Ja, det var länge sedan jag skrev. Det har blivit ett nytt år & en ny skoltermin.
Just nu har jag suttit & jobbat ett tag, typ sökt praso, skrivit på skoluppgifter.. Ahh ni vet, de gamla vanliga sakerna man måste göra..

På en mer positiv not så har helgen varit relativt bra. Jag var med Calle & för er som inte vet är Calle min pojkvän sedan en knapp månad tillbaka.

​Annars har jag inte gjort så mycket typ.. Asså jag har en sjuk blogg torka och har ingen aning vad jag ska skriva om.. Aja.. Denna skolvecka kommer säkert bli en plåga, det känner jag redan nu. Vill bara hem och sova.. 

Likes

Comments

​God dagens! 

Det var inte igår, men jag hoppas ni har det bra och har fått jullov. Ifall ni går i skolan vill säga. 
Jag har inte bloggat på länge med anledningen att jag allmänt inte har haft lust. Så enkelt är det.. Plus så är det nästan jul och det har gett mig ganska fullt upp och de sista veckorna i skolan var ganska stressiga med allt vad prov och sånt innebär. 

Aja, på en mer positiv not så halv ligger jag just nu i min säng med en liten Jenny vid min sida. Vilket alltid är kul oavsett vilket humör jag råkar vara på. Jag har inte spenderat tid med henne själv på ett tag så det är kul att kunna ta upp och hitta "tafatt" på allt man missat. Ni vet, typ pojkar, skolan, aktiviteter och mer pojkar ;) 

Idag har varit en relativt lugn dag, jag och mammsen var på stan och strosade omkring i några timmar och så när jag kom hem gjorde jag inte så mycket förutom att klä grannen och vänta på Jenny och Ellinor. Sen när de flickorna hade kommit hit så poppade vi popcorn och såg på Easy A aka en av de bästa filmerna eveeeeer! Men aah, det är typ alt jag gjort idag och jag gjort idag och jag har inte mycket mer att säga faktiskt. 

Men vi hörs och om jag inte bloggar innan jul så får ni ha en god jul och jag hoppas ni får ha ett underbart jullov! 

Likes

Comments

Men hejsan hoppsan! Det var inte igår ;)

På sistone har jag haft ganska mycket på hjärnan. Det har varit allt möjligt.. Jag har varit ganska upptaget i Milton, upptagen med skolan & i allmänhet har jag faktiskt inte haft lust att blogga. Men nu tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg genom att jag ändå har rast.
Min depression har tyvärr kommit över mig igen på grund av att för ca. ett år sedan hände det lite grejer som är helt h-vetiska på ren svenska.. Men jag försöker se förbi det & bara vara glad över vad jag har idag. De senaste två dagarna har jag varit hemma från skolan på grund av detta men idag bestämde jag & pappa att jag skulle gå till skolan & iallafall försöka "stå ut" så att säga & hittills går det ganska bra, i & för sig har jag bara haft en lektion men min nästa lektion är samhällskunskap & det tycker jag ändå om så det blir nog bra ändå.
Jag har tänkte ganska mycket på sistone på vad jag vill gå efter jag gått klart priv & har min gymnasiebehörighet. Det har alltid stått mellan lackering eller spa & stylist. Men nu känns det mer som om det lutar mot spa & stylist men jag vill ändå gå lack... Det är ganska komplicerat men aah det är ändå typ ett år kvar tills jag förhoppningsvis & troligtvis går ut priv så det är ingen brådska egentligen men det känns ändå som om allt går i 170... Och det känns som jag måste välja nu, just nu idag.

Hahahah, på tal om ingenting så kom min religions lärare in i klassrummet nyss & sa att vi hade prov idag, alla visste tydligen om det. Alla förutom jag, typiskt... Så nu antar jag att det bara är att plugga på lunchen genom att jag börjar samhällskunskapen om tre minuter hehehehe..... Fuck this. Men aah det ska nog inte vara så svårt, informationen kommer iallafall vara ganska fräsch i mitt huvud. Det är ju iallafall ett plus i kanten!

Men ja, i detta inlägg vart den nog mycket sagt om ingenting egentligen men ja. Nu vet ni iallafall lite av dem bekymmer i mitt huvud.
Hoppas ni har en fantastisk dag & har haft en bra vecka!

Hanne hörs hej!

Likes

Comments

Den 14/10 klockan 00:15 så föddes lille Milton. 
Jag har blivit stora syster för första gången & troligen sista ;)
Han är nog det sötaste jag någonsin sett. 

Men aah, det var det jag ville att ni skulle veta. 
Jag kanske inte kommer vara så duktigt på att skriva nu pågrund av att vi fått en liten unge i huset & jag vill kunna vara med honom så mycket som det går men händer det något kul eller jag får någon ide om vad jag vill skriva här på bloggen kommer jag självklart uppdatera er men som det känns just nu kommer jag nog inte skriva så mycket. 

Puss på er & hoppas ni får en bra dag & kväll!

Likes

Comments

Är det bara jag som brukar ligga i sängen i stort sätt hela natten & hitta på små dans rutiner till mina olika Spotify listor?

Hoppas jag inte är själv om det för det skulle va lite pinsamt😂👌🏻

När jag inte kan somna så slutar det alltid med att jag ligger & dansar i sängen eller att jag ser på youtube eller viaplay. Rör mig typ aldrig ur sängen dock förutom när jag måste på toa.
Jag tycker det är ganska skönt att bara ligga vaken en längre tid & rensa tankarna. Fast när man väl har bestämt sig för att man kan vara uppe resten av natten bara för att det är 2 timmar kvar så går de timmarna så jäääävla långsamt... Man kan typ kolla på klockan när den är 01.00 & nästa sekund är den 03.30 & det är fett weird men då när klockan är 03.30 så tar det typ 100 år innan klockan har kommit till 04:30..

