Header

Jag och min skomani beställde hem de här skorna från Nelly för några dagar sen. Supersöta, platå-skor från Topshop. För mina tankar till 90-talets Britney, Spice Girls och allt annat som gjorde 90-talet så bra. Känns mer än rätt i vår. Väntar ivrigt på att snön ska smälta så jag kan trippa runt i dessa på soliga gator!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har verkligen bara pluggat hela dagen idag. Skolan har verkligen kommit igång igen. Helt utmattad. Vid 20-tiden kom Lisa förbi en sväng och vi bakade pizza tillsammans. Nu ska jag bara varva ner till en film och ladda om inför morgondagen. Nightcrawler står som kvällens revy.
Godnatt på er!

Likes

Comments

Här kommer några sena bilder från vår hemvändarfest. Vi stannade hemma hela kvällen, och festade tills tidigt på morgonen, då ingen av oss orkade köa, trängas på dansgolvet och knappt höra varandra, medans man försöker ta igen förlorad tid. Det blev en ganska lugn, men otroligt trevlig kväll.

Likes

Comments

Här är böckerna jag fick med mig hem från Akademimbokhandeln igår! Var år sedan jag unnade mig själv en bok som inte är kurslitteratur, så blev helt till mig över hur mycket intressanta och roliga böcker det finns!
Har bara hunnit bläddra i dem lite, men det jag ser är lovande. Längtar efter långa lässtunder i vintermörkret.

Stephen Hawking, "Min historia"
Har inte hunnit bläddra så mycket i denna men älskade filmen "Theory of everything", så ser verkigen fram emot att läsa den här boken.

Elaine Eksvärd, "Härskarteknik"
Lite besviken på den missedande titeln. Hade förväntat mig en "råare" bok, för lets face it, vem vill inte kunna styra folk till att göra det man vill, litegrann i alla fall ;)
Nej, det här är en handbok i kommunikation, som gynnar alla parter. Tycker personligen att jag har en ganska schysst förmåga att kommunicera på ett effektivt och pedagogiskt sätt, så får de vad jag har att lära av den här boken!

Therese Lindgren, "Ibland mår jag inte så bra"
Följer youtubern Therese Lindgren sedan ett bra tag tillbaka. Tycker hon verkar vara en sympatisk och eftertänksam person. Den här boken har fått hyllningar och ovationer, så har höga förväntningar på boken. Vad jag har hunnit sett hittills verkar boken vara intressant, ha en bra berättarstruktur och en gnutta humor. Dock reagerar jag på att kvalitén verkar variera genom boken.

Alex Schulman, "Skynda att älska"
Har följt Alex och Sigges podcast i över 2 år nu. Gillar att Alex på något sätt alltid lyckas vara så självutlämnande och totalt öppen. Han har ett sätt att skildra den råa verkigheten som ingen annan vågar. Vilket gör att han ibland framstår som osympatisk, men det är också då man känner igen sig som allra mest i honom. Har tidigare läst Alex Schumans och Sigge Eklunds bok "Tid" och har även Schulmans bok "Glöm mig" som väntar på att läsas efter denna bok.

Likes

Comments

Efter skolan idag gick Jag och Gustaf på stan en sväng, gick lite i affärer, tog en snabb middag och gick in på Akademibokhandeln för att kolla på lite böcker.
Fick med mig en tung kasse böcker hem, vilket glädjer mig, eftersom jag länge velat börja läsa mer på fritiden.
Fick dessutom med mig en rutig begie halsduk från Don Donna. Har en precis likadan sedan tidigare, men eftersom vädret blivit kallare igen och min nuvarande börjar bli sliten kände jag att det är lika bra att bunkra upp, haha! Hur mysigt är det att det börjat snöa förresten?!

Halsduk från Don Donna, Accent, 249.-

Likes

Comments

Nu är det s.k. juluppehållet över och jag sitter åter vid skolbänken. Vi kickstartar tydligen det nya året med en tentaperiod på 2 veckor. Skönt att slippa föreläsningar, absolut, men det finns inget värre än ångesten en tentaperiod. Har suttit vid skolbänken hela eftermiddagen och läst om finansiering. Tur att det finns kaffe! <3

Har förövrigt börjat färgkoda allt jag skriver. Mycket lättare att minnas och att se vad som tillhör vilket. Helt underbart!

Likes

Comments

Här är några bilder från förra onsdagens promenad vid göteborgsudden. Det är en av mina favoritgångsträckor, och ligger väldigt nära min lägenhet. På vägen köpte vi kaffe, pratade, tog några kort på naturen, gick upp i fågeltornet och kollade på solnedgången! Så himla mysigt och avkopplande. Som att ha tillgång till landet fem minuter från centrum.

Likes

Comments

Gott nytt år på er! Här är ett litet urval av bilderna vi tog under vårt firande! Gud, det är så himla många! Får se om det kommer upp fler senare.Dagen började med att jag överraskade tjejerna med en liten champagne-frukost hemma hos mig. Efter det gick vi lite på stan innan vi gick åter till mig för att fixa iordning oss inför kvällens firande. Vid 17-tiden tog vi en taxi upp till Kalle, där resten av gänget väntade. Där åt vi 3-rätters innan vi gick vidare för att fortsätta festen hos Gustaf! 12-slaget firade vi med raketer ute på herrhagen, och efteråt fortsatte vi festa hemma hos Gustaf ända till morgonen!

Likes

Comments

Införskaffade ett par nya skor idag. De är en vansliknande slip-on modell från tiger of sweden, med ormskinnsmönster och vita sulor. Kommer kännes mer än helrätt med min svarta a-linjeformade kappa i vår. Classy-chic.

Likes

Comments

Igår firade Jag och Gustaf 3 år som ett par. Sjukt vad tiden går snabbt! Eftersom vi de senaste dagarna har firat både jul och nyår, samt haft finbesök kände vi för en lugn kväll. Så vi firade med att baka pizza tillsammans hemma hos Gustaf, och bestämde oss för att göra något roligare till helgen. Det var jättemysigt och kändes helrätt för kvällen. Gustaf överraskade mig dessutom med rosor och en söt liten nalle, Så fin!

Likes

Comments