Denna helg var jag på kryssning med fina tjejer. Vi blev åtta stycken totalt plus några killar från Borås som var supertrevliga. Festandet var roligt men jag måste nog ändå säga att buffén dagen efter var bäst. ;) Idag väckte Felicia mig så gjorde vi mackor och tog med oss juice till rudan. Där solade vi och kastade boll med Oliver. Sen har jag bara fixat och donat i rummet så att det skulle kännas lite mer hemtrevligt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den 9e Juni fick jag sommarlov och redan den 12e Juni åkte jag och Hannah ner till Småland för att spendera tid med min fina Fille. Dem första dagarna spenderade vi hos Sussie, sedan åkte vi till Öland för att spendera två nätter med Ronny och Ulrika. Har haft det så himla underbart och längtar verkligen tillbaka nu när jag är hemma i Stockholm igen.

  • 0 Readers

Likes

Comments

Brukar inte läsa böcker och det känns som det var flera år sen jag gjorde det. Men har hittat två böcker som jag velat läsa super länge! ''The Mistakes Of a Woman'' & ''Ibland mår jag inte så bra''. Ska beställa hem dessa så fort jag har lite pengar över, men nu fokuserar jag på att få fint i rummet!

Likes

Comments


Har snöat in mig totalt på grått och silver, vill hålla det stilrent då det annars blir rörigt i mitt huvud haha. Sen så älskar jag även små detaljer i smutsrosa eller rosé. Längtar tills jag kan köpa in grejerna på bilden så att jag kan börja inreda mitt rum i den stil jag vill ha! :)

Likes

Comments