Header

Man brukar säga att ett foto säger mer än tusen ord, vilket är helt fullkomligt sant, men det gör även blogginläggets rubrik för mej.

Ja precis, varför finns näthat? Hat över ask eller alla sociala medier överhuvudtaget.
Men nu snackar vi Ask.

Ask.fm är alltså en hemsida på nätet där man kan skaffa en inloggning & få anonyma eller oanonyma frågor från folk & även ställa anonyma och oanonyma frågor till andra som är medlem.

Jag har en förmåga att kunna se saker från båda hållen gällande typ allt vilket är väldigt bra ibland, men i detta ämnet om ask-hat så får jag det inte att gå ihop överhuvudtaget.

"Sluta skriv hat till honom anonymt hela tiden, han förtjänar inte det"
"Nejmen då kanske han inte ska ha ask om han inte vill ta skiten han får"

Ser det bra ut tycker ni?
När man går in på någons ask och det enda som finns är en massa anonymt hat från någon liten råtta, och mitt upp i allt finns en kommentar från någon liten gullig människa, vett bakom skallbenet & med väldigt mycket medmänsklighet, som skriver att personen inte förtjänar hat. Att h*n inte gjort någon någonting & att dom ska vara oanonyma & stå för vem dom är när dom just precis vågar hata på någon över internet.
Sen kommer det en till kommentar från någon annan helt utan vett bakom skallbenet, som skriver att man inte ska ha ask om man inte vill ta hat.

DET ÄR ALDRIG okej att få hat. ALDRIG.
Man ska kunna ha ask utan att få skit kastat över sej, internetmobbning är förbjudet!

Skaffa hjälp ni människor som tror att man ska anpassa sej efter er hatmänniskor som existerar, för där har ni FEL.

Man ska inte behöva göra sej förberedd för att få en massa skit som andra säger att man ska, även om det dock förekommer en massa hemska saker över internet som man egentligen borde vara förberedd på att få.
(Lägg märke till att det var första gången jag såg saken från båda hållen.)

"Hej, sjukt fin du är, hoppas allt är bra med dej! )

SÅ HIMLA LITE krävs för att göra en liten individ glad, så himla lite.

"Fett ful, hoppa från bron tjockis"
Ja, så lite krävs verkligen för att en människa ska bli deprimerad, vilket i sin tur kan leda till självmord.

Jag har ett skal runt mej som jag tror inte många har.
När någon säger något skit, så tar jag inte åt mej, utan jag svarar tillbaka något som den andra personen inte alls var beredd på, vilket blir ett bra argument.

Om fler människor kunde göra så och våga stå upp för sej själv, för vi alla är unika.
Det finns bara en person av dej och INGEN ska få förstöra någon av oss.

Kommentera en glad gubbe på någon bild på instagram om ni inte har något annat att skriva, för just det kan göra hela dagen för en människa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nellie Berntsson, Samir Badran & Justin Bieber, är dom människor? Svar JA. 
Om vi säger Saga Scott, The Fooo & Ian Somerhalder & sedan ställer samma fråga igen, är dom verkligen människor? Ni vet såna saker som går runt på jordens skorpa med 2 ben med känslor som precis alla andra individer? Vad blir svaret? Svaret blir såklart ja då också. 

Varför jag gör detta inlägg just nu är för att jag skäms över halva jordens befolkning som sitter över sociala medier och spelar Allan med sina töntiga, kaxiga attityder & tror dom är stora hunkar som använder ordet "hora" på någons bild på Instagram eller kanske "din jävla tönt, tweeta något som inte har något med Jimmie Åkesson att göra innan jag tänder eld på dej jävla rasist" som kommentar på någons twitter. 
Ja, jag skäms över er. Inte kanske just precis dej som läser detta om du vet att du inte tillhör kategorin "små äckliga barn som skulle lärt sej när dom föddes hur man beter sej mot människor både ansikte mot ansikte & över internet".

När man går in på Instagram & det första som kommer upp är en bild på Nellie Berntsson när hon står och pussar på en häst,  man scrollar ner 2 centimeter och råkar se att någon kommenterat "jävla tönt som pussar på häst, lek inte med maten. Skitful tröja btw, fick den ur soptunnan vid Ica kvantum kanske? Ät upp dej ditt benrangel, du går ju snart av." 

Ja precis, fattar ni vad jag menar? Jag tror och hoppas på att ni verkligen gör det.
Nu tog jag ju bara ett exempel på hur en kommentar på någons bild kunde se ut, så en sådan kommentar har jag då inte sett att hon fått. 

