ööööööj :) ännu en gång kan vi konstatera att män är de som blir diskriminerade. jag känner en jävla massa ensamstående mammor där barnet av olika anledningar inte träffar sin pappa. men vem av er har hört talas om en ensamstående pappa? never jag ellafall. en tjej kan hur lätt som helst skaffa barn. antingen genom att "lura" en kille att hon är p-skyddad så hon blir gravid när de shuckarshuckar utan pökpåse eller så kan hon bara gå o bli inseminerad. men hur fan ska en singelkille göra om han vill få kids? jag har googlat runt lite och läst att det är en lång och nästan omöjlig process för en singelkille att få adoptera. 15 män någonsin är det som har lyckats! det krävs ca 2 års administrativt arbete och kontroll innan de kan bli tal om de. på adoptivcenters hemsida står det " Länder som är öppna för ensamstående tänker sig att den sökande är en kvinna". DISKRIMINERING!!


jiiiihh i fredags var man i Oxie för att fira Sevve som tog studenten. och igår var man på min mångåriga vän salli o hennes killes fölsefest i byn. ööööj


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

öööööj :) ingen bryr sig kanske haha, men jag har tatt tag o fixat balkongen fantamig. ut me mossiga trallet och in med konstgräs o blommor. före/efterbilder:

sen skall jag lista 5 punkter hur man känner igen en fjortis :

1: byter pojkvän var månad och var gång är det "du och jag livet ut"

2: lägger 3 cm tjocka filter på sina bilder plus håller handen för ansiktet och skriver "osminkad"

3: kallar alla sina vänner för "bästavän"

4: postar tyck-synd-om-mig-statusar på fb och när folk frågar vad som hänt så är det "skriver i pm"

5: börjar sina mess med "duuuuu?" eller "social?" istället för att bara skiva vad man vill.

igår var man på fest hos alex i trelle för att "fira" att öberg flyttar från stan haha. bilder här:

Likes

Comments

ööööj :) ja nu är det dax för mig att skryta lite igen hehe: verken på högstadiet.gymnasiet, lumpen eller någon av mina arbete så har jag nånsin varit hemma sjuk. 16 år!! klart jag har vatt krasslig nån enstaka gång men har alltid krigat på o jobba ändå. sen finns det vissa primadonnor som blir hemma för minsta lilla. förkyld, ont i huvet eller stukat tån. JÄVLA PUSSIES! sånt brukar drabba kollegorna som ofta får jobba extra då och täcka upp. visst, har man feber eller magsjuka så kaaanske man kan bli hemma om man har ett fysiskt arbete men jag har vatt med om ett par gånger där kollegor kommit till jobb och sen dratt hem efter en timme för de känner sig "hängiga" ......zzzZZZzzZZ. en sak till, sjukskriver man sig så ska man inte ha en krona i lön!!! nu får man 80 % av lönen för att ligga o chilla i sängen. de e såna latmaskar som våra skattepengar går till. jaja har man fått cancer eller nån allvarlig skada/sjukdom så man blir borta länge så ska man få så man klarar sig, men max existensminimum 10 000 kr/månaden!!  #pajasforepresident

igår var man på lettisk/polsk fest i höör haha. och i onsdags var man på bilbingot med jacob, sevve, mimmi o björn. öj

Likes

Comments

öööj :) asså dagens ungdom......så jävla lata. typ om man är på förfest och sen ska vidare till en fest på samma ort så kan de (mest tjejer) inte gå dit fast de tar max en kvart. "vill inte paja frillan" eller "jobbig att gå i klackar" zzzzZZZZzzZZZz. ni borde fan göra lumpen där man gick 3 dagar i sträck! eller om nån polare utan körkort ska hälsa på en så frågar de ofta om jag kan köra o hämta dom för de inte orkar ta buss/tåg. för fan skaffa bil eller skyll dig själv! på min tid va de ingen som körde runt mig. skulle jag nån stans så cykla jag. jag jobba på ugglarps slakteri och gymma på Torup. båda tog de ca 40 min att cykla till.

jaja har nyss kommit hem från morsdagsfirande på statarmuseet. igår var man på chillkrök/spelkväll på ett studentboende för utlänningar. här på bild syns mirana från madagaskar. hon berätta att kvinnorna i hennes hemland aldrig blir arga på männen. de pysslar istället om dom. fan jag borde flytta dit haha. lite bilder från horngäddefiske o shopping med grape o fassan.

Likes

Comments

ööööj :) brukar inte kolla ishockey eftersom man fan inte ser pucken. man vet att de är mål när spelarna sträcker upp händerna. men har faktiskt sätt ett par matcher nu i hockey-vm och kommit på tanken: varför har man inte en överfet människa som målvakt??? som täcker upp hela målet, menar kolla denna 600 kgs mannen: hade fan vatt omöjligt att hitta en lucka att göra mål på. målet är 180cm brett o de e fan typ vad han e bred. eller om han ligger ner så,130 högt så de täcks.

jappjapp i fredags var man på malmö live och lyssna på klassisk musik haha GAAAAY. mossan fick de i present av sönerna så man fick offra sig. midda ingick så. i lördags var man runt på lite olika "fester" o umgänge i arlöv, malmö och oxie. förra lördan var man på fest hos nelli i trelle som ska flytta till spanien. var i tyskand hela söndagen så han inte blogga då så langar upp bilderna därifrån nu. öööööj

