ööööj :) ska göra en 10-lista här varför vinter och kyla är fan så mycke bättre än sommar och värme:

1 man slipper pollenbeskymmer

2 fryser man så går man in eller sätter på sig mer kläder, är man varm på sommarn finns det inget att göra åt saken

3 man kan göra fysiska aktiviteter som springa, gymma och shuckashucka utan att bli svettig.

4 man slipper klippa gräset

5 man slipper många dryga köer i trafiken pga vägarbeten

6 man störs inte av ljus på kvällen eller mornarna när man vill sova

7 man slipper höra alla grannars musik som de spelar med öppna fönster på sommarn

8 man kan skylla på kall, dåligt väder när man inte pallar hänka me nån ut o göra nått

9 man behöver inte kylväska för mat när man är ute och man kan svalka ner sina storkok ute på balkongen

10 på mitt jobb: ca 150 tunnor mindre att tömma på vintern eftersom vi har många sommarhus på näset.

jihhhhh igår var man på kanske mest festarpolaren Madde palm 25 årsfest på erlandsdalslokalen i byn. ff hos mig som vanligt. ööööööj


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

öööööj :) ännu ett terrorbrott har inträffat och ännu en gång skall det daltas och sörjas. läggas blommor och postas "pray fore Stockhom" statusar. inget förebyggande kommer att göras och om några veckor kommer nästa attack någonstans i Europa. grundproblemet talas det väldigt lite om i medierna så jag ska skriva det nu: GÄRNINGSMANNEN ÄR MUSLIM OCH SYMPATISERAR MED IS! hörde nån "expert" på svt förklara att handlingen med att gärningsmannen har levt i fattigdom och att muslimer känner sig förföljda i Uzbekistan där han kommer ifrån..........och i Umeå arrangerade röda korset och Refugees welcome igår en manifestation mor rasismen som kan komma att blossas upp nu...............ja........jag är mållös.

det finns ett sätt få slut på terrorn. med våld! jag har googlar runt lite och det verkar som att IS förfogar över max 200 000 soldater. wft det bor fler personer bara i Malmö! om varje land i Europa samlar vars 20 000 soldater och skickar ner dem till Mellanöstern så är is utrotat på en månad. jag är den första som packar väskan och åker ner! Samtliga "Svenskar" som sympatiserar med is skall avrättas och alla radikala/extrema muslimer skall i förebyggande syfte kontrolleras genom avlysning och fotboja. kapish!

btw terrorister måste va extremt korkade. hur fan kan man va så kass att bara lyckas döda 4 pers på Stockholms mest folktäta gata? är det verkligen de smartaste sättet att köra ihjäl folk vid terrorbrott? asså ge mig en kniv och jag hade kunnat döda hundratals människor istället. PAJAS FORE PRESIDENT!

igårkväll var man på ett minitivoli i Skivarp där jag har vänner som jobbar. vi grilla korv och chilla i husvagn. jävla mysigt med husvagn fan, jag ska köpa en!

Likes

Comments

ööööjj :) först bara lista 3 saker jag retar mig på på sociala medier:

1 tjejer som leker kända och gör fakeprofiler på sig själva och uppmanar folk att anmäla haha

2 när de leker kända och har två instagramkonto. en "privat" och en "offentlig" haha

3 när alla nu för tiden ska beskriva sin kärlek till någon med "jag älskar dig till månen och tillbaka". asså varför skulle just 80000 mil vara ett perfekt mått att man älskar någon mycket ? så fall har jag älskat någon till max Anderslöv och tillbaka höhö.

jaja då var jag och de andra 60 pers som gått vidare tillbaka på slagthuset för att spela in idols dag 2 och uppträda inför jurryn. bagge,kishti,nicki och nån alexander sitter i år. stort tack till Frida, Malm och fassan som ställde upp som stöd o sällskap under de ca 10 h vi var där. jag var med på inte mindre än 8 reportage och intervjuer så nått av de måste fan synas i tv haha. tex tvinga producenten mig att prata om vad jag tycker om feminism, och ni som har hängt med på bloggen i några år vet nog mina åsikter där hahahaha. vettifan om jag får skriva här hur det gick inne hos juryn så ni får hålla er tills i höst hehe. kan ellafall avslöja att bagge fick sin re-match i armbrytning. ni kan gissa vem som vann ;)

Likes

Comments

ööööööj :) jappjapp då vart de dax för den årliga traditionen att söka till idol. vi skulle vatt 5 pers i gänget som skulle dit men 3 av dom svek pga trötthet och dåligt väder. men grape o jag viker inte oss hehe. 2-3 h köande utomhus i ösregnet och sedan ytterligare 9 h inne på slagthuset innan vi var klara med bägge våra audissons. ja både jag och grape gick vidare från dag 1 men de har börjat med ett jävla nyss system så ingen fick reda på ifall de gått vidare till riktiga juryn direkt utan man filmas och sedan skall det överlägga och inom en vecka hör dom av sig om man gått vidare till bagge-juryn som kommer 27-28e mars. men båda jurryna verka gilla min tolkning av gangnam style sååååå ja, vi får se :P

var inte hemma förens närmare 20 o tänkte sova dirr men blev andra planer så stack på en snabbfest i Anderslöv hehe. fredagen var man på sushikväll hos Drury och Annie. lite gay me sushi men de va fantamig rätt gott ändå så kanske ska provas fler gånger. hoooj


