Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har idag åkt in tidigt till gymmet för att på så sätt hinna med att träna innan skolan. Fick åka kl 07.44...
Nu efter ett hårt armpass så är jag påväg till dagens enda lektion! Jippie!
Hör av mig senare!

Haj!


Likes

Comments

​Tisdag ååå tisdag varför kunde du inte vara rolig för en gångs skull!? Börjar denna skit dag med dubbla lektioner språk, både svenska och engelska... varför!? Sitter nu och skriver en krönika som skall in på söndag, skit svårt, men har turlig nog en lektion till på torsdag som jag kan använda till att skriva det lilla sista då jag inte blir klar idag. 

Då tisdagar brukar vara otroligt långa dagar i skolan med dubbla it pass i slutet så blir denna veckans tisdag ganska kort, då båda de lektionerna är inställda. Jiippppi!!! Idag vankas heller ingen träning då jag behöver en dag till att återhämta mig så att jag orkar träna i samma takt som förut. Så i stället för att träna så skall jag idag ut till Överby med Julia för att shoppa lite. Hare bra!


Haj!


Likes

Comments

Har nu varit och tränat dagens sista pass. Var nämligen och tränade ryggdjup på morgonen så åkte för att träna resten av ryggen, bland annat lats.
Nu blir det att åka hem till Julia för att göra lite programmeringläxa... och kolla på lite tv om man hinner! Ha en god kväll!

Haj!

Likes

Comments

Jag har idag tränat i ca 1 år och 6 månader, jag tränar fortfarande ca 6-7 ggr i veckan. Med träning så menar jag gym, övriga grejer som att springa eller jogga räknar jag inte med där. Har sedan jag började träna gått upp ca 20 kg i både muskler och i chips och har i stort sätt dubblat alla vikter som jag började med. Och även om jag inte gillar att prata jätte mycket om mig själv på ett skrytit sätt så skulle jag vilja kalla mig själv för träningsnarkoman,där av rubriken! Min träning har den senaste tiden betytt mycket för mig. Jag har på det sättet fått ut min ilska och samtidigt bygg upp min kropp, de dagarna jag har varit nere eller arg så har jag bara kunnat åka till gymmet för att på det sättet ta ut mina känslor på ett föremål, istället för på en annan medmänniska.

Detta var allt för detta inlägget! Hare bra

Haj!

Likes

Comments

Vaknade idag med en konstig känsla i örat. Hörde ingenting! Så sitter nu i skolan och får fråga om och om igen vad folk säger... Ganska tråkigt faktiskt, men slipper i alla fall hör alla jobbiga jävlar i klassen som inte slutar prata! Har turligt nog tid hos doktorn nästa månad om detta.

Skall nu ha matte så skriver igen senare idag om både träning och om min dag i skolan!

Haj!

Likes

CommentsFick idag bli ett gött bröstpass efter den lilla joggingrundan på morgonen! Kom idag inte upp i några riktigt tunga vikter då jag inte hade någon som passade direkt..Men jag lyckades endå få ihop ett par reps på 35kg hantlarna i liggande hantelpress!

Nu återstår bara några få timmar kvar av dagen med lite spelande och kanske film kollande!

Haj!

Likes

Comments
Idag vaknade jag redan klockan 9 för att åka med 09.43 bussen till gymmet, för att träna. Efter detta så blev det en sväng till donken för att käka ett par ostburgare! Åkte sedan hem till härliga Sjuntorp, men kom då på att jag hade massa dötid innan jag skulle till Julia, så jag åkte och tränade igen. Fick bli ett benpass.

Nu efter en hård dag så ligger jag äntligen i sängen för att sova med min älskade😍. Hoppas ni har det bra dör ute!

Haj!

Likes

Comments
Har idag eller igår kanske man säger, varit i stallet för att hjälpa min underbara flickvän att mocka och fixa hö för resten av dagen, eftersom hon slutade sent idag.
Har idag även haft vilodag från träning för att kroppen skall återhämta sig. Så taggar nu att träna armar imorgon lördag. Uppdatering om det kommer imorgon!

Haj!

Likes

Comments