Header

Äntligen kommer mina älskade ungar till mig igen. Sista veckan på sommarlovet som de är hos mig. Hur fort har liksom inte sommaren gått? Om man nu kan kalla det sommar.
Men vet ni vad?! Jag välkomnar faktiskt ändå hösten lite. Skönt med en vardag igen och massa saker som ligger inplanerade kommer ju att hända. Födelsedagskalas, förhoppningsvis har jag gått ner i vikt så man kan ringa gyn för att börja med planering av bebis, jag ska bli faster, och en massa på det privata planet. Berättar självklart mer när jag har mer kött på benen.

Fått erbjudande av en vän att bo hos dem om 3 veckor över natt, vi har nämligen blivit erbjudna biljetter till en vattenpark, dock har ju jag inte sett röken av de där biljetterna ännu så vi får väl se. Men det vore ju också ett sätt att förlänga sommaren och uppleva något spännande. Får man sådana här erbjudande gäller det ju att haka på liksom. Men mycket beror ju på vädret också, inte så kul att bada i en vattenpark om det blåser stormvindar och regnar spik.

På måndag blir det också att ringa hyresvärden för att tjata på dem lite angående större bostad. Mycket på g som sagt vad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte vi en sväng, var och kikade på en kyrka som jag har känt att den skulle jag kunna tänka mig. Vill ju inte ha en för stor kyrka den dagen vi gifter oss då jag vill ha litet, mysigt och med en massa gemenskap.
Var t o m inne i kyrkan och jag tyckte den var superfin. Dock har inte vi direkt pratat om det Johan och jag, men han sade något om att kyrkan var fin.

Sedan var vi förbi ett ställe som både har lokal för festen men också finns det område runt stället där man kan ta bilder.

Johan och jag har ju också hela tiden pratat om att gifta oss om kanske 5 år, men med tanke på att vissa fyller jämt så har vi nu pratat om 3 - 4 år. Ni tycker kanske vi är helt galna som redan nu planerar, men man vet ju aldrig som vad som kan komma att hända. VI kanske gör det ännu tidigare.

Likes

Comments

När det var dags för barnen att åka till sin pappa så flippade de ur allihopa. Bråkade, slogs och grät. Men äntligen har Oskar öppnat munnen,. Han är ju annars den tystlåtna och vill inte säga något elakt om någon. Men nu kom det fram att pappa är elak. Moa grät och jag ringde socialjouren och frågade vad tusan jag ska göra?! Det bästa är att låta dem gå till sin pappa för annars riskerar jag vite och bli av med vårdnaden.
Idag pratade jag med Moa, nu så säger hon att hon vill bo lika mycket hos pappa och mig. Älskade unge som är så lojal. Men känner att jag ska inte prata om det med henne, utan det är ju något som måste komma ifrån henne själv..
Önskar bara att jag kunde få alla barnen att må bättre..

Likes

Comments

Regnet har verkligen smattrat idag emot våra fönster. Tyckt att det har regnat konstant. Iallafall då jag har varit ute.
Sov länge och vaknade av att Oskar & Daniella bråkade i soffan om vem som skulle spela på Johans dator.

Oskar ville idag åka iväg till affärer med mig och kolla efter munkjacka, dock fann vi ingen.
Sedan ringde Johans bror och då bestämdes det att vi skulle alla dit och kolla fotboll, dock ville inte Moa med. Väl där så lekte Oskar och Daniella med deras barn och hade jätteskoj när de väl hade lärt känna varandra (var ju första gången de träffades).
Sedan blev det iväg och handla mat innan Johan åkte tillbaka med B till Johans bror och har där ikväll festat. Något som Daniella inte riktigt kom till ro med. Varit väldigt orolig för Johan. "Mamma tror du han dricker en massa sprit och är full nu?", kunde inte komma till ro fastän jag låg bredvid henne i hennes säng. Så hon fick lägga sig ute i min säng och somnade först straxt innan 01 nu för en stund sedan.

Så jag har haft egentid med barnen ikväll, men nja det blev lite filmtittande, men Oskar som är ett trött barn ville gå och lägga sig innan filmen var slut. Fick med mig Daniella med, och hon fick ligga och spela på min mobil medan jag låg bredvid Oskar. Har ju även legat bredvid Daniella som sagt. Moa efterfrågade samma service, men när jag väl kom in där till henne så var det inte aktuellt längre.

Dags att krypa ner i sängen. Ställa klockan och kolla om det finns tvättid redan imorgon vid 11 tiden hade ju annars bokat vid 15 tiden. Mamma har bjudit in sig själv för att äta middag tillsammans med oss imorgon. Så imorgon är det tvätta och städa men även veckohandla som gäller..Underbara söndag..

