Hola! 👋🏼

Idag börjar vi vår andra praktikvecka, onsdag-söndag. Lydia jobbar dag medan jag Amanda jobbar kväll. Det ska bli kul/spännande att jobba kväll, jag är dock mindre taggad på att behöva ta mig hem vid tolvtiden ikväll. Mörker och inte kunna använda sin telefon är inte min grej riktigt. Lydia kom iallafall hem helskinnad förra veckan så jag får hoppas att jag också gör det haha.

Adios så länge 🌴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola! 👋🏼

Idag gick vi in till stan och strosa runt. Vi besökte bland annat en svensk affär, där vi köpte med oss gulasch och sojakorv. Imorgon ska vi dit igen och köpa lite mer. Vi fika även på el perrito som var väldigt mysigt. Där jobbar vår arbetskollega och hennes mamma. Vi storhandla även då våra måndagar blir vår storhandla dag.

Adios 🌴

Likes

Comments

Hola alla fans 👋🏼 Vi vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. Det har varit en intensiv men en rolig vecka.

Amanda har jobbat med frukosten och eventuella luncher mellan 08 och 16:00. Arbetsuppgifterna har varit att diska, plocka in och ut tallrikar, vikt handdukar, fyllt på, serverat, städat och pysslat med småsaker.

Lydia har jobbat kväll 16:30-00 med middagen bland annat med BBQätandet som var i fredags. Arbetsuppgifterna har under kvällen varit att duka fram, servera, hjälpa till i baren med att hälla upp öl, vin och cava, plockat in och ut med disken, hjälpt till med maten till exempel förberedelser inför tapas samt hjälpt till med städning. Vi putsar även väldigt mycket glas och bestick.

Vi har inte hunnit göra så mycket utflykter med tanke på mycket jobb. Nu har vi äntligen 2 dagar ledigt, måndag och tisdag. Så därför ska vi passa på att åka in till stan och kolla imorgon.

Adios så länge 🌴

Likes

Comments

Hola! 👋🏼

Idag gick vi till Hotel Feliz där vi ska praktisera. Det verkade jättebra och imorgon blir vår första arbetsdag. Vi fick en rundtur på hotellet och information. Jag (Amanda) jobbar 7:30-16:30 denna vecka till söndag medan Lydia ska jobba 16:30-00:00. Så vi jobbar varannan vecka kväll och varannan vecka dag. Ska bli kul och spännande! Lite annorlunda att vara ledig måndagar/tisdagar för vår del då man är van att vara ledig lördag/söndag. Efter besöket på hotellet gick vi till Porto Pi som är ett köpcentrum. Där fanns en stor matbutik så vi handlade på oss och fick ihop till kompletta måltider. Vi har även ätit en lätt men god lunch ute på balkongen. Senare ska vi ner till ett bageri/restaurang som heter Stockholm och förhoppningsvis äta där.

Adios 🌴

Likes

Comments

Hola! Idag har varit en äventyrlig dag då vi tog hos från Sverige till Palma. Boendet är mysigt och vi har världens finaste utsikt. Vår "extramamma" är jättetrevlig. Vi gick och handlade, de gick sisådär. Vi fick inte ens ihop till tacos så bättre lycka nästa gång! Nu sitter vi och tar de lugnt och lär fortsätta med de resten av kvällen.

Adios 🌴

Likes

Comments

​Hej och välkomna till våran blogg som kommer att vara aktiv under vår resa. Här kommer vi, Amanda och Lydia blogga om vår praktik som vi ska genomföra på Hotel Feliz i Palma i 5 veckor. Vi kommer att lägga upp inlägg om våra dagar, utflykter, smått och gott om inte annat massor med bilder. 

Adios så länge 🌴

Likes

Comments