öööööj :) har ni tänkt på så många tjejnamn som slutar på bokstaven A. jag har ingen säker statistik men skulle tippa att typ hälften av tjejnamnen nu för tiden slutar på a.

anna, emma, mathilda, erika, julia, alva, saga, freja, maja, alexandra, kristina, ulla, elsa, ebba, alma, stella, wilma, vera, emilia, nova,linnea, elvira, ida, klara, amanda, felicia, moa, sofia, isabella, lovisa, lova, sara, linnea, greta, svea, ronja, hanna, tilda, maria,maja, filippa, laura, lisa, fredrika, nathalia, frida, vicktoria,kajsa, ylva,sonja, mia mm mm jaja ni fattar.

men hur många killnamn slutar på A ? jag kan fan bara komma på ola :P

jaja i lördes var man på inflyttningsfest hos sandy och niklas i kirseberg och på söndag så drog jag, jacob, erika sevve och mimmi till ullared. ball resa fan, meeeen inte hitta man ola-conny denna gången heller ...snyfft :(

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ööööööj :) asså hur kan det vara olagligt att blotta sig? jag tycker ett brott inte ska vara ett brott så länge ingens kropp eller egendom kommer till skada. och hur kan de göra de av att se tex en kuk? de väl fan bara att titta bort om man inte gillar de man ser haha. okej att visa kuken för en liten unge de vettifan, klart den kan bli rädd o så. men göra de för en vuxen, var e problemet? hade nån gubbe blottat sig framför mig hade jag börjat asgarva haha. och hade de vatt en brud så hade jag............ja... ni fattar. synd de nog inte finns kvinnliga blottare haha.

va på fest hos Becke i trelleborg igår. förfest och sömn hos cina o peter :)

Likes

Comments

ööööj. ni som sett idoluttagningarna har kanske märkt en sak. så fort det kommer in en tjej som ser ut som en kille så blir juryn helkåta och innan hen ens börjat sjunga så säger dom att hen har looken som krävs och att det är en ny stjärna som föds mm. kolla dessa 5 asså: linni, julia, frida, cameron och fanny:

aaa de e fan diskriminering att alla hen går vidare o sånt! aa jag tycker fan läskigt när man inte vet könet på en person, tänk så börjar man raggar på en brud som visar sig vara en kille haha. HAR MAN KUK SÅ E MAN EN KILLE OCH HAR MAN EN FITTA SÅ E MAN EN TJEJ. PUNKT SLUT!!

har vatt ute på massa äventyr i veckan men glömt o ta bilder haha. har 2 här ellfall från när jag va i tyskland me brossan i söndes. öööj

Likes

Comments

öööööj :) hallå jag har jävligt bra förslag för att minimera alla slags brott.

1 videoövervaka varenda del av Sverige. går lätt att lösa med satelliter,drönare och kameror i tätorterna

2 vid födseln så opererar man in en gps-sändare på varje unge.

på detta sättet går det att lösa alla stölder och våldsbrott. skulle tex din bil bli stulen så är det bara att kolla upp via kamera och gps vem som gjorde de och man ser exakt vart bilen tagit vägen. vid rån eller misshandel samma sak, man ser vem som befann sig på platsen och kan till 100% fälla gärningsmännen i domstol. samma sak om någon lite unge eller senil gubbe försvinner så kan man lätt kolla upp vart de befinner sig och rädda dom. fattar så många liv som kan räddas!!! jaja säkert nån nörd som klagar om personliga integriteten och skit men asså är man clean så har man inget att dölja.

igår var man först hos simpa där han(jag) bjöd på hamburgare o sen var man hos pillan palm på sällskapsspelskväll . hoooj

Likes

Comments

ööööööj :) fan så många tjejpolare som har försvunnit från jordens yta när de skaffat barn. hallå livet tar inte slut bara för man blitt päron. jaja hittar man ingen barnvakt så klart man får ta hand om ungen, men annars kan man ut o festa o svina precis som förr. oftast har ju ungen två föräldrar så då kan den ene ta hand om lillen om du e bjuden på fest. sen e de vissa moralister som säger "öööö kolla så full hon är, hon kan inte vara en bra mamma" eller "hon knarkar så hon ska inte få ha barn" äshhhh!!! sålänge hon inte är påverkad framför ungen så vafan spelar de för roll? tjejer kan svina,supa,ligga runt, klä sig utmanande och vafan de vill fast de har barn!!

igår var man på lokalfest i Malmö där lollo Olsson hade 20 årsfest efter de drog man till Bunkeflo. öööööjjjj

Likes

Comments

öööööööj :) visste ni att en fånge på Svenska fängelser kostar skattebetalarna 6000 kr om dagen? dom lever fan lyxliv där inne med eget rum, tv, god mat och arbete med lön. säkerligen är det många fattiga och utsatta som VILL åka in i fängelse för de har de bättre där än ute. för att avskräcka folk från att göra brott samt minska utgifterna för årslånga fängelsevistelser så borde vi införa tortyr istället fan. att ha en fånge fängslad i 5 år kostar fucking 10 miljoner!! bättre o ge honom 1 månads tortyr vafan. billigare för skattebetalarna och han lär sig en läxa :)

i veckan har jag vatt med Seve, Kelly och i fredes va man runt på lite olika fester. ööööj

