Tog oss en sväng till Malmö i helgen tillsammans med Mika. Enbart för att ta oss igenom Sephora, ett klockrent val sådär dagen innan jul?! Helt galna om ni frågar mig. Men vi båda var extremt exalterade och nöjda med att vi tog oss dit. Fick med mig hem ett par riktigt bra produkter som jag kikat efter ett tag. Bland annat två nya foundations, en från Marc Jacobs som ska vara lite mer heltäckande sen en från Estee Lauder som är lite lättare på hyn. Hört så extremt mycket gott om just den från Estee.

Sen en ny ansiktes mask från ett Koreanskt märke, verkligen en fräsch känsla efter användning. Sen min nya favorit är scrub mask från FILORGA. Extremt skön. Sen slank ju ett och annat också med i varukorgen när man gick där.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Beställde faktiskt hem en julkalender nu när det var rea på den, ett ganska bra inköp om ni frågar mig. Fick massa fina läppstift samt nya fina ögonskuggor i alla dess färger. Pennan och anteckningsboken i miniformat var ett litet frågetecken på dock. Men supernöjd!

Likes

Comments


Idag är en sån dag där man helst skulle vilja ställa sig i en varm dusch och aldrig behöva gå ur, eller stanna under ett varmt duntäcke. Istället fick man gå upp med tuppen, skrapa rutorna på bilen sen jobba 9 timmar inne på ett lager där det enbart är 1 GRAD! Kan säga att man längtar efter sand mellan tårna och solen som bränner på axlarna. Hoppas ni har haft en lite bättre dag.

Likes

Comments

Då mitt liv börjar dra sig samma, och avgången mot Sydney närmar sig med storm steg bokade jag en biljett till London för en weekend med min fina britter. Kommer sakna alla så himla mycket, så kände att jag behövde leka av mig lite i deras sällskap. Så biljetter bokade för den 19 Januari, längtar!

Likes

Comments

Fansipan, Vietnamns och indochinas högsta berg.

Likes

Comments

Hej och god eftermiddag,

Idag har vi haft full fart i familjen Ovaldius hushåll. Dagen har ägnats åt att göra våra tredje omgång med hemmagjord tomtegröt?! Samt har vi gjort nya lussebullar, kan inte förstå hur gott det är. Skulle nog kunna leva på enbart nybakta lussekatter. Min familj är lite udda på sätt att vi älskar riktigt stora bullar och så ska den helst vara lite degiga. mmmm matorgasm.

Recept på gröten:

Koka 4 dl grötris i 10 minuter

Tillsätt 8 dl vatten 1 liter mjölk, låt det koka upp under ständig omrörning.

När det väl börjat koka låter ni det puttra på låg värme i ca. 40 min.

Tillsätt sedan 1 st kanel stång

Tillsätt sist salt, smör och ljus sirap under avsmakning beroende på hur söt ni vill att gröten ska bli.


Kram

Likes

Comments

Helt otroligt vad tiden flyger iväg, nästan obehagligt. 1 år sen jag lämnade ett otroligt äventyr i Vietnam idag. En utav de finare platserna i Vietnam tyckte jag var SAPA, bergen som ligger i Norr. Här Bodde vi hemma hos en super trevlig vietnames nere i en utav byarna, hans lilla "homestay" kallades Chopai, skulle varmt rekommendera att stanna här om ni har planer att åka hit. Otroligt hjälpsam och vänlig, och både kvällarna vi bodde där lagade han en familjemiddag som vi som bodde där fick ta del av.

Likes

Comments

Träffade mitt kvinnliga sällskap på en super lunch på vårat favoritställe i Båstads hamn. 1kg räkor senare tog vi oss an Halmstad och en hade en super trevlig kväll med vänner och vin.


Likes

Comments

Tog en sväng ner till Malmö idag och hade en supermysig eftermiddag tilllsammans med Cassandra. Vin och lunch på lilla torg gör alltid susen.

Likes

Comments