Postad i: 2018, mysigt, Awesome

Det är så skönt att vara hemma nu efter att man försökt komma igenom denna snöstorm. Men nu är jag hemma och kan ta det lugnt, plus att vi ska ta och äta om typ 20 min så jag är väldigt glad för det. Är så hungrig eftersom att jag bara har ätit frukost då jag jobbade 4 timmar idag.
Jag känner mig verkligen så trött pga detta väder, det är så kallt, tråkigt och mörkt. Det känns verkligen som om att man inte vet vilken dag som kommer eller vilken dag som man är inne i. Det känns bara som om att allt är i samma dag.
Jag vet iallafall att nästa vecka är det löning och ja är taggad för att få min lön och så man kan spara mera till egen lägenhet.
Men nu ska jag iallafall ta och lägga mig i sängen innan det är dags att äta och fixa för middagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns verkligen så bra att veta att man är omtyckt på jobbet. Fick denna bulle idag av en chef i banken som tyckte jag förtjänade den då jag är så snäll. Är otroligt glad att folk på banken tycker om mig fast jag bara jobbat här i 3 månader.
Jag känner mig lite speciell och så är jag glad att man tydligen gjort att otroligt bra intryck på alla i banken och det gör mig glad. Men att få en bulle är kanske inte stort men för mig känns det mycket då man inte känner personen och får höra att man är är en glad och trevlig person då man bara är receptionisten och man ser personen i typ 3 min men man hinner iallafall göra ett bra intryck varje gång de kommer förbi.
Men åter till jobbet. Puss

Likes

Comments

Postad i: Tävling, Träning, Roligt, 30daychallange

Idag fick jag reda på att man kan utmana sig själv mer att kunna skriva i sin blogg i 30 dagar. #nouw30daychallange . Jag vet att ibland. Kan det gå 3-5 dagar när jag inte skrivit något alls men har lite svårt att skriva när jag inte känner mig tillräckligt pigg, vaken eller att jag inte har tiden jag försöker iallafall. Denna utmaning kan ändå få mig att komma igång ordentligt och bara fortsätta så mycket jag kan.
Hur som helst så ska jag hålla det kort och då får jag håla det lite kortare än vanligt.
Men de ambitioner som jag har och som jag skriver om:
1. Är hur min vardag kan se ut.
2. Är nu när jag börjat träna kommer jag skriva mycket om hur min väg ser ut och hur det vart.
3. Är att jag kommer behöva skriva av mig då jag kan ha mycket som går runt i huvudet på mig.
Jag hoppas ni kommer tycka det är värt att kolla in min blogg och se hur mina 30 dagar kommer gå.

Likes

Comments

Postad i: 2018, Trött

Vilken mysig morgon det är idag dock känner man att det kommer vara kallt då det möjligen kommer börja snöa snart (enligt vädret) och jag hoppas den inte stannar för länge då det kommer börja bli vår i typ mars så 2 månader kan det snöa fr sen ska solen fram. Kommer bli otroligt skönt att få träna och kunna få tillbaka lite D-vitaminer som man saknat.
Men hjälp vilken träningsvärk jag har, det känns som om att min kropp håller på att dö men det är precis vad jag är ute efter. Ska bli så skönt att börja jobba kl 13.15 idag och se sluta kl 17.15 för att sen gå på yoga. Men idag känner jag att det verkligen kommer vara en blåsig dag då mitt fönster hela tiden blåser upp och stänger sig konstant. Har blivit väckt typ 3 gånger pga detsamma blåsa.
Hur som helst så ska jag ta och gå upp för att äta lite frukost och bara njuta av att jag börjar sent idag.

Likes

Comments

Postad i: Bra känsla , 2018, Arbete, Träning

Det är så skönt att komma hem från ett träningspass och kunna duscha, smörja in sig och veta att man vart duktig efter ett arbetspass på jobbet. Det bästa är att jag nu känner att jag börjar komma igång med att må bättre och veta att jag kan slå min hjärna och min kropp i att orka träna mera.
Idag var det dans fuego och jag är otroligt trött i kroppen men jag känner att jag kommer närmare och närmare mitt mål. Är otroligt glad att jag har min mamma som stöttar mig (och jag henne) under träningen så vi orkar och vill träna mera. Så om jag har tur så kanske jag har kommit lite närmare min dröm och att kunna visa mig i bikini utan att behöva gå med en handduk eller ha armarna runt om.
Hur som helst så ska jag inte prata mera om de mindre bra sakerna utan säga att jag vet att jag kommer må bättre för varje dag som jag tränar och håller mig igång. Och inte äter onödigt, någon gång ibland kan man göra men inte ofta. Men nu ska jag iallafall tänka framåt på mina mål som jag har datt till mig själv tills sommaren och jag ska slå dem då jag vet att om jag inte gör det så kommer jag inte vara så glad och möjligen inte fortsätta men denna gång får jag fortsätta pusha mig (och mamma) så man kan känna att man må bra och känner sig piggare, gladare, mindre hungrig och viktigaste av allt friskare.
Nu ska denna pingla gå och sova eller iallafall lägga mig i sängen och dö lite hahaha.
GOD NATT:)

