväll när vi hade det mysigt och såg på tatuerings serier på Netflix så tog Jacob min mobilen och sen visade han mig att tog den här bilden. Jag sa att jag får lägga upp den på bloggen imorgon (idag).

Likes

Comments