ööööööj :) haha minns ni för 2v sen när jag skrev att alla dödsskjutningarna i Malmö de senaste åren utförs av svarthåriga? en randomtjej ble svinlack och skrev att hon var svarthårig men minsann inte va nån mördare hahaha. sån ärthjärna.jag skrev att alla mördare var svarthåriga inte att alla svarthåriga var mördare :P

jaja men jag har kommit på att jag gillar typ allt som börjar på F. kolla bara: fiska, fifa, festa, fitta, fotboll, flickor, finntroll, fika, fickpengar, fitness, fisa, fortkörning, fosterlandet, frihet, friidrott, fritid, fräckisar, frukt, fångarna på fortet, färjan till tyskland, falukorv mm mm :)

jihhh sorry jag inte han blogga förra söndan men var i tyskland hela dagen med yass klydderöv. bilder här:

Likes

Comments

ööööj :) haha känner en del tjejer som skaffat sillisar men ändå aldrig visar dom i urringat ,tighta tröjor eller toppless. menar vafan är det för mening att lägga 40 000 och ett par månaders rehabilitering på boobies om ändå ingen ska ser dom? haha. samma om nån har fin röv, sluta va ego och visa den vafan. menar om nån frågar mig om de kan få en kukbild eller överkroppsbild så skickar jag dirr för att göra henne glad. sluta va blyga snålisar. man kan göra andra glada så lätt. tex Zlatans nej till landslaget. EGOIST! 1 person vill inte men 10 miljoner vill ha med honom. eller folk som aldrig ställer upp att ha fest för de inte orkar städa. 1 pers vill inte men typ 50 pers vill. EGO!!!!!

igår var man med 2/3 av familjen och såg ystadrevyn följt av restaurang. va julklapp. i veckan har man hängt lite hos Ylle och Chelsea och vatt runt på lite ärende i Malmö med yass klydderöv. ööööj :)

Likes

Comments

öööööj :) förra året mördades 11 personer i Malmö och i år har det börjat lika illa. lägg till 15 sprängda handgranater samt 170 bilbränder. vem tror ni ligger bakom? ni som tror att det är svenskar som är gärningsmän här, ni är fucking hjärntvättade hönshjärnor! självklart går inte media ut med uppgifterna men då ska jag berätta: i 100% av fallen är gärningsmannen en..............mörkhårig. nog om det. hur man får stopp på våldsamheter, stölder mm har jag skrivit om förr: kameraövervaka varenda yta i hela Sverige. det går att lösa med satellit, drönare eller övervakningskameror. låt varje människa ha ett överfallslarm man trycker på när man känner sig hotad och operera in en gps-sändare i var människa, på så här vis löser man samtliga våldsbrott och stölder eftersom man kan se vem som befann sig på platsen samt ser på kameran vad som hände. många förvunna/kidnappade människor hade varit vid liv om de haft gps-sändare. Pajas fore president!

jiiiihhhh micke har fyllt 25 så vi hade en överraskningsfest för honom hos simpa igår:


Likes

Comments

öööööööj :) 5 jobbiga typer på gymmet:

1 "snackebyggarn/hobby-pt:n . ofta en pinnsmal äldre man som tror han är arnold. går alltid i gasp/better bodyskläder och har med sig en jävla massa utrustning och kosttillskott i en bag. han snackar kost o träning med alla jävlar och kommer med tips fast han är smalare än en kenyanare. försöker lära mig hur brett man ska hålla i bänkpressen eller hur djup man ska gå i knäböjen. för fan låt mig va!!! bara jag som vet vilka övningar och rörelser som passar min kropp och håller mig skadefri!

2 "slarvern" .redan när han kommer ner på gymmet så kastar han kläder o väskor över hela omklädningsrummet och soffan i förrummet. sen skiter han i att plocka av vikterna från maskinerna och sprider magnesium över halva golvet.

3 "skrikarn". han som tror att det går ut på att låta så mycket som möjligt på gymmet. skriker som en gorilla redan från första reppet och drämmer ner hanteln/stången de hårdaste han kan efter var sätt så de ska låta som att vikten va skittung.

4 "hängarna" .mestadels ungdomar som samlas på gymmet bara för att ha nånstans att vara. sitter mest med sina mobiler eller snackar om helgens fester och gör ett o annat sett en gång i kvarten.

5 "primadonnan" . han eller hon som går till gymmet bara för att springa på löpband, stretcha, köra yoga eller skuggboxas. detta kan ni göra hemma!!

själv är man felfri som vanligt hehe.. jaja inte hänt så mycke i helgen värt att ta bilder på men har vatt o åkt skridskor med frida på isbanan i trelle, shitt 10 år sen man åkte. har oxså drat ner jacob till sk lyftarna för ett pass pattar o triceps.

