View tracker

öööööj :) mm ska inte va allt för gnällig nu men såååå drygt me folk som bombar 10 privata snapbilder till en på en gång. typ när dom är ute o festar så skickar de bilder på glas, burkar och för mig okända personer. eller folk som skriver "godmorgon" utan ens en bild i bakgrunden och skickar till alla i sin vännerlista. fan drygt när de plingar till i luren o man måste kolla om de är nått viktigt, men så e de bara massa skit! privata snap skickar man om den är riktad till just mig. tex nakenbild o så haha. man tar inte en bild och skickar till alla i sin vännerlista. ANVÄND MY STORY ISTÄLLET!! o säger man till folk o sluta så blir de svinlacka haha. så jag får blocka folk var vecka från snap, tex igår när nån skicka en bild på ett ciggpaket......

jiiihhh Alex Trötter bjöd på rock/julfest i lokal i byn i fredes. bilder här:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

ööööj :) sorry hann inte söndagsbloggen igår för va i tyskland hela dan. meeeen vad är det med tjejer och sina naglar? vet vissa som går o fixar dom en gång i månaden och betalar 500 kr per gång!! :O seriöst, varför? naglarna är det sista man lägger märke till på en tjej. inte förrens hon trycker upp naglarna i fejset på en och visar dom så ser man dom. om en tjej har korta "mansnaglar" eller långa, dyra naglar med glitter o färger är för mig skit samma ellafall. spara undan de pengarna istället så har du råd med sillar efter sådär 5 år hahaha.

jaja årliga Svedalamästerskapet i fifa gick av stapeln hos mig. 14 deltagande grabbar och 4 tjejer i hejarklacken. i slutändan var det förhandstippade Andre Olsson som med sitt arsenal stod som segrare och 220 kr rikare. öööj

Likes

Comments

View tracker

öööööj. ha, jag kom på 3 saker som e jääävligt bra med att det är kallt som fan. 1 man kan trampa i hundskit utan problem iom tollen är sten hård. 2 man kan skita i att betala parkering eller sätta p-skiva. ja framrutan frostar ju så p-vakterna kan ändå inte se om där ligger en lapp/p-skiva. 3 på jobb så behöver man inte tippa/luta soptunnorna för att rulla dom. det går bra att bara putta fram dom över isen hihi :)

lite bilder från halloweenfesten hos familjen Wiborn i minnesberg. och en från sällskapsspelskvällen igår i trelle.


Likes

Comments

öööööj :) bara jag som retar mig på att alla hastighetsbegränsningar sänks överallt? för fan 40 km i hela malmö innerstad!!! :O det sägs att lägre hastigheter sparar liv. bullshitt tror jag. titta här: ju snabbare man kör ju snabbare kommer man fram ditt man ska. så ju snabbare man kör destu mindre tid är man ute i trafiken och kan skapa olyckor. tex ska man köra igenom hela malmö i 40 km så tar det låt säga 30 min. kör man däremot i 70 så tar det bara 20 min. det vill säga 10 min mindre tid att råka ut för olycka. sen jag menar frontalkrockar man på motorvägen i 90 km/h så dör man. frontalkrockar man i 120km/h så dör man också. såååå då är det bättre att köra i 120 så man kommer från vägarna snabbare.

jiiih har vatt på päras 24/25 årsfest i fredes, jacob bjöd på fin pasta i Höllviken innan hehe. öööj

Likes

Comments

öööööööj :) har inget vettigt att skiva om så ska nu rangordna mina 10 bästa musikband hihi. ingen jävla rapp!!

1 finntroll

2 helloweeen

3 ultima thule

4 mumford & sons

5 gamma ray

6 edguy

7 joddla med siv

8 freedeom call

9 milencollin

10 avantasia

jiiihhhh var på stor halloweenfest på lokal i svedala igår. förfest hos mig som vanligt och nu ska jag torka upp allt jävla "blod" som folk spillt över hela golvet :(

Likes

Comments

öööööj :) har ni tänkt på så många tjejnamn som slutar på bokstaven A. jag har ingen säker statistik men skulle tippa att typ hälften av tjejnamnen nu för tiden slutar på a.

