Postad i: Bästa , Chill, Awesome, jobb

Nu ska jag åka till mitt nya jobb klockan 7 på morgonen och jag är verkligen så taggad på den första dagen på på de nya jobbet. Det kommer verkligen vara roligt och så hopas jag att mina kollegor är snälla och trevliga. Men jag hoppas framför allt att jag kommer trivas.
Men ska iallafall ta och försöka vänja mig till att vakna kl 6 på morgonen varje dag som jag jobbar. Är så trött just nu av att vakna så tidigt än vad jag är van vid och jag måste kunna vakna till utan att se för trött ut utan smink.
Men hur som helst så ska jag iallafall ta och vara lite social med min pappa under tiden som vi åker till jobbet tillsammans. Så jag tycker att man kan vara lite social innan man ska till jobbet och jobba.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bästa , Chill, Hemma, mysigt

Jag förstår inte hur det kan vara så kallt i mitt rum när jag har filt och stängt fönster. Man sitter och dör av kyla så jag måste antingen ta en varm dusch eller så kan jag bara ta och lägga mig i sängen och värma upp med en hårfön under täcket så det kan bli lite varmare. Men jag måste iallafall få någon typ av värme i mitt rum innan jag fryser ihjäl.

Men det som är viktigt är jag iallafall kan ta och vakna till mitt nya jobb som jag har fått. Jag är så lyckligt att jag fått ett nytt jobb som tack och lov börjar imorgon. Det är så att jag verkligen inte kunde fortsätta vara arbetslös så jag fick ett jobb och jag är verkligen glad. Man kan verkligen säga att det kommer gå bra för mig än så länge och jag måste verkligen se till att jag kommer visa framfötterna. Jag måste verkligen se till att inte förstöra något, men jag vet att jag kommer trivas speciellt nunär det är på väg till vintertid.

Men på tall om vintertid så måste man hålla sig varm och sen kunna gå till jobbet utan att bli sjuk.

Likes

Comments

Postad i: Chill, Hemma, mysigt, Sova, Time too say goodnight.

Nu ska man gå och lägga sig i sin nybäddade säng med sina nyinsmorda ben. Det kan verkligen ine bli bättre just nu, eller kanske om man hade någon som man kunde vara med. Men annars så är man iallafall redo att gå och lägga sig.

Det kommer verkligen vara så skönt att bara få lägga sig och bara kunna njuta av sömnen som säkert kommer vara underbart. Men jag undrar om jag kommer somna direkt ler om jag kommer ligga vaken ett tag. Hoppas jag kommer somna snabbt. Men nu ska jag ta och krypa ner i min säng och bara sova. Så skriver imorgon, godnatt

Likes

Comments

​Livet är verkligen underbart efter en lång dusch och ansiktsmask. När man kommer ut från duschen så är man ren, fräsch och så kan man njuta av den här söndagkvällen. Känner att denna natt kommer vara en natt med sömn och inte massa tankar och oro som kommer upp under natten. Men så underbart att iallfall kunna ta en lugn dusch för att kunna njuta och gå lite i terapi med sig själv för att kunna återfå balansen i kroppen. 

Men nu ska jag iallafall kunna ta min tid och njuta av kvällen och inte tänka på onödiga saker. Bara kunna ta min egentid när jag är hemma för att kunna ta tillvara på den lugna tiden som tillkommer och är för tillfället. Men nu är det iallafall dags för mig att  bara sitta i soffan och njuta av min ansiktsmask. 

Likes

Comments

Postad i: Bästa , Chill, Hemma, mysigt

Det bästa som finns är när man sitter hemma med fönstret öppet och kan höra regnet falla ner mot fönstret. Älskar när man kan sitta i soffan i rummet och bara känna den goda doften från regnet som faller ner i gräset. Men det som är det mest underbara är när man sitter i soffan med en mysig fillt och bara slappna av.

Det känns dock lite tråkigt att man inte kan få mysa med någon som man verkligen saknar eller bara sitta ute på ballkongen och prata med någon i timmar, om precis allt och lite till. Känner att jag verkligen saknar den här personen otroligt mycket men samtidigt kan jag inte förlåta för det som den här personen gjort. Så man för sitta ensam och försöka komma på vad som samt göras åt saken. Ibland undrar jag om det ens är värt att få ens tankar att förstöra ens kväll. Men livet får gå vidare och jag får hoppas att åivet snart blir bättre igen.

