Idag blev jag färdig med mitt känslorprojekt. Jag har fyllt kroppen med färg. Jag valde att ha stigande färg precis som i bakgrunden. Detta tyckte jag gav bilden mer djup. Dock så blev bokstäverna lite utsuddade men de förstärker nästan effekten av att de sugs upp. Överlag så blev jag nöjd med tanke på min begränsade skicklighet när det gäller att måla, både med huvudformen och färgvalet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag började jag om med min teckning, denna gången på ett riktigt akvarellpappermen jag kalkylerade av min förra vild så det tog inte så lång tid. Sedan skulle jag göra det svarta hålet, det blev dock inte helt svart då det var omöjligt att få fram en helt svart färg. Sedan så gjorde jag bakgrunden, jag valde blå färg då det är en kall färg och passar med meningen med bilden

Likes

Comments

Idag har jag börjat måla min bild. Jag hann bara med att måla själva kroppen och ett svart hål som inte blev så svart. Jag fick problem när jag märkte att jag valt fel papper så kag får lösa det nästa gång genom att börja om på nytt med ett akvarellpapper.

Likes

Comments

Idag har jag kommit fram till vad jag ska göra för något. Jag ska göra en akvarellmålning av en gubbe med ett svart hål, som slukar alla hans kreativa tankar och idéer, i huvudet. Detta för att det är så jag känner när det gäller att komma på kreativa idéer om vad jag ska göra i t.ex bilden. En känsla av att vara okreativ. Akvarell valde jag för att jag känner att det är bästa sättet att göra denna bilden på.

Likes

Comments

Jag har valt temat känslor. Jag hade tänk använda mig av akvarelltekniken. Jag får försöka utveckla min idé under resten av veckan för jag har intekommit på mer än så.

Likes

Comments

​Mitt tema är natur. Jag har fokuserat på nedskräpning och global uppvärmning. Jag vill inte säga att jag inspirerades av något särskilt, jag ville visa något som jag tycker är viktigt. Idén fick jag när jag höll på att brainstorma och så poppa denna idén upp i mitt huvud. Jag har använt mig av collagetekniken, jag googlade upp massa skräpbilder som jag skrev ut och klistrade på en landskapsbild jag ritat. När det kom till molnen kom jag inte riktigt på vad jag skulle ha, men då slog det mig att jag kunde ha olika trumpcitat om den globala uppvärmningen för att visa människans ignorans när det gäller naturen. Jag tycker själv att jag lyckats med mitt uttryck och att man kan se vad jag vill säga genom att bara se på bilden. Jag har inte stött på några större problem, det jag kommer att tänka på är att jag inte fick plats med alla trumpcitat, men det löste jag genom att klistra molnen utanför bilden. Jag är nöjd med att jag kom på att jag kunde använda trumpcitat som moln. Jag har inte direkt något bra råd mer än att försöka göra något unikt.

Likes

Comments

Idag har jag bara hunnit med att klippa ut och klistra in en bild på olja till min bäck. Jag började med att leta i tidningar men kunde inte hotta någon bra bild i dem. Sen letade jag på internet efter en bild på olja i en halvtimme innan jag hittade någon jag var nöjd med. Sen var det bara några minuter kvar att klippa ut och klistra på bilden.

Likes

Comments

Idag har jag först gjort en skiss där jag tänkte ut hur jag ville att det skulle se ut och vilket material det ska vara gjort av(bild 1). Sedan har jag målat min "grund" där jag ska sätta på bilder sedan.

Likes

Comments

Jag har idag bestämt mig för att jobba med temat natur. Jag ska göra ett collage av en natur uppbyggd av skräp. Jag hade tänkt använda bilder på skräp och inte riktigt skräp då det känns äckligare och jobbigare.

Likes

Comments