Tjena! Igår var ja me efterlängtade nattis! Hon är världens finaste vän man kan ha, hon finns för en i alla lägen och hon älskar mig för den ja är de vet ja och ja älskar henne för den hon är också, de va mysigt igår när vi träffades och tycker vi borde göra om de igen snart så ja kan äga henne på black ops igen! :) nu ska ja mäta in på Mönsterås sågen, ciao! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena! Då va de praktik igen, den här veckan hoppas jag gå jävligt fort för på lördag så fyller jag 19 år! Fyfan va skönt, funderar på dricka då men ingen som vill va me kanske, ja får höra runt lite, aja nu ska ja Backa in till traven med min lilla Scania R730 :)

Likes

Comments

Fyfan inatt va ju inte den bästa natt ja varit med om allafall, jag och Alma låg och kolla på mello och så ville 3 kompisar åka till stan så ja ställde upp, så visste ja inte att dom skulle dricka så vi satte oss och åkte iväg, när vi va inne i stan så åkte vi några varv sen åkte vi och tog en pissepaus, men så hörde man stanna! Och ja trodde dom skoja så ja körde lite sakta framåt, sen rätt va de va så spydde en kompis i baksätet! Kul... Sen fick vi stå där i 400 år och ge han luft och vatten och mat och en cigg så han blev lite nyktrare allafall, som sagt inte bästa natten i mitt liv!

Likes

Comments

Tjena! Sitter nu i skolan och chillar, idag är de fredag och de är jävligt positivt, ikväll blir de hockeymatch VIK-Troja! :) skriver ikväll, ciao! :)

Likes

Comments

Tjena! Idag är det torsdag som kanske alla vet, ikväll blir de att städa rummet så jag kan ta hem min gamla barndomsvän Kim i helgen om han vill komma fortfarande, imorrn äre fredag, det är rätt Gutt och solen skiner och de går mot vår är också jävligt skönt! Aja skriver mer ikväll, ciao! :)

Likes

Comments

Tjena! Idag står vi vid traven igen utanför Hultsfred. Sen ska vi till vida i bruzaholm med de här lasset och sen vetifan var vi ska sen, och det blir väl kväll idag med tror ja så jag tar och bloggar mer då, ciao! :)

Likes

Comments

Jag har börjat fundera på vuxenlivet nu enormt mycket och varje dag. Tänk er de här..

När du va liten och gick på förskolan så var allt chill och du hade inga läxor, inga problem, kunde vara med alla dina kompisar och "leka" med alla, inga föräldrar som tjatade på dig, allt var chill helt enkelt, sen började du skolan, 1-3 och då blev de lite mer allvar än va de va i förskolan, för nu har du fått läxor ibland och dina kompisar kanske börjar välja andra kompisar och kanske mobbas och grejer, och sen blir du äldre och börjar mellanstadiet och då börjar oftast föräldrarna bli mer hårda och du börjar bli en stor pojke.. Du kanske inte får gå med den klass du gick med i lågstadiet, ni kanske splittras med 4-5-6 och blir större klasser och så, och ni får mera läxor och ni behöver inte bry er så mycket om att tvätta, diska, laga mat och sånt, ni kan göra er läxa och sen "leka" med dina kompisar till kanske 8 på kvällen.. Sen går åren och du börjar äntligen högstadiet, som du har väntat tänker du, snart slipper jag grundskolan kanske du tänker. Men det är nu det svåraste kommer.
Det är nu du ska börja få betyg på allt du gör för att sen ta dig in på en linje som du vill gå på gymnasiet.. Men det är mycket som händer i högstadieåren. Ni kanske säras igen t.e.x Pelle kanske börjar i A och Petter i C och du går i B, och dom var dina bästa vänner i mellanstadiet.
Nu kanske dom är mera med sina klasskompisar och ni kanske bara träffas ibland och du orkar inte göra läxorna efter några månader och kanske börjar skolka och röka och allt sånt..

Sen nu går du äntligen i 9:an och du tänker att det kommer bli så skönt att slippa grundskolan och börja på ett gymnasium och en linje som du är intresserad av. Du börjar bli stor nu och får börja övningsköra för ditt körkort och kanske skaffar kille/tjej och du är duktig i skolan..

Åren går och du går sista året, allra sista året i skolan, efter 12-13 år i skolan så går du sista året(om du inte ska plugga vidare). Du är glad och längtar tills du tar studenten, men sen när du tänker tillbaka på tiden du var liten så önskar man att man var liten igen och inte hade några bekymmer och inga problem runt sig, du kunde gå runt och chilla och va allmänt glad..

Det jag vill säga är att det är inte lätt att bli vuxen och skaffa jobb och kanske måste flytta hemifrån..

Nu ska jag sova, blogg
ar imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Tjena! Min handledare fick för sig att han skulle tävla med Bellö transporter om vem som kunde lasta av fortast :) Bellö fick lite försprång eftersom min handledare har vunnit 2 gånger på elmia och varit 3:a i SM :) så ja tror min handledare vinner även att Bellö fick försprång :) återkommer vem som vann! Ciao! :)

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det ny dag, ja gick upp 5 idag och åkte till praktiken, så nu sitter jag i eckerhult utanför Kristdala vid en trave, hoppas på en lugn dag och o att komma hem tidigt idag, nu ska ja ut o binda, bloggar mer senare! Ciao! :)

Likes

Comments

Tjena! Det där med hemfärd efter att vi va på bergs de gick ju i upp i rök, de blev en vända till Lagergrens tror ja de heter utanför mörlunda, så nu väntar ja på att min handledare ska lossa klart så blir det hemfärd sen, Gutt som fan för ja e hungrig :( skriver mer ikväll, ciao! :)

Likes

Comments