Youtube ozzsixten

Oh boy oh boy.

Helgen började med en icke planerad utgång. Dansgolv, shots, härliga människor och en superlång mystory. Snap @odiord. Det är så att jag äger en jättestor telefon alltså det största äpplet som finns. Då kommer det fram ett problem då man är ute o klubbar. Man har knappt någonstans o lägga den. Fick hålla den i handen och snappa hela kvällen. Därav en lång mystory.

Nu när det är ut ur bilden kan man fortsätta vidare. Sitter hemma och har en "pirates of the Caribbean" marathon för mig själv med sötnosen som ligger o snarkar brevid mig.

Känner att nuförtiden då jag inte är upptagen och allt jag gör är o sitta hemma. Då får jag en sån jävla ångest känsla så det inte är sant. Kan inte hitta plats, tänker på allt o stör mig på alla. Helt enkelt måste ut och göra något men har absolut ingen lust till det heller. Känner mig låst och bunden (inte på ett bra sätt i överhuvudtaget) vad det bra sättet kan nu va då..

Nej ska fortsätta andas och existera vidare nu.

Gillar

Kommentarer

På tisdag var det dags för plåtningen i Östermalm för min och Annas youtube kanal ''Mélange des styles''. En vinter lookbook filmades på taket mitt i stan. Frös men blev hur nöjd som helst! Så här börjar äventyret genom youtube världen igen! Lets do this! Länkar videon nedanför. Kika gärna in, like'a, kommentera och prenumerera.!

Gillar

Kommentarer

Igår kväll hände en väldigt ovanlig grej som är inte lätt att förklara. Jag stod i köket och laga middag.

Dagen började med att jag blev upphämtad för att sedan köras till affären och handla mat till kvällen. Middag som jag skulle laga då inte helt ensam men med hjälp av vad han nu ska kallas för ''Mr.Tennessee,,. Inte en så jätte secret. Dem flesta av er vet vem Mr'n är. Men men för er som inte vet så kan det va en lite rolig grej att gissa runt sig på. Helt enkelt en person som är och har varit en stor del i mitt liv på sistone. En människa som jag har rätt så svårt att leva utan syn på han i bilden. En plupp som betyder massa gött.

Kvällen fortsatt med en supermysig middag och sedan Terminator 2 samt naturgodis i sängen.

Sitter nu hemma helt slut efter gymmet.... Ja precis. Jag på gymmet. Människan ändrar saker med mig ser man på. Men det var så kul så. Nu får man ta och se om det blir lika kul imorgon. Tvivlar...

Gillar

Kommentarer