Likes

Comments

öööööj :) vill inte påstå jag är nått geni på stavning och grammatik men två saker har jag alltid undrat: varför säger man prinsessAN Madeleine? varför inte prinsessa? menar man säger ju kung Carl, drottning Silvia och prins Philip. utan "an" på slutet.

sen varför säger man "jag var med i tidningen" ? precis som det bara finns en tidning i världen. man borde säga "jag var med i en tidning". du säger ju knappast "jag var med på programmet" eller "jag har gått med i föreningen" om personen du pratar med inte vet vad det gäller.

jiiihhh har vatt med yass och amanda på jysk o köpt kuddar. expediten blev jävla paff när vi sa till honom "kudde you help me" hahaha. sen har man hängt med ylle+dotter i vellinge. på bilden lyckas jag med konststycket att flytta en sovandes Chelsea in till sin säng utan att hon vakna hihi.


Likes

Comments

öööööj :) yeye vet det är fel, skrytigt och omoraliskt att snacka om pengar mm men när fan har jag brytt mig om sociala regler? haha. men nu när lönen kom i fredags så har jag äntligen tillgångar till att kalla mig miljonär :) och nää det är inga jävla arv eller spelvinster. de e hårt arbete! dagens ungdom skiter i skolan och orkar inte jobba men jag har fan jobbat sen jag var 10 år. sålt kvällsposten, jultidningar, letat burkar, jobbat på hotell, jobbat som slaktare, vaktmästare, servitör, pizzabagare, brevbärare, flyttgubbe, budbilsförare, ungdomsledare inom idrott, kock, montör mm innan jag för 9 år sen fastna för sopgubbe. sen är det många som har fast jobb men ändå är fattiga. men här kommer mina 10 bästa tips att bli rik:

* bo hemma så länge du kan och får. skit samma om päronen tar några tusenlappar i hyra, det är ändå billigare än att bo ensam, jag bodde hemma tills jag var 25 innan jag ble utslängd haha.

* köp inte dricka. har många polare som aldrig går omkring med en läsk eller ramlösa i väskan och måste stanna o handla dricka hela tiden. VATTEN FINNS I KRANEN! inte ens när jag handlar mat på uteställen köper jag dricka.

* gå en yrkesförberedande utbildning. gå inte jävla samhälle o sånt på gymnasiet. gå en linje som förbereder dig för ett yrke. vård eller transport eller vafan som helst. jag gick restaurang och jobba inom det ett tag innan jag hoppa på en ky-utbildning där jag fick alla mina körkort till tunga fordon och maskiner.

* ha flera jobb. tjänar du inte tillräckligt på ditt huvudarbete så ha nått annat litet extraknäck vid sidan av. jag brukar köra taxi, va flyttgubbe, låna ut pengar med ränta, hyra ut min lägenhet, och lite andra "verksamheter" hehe

* handla lågpris. fuck ica, hemköp och coop o sånt. min bedömning är att netto har de billigaste matpriserna så där handlar alltid jag. handla för en vecka framåt så du slipper springa o småhandla var dag. jag köper 7 bananen, 7 tomater, 7 liter mjölk, ägg för 7 dar osv...... har dom extrapris/storpack så köp o frys in

* ät inte ute. händer aldrig att jag köper mat på restaurang eller snabbmatstället. förutom om man är ute med vänner eller familj. på helgen steker jag upp kött och kyckling som jag sen fryser in och har 1-2v framåt. på så sätt slipper man stå o laga mat var jävla dag.

* var singel! haha har man förhållande måste man köpa presenter hela tiden. alla hjärtans dag, julklapp, fölsepresent, när man firar månad, halvår, årsdag mm.

* inget resande. folk lägger så 10 000 på en veckas resa sen e dom pengarna borta. onödigt! sen visst, de som gillar sol o värme fine. men jag hatar sånt så svedala blir bra

* betala aldrig på avbetalning. visst ser det billigare ut med 499 kr / månaden i 12 månader jämfört med 5000 kr på en gång. men köp alltid kontant ! du vet hur mycke pengar du lagt och du slipper ränta.

