Viktigt, Info om mig

Hejj ! Äntligen är jag tillbaka efter ett långt oplanerat uppehåll! Jag har ganska dåliga ursäkter känner jag men tyvärr. Det hände ganska mycket med Jul, Nyår, "Ny start" som alla säger fast man igentligen är desamma som för "ett år sedan/ en minut sen iaf" De flesta människor blir detsamma som förr men det finns undantag i deras livsvanor, saker som de kanske inte gjorde förr men som de hade en tendens att göra nu. Något fick dem att vara modiga och motiverade, att testa nya saker ,att ändra på sig själv. Men glöm aldrig vad som fick er att stå där du står idag, du är fortfarande samma person med samma erfarenheter som vill utvecklas! Som vill uppnå saker.. fy vad jag skulle ge för att tänka så varje dag(suck). Men jag har haft det bra iallafall ! Jag gör det som känns rätt och det bör ni även göra ! Få bort det negativa/ den negativa känslan ur ditt liv och var glad, även om den en gång betytt otroligt mycket i ditt liv men nu mera bara skapar negativa vibes!💜 Ta hand om er kram!

Likes

Comments

+

 • Jag började blogga vilket fick mig att må otroligt bättre känner jag själv.
 • Jag slutade 9:an med ganska bra betyg (C och uppåt).
 • Balen som blev ändå så himla lyckad med bästa gänget!
 • Min konfirmations resa till Barcelona, Spanien. Det var en sjukt rolig resa som jag tror nog aldrig kommer bli glömd helt.
 • Sommaren i Polen med min bästis, Bara bra vibes där.
 • Justin Biebers konsert i Sverige ! <333
 • Alla underbara Tjejkompisar som jag har träffat i gymnasiet <333. So much love

-

 • Alla dessa bråk/tjafs
 • Att gymnasiet är ganska mycket krävande och tar all ens energi från vardagen.
 • Alla dessa Hjärtkrossningar på grund av olika människor/ situationer
 • Ännu ett år då man måste bestämma vem man egentligen är vad vad man vill bli.

När jag blickar tillbaka så var 2016 för mig ett väldigt lärorikt år och det var inte så dåligt när man kollar på hur mycket bra saker som hände och hur lite dåliga saker det fanns. Detta är något jag tycker alla borde göra för att inte bara sitta och klaga på året. Tänk hur mycket positiva händelser du har vart med om det är det viktiga! Gott Nytt år på er alla. Se till att inte skjuta för mycket fyrverkerier så att ingen går till skada ! Ta hand om varandra Puss och Kram !

Likes

Comments

Shopping, Älskar!, outfit

Hej på er ! Idag fick jag mitt paket från Na-Kd! Som jag beställde i onsdags ganska sent så trodde paketet skulle komma kanske efter nyår. Men de var snabba! Skulle ja vetat det skulle jag även beställt någon fin Nyårs klänning... Suck. Men nöjd blev jag iallafall!

Köpte två tröjor från Levis. En som det står Levis på och en som det står Stockholm på. Min favorit är helt klart Den svarta med Stockholm! Beställde en Super skön, mysig beige bomber och även ett as fint halsband tycker jag. Det ska föreställa nått sorts kristall.

Likes

Comments

Godmorgon ! Hur har eran jul varit hittills ? Min var ganska bra kanske till och med den bästa jag har haft. Vet inte själva stämningen och allt kändes som det skulle. En massa jäkla mat blev det och massa magont men men det är ju trots allt jul en gång om året endast. Jag har besökt de flesta av släkten förutom farmor/farfar och min pappas syster som min familj åkte till idag men jag valde att stanna hemma och vara med min hund eftersom han kan bli så himla rädd av fyrverkerier som några har börjat skjuta här om dagarna. Tråkigt men jag måste även vila ett tag och bara vara ensam för de så himla skönt tycker jag.

Likes

Comments

Bilder

Julen är här (Snart) men min julkänsla försvann med snön på riktigt.. hah Men att nu i söndags kan man säga att vi satte upp julgranen ? Okej mindrefokus på det iaf men det fick mig att iallafall få en mys känsla tillbaka med tanke på den kalla december.

Likes

Comments

Jag kände att det var väldigt länge sen jag tog lite bilder med systemkameran och därför bestämde jag för att idag var en bra dag att göra det! Dagens outfit var väldigt enkel med svarta jeans och en grå långärmad tröja med lite längre krage som jag valde att vika ner. Därför kände jag att det röda (röd-rosa beroende på vilket ljus) läppstiftet och örhängena gjorde outfiten lite mer "wow" om man kan säga så ? Kände att jag ville vara lite extra idag eftersom jag e så sjukt glad att det äntligen är jullov och jag kan vila ! Ha en trevlig fortsatt vecka ! kram!

Likes

Comments

Citater/Quotes, ToDoList

Godmorgooon! Hur mår ni på en onsdag? Jag måste säga att jag mår toppen! Är på väg till min Skolavslutning för att äntligen få jullov! Saker och ting går bra. Har ni fått jullov eller ska ni få det idag? Mina Jullovs planer består endast av att vila, ha kul, träffa några kompisar och sedan undrar jag ifall jag kommer vara tvungen att vara barnvakt åt min bror eller om vi har en annan lösning. (Hoppas på det andra såklart) På nyår har jag inte heller några planer och så men min familj kommer säkert fira det med mormor & morfar osv för de kommer vara på besök här så då gäller det att nog hitta på något 😂 Har ni planer? Puss och kram ! 💞

Likes

Comments

Inspiration , tips!, Citater/Quotes, Mina texter, Viktigt

Vad gör man för att acceptera att en nära person till dig har gått sin egna väg? Detta behöver inte betyda en pojkvän men även en bästa vän eller liknande.

Detta är tips från mig. Det kanske inte funkar på alla men på några kanske det gör. Så gör jag iallafall:

1. Du måste någon gång gå igenom denna ledsna känsla - Att vara ledsen ett dag/ett tag kan hjälpa dig att sedan uppskatta hur det är att må bra. Kroppen behöver få ut sina känslor istället för att hålla de inne hela tiden.


2. Analysera varför saker och ting hände. - Om jag inte gör det en gång och ordentligt kommer det sitta i mitt huvud under en lång period och mina tankar kommer endast vara fokuserade på det. Jag vet även att detta kan få mig att må dåligt ofta med det är en sak jag bara måste få överstökat.

3. Lägg det bakom dig- När du har haft din ledsna period och tänkt över saken är det dags för att gå vidare och tänka ja men det hände men jag har inte så mycket kontroll över det nu. Acceptera händelsen och inse vad för positiva saker som blev till följd av det.

4. Umgås med vänner - Gärna med bra & nya människor som kan förändra ditt liv med små likasom stora grejer. En ny positiv inställning till livet skadar väll inte ;) "Utforska" människor som inte verkar vara "din typ" och se vad det kan leda till. Testa nya saker och tänk på att You'll never know if you never try!

Likes

Comments