Åh vad jag vill åka och handla julklappar! Jag får vänta tills helgen dock, och ledigheten. Varför åkte jag inte denna helgen som var? Det kan man fråga sig... Nu hinner jag i alla fall skriva inköpslistor. Jag vill till Ekohallen, Lidl och dollarstore. Det bästa med julen är faktisk att få ge. Jag älskar att handla julklappar till andra. Och slå in paketen fint och sedan få uppskattningen när dem öppnas. Mys! Nu ska jag återgå till jobbet för rasten är slut.

P.S hur mysig är inte bilden?

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Granen är pyntad! Och det doftar ljuvligt! Men den blev fan inte bra på bild... 😤

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 16 Readers

Likes

Comments

Gud vad mysigt jag hade det i eftermiddags! Var ute med kära systern min och fixa gran. Ja, tidigt men, bara men. Jag hittade den perfekta granen tycker jag. Perfekt storlek. Och gott luktar det hemma nu kan jag säga! Juligt och härligt. Mysigt med min fina vän har jag också haft. Perfekt lördag. Verkligen. Jag önskar bara att det vore första advent. Det hade varit pricken över i:et, eller faktum är att snö hade varit det. Snö och advent. Ja. Fast jag har annat att se framemot till första advent. Trots att jag fuskat och pyntat i förväg. Jag har baket att baka, den varma chokladen att dricka och polarexpressen att titta på. Jag lovar att fixa en bild på granen pyntat i snarkommande inlägg.

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 14 Readers

Likes

Comments

Jag tänker bannemej börja julpynta. Jag har aldrig pyntat före 1:a advent... men eftersom jag flyttar 1:a januari så vill jag hinna infinna mig i en riktig julkänsla. Jag funderar dock på om jag vill ha riktigt julgran eller min vita i plast, som för övrigt är 210 cm hög. Heh. Riktig gran ger ju mer julkänsla faktiskt. Doftar så härligt. Jag kan dock inte ta in en 210 cm hög riktig gran, that won't work. En lagom söt en. Ja, det blir nog så. Katterna lär ha kul med att klättra... hm. Och all barr som kommer trilla när dem hänger sig efter kulorna. Kul jul! Livet med katt! Det kan det väl vara värt känner jag. Jag måste införskaffa mig en julgransfot först förstås. Och julgransmatta är nog en smart inverstering med tanke på barren... vad mycket jobb det blev nu 😅 Nä men nu tänker jag sätta på julmusik och packa upp mitt julpynt!

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 15 Readers

Likes

Comments

Mina småttingar! Sova i sängen? Ja. Sova på mamma? JA.
Nu är det äntligen helg och jag ska fortsätta packa. Imorgon kommer det en efterlängtad vän och hälsar på. Som det ser ut på lägenhets-fronten för tillfället så får jag nog flytta i januari. Så då blir det snart julpyntat här hemma! Sista julen i denna lägenheten, men jag klagar inte 😌 Nu mjauar Meya och gäspar, så jag tror hon indikerar att jag ska mysa med henne i soffan en stund.

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 16 Readers

Likes

Comments

Tänk att kärlek kan manifestera sig på så många olika sätt. Tänk att så mycket kärlek kan få plats i så små kroppar. Mina små hjärtan.

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 17 Readers

Likes

Comments

Herregud vad man samlar på sig genom åren. Jag fortsätter packa och lådhögen bara stiger. Jag tänker att jag kan väl inte ha så mycket till... men det kan jag nog. Det märks att jag är i behov av större lägenhet 😂 Jag har en hel del projekt planerade till den nya.
* Jag ska bygga en köksö.
* Jag ska bygga en fejkbrasa till vardagsrummet.
* Jag ska bygga ett kattträd till pälsklingarna som ska stå på balkongen.
Dekorplast är beställt till väggen ovanför spis och vask istället för den fula plastgrejsen som sitter där nu. Ska även klä köksöns ovansida med svart marmor-dekorplast för att matcha diskbänkens ovansida. Det enda som egentligen är kvar att köpa är ett soffbord, annars får jag väl bygga det också 😉

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 25 Readers

Likes

Comments

Äntligen börjar kylan! Frost på morgnarna. I Love it. Det är inte bara vackert utan ger mig vinterkänslor också. Och vad följer en vinterkänslan? Jo, julkänsla. När jag är hemkommen tänker jag starta min brasa, göra en kopp te och sätta mig inlindad i täcket på balkongen med en bok. För vet ni vad? Jag har nästan packat klart... trots det faktum att jag kanske får vänta till i januari på flytten. 😂 Först ska jag in till läkaren och sedan handla mat till mina små pälsbollar där hemma!

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 26 Readers

Likes

Comments

Mamma har börjat julpynta hemma. Hon är alltid tidig... men ni kan ju bara gissa hur mysigt det har varit att vara hemma hos henne med julmusik och pyntad julgran. Det ligger till och med julklappar under hennes gran. Harmoniskt med julmusiken. Fattades bara glögg, pepparkakor och snö. Above all the snow. Nu längtar jag bara mer tills jag får flytta! Och förhoppningsvis blir det i December, så det första jag sätter upp, istället för vanlig inredning, är julpyntet. "Let it snow" med Frank Sinatra i bakgrunden och min etanolbrasa tänd medan jag klär min två meter höga julgran. Det är något att se fram emot. 🎄

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 39 Readers

Likes

Comments

Hyreskontraktet är nu påskrivet! Gud vad skönt! Som jag har längtat. Snart drar flyttlasset ett par trapphus bort bara. Nu är det den eviga längtan som trycker på. Och ni kan tro vilken julkänslan jag ligger inne med. Förhoppningsvis kan jag flytta så jag får fira jul i min nya lägenhet 😍 Jag har redan börjar packa och sortera. Och jag vet precis vilken inredningsstil jag vill ha i nya. Det kommer bli skit roligt att lägga ut inredningsrelaterade inlägg osv efter flytten. Nu tänkte jag snart ta mig en promenad i skogen för att få inspiration sen ska jag plocka ner mitt halloween pynt. För nu har jag jul i sikte. 🎅🏼 Jul och nytt boende. Hjälp vad jag tjatar.

​Vi hörs,

Sandra Andersson 

  • 43 Readers

Likes

Comments