Likes

Comments

Här sitter jag själv mitt i natten.. Lördagen har redan börjat lite smått och jag vet inte alls vad som händer imorgon. Johan skulle egentligen åkt iväg på fotbollsmatch men det var för få anmälde så han blir hemma med oss.. Jag vet inte om det är till glädje egentligen för just nu märks det att marken är i gungning här hemma.

Barnen löpar amok,slåss, bråkar och gråter. Men jag vet att det är deras sätt att få utlopp, de mår inte bra.
Något har hänt som har ändrat deras syn på en viss person lite, iallafall vissa av dem. Oskar som är den vänligaste som går omkring i ett par skor tar ändå parti för båda sidorna. Dock är det väl egentligen honom jag är mest orolig för fastän man ser mer och mer sprickor i fasaden och ibland kommer det ut en massa eld ur munnen i form av fula ord och förbannelser över hans systrar. Han skriker att han ska döda dem med mera, och att han hatar dem. De är verkligen på honom och allt är upp och ner.

Johan som liksom varken har egna barn eller egentligen är van vid sådant här kämpar på. Han står bredvid mig och tröstar både mig, barnen och även försöker fostra dem vilket inte är lätt. Moa som både vill vara barn och vuxen. Dessa snabba nypningarna och slag som hon är expert på att utföra men sedan inte alls vill känna vid dem.

Moa och Daniella frågade förresten Johan i veckan om han vill bli deras plastpappa?! Så underbart härligt att de ändå tycker så mycket om honom.
Kollade förresten på en film ikväll "Sunes sommar" där Sunes pappa Rudolf fuskar i kortspel inne i husvagnen och hela övriga familjen killar honom. Då säger Moa, "Jag önskar att pappa kunde vara så där också"? Vadå menar du frågade jag då.. "Jo men mamma så där glad och kan skratta och busa."

Oh älskade ungar, jag är så ledsen att jag valde honom till eran pappa, men samtidigt så hade jag ju inte haft er och det hade jag inte velat byta bort för hela världen.

Jag har även mailat chefen om att jag vill testa att jobba "heltid" sedan från och med vecka 34. Hoppas att det är ok för henne.

Likes

Comments

Vaknade tidigt i morse av att telefonen ringde, inget jättepositivt besked men det hade jag nog inte räknat med heller. Utan nu är det bara vänta och se.
Förkylningen har blivit ännu värre och jag bara nyser och nyser. Men det går förhoppningsvis över.​

Har pratat med både Moa och Daniella ikväll. Daniella var väldigt snabbt snackat med och sedan hejdå innan hon lade på. Moa var mer segt. Hon hade varit hos farmor och farfar igår och det hade inte varit någon kul upplevelse. Så tråkigt att det liksom inte blir förbättringar där, men problemen har ju ändå funnits i minst 15 år. Hon sade att hon saknade mig med. Asjobbigt är det var det är, men snart är de ju hos mig igen och vi kommer då vara ledig tillsammans.

Fått ett mail ifrån AK idag, att nu kommer det att ske.Det känns ändå bra men sedan är det ju det där med att vänta på besked i semestertider: Jag vet att jag skriver lite kryptiskt men det får ändå bli så här. Jag kommer förmodligen berätta mer sedan när allting har lagt sig!

Imorgon måste jag försöka göra lite mer nytta här hemma, fixa lite. För Johan skull tror jag, för han är inte van vid att det ser ut som fan ifrån när han bodde själv. Fast samtidigt kan han ju också hjälpa till mer här hemma, det är ju ändå så att vi är sambo nu.

Likes

Comments

Jag har verkligen blundat för alla de där tecken som ändå min kropp har visat mig. Yrseln, dåligt minne, tunnare hår, magkatarr m.m.
Förra veckan började ❤ köra sitt egna lilla räjs. I söndags när jag var och veckohandlade på affären så fick jag nästan panik och ❤ slog som bara den.
Kände att detta går inte längre, skickade ett sms till mamma och berättade hur dåligt jag mådde. Hon kom upp till oss ganska omgående, och även om jag är vuxen så var det grymt skönt att krypa in just i min mammas famn.
Satt långt inne men gick till läkaren i måndags, 140/90 i blodtryck, 97 i vilopuls, kollade EKG, tårar som kommer i floder utmed kinderna.. En läkare som satt och lyssnade och förstod att mitt liv inte har blivit lättare det sista året sedan jag var där sist. Medicinering och samtalskontakt. Men medicineringen väntar jag med, känner mig själv inte deprimerad men ja vi får se vad som händer. Johan och jag har ju ändå en dröm om ett gemensamt barn och då är de inte så bra att äta.
Sjukskriven 100% de närmsta veckorna och sedan 50% ett par veckor i höst. Känner inte direkt tillfreds med detta då jag känner att jag måste jobba pga ekonomin. Men vad göra, det viktigaste är ju att jag börjar lyssna på kroppen.

