Vilken skum morgon det har vart man vet inte om man ska vara glad att det snöar men ledsen för allt blåser iväg när man kollar ur.man känner sig väldigt ledsen att snön inte stannar kvar här när man så gärna vill kunna åka de sista dagarna innan man åker hem. Men man kan inte få allt som man vill men man kan alltid hoppas på att det kommer lite snö innan man åker hem.

Man önskar att det kunde vara lika mycket snö som det är på bilden och den är tagen första veckan jag var här. Man kan verkligen säga att det var livet och att man njöt men sen så började att försvinna sakta med säkert.

Der är så vackert med så mycket snö och så kunde man åka utan problem eftersom att man inte behövde oroa sig för hur underlagen var om man skulle ramla eller liknande. Men n måste man vara lite mera säker på vart man åker så man inte ramlar på en isfläck eller en puckel som nästan kan döda en.
Men jag är iallafall glad för denna resa och ska njuta så mycket jag kan innan jag åker hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Då har man åkt alla backarna i val thorens och ändå har man 4 dagar kvar innan man leker hem. Dock så undrar jag vad man ska göra den sista siden som man har här. Tror mest att det kommer bli att man åker mera. Haha.
Hur som helst så är det skönt att man är klar med backarna här men man har många backar kvar att åka innan man egentligen ska hem men tyvärr så har jag inte hela världen på mig att hinna alla backarna i 3 vallees (alla tre dalarna) #valthorens
Men nu ska jag iallafall ta och duscha lite eftersom att man är lite svettig efter 3 timmar av skidåkning.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bästa , Chill, Frankrike , Skidor, Sweet

Då har man precis kommit hem från en lång dag i backen och det är inte vilka backar som helst, har vart ute i de röda backarna som typ är som svarta i Sverige.
Men iallafall så har man vart duktig och åkt 13 olika backar, vilket har vart otroligt kul för jag har snart åkt alla backarna i Val thorens men jag har iallafall åkt otroligt många backar i hela skidsystemet så jag är mycket nöjd med min insats.
Men nu ska jag iallafall ta och äta lite innan vi ska ut och gå på after ski.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bästa , Chill, Frankrike , Sweet

När boysen har gjort wok gryta med nudlar till folken och så kommer man precis hem och får äta med dem. Den woken ser otroligt god ut och jag kan inte vänta tills jag får äta tills jag inte kan äta mera. Det kommer säkert bli otroligt gott.
Men jag ska nog äta innan det blir kallt och sen blir det en dusch för mig efter den långa åkningen som man har vart ute på hela dagen typ och det har vart awesome.
Men nu ska det ätas.

Likes

Comments

Postad i: Frankrike , Sweet, Skidor, Awesome

Då har man kommit hem efter 5 timmar ute i backen med Elin och vi är verkligen trötta. Det tar på ens krafter med att åka runt på skidor upp och ner för backar. Men självklart är det en underbar upplevelse som man kanske inte kommer kunna göra nästa år i 3 månader.
Det är dock tråkigt att man snart ska åka hem till Sverige igen och jag känner mig inte redo för det. Jag kommer verkligen sakna att var i Val Thorens, Frankrike. Jag kommer speciellt sakna de skumma vädret som vi har och maten.
Men det bästa som jag kommer minnas härifrån är säkert hur vackert det är i alperna.

Likes

Comments

Postad i: Sweet, Skidor, Frankrike

Nu kan man njuta av livet innan man ska hem efter att ha jobbat sönder 6 dagar i veckan och obetald övertid men är iallafall glad att vara i Frankrike och bara njuta av den tiden som jag har innan jag åker hem.
Den enda nackdelen som vi har nu är att det är otroligt tjock och mycket dimma så man inte kan åka skidor ens men vi får snö samtidigt och det är skönt att få lite ny puder tills imorgon. Jag hoppas iallafall att sista veckan kommer bli grym och rolig.
Bilden är för två dagar sen och man har fått färg iallafall och det känns så skönt.

Likes

Comments

Postad i: Awesome, Bra känsla , Sweet, Mormor och Morfar

Då ska man in till stan innan jobbet och möta mormor och morfar som ska lämna en hjälm och ett par skidglasögon till mig.
Förutom det så är det skönt att träffa mormor och morfar en liten stund innan jobbet så man kan umgås lite. Man undrar dock hur det är med dem?
jag har pratat med dem men inte sett dem sen jul tror jag.
Jaja ska bli skönt att åka in innan jobbet och träffa dem.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Sweet

Då är man på väg till jobbet men innan man ska jobba ska man förbi stadium och kolla på en hjälm som man kommer behöva under Frankrike resan ❤
Det är inte långt kvar och jag längtar otroligt mycket men samtidigt så hade man hoppats på att man inte kommer sakna Sverige för mycket. Jaja. Mot stan och stan och sedan jobbet.

Likes

Comments

Postad i: Arbete, Awesome, Bra känsla , Sweet, Trött

Nu har man slutat och det känns som om att mina fötter ska explodera. Jag har bekväma skor men eftersom att man konstant rör på sig så blir det ett tryck när man äntligen vilar lite.
Men hur som helst så är det skönt att man är klar med jobbet för idag, men man ska ju jobba imorgon så det är ändå skönt att man kan jobba så mycket som möjligt.
Ska iallafall ta mig h2m nu så jag kan sova lite.

Likes

Comments