Postad i: Awesome, Chill, Bra känsla , Hemma

Det är så skönt att vara hemma efter ett hårt träningspass.
Det ska bli skönt att gå och duscha nu så att man kan vara fräsch och så man kan skrubba ansiktet med skrubb plus att det kommer bli skönt att få lite mat sen.
Hur som helst så ska vi se vad som händer senare ikväll. Det ända jag vet är att Elin inte är hemma så det suger och då får man se vad som kommer göras.
kanske städa rummet och försöka bli av med lite saker.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Sweet

dags att träna lite. Det kommer bli så skönt att träna lite nu. vi får se hur länge det blir men hur som helst så ska det vara effektivt iallafall.

Likes

Comments

Postad i: Chill, Trött, Hemma, Lördag

Jag vet inte vad jag ska ta och göra idag. Man undrar om man bara ska ta och chilla hemma eller om man ska ta och gå ner till gymmet och träna lite. Det lutar mera åt gymmet så det kommer nog bli gymmet idag.
Hur som helst så ska jag försöka komma på hur jag ska höra med mitt liv innan januari. jag måste få tag på ett jobb iallafall.

Likes

Comments

Postad i: Chill, jobb, Trött, Hem väg

Då tänkte man börja röra sig hemåt och det har vart trevligt att bara vara i Mall of Scandinavia och kolla tunt lite plus att man lämnat in några arbetsansökningar. Men nu ska man hem och kanske göra något eller träna. Tror det blir träning och sen bara Chilla. 
Hur som helst så ska det bli skönt att komma hem eftersom det är kallt ute fast man är bra klädd. Men men vad ska man göra, vi går mot vinter tid så nu är det bara att lägga undan sommarkläderna och ta fram vinterkläderna.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, jobb, Sweet, Trött

Det här är det vanligaste sakerna som man kan hitta i min väska och det är verkligen inte ovanligt.
Det är plånboken, sminkväskan, en vatten flaska, power bank,  hörlurar och så klar (som inte kom med på bild) tuggummi. 
Men nu ska man ut på äventyr och leta jobb.

Likes

Comments

Postad i: Trött, Hemma, Inge stress, Morgon

Idag är det fredag och det är verkligen en tråkig fredag men jag får väll försöka göra den rolig igen genom att hitta på något eller gå på något äventyr för att hitta ett jobb.
Tur att man ska till mall och Scandinavia så förhoppningsvis så kanske man hittar något jobb där.
Men hur som helst så ska jag ta mig upp från sängen och kanske äta något eller bara ligga kvar och tänka lite på livet innan jag går upp. Jag har inte bestämt mig än.

Likes

Comments

Postad i: Trött, arbetsförmedlingen , bajs, hemskt , Tråkigt

Tydligen måste jag åka till Globen för att kunna skriva in mig på arbetsförmedlingen, vilket suger.
Jag kan inte fatta varför de i Farsta inte har för ungdomar längre Tycker det är så löjligt när man bor i Farsta så ska man skriva in sig i globen.
Jaja. Måste bara tillägga till globen och sen hoppas på det bästa.  Alltså jag vill inte åka dit och sen vänta i 4 timmar som förra gången.  Men nu är ar bara att åka och se ad som händer.

Likes

Comments

Postad i: jobb, Trött, Arbete, hemskt

Då ska man iväg och försöka hitta nya jobb så att man kanske kan klara sig tills Frankrike. Jag är verkligen arg över att jag inte fick jobba kvar men Sånt händer.  som man säger sist in men först ut.
Ska förbi mammas jobb så att man kan få skriva ut lite cv.

Likes

Comments

Postad i: jobb, Trött, Hemma, hemskt , Tråkigt

Då har man precis vaknat och det känns skumt att man inte har något jobb att gå till idag. Så man undrar vad man ska ta och göra idag då jag inte har mycket att göra.
Hur som helst så ska jag iallafall försöka ta och söka nytt jobb så att man inte bara sitter och slöar hemma. 

Likes

Comments

Postad i: Trött, Hemma, hemskt , Tråkigt

Vad fan ska man ta och göra nu när man inte jobbar imorgon. Jag hoppas på att man kanske kan ta och få ett nytt jobb så fort som möjligt. Jag måste tjäna pengar så jag kan resa med Elin i Januari. Jag vill verkligen inte behöva ställa in resan och stanna hemma.

Likes

Comments