Fakta om mig, Allmänt

- Ta körkort! : Inom snar framtid. Håller ju redan på och kör mycket, går det enligt planer...Ja då har jag det snart.

- Träna tre gånger i veckan. : Har faktiskt en ursäkt, en jävligt bra sådan, jag blev sjuk. Annars följde jag den strikt.. Jag är fortfarande sjuk.

- Tjäna 100 000kr. : Inte ett helt omöjligt mål. PARA. Ska förmodligen slita arslet av mig efter studenten.

- Ta studenten med bra betyg. : Ja vem vill inte?

- Skaffa nytt jobb. : Lämnade senast in CV idag. Håller alla tummar och tår. Har jobbat på mitt andra jobb i ett år, dags för omväxling.

- Orka mera, ta tag i saker. : Individuellt detta mål, det går bra hittills.

- Resa. : Ja det säger ju sig självt. Älskar.

- Inte skolka. : Efter man fyllde arton blev det ju så lätt att bara logga in, skriva i, några klick och sen var man ledig. Ahh sköna sovmorgnar. Sen blev det lite extra då jag var bortrest i några veckor. Oppsi.

- Skölja av disken. : Haha, måste bli bättre. Orkar inte med att mamma alltid tjatar på mig. Berättelsen om varför jag inte gjorde det.. "Men mamma, Oscar har skickat en nyhetsartikel att det är bra för diskmaskinen att man inte sköljer av disken." Mamma slutade tjata tills det blev översvämning i hela köket. Har följt detta löfte bra:)

Likes

Comments

Sandra

​Idag har jag och mamma flängt runt på stan. Lagat telefon och Ipads, ätit lunch, fikat, handlat mat, handlat pall och köpt med sushi hem. HUR MYSIGT!? Jätte <3. Nu ska vi snart iväg och kolla på match. Fuuun. 

Likes

Comments

Allmänt

Överlag så var 2015 ett av de bästa åren i mitt liv. Mycket partaj, resor och kärlek från alla möjliga håll! Det har varit dunderkul, fett och azuuuum. Hann bland annat åka skidor i franska alperna med kompisar, åka till London på en weekend, besöka Tyskland några gånger, haft VÄRLDENS klassresa till Belgien (eller vart vi nu åkte), haft 18årsfest och åkt till Thailand och bara chillat och njutit av livet... Sen hände det, äsch lång historia, tar det någon annan gång. Hoppas 2016 toppar listan och blir överlägset. Det lär bli svårt, MEN JAG TROR PÅ DIG 2016!

Likes

Comments

Resor

Vilken FET mäktig glass. Herregud. Drömmen. Jag tog någon mindre portion som i min föreställning skulle vara mycket mindre och Caroline tog den största som dem hade. Precis som det brukar vara, precis som det ska vara. 

Likes

Comments

Mode

På senaste tiden har jag fått en grej för dessa skor. Jävligt balla! Kan dock inte bestämma mig om det är svarta eller orangea (eller är dem ljusbruna?!) jag vill ha. Uggs är ju verkligen himlen för fossingarna men för en modemedveten Sandra känns det lite passerat. Jag måste ha nya vinterskor!

Likes

Comments