Varit ute och gått med Johan ikväll.. 5 km blev det i skogen.. Pratade med honom om att åka och styrketräna, skulle aldrig ha gjort det för bara några timmar senare (5 timmar) så sitter jag här helt plötsligt täppt och nyser. Kroppen laddar verkligen ur nu. Otäckt att man har kört på som man har gjort. En dag i taget....

Likes

Comments

Onsdag redan, veckan går verkligen så fort. Har barnen och så även jobbar jag, men det funkar.

I helgen så var det "kalas" för Johan. Det var han bror med familj som var här, mamma och hennes B och Johans morbror. Smaskade på smörgåstårta & hade det ganska trevligt. Förlängde kalaset med att bestämma att mamma, B, Johan och jag skulle till Johans bror inne i stan och sitta och dricka några öl där..

Barnen har också firat Johan här hemma. Jag fick åka extra med Moa för att hon ville köpa present till Johan för att visa hur mycket hon tycker om honom. Köpte en bok om vänskap och ett armband. Och även ett Grattiskort med en katt på eftersom hon vet att Johan älskar katter. Ifrån Oskar och Daniella köpte jag bara en medalj i choklad. Oskar blev lite förbannad, för han tyckte att jag skulle köpt en blå tröja till Johan. Men ja det fanns ju inte direkt pengar till det.

I helgen ska vi åka iväg till badhuset och bada. Alla ungarna ser fram emot det. Jag längtar med, kul att hitta på något speciellt även om jag jobbar. Har även varit på Bio i veckan, såg Minionerna, men så himla bra var den inte.


Likes

Comments

Barnen är hos sin pappa igen, och jag saknar dem otroligt mycket.  Jag är verkligen inte hel utan dem. Och nu har vi verkligen haft ett par superduper bra dagar på våran resa, och då menar jag verkligen superduper. Och när jag pratade med Moa i söndags kväll så var hon ledsen och saknade mig. Skruttungen alltså.❤

Dock ringer ju inte barnen lika ofta hem nu, men tror att det är lite pga fejden mellan deras pappa och mig.

Denna veckan har jag jobbat långa pass.. Slutat 18.17,17,17 och idag blir det 16. Skulle egentligen sluta 13 men chefen hade plockat bort en timme på mig om 2 veckor och det där pratade jag med henne om igår och vips så kunde jag ta igen det idag. Fast då frågade hon helt plötsligt om jag kunde tänka mig att jobba till 16. Först var jag lite osäker då jag hade bokat tvättstugan, men efter att jag hade tänkt lite snabbt så sa jag att jag kunde jobba till 16. Då får jag lite extra tid på min flex med. Tvättstugan kunde jag ändra på så jag tvättar ändå ikväll men nu lite senare och så får jag hjälp av Johan.

I helgen blir det fira Johan som fyllt år i veckan och bara njuta av värmen som kommit till vårt avlånga land äntligen och så ska jag försöka sova lite längre för denna veckan har det verkligen blivit alldeles för lite av den varan. Svårt att komma i säng när det är fantastiskt varmt och ljust ute

Likes

Comments

Min älskade syster med sina ungar har varit här. Dock har det varit kalabalik dels mellan mina ungar där det var bråk, skrik och slag. Och sedan så började hennes. Ja gud vad härligt. Men det var mysigt att prata med henne den lille stunden som det blev och det blev både middag och jordgubbar till efterrätt, dock åt alla barnen upp jordgubbarna innan vi ens hann säga hej.

De åkte hem för en stund sedan. Jag har varit och bokat tvättstuga både imorgon och på söndag. Jösses tror att folk tvättar upp nu antingen innan de åker på semester eller så har de redan varit på semester och behöver tvätta. Men men det får bli bra liksom.Jag hittade 2 tider mellan 11 - 15 båda dagarna så då vet jag ju vad jag har att göra.

Sedan ska det planeras och fixas inför helgen, vi ska på en liten weekend allihopa och ja jag vet inte vem som ser fram emot det mest? Jag eller barnen, men just nu är nog inte Johan lika överlycklig när ungarna liksom bara jävlas..

Likes

Comments