anna, emma, mathilda, erika, julia, alva, saga, freja, maja, alexandra, kristina, ulla, elsa, ebba, alma, stella, wilma, vera, emilia, nova,linnea, elvira, ida, klara, amanda, felicia, moa, sofia, isabella, lovisa, lova, sara, linnea, greta, svea, ronja, hanna, tilda, maria,maja, filippa, laura, lisa, fredrika, nathalia, frida, vicktoria,kajsa, ylva,sonja, mia mm mm jaja ni fattar.

men hur många killnamn slutar på A ? jag kan fan bara komma på ola :P

jaja i lördes var man på inflyttningsfest hos sandy och niklas i kirseberg och på söndag så drog jag, jacob, erika sevve och mimmi till ullared. ball resa fan, meeeen inte hitta man ola-conny denna gången heller ...snyfft :(

Likes

Comments

ööööööj :) asså hur kan det vara olagligt att blotta sig? jag tycker ett brott inte ska vara ett brott så länge ingens kropp eller egendom kommer till skada. och hur kan de göra de av att se tex en kuk? de väl fan bara att titta bort om man inte gillar de man ser haha. okej att visa kuken för en liten unge de vettifan, klart den kan bli rädd o så. men göra de för en vuxen, var e problemet? hade nån gubbe blottat sig framför mig hade jag börjat asgarva haha. och hade de vatt en brud så hade jag............ja... ni fattar. synd de nog inte finns kvinnliga blottare haha.

va på fest hos Becke i trelleborg igår. förfest och sömn hos cina o peter :)

Likes

Comments

ööööj. ni som sett idoluttagningarna har kanske märkt en sak. så fort det kommer in en tjej som ser ut som en kille så blir juryn helkåta och innan hen ens börjat sjunga så säger dom att hen har looken som krävs och att det är en ny stjärna som föds mm. kolla dessa 5 asså: linni, julia, frida, cameron och fanny:

aaa de e fan diskriminering att alla hen går vidare o sånt! aa jag tycker fan läskigt när man inte vet könet på en person, tänk så börjar man raggar på en brud som visar sig vara en kille haha. HAR MAN KUK SÅ E MAN EN KILLE OCH HAR MAN EN FITTA SÅ E MAN EN TJEJ. PUNKT SLUT!!

har vatt ute på massa äventyr i veckan men glömt o ta bilder haha. har 2 här ellfall från när jag va i tyskland me brossan i söndes. öööj

Likes

Comments

öööööj :) hallå jag har jävligt bra förslag för att minimera alla slags brott.

1 videoövervaka varenda del av Sverige. går lätt att lösa med satelliter,drönare och kameror i tätorterna

2 vid födseln så opererar man in en gps-sändare på varje unge.

på detta sättet går det att lösa alla stölder och våldsbrott. skulle tex din bil bli stulen så är det bara att kolla upp via kamera och gps vem som gjorde de och man ser exakt vart bilen tagit vägen. vid rån eller misshandel samma sak, man ser vem som befann sig på platsen och kan till 100% fälla gärningsmännen i domstol. samma sak om någon lite unge eller senil gubbe försvinner så kan man lätt kolla upp vart de befinner sig och rädda dom. fattar så många liv som kan räddas!!! jaja säkert nån nörd som klagar om personliga integriteten och skit men asså är man clean så har man inget att dölja.

igår var man först hos simpa där han(jag) bjöd på hamburgare o sen var man hos pillan palm på sällskapsspelskväll . hoooj

Likes

Comments

ööööööj :) fan så många tjejpolare som har försvunnit från jordens yta när de skaffat barn. hallå livet tar inte slut bara för man blitt päron. jaja hittar man ingen barnvakt så klart man får ta hand om ungen, men annars kan man ut o festa o svina precis som förr. oftast har ju ungen två föräldrar så då kan den ene ta hand om lillen om du e bjuden på fest. sen e de vissa moralister som säger "öööö kolla så full hon är, hon kan inte vara en bra mamma" eller "hon knarkar så hon ska inte få ha barn" äshhhh!!! sålänge hon inte är påverkad framför ungen så vafan spelar de för roll? tjejer kan svina,supa,ligga runt, klä sig utmanande och vafan de vill fast de har barn!!

igår var man på lokalfest i Malmö där lollo Olsson hade 20 årsfest efter de drog man till Bunkeflo. öööööjjjj

Likes

Comments