Nu tänkte jag göra en lite utstickare genom att lägga upp några bilder som jag har redigerat till ett skolarbete. Ni kommer att få se bilderna hur de såg ut från början innan jag redigera dem och efter redigering just för att ni ska kunna få se skillnaden.

Kan nämna att det är en ganska stor skillnad från originalbilden till den redigerade då jag har gjort många och ganska stora förändringar på några av bilderna, men jag tyckte att de blev väldigt coola och häftiga trotts allt.

Hoppas att även ni tycker att bilderna är häftiga!

Kram!!


Originalbilden är den första bilden och den redigerade är den andra bilden. Jag tror att ni kommer att se det oavsett då där finns en viss skillnad mellan de :)

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sedan sist jag laddade upp några bilden så nu när tiden äntligen fans så tänkte jag visa några härliga bilder från när jag var i London förra året på påsklovet för att hälsa på en kompis som pluggade där då. Då jag tog extremt mycket bilder så har jag valt ut några stycken som jag tyckte kunde få äran att visas upp här och självklart blev det en hel del typiska turistbilder (vad annars) 

Hoppas att ni gillar de!

Kram!

Likes

Comments

Här kommer några härliga bilder, både gamla och nya som är tagna på lite olika ställen vid olika tillfällen. Tänkte inte säga så mycket utan ni får helt enkelt njuta av lite härliga vår/sommar bilder och en liten vinterbild som utstickare.

Kram

Bilden till höger är ifrån Sandane i Norge, när jag var där för ca 3-4 år sedan

Zeke som liten valp i sommras

Kände att även vår gamla hund Nero som gick bort förra året också skulle få chansen att få vara med här, så här kommer en av många härliga bilder på honom 😊❤


Likes

Comments

I tisdags hade äntligen den första snön fallit och självklart drog man ut och tog några foton på djuren här hemma medans de njöt av det fina vädret och den mysiga snön i stället för regn och lera. Man måste ju ta tillfället i akt medans snön ligger framme för man vet ju aldrig när plusgraderna och regnet når Skåne igen.

Så här kommer några härliga bilder på vår hund Zeke och våra hästar Drömmen och Torana 😊

Kram!

Likes

Comments

Tjena!!

Tänkte visa upp några härliga bilder från nyårsafton såhär 5 dagar senare. Hade lite problem att få till några super perfekta bilder då det bildades mycket rök runt våra men även runt de andras raketer så, det fick bli de som såg häftigast och coolast ut enligt mig själv. Hoppas att ni gillar dom.

Ha ett fortsatt gott nytt år alla!!

Kram!Två härliga bilder från nyårsaftonsmorgon!

Bilder till höger är inte redigerad som man lätt kan tro då det är ganska stor skillnad på de båda bildernas färg. Jag har nämligen använt mig av en inställning på kameran som gör bilden lite gulare och som är väldigt användbart vid fotografering av solnedgång och soluppgång när man inte riktigt får till den där gula effekten som man hade hoppats på, med någon av de andra inställningarna som finns på kameran.

Kvällens fyrverkerier!

Likes

Comments

View tracker

Den 5 september i år drog jag och några kompisar till Höör för att uppleva Twin Lake Run ​och fira deras 20-års jubileum som ​Americars Höör ​anordnar. Mellan kl 10.00 och 15.00 startade ett hundra tal bilar från Jägersbo i Höör för att köra den årliga rundan med tävlingar och annat skoj under resans gång. Rundan avslutas sedan på Jägersbo igen och på kvällen anordnades som vanligt fest för alla som medverkade i rundan, men självklart för alla utomstående som bara var där och titta med. 

Dessvärre hade verken jag eller mina kompisar möjlighet att vara med på avslutningsfesten för hela evenemanget utan vi fick nöja oss med att se alla vackra bilar som rullade in i slutet, vilket var den största anledningen till att vi åkte bort till Höör denna sköna eftermiddag. 

Om ni är intresserade för att se deras kommande evenemang eller få mer information så kan ni titta in Här

Självklart tog jag några härliga bilder när jag var på plats och här nedan kan ni se några av dom. 

Kram!!

Likes

Comments

Den 11 oktober i år tog jag och en kompis tåget från Lund upp till Halmstad för att se Brolle live under hans Rock n roll on tour, turné. Efter en helt fantastisk kväll med grym musik åkte vi hem med ett leende på läpparna och jätte glada för att äntligen har sett honom live. Några dagar senare köpte jag mig ytterligare två biljetter till hans turné, fast denna gången i Helsingborg. Den 23 oktober drog jag med pappa på en förtidig julklapp för att se en lika bra konsert igen med honom.
Det är en känsla som är svår att beskriva, så låter bilderna få tala om hur de båda konserterna var!!

Tyvärr så är inte kvalitén på bilderna lika bra som de föra jag la upp, men det bero på att de är tagna med min mobiltelefon och inte med min systemkamera. För förhoppningsvis följer systemkameran med på någon av hans nästa konserter jag kommer att gå på.

KramHalmstad 11 oktober 2015

Rock n roll on tour

Helsingborg 23 oktober 2015

Rock n roll on tour

Likes

Comments

Hejsan!

Nu äntligen är det dags för mig att publicera det första inlägget på min fotoblogg.
Här kommer ni att få se en utvald skara av bilder som jag har tagit på semestrar, evenemang, konserter, natur och mycket där till. Bilderna jag kommer att lägga upp kommer för det mesta vara oredigerade och kommer direkt från kameran, men självklart kan det hända att det dyker upp några redigerade bilder där något är ändrat för skojs skull eller för att bilden blev bättra med några effekter eller ändringar. Jag strävar självklart efter att göra så lite som möjligt i redigeringsprogram och försöker att få bilderna så neutrala som möjligt då jag själv tycker att bilderna är bäst så.

Har du några frågor, tips och idéer så är det bara att höra av dig.

Kram

Budapests parlament

Besök i Budapest med Comenius Projektet, 2014


Budapest 2014

Naturbild 2014

Zeke upplever sin första riktiga vinter och inviger den med att leka lite extra, 2015

En av de många gamla bilarna som ställdes ut på Ring Kunutstorp under Knutstorp Revival 2014

Likes

Comments