Postad i: Awesome, Bra känsla , Bästa , dröm

Det känns så bra att ha tillbaka sitt egna sovrum och sin egna säng igen. Jag har verkligen saknat att gå vara i mitt rum som vanligt efter att man har sovit i mammas säng för att vi har haft min farbror över.
Men det är skönt nu förstå natten som man har sovit i sin säng efter 6 månader.
Jag har verkligen saknat min säng så mycket och ni när jag har fått sova i den för första gången känns otroligt bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lyckades glömma mitt sl kort hemma och var nära på att missa tunnelbanan plus att jag glömde lunchen idag. Kan denna dag blir värre, vilket jag inte hoppas,  men det kommer nog bli en bra dag.
Asså så irriterande att jag glömde mitt sl kort och det ligger vid sängen. Men jag glömde inte mitt passerkort iallafall, dock så måste jag ha mitt kort i plånboken eller i väskan så jag inte glömmer det.
Jaja får göra det bästa av situationen och hoppas det blir bra i slutändan. Men med min tur kommer nog jag hamna i fish and chips idag och lukta gott hela dagen haha m3n jag hoppas på något annat idag men vi får se. ❤

Likes

Comments

Postad i: dröm, Bästa , Bra känsla , Awesome, ledig, Söndag

Det är så skönt att vara ledig idag från jobbet men jag vill såklart tillbaka för att kunna jobba och tjäna pengar. Men jaja man kan inte jobba hela tiden, man måste vila upp sig och kunna återhämta sig igen. Dock är det lite tråkigt att vara hemma och inte göra något efter att man har jobbar flera dagar i streck, och sen så blir man ledig och inte kan gå till jobbet. Men men vad ska man göra när man inte ska jobba, jo jag ska spendera tid med familjen nu när alla är ledig igen. ❤️
Bästa som inne är när alla i familjen kan umgås tillsammans utan att någon är och jobbar eller har planer för dagen. Alla i familjen är lediga. Jippi.❤️
Men nu så kommer den stora miljon frågan:
Vad ska man göra idag??
Och vad blir då svaret?
Jo vi ska tydligen åka på bilbingo, haha, det kommer bli kul med lite kvalitetstid med min familj iallafall, det stör mig inte att vi ska på bingo för jag vill bara ta det lugnt idag och som sagt är det skönt att bara vara och kunna ta det lugnt och njuta av dagen.
Men nu ska jag iallafall ta och fixa till mig lite så jag kan vara klart tills vi ska äta lite frukost och liknande.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Bästa , Grönalund

Då är man på väg till jobbet och man måste åka tidigare då det är Stockholms maraton. Det kunde inte vara en annan dag eller på en annan plats. Det är ganska tröttsamt att man ska behöva åka tidigare bara gör att det är maraton på Djurgården.
Hur som helst så är det skönt att var i tid så man slipper stressa med allt ❤ Men jaja ska iallafall jobba från 13.00 till 22.20 men kan förlängas om det är mycket folk 😣.
Men med tanke på vädret så tror jag att det kommer vara lite lugnare idag än igår eller jag hoppas på att det kommer vara lite lugnare. Jaja ska väl försöka njuta innan jobbet börjar. 

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Bästa , Grönalund

Att jobba på Grönan, i fast fooden,  när det är rusch och kön verkligen inte blir mindre så blir man otroligt trött på sitt liv men är snart klar dagen och då är det såklart värt en lång dusch och en lång sömn. Jag kommer verkligen att ta en lugn dag innan jag börjar imorgon.
Men nu ska jag iallafall tillbaka och dö lite mera.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bra känsla , Bästa , Grönalund , Fin sommar dag , Pollen

Det värsta som verkligen finns för tillfället är pollen. Men det ska inta stoppa mig från att jobba idag.😋
Det är ju tur att man har tabletter så man orkar jobba idag, men kommer nog bli trött efter ett tag då mina tabletter gör en lite sömnig. Men det kommer få bra idag på jobbet. 

Likes

Comments

Postad i: Frankrike , räkning , Val Thoréns

När räkningen från säsongen i Val Thoréns kom hem då blir man lite ledsen. Men det får man ta eftersom att detta är något som man kanske inte vanligtvis brukar göra. Är dock otroligt glad att jag gjorde denna säsong.
Hoppas nu att man kan göra en till säsong innan man måste ta hand om det riktiga livet som vuxen. Men jag fick en ovanlig upplevelse och vill verkligen göra det igen. Men skulle kunna klara mig utan räkningen som man får i slutet av säsongen. 

Likes

Comments

Postad i: dröm, Kallsvettig , Måndag, Stress , svett, Trött

Vaknade precis upp från den skummade drömmen någonsin.
Jag har mina små minnesluckor men alla exakta ord och alla händelser minns jag inte. Det som jag minns är att jag är på ett fartyg under 50 talet men alla är klädda som nutid och allt är underbart och det är min födelsedag. Min familj och mina vänner är där och firar mig och sedan så händer det jätteskumma händelser som exempel att barn, som är 3 till 5, kommer fram och säger att alla kommer försvinna eller glömma allt och bli som plast figurer. Jag och denna person som heter Agnar försöker hjälpa och fixa allt men under tidens gång börjar Agnar också glömma och han börjar bli en plast figur. Men när vi går in i ett speciellt rum som min familj är i så blir allt som vanligt och ju flera som vi hjälper till detta specifika rum så blir de personerna vanliga igen.
Sedan under tiden som Agnar hjälper so blir han bara värre och värre. Så till slut när vi kommer in i det sista rummet så låser han in mig och säger att jag ska vänta här och att allt kommer bli bra, och jag skriker på honom att öppna men han har redan börjar glömma allt och kommer irra runt utan att veta. Och sen så springer jag till ett annat rum som ligger tätt intill detta och försöker ta mig till den dörren men då står han där och säger "vänta jag fixar detta".

Sen vaknade jag och detta var verkligen en skum dröm som jag inte kan förstå. Men skönt att vara vaken nu. 😊

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Bästa , Grönalund , jobb

Då är man på väg till jobbet igen och jag är glad att få jobba på grönan. Ett av de bästa jobben jag har och kommer verkligen vara glad om jag skulle kunna jobba här nästa år igen ❤
Men hur som helst så är det skönt att kunna åka till jobbet och utföra ett arbete istället för att bara sitta hemma och klättra på väggarna. 👍
Men det viktigaste är att jag trivs och det gör jag plus att mina kollegor är underbara så arbetsplatsen kan inte bli bättre. 😊

Likes

Comments