4.40 ringde klockan och var pigg som tuppen. Begav mig till gymmet,  känner jag mig rätt så är det bättre för mig att göra det på morgonen för efter en dag på ullared lär det inte blir något bra pass.

Blev ett rikigt bra pass,  mina små armar fick jobba väll, och självklart var det intervaller med på dagen pass, för att börja denna underbara morgonen . Rikigt hatkärlek till det samtidgt som jag tycker det är så himla skönt.

Nu sittet vi i bilen påväg till Ullared ☺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken underbar dag , solen sken och det känns som sommaren är här. Ledig måndag och ben stod på schemat imorse. Blev ett riktig bra pass, sedan blev det inhandla mat för veckan och foodprepa, typiskt jag jobbar fram till fredag och det ska vara fint väder varje dag.

Efter lagning av alla mat, blev det ut i det fina väder, en sväng förbi stan och träffade upp en god vän och tog oss en kort powerwalk.

Kom hem vid 19 och var så hungrig, som tur var middagen redan klar, blev pizza. Har börjat läsa The secret- Kraften av Rhonda Byme, så himla bra. Rekommenderar den varmt till alla.

​Nu måste jag äta kvällmat och sedan sova, imorgon väntar jobb. Måste blir eller jag ska blir duktigare på att skriva.


Trevligt kväll. puss och kram 💜🌷

Likes

Comments

Vaknade redan vid 8.00 kände mig så utvilad,  varit ledig i 3 dagar jätte skönt och det behövde jag verkligen . Igår sov jag 11 timmar sedan blev det en kort powernapp mitt på dagen. Nu har jag nya krafter inför jobbet imorgon,  nu blir det 8 dagar i rad,  tur jag vilat ut mig.

Imorse blev det ben och lika jobbigt varje gång.
Dagens pass:
Yttre och inre Lår press 15 x 4
Utfall i Smith maskin  8 x 3
Squats 10 x 10 dessa dödar mig
Benpress 1 ben i taget 15 x 3
Benpress 5 halvvägs nerifrån till mitten ,  5 halvvägs uppifrån till mitten ,  5 hela vägen x 3 varv. .

Därefter var det hem och äta frukost, min älskade gröt. 
Blev även lite foodprep inför kommande jobb vecka, då jag inte är ledig förens nästa torsdag. Blir en lång arbetsvecka, långa dagar och mycket träning. Gäller att ha maten klar så det bara är att ta med. ​ 

Nu ligger jag i soffan och segar och ska strax äta middag. Lite beslut ångest vad jag ska äta hehe.

Trevlig kväll 🙏 🌹 💜

Likes

Comments

God kväll ☺
Länge sedan jag skrev på bloggen, dags för skärpning Ana .!!

Har hänt lite saker sen sist, har påbörjat diet igen och igår startade vecka 2. Jag körde en kort Bulk men kände att det inte var något för mig, ändrade på humöret och blev lätt irriterad så som många kanske upplevt när de går på diet. Valde att avbryta efter några veckor, ändå hann jag lägga på mig lite. Har en tendens att lägga på mig jätte mycket vätska, som tur gick mycket av det bort fort. Nu känns det mycket bättre.
Tycker de gott rikigt bra kör fortfarande 5 träning dagar och 2 vilodagar.

Idag har vi även påbörjat 4 veckors militär träning (bootcamp ) som min coach/PT håller i. Sjukt roligt och skönt att köra lite träbing utomhus, kommer köra 3 dagar i veckan.

Vi började med fys test. 1 copper testet springa så långt man kan på 12 minuter. Sprang exakt 2.5 km kände mig ganska nöjd. Sedan var det armhävningar och burpes i 1 minut och avslutades med plankan. Efter 4 veckor avslutar man med att göra ett nytt fys test och förhoppningvis har reslutat blivit bättre. 

Är rikigt taggad inför dessa 4 veckor.

För övrigt går allting framåt,  har även gått upp i timmar på jobbet till 30 och kommer endast jobba för Lancome,  jätte kul ☺ och vi har fått ny disk så himla snygg 😍 så har ni vägarna förbi kom gärna förbi.

Nu är jag helt slut i kroppen,  kom hem vid 20 tiden och tog mig en varm dusch.
Som tur var middagen klar, blev fisk, potatis och enkel sallad till och kladdkaka som efterrätt precis enligt kost schemat ☺😍 just love it.

Trevlig kväll 🙏💜

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon.
Ursäkta för dålig uppdatering,  men varit helt på min egna värld och glömt av bloggen.
Framöver ska jag bli duktigare..

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm, dags för Loreal utbildning, ska bli sjukt kul att se vårens nyheter för Ysl och Lancome. Till helgen blir det hem till Norrköping ☺ längtar, ett utav mina nyårs löften är att åka hem oftare och vara med familjen.

