Header

03.23 slänt jag innanför dörren inatt (imorse?). Jädrans vilket drag det var igår! Började på woken och därefter Cafet. Dagy, min skola, hade event där hela natten lång. Jättekul! Vi dansade loss med några kompisar som borda och helt plötsligt dyker Martin Garrix upp vid bordet bredvid, han hade bordat han med. Haha det var azzuum. Då kunde vi dansa lite med honom också. Hihi. Idag däremot mår jag som jag förtjänar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skriver detta darrandes i fingrar och kropp.

Vilket bra pass och var duktig jag var idag! Känns skönt att vara tillbaka igen efter två veckors vila, då jag varit sjuk:(. Var feeettt orolig ett tag att mina magmuskler försvunnit, men dem finns kvar! Typ. Är ju mycket svagare nu än var jag var men det är bara att träna upp...IGEN. Därav darrandet. Ni får ursäkta bilderna, de är tagna efter passet så var alldeles svettig. Men på tal om träning, känner ni hets kring att ni måste träna? Det gör jag. Kan bero på att de flesta av mina vänner tränar och gör inte jag det känner jag mig lat. Jag tycker om att träna, älskar inte, men jag gör det för att må bra och slippa använda photoshop. Fatta vad långt tid det skulle ta att behöva redigera alla bilder.. NÄÄJ sånt håller jag inte på med och sånt har jag inte tid med.

Likes

Comments

Hur härlig?

Likes

Comments

Idag började min dag med engelska lektion. Jag tycker själv att jag är duktig på att hålla föredrag, som vi skulle göra på dagens lektion, men gud så nerviiiig jag var. Antagligen för att det var en helt ny grupp åskådare och för att jag inte pluggat in min text så bra, hehe. Men jag startar i alla fall min presentation, spelar cool-lugn och kör. Hälften av redovisningen var igenom och det kändes bra men så ser jag min lärare.. Hon sitter och gör grimarser?! Blir så förbannad över hur man kan sitta som lärare och uttrycka sig på det sättet. Det var som "vad-är-det-hon-säger-minen" och bara satt och glodde. Kan ha varit för att jag byggde mina argument på det jag inte skrivit i min text osv, men ändå, vem gör så? Fruktansvärt respektlöst.

Likes

Comments

​Sista återblicken av Thailand. Dessa bilder togs när vi var ute på en fem-timmars cykeltur. Bästa på hela resan! Man får se så mycket! Vi fick bland annat se chinatown, massa tempel och den rika delen/ den fattiga delen av Bangkok. En väldigt intressant upplevelse där vi färdades med cykel bland smala vägar och med båt på havet. Dessutom ger det en tankeställare och en mer verklig bild av hur många har det i dem fattigaste delarna. Jag blev påmind om att uppskatta det man har, vilket jag alltid har gjort, men jag gör det lite extra idag.  

Likes

Comments

Avnjuter en knäckemacka och ett glass oboy* Tjena, här sitter jag insvept i en filt för att det är så fruktansvärt kallt i vår lägenhet. Har precis kollat igenom alla youtube videos, facetime-at och gett katten mat. Menar då inte mig själv. Snart går jag ner till körskolan för en körlektion. Nervös. Får se hur det går, bara hoppas på det bästa. Efter jag har kört drar jag mig hemåt för lite middag och plugg. Föööör tråkigt.

Likes

Comments

- Ta körkort! : Inom snar framtid. Håller ju redan på och kör mycket, går det enligt planer...Ja då har jag det snart.

- Träna tre gånger i veckan. : Har faktiskt en ursäkt, en jävligt bra sådan, jag blev sjuk. Annars följde jag den strikt.. Jag är fortfarande sjuk.

- Tjäna 100 000kr. : Inte ett helt omöjligt mål. PARA. Ska förmodligen slita arslet av mig efter studenten.

- Ta studenten med bra betyg. : Ja vem vill inte?

- Skaffa nytt jobb. : Lämnade senast in CV idag. Håller alla tummar och tår. Har jobbat på mitt andra jobb i ett år, dags för omväxling.

- Orka mera, ta tag i saker. : Individuellt detta mål, det går bra hittills.

- Resa. : Ja det säger ju sig självt. Älskar.

- Inte skolka. : Efter man fyllde arton blev det ju så lätt att bara logga in, skriva i, några klick och sen var man ledig. Ahh sköna sovmorgnar. Sen blev det lite extra då jag var bortrest i några veckor. Oppsi.

- Skölja av disken. : Haha, måste bli bättre. Orkar inte med att mamma alltid tjatar på mig. Berättelsen om varför jag inte gjorde det.. "Men mamma, Oscar har skickat en nyhetsartikel att det är bra för diskmaskinen att man inte sköljer av disken." Mamma slutade tjata tills det blev översvämning i hela köket. Har följt detta löfte bra:)

Likes

Comments