Innan vi fick börja fota i studion bestämde vi oss för temat ilska och det var det vi utgick från när vi började med sminket. Vi höll oss främst till färgerna rött och svart. att få ta ut svängarna i sminket var kul och jag tyckte att det var lättare att få fram temat där än när jag var modell i studion. Vi fick ganska mycket tid och kunde byta skärmar, leka med den begränsade rekvisita vi hade till hands och experimentera med ljuset. Det roligaste var det röda ljuset på den svarta skärmen som gjorde att det blev lite mer dynamiska bilder. När vi hade den vita skärmen kände jag att det krävdes mer intressanta poser men det gjorde att det snarare blev ganska krystat. Temat kanske inte framgår jättetydligt i bilderna men jag tyckte att det blev bra ändå.När jag redigerade bilderna började med att höja ljuset och kontrasten eftersom jag tycker att allt blir lite skarpare då. Med den vita bakgrunden behövde jag dock vara lite försiktig med att höja ljusstyrkan för då försvann nästan Tora in i bakgrunden. Jag fortsatte sedan med att ändra temperaturen i bilden till varmare men med den vita bakgrunden blev det lite svårt eftersom den nästan blev lite gulaktig. När jag höjde definitionen däremot tyckte jag att effekten på p'lsen blev jättesnygg.

Att höja kontrasten mellan det röda och svarta blev bra och att höja värmen tillsammans med färgerna gjorde att det blev mer levande.

Jag gillar hur jag och Tora kollar åt olika håll i den här bilden men ändå skapar en lodrät linje.

Jag gillar verkligen hur det lyser igenom Fannys hår och gör att det blir mer definierat.

På samma sätt här gillar jag hur det blir det skapas lite mer av ett samspel mellan Fanny och mig istället för att vi bara står bredvid varandra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Spegling

Rörelse

Rörelse

​Rörelse

Likes

Comments

1. Mot en bakgrund

2. Med ett attribut

3. Kontrollerad

​4. Ögonblicksbild, "okontrollerad"

Likes

Comments

Likes

Comments