Men what ever... Är så fruktansvärt trött just nu så jag vet inte ens vad jag ska skriva..

My mama Said it was ok, mama said that it was quit alright.
Mama told us we are good kids and the dads told us to listen to the moms.

Jag ska försöka sova nu för 1500 gången & jag kommer säkert skriva mer konstiga inlägg om jag inte lyckas 😉

Jag hoppas ni kan sova & att ni sover gott😘

Allt nedanför är saker jag & Siri har pratat om ikväll 😂
Alltså det är lite tragiskt vad jag gör av min fritid 😉😓😓👌🏻

Likes

Comments

http://nouw.com/aylarche/feminist-tills-jag-dor-20877070

Aylar kan nog ha skrivit en av de bästa sakerna jag läst på länge!

Håller helt med alla dessa ord som står i inlägget & uppmanar alla som står för jämställdhet att dela detta & sprida budskapet!

Likes

Comments

Då var jag här igen. På kryckor efter ett otroligt klumpigt felsteg.

Igår när jag just kommit hem från skolan så la jag mig i sängen & var lat som vanligt 😉
Efter kanske en timme blev jag jätte kissnödig pågrund av allt vatten jag hade druckit så jag typ halvspringer till toaletten (som för den delen inte är långt ifrån mitt rum) & jag ser inte att dammsugaren står nästan rakt framför mig, så självklart sparkar jag in i den..
Och just när foten träffar känns det som att allt i foten flyttar sig ett steg uppåt.
Sen gick det några timmar & det gör bara ondare å ondare(fortfarande) så mamma gav mig en alvedon innan jag skulle sova igår & det hjälpte lite men nu på morgonen så lindade mor min fot & vi plockade fram kryckorna.
Lyckat?
Nah.

Men på andra sidan så var det otroligt vackert norrsken igår kväll.
Helt ärligt så tror jag inte att jag varit ute när det varit norrsken eller iallafall inte när det varit så kraftigt liksom.
Försökte ta en bra bild men Nah....
Det var inte riktigt min grej det där.

Detta är min bild jag tog

Och denna är av en kompis som la ut den på Facebook😓😍😍😓

Likes

Comments

Helgen har faktiskt varit ganska bra!
I fredags var jag först på stan med Jenny & Elise satt dock på biblioteket i två timmar & väntade på att de skulle komma in till stan, fick dock ganska mycket gjort. Gjorde klart typ två läxor så det är ju alltid ett plus, sedan for vi till ug hemma i Bygdeå & träffade massor av trevligt folk dock gick jag hem ganska tidigt pågrund av att jag hade öppet hus på skolan dagen efter. Alltså öppet hus på skolan på en lördag... Usch det var ganska drygt.. Somna på en gång jag kom hem på eftermiddagen. Hahah men var & prata med läraren på lack å jag ska få börja vara där & testa på lite grann på onsdags eftermiddagar. Ska börja nästa vecka å kanske några veckor framåt. Till middag i lördags åt vi surströmming med garage gänget, sen efter det så skjutsade pappa mig till Vännäs där jag var med Nadia & firade en kompis. Fick dock världens hemlängtan på natten & ringde mamma & bad dom hämta mig.. Så pappa hämtade mig kvart i fem på natten/morgonen asså mina föräldrar är tusan bäst.. Jag älskar dem så mycket! Sen i söndags sov jag bokstavligen hela dagen! Somnade för natten klockan halv sex / halv sju typ å är fortfarande helt slut & trött i kroppen. Finns banne mig inget värre...
Men ändå det var en bra helg!
Hoppas ni också hade en bra helg!
Puss på er!

Likes

Comments

Jag valde för ca. 2 år sedan att tala om sanningen om vem jag egentligen är för mina föräldrar, bröder & nära vänner.
Det var jobbigt att inte följa normen.
Jag växte upp i kyrkan, jag växte upp med en mamma & en pappa. Jag har upplevt förtryck & kränkning för den jag är.
Jag kom ut som bi-sexuell för två år sedan.
Jag skämdes för det i början.
Jag höll det inne i ett år. Jag försökte övertala mig själv att det inte var sant. Jag ville vara "normal". Jag ville vara som alla andra men jag vet nu att jag inte är själv med att vara bi eller gay.
HBTQ+ rörelsen är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag kämpar för att människor ska våga komma ut & vara sig själva. Jag vill inte att någon ska bli kränkt för sin sexualitet eller könsidentifiering. Jag tycker det är viktigt att prata om det.
Man ska kunna vara sig själv & våga prata om det. Var inte rädd att delta i kampen mot diskriminering. Var inte rädd att stå för den du är oavsett läggning.
Oavsett om du är gay, bi, trans, hetro eller något annat är du precis lika mycket värd som vem som helst.
Vi bestämmer inte våran läggning, vi föds med den.

Men grejen jag vill ha sagd är våga vara dig själv & tro på dig själv. Du är den bästa versionen av dig som någonsin kommer finnas.
Oavsett vilket läggning- eller identifiering du har är du lika mycket värd som vem som helst.
Om du är rädd för att komma ut vill jag bara säga, var inte det. Det är inte värt att gömma den man är. Du är perfekt som du är. Glöm aldrig det för det finns människor som älskar dig oavsett vad & jag är en av dem.

Likes

Comments