För de som undrar hur jag fått mina vita tänder UTAN tandblekningar, är detta hemligheten. Världens bästa tandkräm.

Likes

Comments

Spa på världens mysigaste ställe. Detta behövde jag verkligen!

Likes

Comments

Vet ni vad jag älskar? Att kunna vara i Odenplan tillsammans med min bästavän och ha möjligheterna till att kunna bli motiverad till träning, pepp o jobb varje dag. Så sjukt skönt att kunna bo centralt istället för 30 min om stan. Blir bara oftare jag och Moa hänger där i Odenplan. Börjar kännas som ett andra hem.

Likes

Comments

... inte alls. Åkte direkt från Ekerö där jag varit med min moster och familj, till Odenplan. Julia kom och mötte upp mig, pratade, fixade lite smågott innan vi mötte Moa, Matilda och Julia. Hade en sjukt härlig söndag med massa prat, té, frukter och bara mys. Är så taggad för denna vecka som kommer nu verkligen!

Likes

Comments

Vad kommer jag göra om 10 år?
Vem kommer jag vara med?
Vilka kommer vara mina barn?
Vart kommer jag bo?
Kommer jag nå alla mina drömmar?
Kan man drömma för stort?
Vilka kommer man fortfarande vara med?
Hur kommer jag att se ut?
Vad kommer jag drabbas av när jag blir äldre?

Hur många frågor kan man få plats med i ett litet huvud?
Kan man övertänka?

Likes

Comments

Kan man spendera en söndag på bättre sätt tillsammans med sin lillasyster o familj?

Likes

Comments

Träffade jennifer och Stephanie på en lunch mitt i stan. Har aldrig ätit på JOS förut och det var över mina förväntningar. Sjukt gott, jättemycket sallad för lagom pris, samt att inredningen är supermysig. Stephanie joinade ca 1h då hon var tvungen att dra tillbaka till jobbet sen. Vi pratade mycket om vad som hänt senaste tiden, planeringar framåt och bara allmänt.

Slutade sedan med att jag och Jennifer satt kvar 4h!!! Innan Jennifer tillslut frågar "när stänger ni?" (Notera att vi suttit där helt ensamma en timme och kl var 7). Tjejen som arbetade där förklara att hon stängt för en timme sen, men att hon ändå höll på o fixa, så det va lugnt. Haha okej, vi satt o pratade konstant 4h att vi inte ens tänkte på tiden(?). Sjukt sjukt, mysigt var det och vill inte åka hem till Sthlm. Göteborg och alla fina människor här nere...gosh. Ses snart.

Likes

Comments

Underbar kombo.

Likes

Comments

Tog en promenad på morgonen här i Göteborg. Min kille bor på en ö bort vid skärgården, kalvsund. Älskar verkligen denna ö, sjukt mysig, precis vid havet och inte alls stor. Var tvungen att ta dessa bilder för att visa er hur fint det är! Vill inte hem.

Likes

Comments

Okej jag har fått en ny pojkvän?? Vem är han?? 1. Blir väckt av att han ska upp o träna 08.00. 2. Blir väckt till att han gjort världens godaste frukost. 3. Vet inte vad jag ska skriva här.

Det jag ville säga är att han aldrig äter frukost på morgonen och att träna innan jobbet är något som bara inte skulle hända. Blev verkligen så glad och uppskattar detta otroligt mycket. Har nog världens bästa kille. Fan vad jag tycker om dig!

Likes

Comments

Instagram@amandanordquist