Men hur som helst så är det iallafall en mysig dag för en varm choklad med lite grädde och en bok eller en mysig film. Får se vilket jag bestämmer mig för att göra. 😉

Likes

Comments

Postad i: mysigt, Hemma, Chill, Bästa

Vad kan man göra en sådan dag som denna? Jag har gjort typ allt man kan göra här hemma. Från att diska till att dammsuga, jag tror inte jag kan göra så mycket mera idag utan att vänta tills folket kommer hem så man kan vara i rummet och inte göra något alls. En det får komma senare.
Jag vet ändå att et skulle vara en bra ide att bara typ vara hemma och ta det lugnt men det har jag inte tid med. Känner att jackan göra massa annat än att bara sitta hemma och ta det lugnt. Tror jag ska ta och fixa mig för att gå ner en sväng till Centrumet och njuta av livet där nere, men samtidigt så vill jag bar vara hemma och inte göra något över huvudtaget. Men jag ska väl ta och fixa lite till och sen mig själv för att se gå ner en sväng och ta lite luft.
Men men ska försöka komma någon vart och inte skriva så mycket.

Likes

Comments

Postad i: Bästa , Chill, Hemma, mysigt

Nu ska det sorterar kläder som man inte har använt på ett bra tag. Känner att jag kan antingen försöka sälja eller skänka så vi får se om något kommer iväg. Än så läge har man fått bort ungefär en liten IKEA påse med kläder och sen en till IKEA påse fast med väskor och skor. Om allt går som jag vill så kommer det kanske bli mera kläder, men samtidigt så vill jag inte heller kasta för mycket då det kanske blir för lite kläder hemma och då kommer jag ångra mig. Det känns verkligen skönt att rensa men när man inser att man inte har så mycket som man vill skicka så blir man åkte ledsen för jag har lite för mycket saker hemma. Men samtidigt så har jag ändå en bra början till att flytta men jag har igen plats i mitt rum får mera saker så antingen måste saker ut eller så får jag sluta köpa saker som jag ska ha till flytten. Känns så skönt ändå att bli av med lite saker som man inte längre har någon användning av, plus att då vet man att om något säljs så kommer det komma till nytta hos någon annan och jag slipper slänga det.
Men åter till sorterandes så man kanske kan bli klar någon gång.

Likes

Comments

Postad i: Bästa , Chill, Awesome, Inventering

Nu ska man iväg till Huddinge för att hjälpa till med inventering på H&M som syrrans kompis jobbar på. Ska bli kul för jag har gjort detta tidigare och hoppas det blir lika kul som förra gången.
Det är iallafall bra att ha på cvt så jag tackar inte nej till det. Men det är ganska kul att inventera och så är det kul att hjälpa till. Självklart så hjälper jag till om jag har tiden och jag har inget bättre för mig just nu så åker in tidigare så man ändå hinner jobba lite innan kl 6. Jag skulle egentligen börjat då men dem ringde och frågade om jag kunde komma tidigare och självklart kunde jag det. Så snart ska man inventera och kul kommer det blir.

Likes

Comments

Postad i: Bästa , Grönalund , Hemma, Awesome, Gala

Nu är man klar med masken och det som återstår är kläderna och håret men det kommer fixas på en snabb kvart om jag har tur, hahahahaha. Jag hoppas mamma kommer hem snart så att vi kan fixa med de sista så jag kommer iväg i tid och inte blir sen. Men såklart så kommer ju fint folk alltid sent så jag behöver ner oroa mig direkt. Ska bli så kul att så gå på galan och träffa ens gamla kollegor som ungefär 90% av man inte kommer träffa igen. Förens nästa säsong på grönan. Men jag hoppas att det kommer bli en lyckad och underbar kväll och att man kommer slippa drama och liknande.
Men nu så ska jag ta och äta lite så jag inte svimmar av matbrist så ska bli nice att kunna åka iväg sen och se hur de andra är utklädda. Jag vill verkligen se alla de andra och veta vad som kommer hända ikväll.
Jag vill veta vilken artist som kommer och vad för mat som serveras och vem som vinner bästa kostym. Jag vill veta allt.

Likes

Comments

Postad i: Grönalund , Bästa , Awesome, Gala

Nu är vi igång med att göra masken och det känns skumt med latex i ansiktet men kommer nog bli snyggt. Jag hoppas jag vet vad jag har gett mig in på. Men det kommer nog bli bra tillslut.
Nu finns det ingen återvändo så jag hoppas att allt fallet på plats när det är klart men jag litar på Kajsa, det kommer bli otroligt snyggt och det är enda en otroligt rolig upplevelse som jag gör eftersom att jag inte har använt latex så det kommer bli kul när den ska av den. Kommer säkert dö en aning men det kommer vara värt när den är klar och har gjort sitt på galan.
Men iallafall så ska jag försöka att sitta stilla så Kajsa kan få jobba.

Likes

Comments