Likes

Comments

ööööööj :) måste fråga, känner någon av er till en bra indisk idrottsman? död eller aktiv? tror icke de. indien SUGER på sport! asså det bor 1,3 miljarder människor i Indien. ca 1/5 av alla människor i världen och kan ni gissa hur många os-guld dom har tagit genom tiderna?.......9 st haha. under de 120 åren som os har hållits så har de tagit 9 guld haha loooosers! det kan jämföras med Sverige här det bor mindre än 1/100 av indiens befolkning, vi har tagit 140 os guld :) dom suger på massa andra saker me, nån som vet en känd Indisk artist? skådespelare? någon indier genom tider överhuvud taget? några av oss äldre kanske har hört om Mahatma Gandhi, men annars............dom suger!

bilbingosäsongen är tyvärr över men här e lite bilder från en bingokväll men z och simpa. igår bjöd Jerry lindberg på kräfftaskiva: ööööööj

Likes

Comments

öööööj :) yeee pride är igång i malmö. och näää inget tjaffs nu för jag har inga problem med de. vill tjejer klä sig till killar och tvärt om så fine gör ni de. och jag skiter fullständigt i vem som knullar vem i röven men jag var tvungen att gå in på deras hemsida för att läsa vad meningen med festivalen är:

"för att upplysa om allas lika värden" okej dom som går paraden tycker alltså att terrorister, våldtäktsmän och massmördare är lika mycket värda som alla andra. de tycker Hitler, Bin laden, Josef Fritzel och fotbollsspelaren pepe är/var lika mycket värda som tex sina egna syskon. ookkiiiiii

"rätten för HBTQIA-personers lika rättigheter i samhället" ääähhhm ni är 50 år försenade, homo/transpersoner HAR redan lika rättigheter haha. jag har tex aldrig hört om någon i Sverige som åkt i fängelse, fått lägre lön eller inte kommit in på nån klubb bara för hen är homo.

om de har festivalen för att festa, dansa och träffa likasinnade så förstår jag syftet. men ska de ha nån politisk mening så borde alla deltagarna flygas ner och hålla demonstration i tex Afganistan eller Ryssland där homos INTE har samma rättigheter. DÄR det är det liksom olagligt att va bög.

jiiihhh i fredes var jag och pepzi på bio och kolla Tarzan. sen bjöd hon på en jävla fin ryggbiff nomnomnom. har även vatt i Smyge me delar av familjen:Likes

Comments

ööööööööj :) som alla vet få fylla man år i fredes så man bjöd familjen + löövet +amanda på restaurang svea här i byn o givetvis skulle brossorna djävlas med mig o ta den dyraste plankan de hade haha. efteråt ble de presentutdelning på parkeringen. dammsugare, klocka, blender, mat,teaterbesök, porslin, balkongmöbler, flowers, massage o allt möjligt fick man. efter de ble de kubb med sandra o jonte :)

sen igår hade man årliga fölsefesten i lägenheten. passa på att lägga festen samtidigt som 90-talsfestivalen i pildammarna bara så man slipper ha så jävla massa folk här haha. så det blev alldeles lagom med folk denna gången :) gick lugnt till förutom att kattjävlen rev folk blodiga och nån luffare snodde 4 flaskor sprit av mig!! langar upp lite bilder här nu: (finns fler extrema bilder men de spar jag själv haha)


Likes

Comments

ööööj. haha jag gjorde ett litet experiment härromdan. jag regga mig på en sexsida och lade upp bilder på mig själv och fyllde i att jag var bi och sökte både killar o tjejer. o jääävlar efter en halvtimme hade typ 50 snubbar från hela Sverige skrivit till mig. de kom med sexförslag dirr, tyckte jag var het som fan och många ville få bilder på min kuk mm. typ 2 feta gamla kärringar hade skrivit "hej läget?" zzzzzZZZZZzZZZ. assså varför kan inte tjejer me vara mer rakt på sak? är man horny så ska man kunna skriva till vilken randomperson som helst o fråga om han/hon vill shucka. enkelt! många tjejer ska leka fina i kanten o tänka på sitt "rykte" o sånt trams. äää vafan tjejer får shucka 10 olika killar på samma dag utan att bli kallad saker. mer shuckashucka åt folket!

yeye hänt sista semesterveckan: månda: spelkväll me ulrika, tisdag:hjälpte flower att flytta. onsdag: bilbingo. torsdag: var i en skäktnings torp me päronen, efter de sjöbo marknad. skulle gå igenom marknaden samt hälsa på 4 polare som jobba på tivolit men mossan gav mig bara 20 min att hinna me allt detta haha. freda: wii bjöd på midda i bunkeflo. lörda:grillnings i pude håla, sen skulle man på två fester efter de men råka låsa ute mig så tog 1h att få fram extranyckel så palla inte festa sen hehe. ööööjj

Likes

Comments