Idag är en dag som verkligen suger. Mitt knä har varit värre än någonsin så fick åka in till akuten. Väl inne på akuten så fick jag lite smärtlindring som skulle hjälpa men som inte gav mig särskilt mycket effekt.
På ortopeden kom dem fram till att det iaf inte va artros efter röntgen, men att dem inte kunde göra något fören magnetröntgen är gjord och den är det lång kö till.
Det värsta med det hela är ju att dem dagarna som mitt knä sviker mig så förlorat jag tid som jag kunde spenderat i stallet på att utveckla Pärla. Vilket är synd 😔

Förhoppningsvis så klarar jag ta mig till stallet imon en runda innan jag ska åka och kolla på pay and jump 😊

Likes

Comments

Allmänt, Stallet

Urggh! Denna dagen har verkligen bestått av regn, mer eller mindre.

Mötte upp Carro på bussen för att åka hem till Ida innan vi skulle dra till stallet. Men så fort vi väl kommit fram till stallet så började det verkligen att regna en hel del, så det va ju inte direkt något ridväder.

Men med kreativa tjejer i stallet så blev det att vi mockade ur boxarna istället, vilket verkligen behövdes. Passade även på att göra rent deras vattenkar ordentligt samt städa lite smått i stallet. Lyckades även sätta upp tränshållare till både Pärla och Hilma och säkra fastspänningen.

Dock så va det lite trist för vi alla blev ju hungriga och tänkte köpa lite mat, men rökeriet hade inte alla tillbehör hemma så vi gick därifrån ganska less på regnet och hungriga. Men Lotta bjöd oss på varm choklad och lite mackor så det va inte fy skam det heller haha 😃 Höloftet levererade också lite stallmys med spökhistorier som en liten paus mitt i allt.

Likes

Comments