Likes

Comments

Det är verkligen så tråkigt att vakna upp en vintertids morgon då det är mörkt som fan och att man inte får någon energi för att gå till jobbet. Jag vill bara vara hemma och sova typ då man inte får lusten av att gå till jobbet. Jag vaknar och det är mörkt, jag åker hem från jobbet och det är mörkt. Känns som om att man inte kommer någon vart då, känner mig allmänt trött konstant och sen har man ju bristen på D-vitamin som gör det ännu värre. Asså helt ärligt jag längtar så otroligt mycket tills det blir sommar så man kan gå och sola, bada, njuta av värmen och möjligen klä sig snyggt och ha en underbar dag. Men det kommer ta några månader innan vi kommer till det stadiet och kan få den D-vitaminen som vi behöver i våran vardag.
Hur som helst så ska jag iallafall börja fixa mig för att gå till jobbet idag och vi får se om det kommer bli bättre eller om man kommer vara trött hela dagen pga mörkret.

Likes

Comments

Postad i: Chill, Trött

Då sitter man på pendeln på väg mot Jakobsberg för att träffa en kompis man inte sätt på ett tag och det kommer nog bli kul. Jag undrar dock vad som kommer hända idag så det ändå är ett tag sen som vi träffades så vi får se vad som är planerat.
Hur som helst så kommer det bli kul att bara hänga och göra inget speciellt. Det är ändå ganska skönt att vara ledig idag så man kan träffa kompisar och bara hoppas på att allt blir bra då man saknar jobbet lite.
Men nu ska jag iallafall försöka njuta av åkturen.

Likes

Comments

Det var verkligen så underbart att gå och köra en timmes yoga idag. Plus att sen när man var klar skulle man hem för att fräscha upp sig och sen äta lite middag, dock så känner man sig trött och så tycker pappa det är en skit bra ide att luta sig på min axel med hemma sin egna vikt. Kändes som om att axeln skulle gå av men istället så fick jag ont i huvudet och sen kan inte göra så mycket med att lyfta då han lyckades trycka till något i axeln så nu har jag skit ont. Så tack pappa för det......
Inte nog med det hade hoppats på en dag utan huvudvärk då den inte har vart framme på ett tag med det hände inte, så fort pappa tryck hela sin vikt på min axel så kom den på besök och nu kommer väl den stanna som vanligt. Men får inte bli arg för det då jag fick köra yoga idag och få sträcka ut alla muskler och leder som finns i kroppen.
Känner att det kommer säkert bli bättre snart då jag inte kan vara arg mera då jag inte kommer komma någonstans med det så lika bra att kanske försöka tänka på annat och hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Postad i: bajs, Irriterad , Trött

Jag längtar så mycket till jag kan flytta hemifrån. Jag orkar inte bo hemma längre. Jag känner tt jag bara vill dra nu men jag kan inte så jag verkligen längtar tills jag hittar en lägenhet som jag kan flytta till så jag slipper min pappa. Jag orkar inte md hans j*vla kommentarer om hur jag ska göra och att han hela idén ska behandla mig som sin piga. "Gå och hämta det", "gå och gör si", "gå och fixa det", "gå och handla det". Jag orkar inte längre, är det så svårt att resa på sig och göra det själv, det är fan 10 meter till vattenkranen, gå och hämta ditt egen j*vla vatten. Ropa inte på mig när jag är i mitt rum får att hämta vatten åt dig när det är närmare för sig själv. Man kan resa på sitt j*vla lata arsle och gör det själv. Du dör inte.
Det dagen som jag flyttar kommer jag verkligen kunna njuta, ingen som röker inomhus, ingen som bossar över mig och tvingar mig hämta saker när du har det närmare eller att ingen tvingar mig gå och handla cigg för att du inte orkar gå ner själv. Det kommer verkligen bli så annorlunda när jag får mitt eget då jag kanske jan få en normal vardag utan massa rök i lungorna och liknande. Det ska bli så skönt när jag flyttar.

Sorry om det är svordomar men jag behövde verkligen skriva av mig då jag inte orkar hålla detta inom mig själv länge, jag har hållit detta för mig själv i 20 år och hur mycket jag har sagt och bett dem sluta röka inne. Det är inte svårt att gå till balkongen och röka där.
Plus att det roliga är att jag vill hålla på med att göra naglar med det får jag int då min pappa inte klarar av lukten och han får ont i huvudet av det men det är skit samma när jag får ont i huvudet av all rök som går runt i lägenheten.

Likes

Comments

Då har man jobbat denna halvdag och det som är underbart är att min paket från jobbet har kommit. Kan nog ta det från början men det var så att vi på mitt jobb fick en julklapp av jobbet där vi kunde välja vad vi ville ha. Jag valde då sängkläder från Newport. Det är verkligen exakt som på bilden och det är jag överlycklig för plus att det säkert kommer användas när jag flyttar och kan inviga min nya lägenhet med nya sängkläder, och lite nya saker som jag verkligen kommer att införskaffa då jag hoppas på en lägenhet snart.
Hur som helst så är jag iallafall glad att min julklapp från jobbet har kommit och samtidigt som jag kan vara hemma och andas lite innan vi ska ner och träna. Dock vet jag att jag verkligen kommer ha en lugn helg efter sista jobbdagen imorgon och sen kär vi igång med det vanliga schemat och det ser jag verkligen fram emot.
Men nu ska jag iallafall njuta innan träningen.

Likes

Comments