* placera dina sparpengar i bank norwegian. när jag hade mina pengar på swedbank fick jag 17 kr i ränta på ett helt år haha. nu när jag har mina pengar på bank norwegian så får jag ett par hunda i månaden i sparränta.

sååå varsogoda för tippsen. igår var man på polack/thaifest hos min kollega siarka som fyllat år. hooooj

Likes

Comments

ööööööj :) haha minns ni för 2v sen när jag skrev att alla dödsskjutningarna i Malmö de senaste åren utförs av svarthåriga? en randomtjej ble svinlack och skrev att hon var svarthårig men minsann inte va nån mördare hahaha. sån ärthjärna.jag skrev att alla mördare var svarthåriga inte att alla svarthåriga var mördare :P

jaja men jag har kommit på att jag gillar typ allt som börjar på F. kolla bara: fiska, fifa, festa, fitta, fotboll, flickor, finntroll, fika, fickpengar, fitness, fisa, fortkörning, fosterlandet, frihet, friidrott, fritid, fräckisar, frukt, fångarna på fortet, färjan till tyskland, falukorv mm mm :)

jihhh sorry jag inte han blogga förra söndan men var i tyskland hela dagen med yass klydderöv. bilder här:

Likes

Comments

ööööj :) haha känner en del tjejer som skaffat sillisar men ändå aldrig visar dom i urringat ,tighta tröjor eller toppless. menar vafan är det för mening att lägga 40 000 och ett par månaders rehabilitering på boobies om ändå ingen ska ser dom? haha. samma om nån har fin röv, sluta va ego och visa den vafan. menar om nån frågar mig om de kan få en kukbild eller överkroppsbild så skickar jag dirr för att göra henne glad. sluta va blyga snålisar. man kan göra andra glada så lätt. tex Zlatans nej till landslaget. EGOIST! 1 person vill inte men 10 miljoner vill ha med honom. eller folk som aldrig ställer upp att ha fest för de inte orkar städa. 1 pers vill inte men typ 50 pers vill. EGO!!!!!

igår var man med 2/3 av familjen och såg ystadrevyn följt av restaurang. va julklapp. i veckan har man hängt lite hos Ylle och Chelsea och vatt runt på lite ärende i Malmö med yass klydderöv. ööööj :)

Likes

Comments

öööööj :) förra året mördades 11 personer i Malmö och i år har det börjat lika illa. lägg till 15 sprängda handgranater samt 170 bilbränder. vem tror ni ligger bakom? ni som tror att det är svenskar som är gärningsmän här, ni är fucking hjärntvättade hönshjärnor! självklart går inte media ut med uppgifterna men då ska jag berätta: i 100% av fallen är gärningsmannen en..............mörkhårig. nog om det. hur man får stopp på våldsamheter, stölder mm har jag skrivit om förr: kameraövervaka varenda yta i hela Sverige. det går att lösa med satellit, drönare eller övervakningskameror. låt varje människa ha ett överfallslarm man trycker på när man känner sig hotad och operera in en gps-sändare i var människa, på så här vis löser man samtliga våldsbrott och stölder eftersom man kan se vem som befann sig på platsen samt ser på kameran vad som hände. många förvunna/kidnappade människor hade varit vid liv om de haft gps-sändare. Pajas fore president!

jiiiihhhh micke har fyllt 25 så vi hade en överraskningsfest för honom hos simpa igår:


Likes

Comments

öööööööj :) 5 jobbiga typer på gymmet:

1 "snackebyggarn/hobby-pt:n . ofta en pinnsmal äldre man som tror han är arnold. går alltid i gasp/better bodyskläder och har med sig en jävla massa utrustning och kosttillskott i en bag. han snackar kost o träning med alla jävlar och kommer med tips fast han är smalare än en kenyanare. försöker lära mig hur brett man ska hålla i bänkpressen eller hur djup man ska gå i knäböjen. för fan låt mig va!!! bara jag som vet vilka övningar och rörelser som passar min kropp och håller mig skadefri!

2 "slarvern" .redan när han kommer ner på gymmet så kastar han kläder o väskor över hela omklädningsrummet och soffan i förrummet. sen skiter han i att plocka av vikterna från maskinerna och sprider magnesium över halva golvet.

3 "skrikarn". han som tror att det går ut på att låta så mycket som möjligt på gymmet. skriker som en gorilla redan från första reppet och drämmer ner hanteln/stången de hårdaste han kan efter var sätt så de ska låta som att vikten va skittung.

4 "hängarna" .mestadels ungdomar som samlas på gymmet bara för att ha nånstans att vara. sitter mest med sina mobiler eller snackar om helgens fester och gör ett o annat sett en gång i kvarten.

5 "primadonnan" . han eller hon som går till gymmet bara för att springa på löpband, stretcha, köra yoga eller skuggboxas. detta kan ni göra hemma!!

själv är man felfri som vanligt hehe.. jaja inte hänt så mycke i helgen värt att ta bilder på men har vatt o åkt skridskor med frida på isbanan i trelle, shitt 10 år sen man åkte. har oxså drat ner jacob till sk lyftarna för ett pass pattar o triceps.

Likes

Comments