Lite nytt som hänt iår, efter många men och långa funderingar och tankar bestämde jag mig för en mini bulking. Blev en ny coach, inte för att jag inte var nöjd med Patricia hon var grym och rekommenderar henna starkt och hade forsätt haft henne som coach, men en utav mina goda vänner startade äntligen sitt eget företag och är licensierad PT och kostrådgivare. Kul att prova någon annan också,än så länge är jag nöjd ☺

Fanns studer då jag tvekade väldig mycket, efter allt jag kämpat att gå ner ska jag helt och hållet lägga på mig några kg, hade ett spöke inom mig som jävlades  med mig. Ska jag vara helt ärligt gör det än idag, men jag låter den inte vinna över mig. Efter dem 12 veckorna med Patricia vet jag precis vad jag ska göra för att gå ner, sedan har jag min coach Emilio som pushar och stöttar mig och kommer hjälpa mig sedan att gå ner och få ännu bättre form. 

Jag ville bygga mera muskler och då måste man öka i matintaget och då lägger man på sig.
Är inne på min 2 andra vecka, och kroppen börjar vänja sig med så mycket mat.
Ska jag vara ärlig har jag bättre psyko att gå på diet än att bulka. Förra veckan jag kämpade verkligen, kände mig "tjock" om jag får skriva så. Kände formen började släppa och inget sätt fint längre. Jag vet att man bara inbillar sig mera än vad de ser ut, spöket inom mig var där varje morgon och kväll. Varje dag kämpade jag att acceptera det, fanns en lite del av mig som var rädd att gå upp och gå tillbaka till gamla mulliga ana, när jag vet att det aldrig kommer hända.
Jag håller på att bygga och är så glad jag har min gode vän Edwin som verkligen stöttar mig och verkligen vet vad man ska säga så jag mår bättre.
Jag ville ge upp i söndag vikten och måtten hade ökat, jag visste det skulle hända men trodde inte så mycket.

Så ni kan tänka er jag krigar med mig själv varje morgon och kväll, men i slutändan vet jag att det kommer vara värt. Denna vecka har gått nyckel bättre känner mig start och fastare, ska bli skönt att åka bort lite och inte tänka på varken vågen eller måtten. Jag är envis och kommer klara detta trots det är en kort period.

Ska även bli duktigare på att uppdatera hur det går för mig. 💪
Nu ska jag kolla på film och äta lite frukost.

Trevlig onsdag allihopa 💜🌹🙏

Likes

Comments

Då var 2015 ett avslutat kapitel och dags att öppna upp ett nytt.
2015 var ett spännande år och mycket bra saker händer. Framför gjorde jag det bästa beslutet hittills, att anlita en coach Patricia Klinteberg, som skräddarsydde ett kost och tränings schema för mig i 12 veckor. Mitt mål var att gå ner i vikt och komma mera i form. Jag lärde mig otroligt mycket och idag vet jag, hur jag ska äta och hittat en bra balans i mitt vardags liv mellan träning, mat, jobb.

Att anlita Patricia var guldvärd, en coach som fanns där varje minut och puschade en hittade lösningar till allt och jag gick aldrig hungrig. Bästa investering jag gjort.

Så mycket roligt som hände 2015, utvecklades otroligt mycket som person och känner jag tagit tag i mycket i mitt liv som jag förtjänt och tyckt varit jobbig.
Fick även jobbet där jag jobbar idag, makeup artist för Lancome och Ysl på Nk, just love my jobb.


Jag ser verkligen fram emot 2016, vet att det kommer bli ännu bättre. Jag omringas utav så mycket kärlek och härliga människor varje dag, just love life. Träningen kommer bli ännu bättre och dags att gå upp ett steg, dags att bygga lite mera och komma ännu mera i form.
Jag mår så bra utav att träna, tycker det är perfekt start på dagen, just den egna tiden för mig själv när jag är på gymmet, ingen som stör inga måsten, ingenting. Bara jag, jag, jag och jag kan vara i mina egna tankar.

Är mer än glad dit jag kommit idag, åstadkommit så mycket mer än vad jag trodde. Mår 100 gånger bättre än vad jag gjorde fär några år sedan. (trots jag är uppsvullen nu efter all mat under dessa dagar känner jag mig i top form och aldrig känt mig bättre )

Snart dags att sova och imorgon är det vilodag och ledig ifrån jobb, så himla skönt. På måndag startar vi mig hård träning och "normal" mat igen. Känner att efter dessa dagar att man svullat upp en del och kroppen känns inte lika bra som innan. I dessa högtider får man unna sig med gott samvete. 

Ska även bli bättre bli att blogga, insåg precis jag blev lite dålig sista tiden.


Sov gött. Puss och kram💜

Likes

Comments