Men fattar ni?
Jag fortsätter på exemplet jag tog ovanför och säger såhär: 

Nellie har alltså en tröja på sej som hon känner sej bekväm i, en tröja som hon kanske köpt på H&M för 300 spänn, eller kanske fått i present när hon fyllde år. 
En tröja som hon passar hennes hårfärg & kanske några accessoarer, en klocka från Daniel Wellington för 990 kronor, en outfit hon trivs bra i och som hon känner sej väldigt fin i. 
Den saken hon pussar på mulen är alltså en stor häst på några hundra kilo, ett otroligt stort och fint djur som hon älskar av hela sitt hjärta. Och vet ni varför hon gör det? 
För att hon är mänsklig
Eftersom det är en häst som hon tränar med, alltså travar, skrittar, galopperar och allt detdär, så tränar hon benmusklerna när hon hela tiden får sittstå sittstå (ni som rider fattar vad jag menar) när hon travar, eller när hon rider överhuvudtaget. 
När hon mockar stallboxer till sin häst så tränar hon armmusklerna eftersom hästskit inte väger en chipspåse för er som inte vet. 

Ja, Nellie är smal, men jag kan inte se det som något problem. 
Om hon föddes smal så följer hon nog sin kurva rätt bra & jag tror hon är rätt medveten om vad hon stoppar i sej för mat så jag tycker inte alls att det rör någon annan. 

Eller Justin Bieber, ja shit han lät ju som en tjej när han sjöng för 3 år sedan, vilken äcklig vidrig bög. Han borde ju såklart dö. 
Hans låtar är förjävliga så vad har han för mening att leva liksom?

SERIÖST MÄNNISKOR, VAD BLIR DET? 
Låt mej ställa denna fråga till er. 

Hur i hela helvete kunde Justin vara en av dom mest kända personerna på hela denna jord om han nu suger så mycket som alla ni småbarn påstår?
Nej, jag säger absolut inte att just Justin är min favorit då hans musik inte ligger på nivån till Patricias favoritmusik, men jag sitter då inte över internet och ältar om hans musik hela tiden. 
Hans föräldrar ska var stolt över honom som tagit sej så långt i livet att han sålt flera miljoner album med sina egna låtar & som vågar stå framför flera 1000 personer i sjukt stora arenor och ta ton & även dansa framför dom allihop. Sjukt imponerad på alla dom som vågar göra något så stort då jag inte ens kan stå framför min klass på 20 små individer som jag känt i hela 10 år. 

Jag är så NÖJD och jag SKÄMS över er som tagit er friheten att hela tiden klaga på andra över internet. Vare sej det är en helt vanlig person eller Nicki Minaj till Ian Somerhalder. 
Väx seriöst till er. 
Får ni någon adrenalinkick när ni skriver sånt eller vad? Får ni många vuxenpoäng eller varför gör man något sånt? Förstår mej inte riktigt på er om jag ska vara helt ärlig. 
Ni kan ju på riktigt inte tycka att ni får högre status och fler vänförfrågningar på facebook om ni håller på så, eller? 

Som sagt, jag skäms över er och det är jag helt ärlig om att jag gör. 
Alla vi är människor, människor med känslor & tankar. Så ta tamejfan och tänk på vad ni skriver till folk innan era fingrar dansar över tangentbordet på era datorer eller mobiltelefoner. 

Likes

Comments

Vaknade 7 imorse av att min hals gjorde riktigt förjävla ont. Kunde inte somna om på vad som kändes som evigheter, men somnade gjorde jag tillslut och vaknade 1.5 timmar senare hur pigg som helst.
Var meningen att jag skulle på dop idag som jag sett fram emot superlänge, men jag valde att stanna hemma & inte smitta den lilla tösen!
Har fortfarande väldigt ont men det är bara att bita ihop :)

Vid 1 tog jag & min lillasyster en PW/joggingtur vilket var sådääär skönt då det varit riktigt varmt idag, plus att halsen blev så otroligt torr.
Vädret är bäst så det är inget att klaga på!

  • 142 Readers

Likes

Comments

Min röst börjar sluta fungera & halsonten blir vara värre och värre. Har varit sjuk i 5 veckor nu & bättre blir jag ju inte, hjääälp. Att vara frisk tills på måndag är något jag verkligen hoppas på att jag är, men får väl inte hoppas på för mycket!

Kyss


  • 145 Readers

Likes

Comments

Svalkande i solen, det är ju såå varmt!


  • 147 Readers

Likes

Comments

Eftersom min foundation var helt slut så drog jag iväg och köpte en ny! Sved i plånboken men känns så bra att ha!


  • 146 Readers

Likes

CommentsSå ja, som vanligt ni vet. Chips är min svaghet & aloeveradrycken med smaken av druva kan jag inte sluta dricka. Var lite skeptisk första gången jag drack den, men nu slukar jag hela utan att blinka, haha. Kan nog vara bland det godaste jag någonsin förtärt!

  • 148 Readers

Likes

Comments

Första skoldagen på veckan, imorgon drar vi till Hagfors på föreläsning med några klasser från både Ekshärad & Hagfors, Leo Razzak, hette han så? Något sånt hette han iallafall, han som skulle hålla i föreläsningen.
Jag kan inte säga att jag är supertaggad på det direkt, men det känns väl inte direkt helt fel, lite kul blir det väl kanske ändå!


  • 147 Readers

Likes

Comments

Jag mååår, "The fault in our stars" på tv, riktig myskväll
  • 144 Readers

Likes

Comments


  • 144 Readers

Likes

Comments