Postad i: Awesome, Bra känsla , Sweet, Mormor och Morfar

Då ska man in till stan innan jobbet och möta mormor och morfar som ska lämna en hjälm och ett par skidglasögon till mig.
Förutom det så är det skönt att träffa mormor och morfar en liten stund innan jobbet så man kan umgås lite. Man undrar dock hur det är med dem?
jag har pratat med dem men inte sett dem sen jul tror jag.
Jaja ska bli skönt att åka in innan jobbet och träffa dem.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Sweet

Då är man på väg till jobbet men innan man ska jobba ska man förbi stadium och kolla på en hjälm som man kommer behöva under Frankrike resan ❤
Det är inte långt kvar och jag längtar otroligt mycket men samtidigt så hade man hoppats på att man inte kommer sakna Sverige för mycket. Jaja. Mot stan och stan och sedan jobbet.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Sweet, Trött

Nu har man slutat och det känns som om att mina fötter ska explodera. Jag har bekväma skor men eftersom att man konstant rör på sig så blir det ett tryck när man äntligen vilar lite.
Men hur som helst så är det skönt att man är klar med jobbet för idag, men man ska ju jobba imorgon så det är ändå skönt att man kan jobba så mycket som möjligt.
Ska iallafall ta mig h2m nu så jag kan sova lite.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bra känsla , Arbete, jobb

Då är man på väg till jobbet som börjar kl 3 men man vill ju vara dät lite tidigare ifall något skulle hända eller liknande.
Hur som helst så är det skönt att man har ett jobb att 0ka till innan man ska iväg till Frankrike. Det kommer bli så skönt att komma bort från Sverige ett tag, kommer dock sakna det mycket.
Men nu så är det jobbet som gäller.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bra känsla , Sweet

Det är mindre än en vecka kvar tills man åker till Frankrike. Jag är så otroligt taggad för den dagen. Man kan säga att det typ är 5 dagar kvar eftersom att vi åker på torsdagen och så har typ dagen idag gått. Det känns så awesome.  ❤❤

Likes

Comments

Skönt att ha lite egen tid på # espressohouse.

Man kan verkligen säga att det är otroligt mysigt här eftersom att man kan bara njuta och ta det lugnt.

Man sitter och väntar på att mormor och morfar ska komma så man kan få lite tid med dem.

Likes

Comments

Postad i: Tunnelbana, Tunnelbanan , Ute

Tydligen gjorde det inget att somna sent. Jag har sovit gott iallafall och känner mig utvilad.
Jag undrar dock hur dagen kommer bli. Kommer den vara en bra dag eller en mindre bra dag?
Men hur som helst så är det iallafall skönt nu när man sitter på tunn3lbanan och bara ser alla människor som är på väg till jobbet. Eller på väg hem ( om dem jobbat kväll).

Likes

Comments

Postad i: Hemma

Vilket jobbigt läge jag ligger i. jag ska upp klockan 8, alltså om typ 7 timmar, och jag är inte ens trött. Jag måste sova eftersom att jag har en viktig dag imorgon eller idag. Det är verkligen jobbigt för jag kommer vara trött när jag vaknar.
Hur ska jag kunna sova om jag inte ens är trött. 🤔🤔

Likes

Comments

Postad i: Hemma, Sweet, Bra känsla , Gott

Jobbigt läge när man köpt en chokladkalender, eller mamma köpte en, och så har man inte ens öppnat den. Det är lite lyckat ändå.
Men jag har iallafall sju dagar att äta nu hahahah. Man känner sig speciell även om man är vuxen och får äta en julkalender.
Det är ju även bra att äta choklad efter ett pass på gymmet hahah.

Likes

Comments