Likes

Comments

öööööööj :) nyårslöftet 2014 var att bli större än grape. 2015 var det att ha skaffat barn. 2016 var det att träna ben 1 gång i veckan. alla gick åt helvete hahaha. 2017 års ska hållas! det blir att ha magrutor/fitt kropp till våren. jag kommer under 3 månader köra ketodieten som menas med att man äter en jävla massa fett 70% av energin, lagom protein 25% och minimalist kolhydrater 5%. ja vafan på helgerna får man unna sig mjöd o sånt hehe men annars så har vatt o handlat massa ägg,korv,bacon,avocado,fett kött,ost,majonäs,smör,oljor mm. kommer även att gå från att äta 7 gånger om dagen till 5 gånger om dagen


jiiiihhh hann med två nyårsfirande igår, först hos Sandy i Kirseberg sen på siriuslokalen i svedala. hoooj

Likes

Comments

ööööööj :) innan man shuckarshuckar någon så kan de va bra att i förväg bestämma om man ska köra med pökpåse eller utan om tjejen är p-skyddad. är hon inte p-skyddad o man pökar utan gummi så får man räkna med att hon kan bli gravid. MEN säger tjejen att hon är skyddad men ändå blir gravid så bör detta gälla : 1 om både mamman och pappan vill behålla de så behåll de. 2 vill någon av dom inte behålla de så ta bort de! en unge bör ha en mamma och en pappa men visst, vill tjejen behålla den så fine. men då ska fan inte pappan betala ett öre om han nu inte vill ha en unge!! shuckar man utan kodis och inte har frågat tjejen innan om hon är skyddad så får han kanske skylla sig själv. men säger hon att hon e skyddad så betyder det inga barn!

jihhh måste visa här vem som är vellinges mest omtyckte sopgubbe, detta är julklappar från kunder bara från i fredags nomnomnom:


yeye var på vellingeblomman med frida och alva i torstes för o komma i julstämning. fan inte vatt där sen jag va liten skit. riktigt mysigt där fan. ja sen var det julfirande med släkt o vänner både i fredes och lördes och även ikväll ska jag på lutfiskmidda. ööööj

Likes

Comments

ööööööj :) fan vad jag hatar uttrycket "var alltid dig själv" och att man skulle va världsbäst bara för man alltid "är sig själv". korkat! jag menar om tex en pedofil skulle vara sig själv så är det okej att han ska gå omkring o taffsa på barn? eller en person som gillar att slåss så ska han få gå omkring o boxa ner folk. näää ibland måste man anstränga sig och inte va sig själv. menar om du går på en arbetsintervju så kan du inte uppföra dig på samma sätt som när du är ute o festar me gänget. o du kan inte prata på samma sexistiska-macho-grabbiga-sätt med din kollega som du pratar med din 4 åriga unge. är du en surgubbe så ska du inte va dig själv, du ska försöka vara glad o positiv istället. sååå lägg ner de uttrycket dirr!!

jiiihh ingen fest denna helg faktiskt. men va på julbord nr2 på vellinge bästis me jobb på arbetstid. sen i fredes blev det fifa/airhockeykväll med maxi och grannen som me kika in. igår var man hos frany i malmö. öööööjjj

Likes

Comments

ööööj :) asså boys ni vet ibland när man träffat nån tjej på nån fest eller chattat och hon vill ses så kommer hon oftast med förslaget om att dra ut o ta en fika. jag har t.o.m hört om tjejer och deras tjejpolare som tar sig in till Malmö och tar en fika o sen tar drar hem igen. GAAAAAYYYY. så jävla tråkigt att bara sitta o snacka sådär utan att göra nånting. jag har nog aldrig bjudit ut en tjej på verken fika eller middag. man pratar inte med mat i munnen och äter jag så äter jag nomnomnom. en annan sak om man är ett större gäng som drar ut. då kan man flippa och andra kan prata medans jag käkar.

jiiih har kört det traditionella pepparkaksbaket med Cina i trelle. peter o lill-grape joina. sen igår var man på bowling/julbord på big bowl me jobb. säker seger för mig såklart. förfest hos jocke och sen drog jag, martin o kimmo på efterfest hos systrarna Palm. ööj


Likes

Comments

öööööj :) mm ska inte va allt för gnällig nu men såååå drygt me folk som bombar 10 privata snapbilder till en på en gång. typ när dom är ute o festar så skickar de bilder på glas, burkar och för mig okända personer. eller folk som skriver "godmorgon" utan ens en bild i bakgrunden och skickar till alla i sin vännerlista. fan drygt när de plingar till i luren o man måste kolla om de är nått viktigt, men så e de bara massa skit! privata snap skickar man om den är riktad till just mig. tex nakenbild o så haha. man tar inte en bild och skickar till alla i sin vännerlista. ANVÄND MY STORY ISTÄLLET!! o säger man till folk o sluta så blir de svinlacka haha. så jag får blocka folk var vecka från snap, tex igår när nån skicka en bild på ett ciggpaket......

jiiihhh Alex Trötter bjöd på rock/julfest i lokal i byn i fredes. bilder här:

Likes

Comments

ööööj :) sorry hann inte söndagsbloggen igår för va i tyskland hela dan. meeeen vad är det med tjejer och sina naglar? vet vissa som går o fixar dom en gång i månaden och betalar 500 kr per gång!! :O seriöst, varför? naglarna är det sista man lägger märke till på en tjej. inte förrens hon trycker upp naglarna i fejset på en och visar dom så ser man dom. om en tjej har korta "mansnaglar" eller långa, dyra naglar med glitter o färger är för mig skit samma ellafall. spara undan de pengarna istället så har du råd med sillar efter sådär 5 år hahaha.

jaja årliga Svedalamästerskapet i fifa gick av stapeln hos mig. 14 deltagande grabbar och 4 tjejer i hejarklacken. i slutändan var det förhandstippade Andre Olsson som med sitt arsenal stod som segrare och 220 kr rikare. öööj

Likes

Comments