Likes

Comments

ööööj :) brukar inte kolla ishockey eftersom man fan inte ser pucken. man vet att de är mål när spelarna sträcker upp händerna. men har faktiskt sätt ett par matcher nu i hockey-vm och kommit på tanken: varför har man inte en överfet människa som målvakt??? som täcker upp hela målet, menar kolla denna 600 kgs mannen: hade fan vatt omöjligt att hitta en lucka att göra mål på. målet är 180cm brett o de e fan typ vad han e bred. eller om han ligger ner så,130 högt så de täcks.

jappjapp i fredags var man på malmö live och lyssna på klassisk musik haha GAAAAY. mossan fick de i present av sönerna så man fick offra sig. midda ingick så. igår var man runt på lite olika "fester" o umgänge i arlöv, malmö och oxie. förra lördan var man på fest hos nelli i trelle som ska flytta till spanien. var i tyskand hela söndagen så han inte blogga då så langar upp bilderna därifrån nu. öööööj

Likes

Comments

ööööj :) ha, de e nästan komiskt hur folk (mest tjejer) försöker dölja sina ansikte på sina egna och andras bilder. filter med masker eller stora djurnosar som täcker halva fejset eller att de håller handen eller luren för ansiktet när bilden tass. asså för fan, är ni för fula för att våga visa er eller? :O man ser ut som gör punkt slut. ibland börjar nån tjej skriva till mig och när man går in för att se hur hon ser ut så får man såna här bilder:

ingen aning vem hon är men såhär ser det ut på mångas sociala medier. TRAMS!

på valborg så var vi ett gäng o grilla i malmö. har även haft besök av max och dahlgren. öööj

Likes

Comments

ööööööj :) förr några år sen hade jag 4 tjejpolare som klippte mig för att de gick på frisörskola o fick träna på mig. men så fort de börja jobba som frisörer så ville de inte klippa hemma mer utan tvinga mig såfall att köra till salongen o betala typ 400 för klipp! :O jag har sagt att 100 kr är lagom men då får man svar att de måste ha till hyran haha. wtf de blir väl knappast fattigare av att klippa mig för en 100 ing eyyy. tvärt om. jag känner massörer som masserar mig, elektriker som fixar el-fel, snickare som hjälper mig att montera o skruva och en kock som brukar laga mat till mig. dessa gör det gratis för man e vänner. men frisörer........ :/ som tur är så har jag vännen linn som inte är lika sniken så hon klipper ibland de gånger jag pallar köra till Malmö :)


på tal om att hjälpa andra på de man är bra på så har jag ju jobbat som flyttgubbe i 2 år och ställer jag alltid upp som flyttgubbe för nära vänner o släktingar gratis. bara jag får mat så hehe. jag har fått konka i 2 dagar nu för polaren Frida som äntligen fått ett eget place i trelle. ser fram emot två middagar ;)

Likes

Comments

ööööj :) ska göra en 10-lista här varför vinter och kyla är fan så mycke bättre än sommar och värme:

1 man slipper pollenbeskymmer

2 fryser man så går man in eller sätter på sig mer kläder, är man varm på sommarn finns det inget att göra åt saken

3 man kan göra fysiska aktiviteter som springa, gymma och shuckashucka utan att bli svettig.

4 man slipper klippa gräset

5 man slipper många dryga köer i trafiken pga vägarbeten

6 man störs inte av ljus på kvällen eller mornarna när man vill sova

7 man slipper höra alla grannars musik som de spelar med öppna fönster på sommarn

8 man kan skylla på kall, dåligt väder när man inte pallar hänka me nån ut o göra nått

9 man behöver inte kylväska för mat när man är ute och man kan svalka ner sina storkok ute på balkongen

10 på mitt jobb: ca 150 tunnor mindre att tömma på vintern eftersom vi har många sommarhus på näset.

jihhhhh igår var man på kanske mest festarpolaren Madde palm 25 årsfest på erlandsdalslokalen i byn. ff hos mig som vanligt. ööööööj


Likes

Comments

öööööj :) ännu ett terrorbrott har inträffat och ännu en gång skall det daltas och sörjas. läggas blommor och postas "pray fore Stockhom" statusar. inget förebyggande kommer att göras och om några veckor kommer nästa attack någonstans i Europa. grundproblemet talas det väldigt lite om i medierna så jag ska skriva det nu: GÄRNINGSMANNEN ÄR MUSLIM OCH SYMPATISERAR MED IS! hörde nån "expert" på svt förklara att handlingen med att gärningsmannen har levt i fattigdom och att muslimer känner sig förföljda i Uzbekistan där han kommer ifrån..........och i Umeå arrangerade röda korset och Refugees welcome igår en manifestation mor rasismen som kan komma att blossas upp nu...............ja........jag är mållös.

det finns ett sätt få slut på terrorn. med våld! jag har googlar runt lite och det verkar som att IS förfogar över max 200 000 soldater. wft det bor fler personer bara i Malmö! om varje land i Europa samlar vars 20 000 soldater och skickar ner dem till Mellanöstern så är is utrotat på en månad. jag är den första som packar väskan och åker ner! Samtliga "Svenskar" som sympatiserar med is skall avrättas och alla radikala/extrema muslimer skall i förebyggande syfte kontrolleras genom avlysning och fotboja. kapish!

btw terrorister måste va extremt korkade. hur fan kan man va så kass att bara lyckas döda 4 pers på Stockholms mest folktäta gata? är det verkligen de smartaste sättet att köra ihjäl folk vid terrorbrott? asså ge mig en kniv och jag hade kunnat döda hundratals människor istället. PAJAS FORE PRESIDENT!

igårkväll var man på ett minitivoli i Skivarp där jag har vänner som jobbar. vi grilla korv och chilla i husvagn. jävla mysigt med husvagn fan, jag ska köpa en!

Likes

Comments