Andra veckan i skolan har nu gått och det är äntligen Fredag!!!!! Dessa veckor har gått ganska snabbt, och mycket plugg. Jag hade ju tänkt mig att uppdatera ganska ofta men nu när skolan har börjat märker jag själv att jag knappt hinner. Jag hinner knappt plugga till prov. Mitt mål med 2017 är att ta tag i skolan hur jobbigt det än är. Jag ska kämpa och bevisa för mig att jag klarar av detta. Jag har redan haft 2 prov och flera inlämningar. För mycket jobb men för lite kraft. Nu längtar jag bara tills det blir lov och till nästa helg för då kommer Rebecca. Nu ska jag iallafall fortsätta med min engelska uppgift och skicka in den men jag tänkte bara uppdatera lite innan.

Ha det så bra och sköt om er<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om några timmar börjar skolan. Jag ska tillbaka till Hagströmska efter ett fantastiskt bra lov. Tillbaka till allt pluggande, tillbaka till kaoset. Personligen tycker jag inte om skolan, jag tycker att det är tråkigt. Skolan är dock en väldigt bra sak, vi får en riktigt bra utbildning, fine de kan vara jobbigt och svårt men i framtiden kommer du inte ångra de. Allt jobb och slit kommer vara värt. Jag önskar att jag kunde ta mina egna råd haha.

Som sagt så går jag på Hagströmska gymnasiet i Falun och går på ekonomilinjen. Fattar inte hur jag ens kom in eller hur jag tänkte men aja. När jag börja där trodde jag att de skulle vara så mycket bättre än vad det egentligen är. Jag trivs på skolan och jag trivs med mina vänner, men jag trivs inte i min klass. Det finns flera personer i min klass som gör så att jag inte trivs. Jag är inte mobbad eller nått utan jag håller mig borta istället för att lyssna på när ens klasskamrater bara sitter och snackar skit om andra. Jag vet själv att alla i min klass snackar om mig. Dom hittar tydligen inget bättre samtalsämne än att snacka om mig haha. Grejen är att jag tar inte ens åt mig, de är ganska komiskt ändå. Det är komiskt att personer kan lägga så mycket tid och energi på att snacka skit om någon. Har det inget bättre för sig eller är de avundsjuka eller vad kan detta bero på? Alla undrar ingen vet!

Det kan börja med att de snackar om vad man har på sig eller vad man har gjort med håret eller att man har sminkat sig på ett visst sätt. Jag förstår inte meningen med att döma en persons utseende. Liksom om den personen är nöjd med sig själv och hur de ser ut vem är du att ens döma denna personen? Personligen bryr jag inte mig ett piss om vad andra tycker och tänker om mig.Jag har accepterat att detta är hur jag ser ut och detta är vem jag är och jag skiter fullständigt i om någon tycker att jag är tjock, ful osv jag bryr mig inte. Det är deras åsikt och väljer jag att ta åt mig av det är det mitt egna problem. Jag är den jag. Tycker du inte om mig eller tycker du inte om hur jag ser ut? Synd för dig för jag kommer inte ändra mig. Jag är nöjd med den jag är, och jag är inte här för att tillfredsställa såna som snackar skit och håller på.

Var nöjd med hur du ser ut och vem du är, låt aldrig någon trycka ner dig<3


Likes

Comments

Nu har det gått ca 3 dagar och jag har inte sovit något alls, kanske några timmar på dagen, men på natten har jag inte sovit alls.

En massa tankar som bara snurrar runt i ens huvud, jag önskar verkligen önskar att jag inte har de tankar jag har, mina tankar skrämmer mig. Det kan börja från att jag känner mig värdelös sedan går det till en massa andra tankar. Tårar som rinner ner för ens kind beskriver bara smärtan.

Har ni någonsin haft en person i erat liv som har gjort dig så lycklig och så glad? Allt du vill göra är att prata med den personen och vara med den personen för den gör dig så lycklig och så glad. Den personen var en stor del av varför du är så lycklig som du är. Allt flyter på du är lycklig allt känns så bra, du är på den nivån där ingen kan dra ner dig, den enda som kan göra det är den personen. sedan en dag/kväll händer nått, du och den personen som gör dig så lycklig börjar bråka, detta bråket leder till att den personen försvinner ur ditt liv, bara sådär. där är du helt förkrossad och inser inte vad det är som händer, du vägrar inse att denna personen bara försvann. Du vet inte vart du ska ta vägen, du bryter ihop, du önskar att du aldrig släppt in den personen så som du gjorde. Du ångrar allt, varje timme, varje minut, varje sekund du spenderat med denna person. Du ångrar att du lät den personen va en del av din lycka. Men ändå vill du inte ge upp, du gör allt du kan för att denna person ska komma tillbaka, du önskar att du kunde spola tillbaka i tiden. Tillslut orkar du inte kämpa för den här personen, så du ger upp. du gav upp på allt du någonsin haft med den personen. Du är sårad men måste gå vidare så du kämpar igenom vardagen och går vidare men ändå så tänker du hela tiden på den där personen, tillslut försvinner denna personen ut ur dina tankar, du tänker inte längre på den personen. Det går ett tag och du är äntligen riktigt lycklig igen och sedan ser du den här personen, du börja tänka på personen och hur lycklig den gjorde dig, du faller tillbaka till ruta ett, men då börjar du tänka på att den där personen inte ens är värd att tänka på, hen sårade dig, hen förtjänar inte din tid. Du har äntligen insett att du klarar dig riktigt bra utan den personen.

Vad du än gör sträv alltid efter att vara lycklig. Kämpa för det, ge aldrig upp för i slutändan kommer det vara värt allt jobb och slit. det finns inget viktigare än att vara lycklig.<3

Likes

Comments

1. Vad heter du? jag heter özdilem

2. Hur gammal är du? jag är 16 år

3. Vart bor du? i falun

4. Singel eller upptagen? singel

5. Vad har du för mobil? iphone 6splus rose gold

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? resa shoppa och spara

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? personligen så gillar jag inte nått med mitt utseende men jag gillar att jag kan förstå andra människor och sätta mig själv i deras situation och försöka hjälpa dem och jag gillar också att jag är en person som bryr mig om alla. det spelar ingen roll om jag bråkar med en person jag kommer fortfarande bry mig om den och göra det jag kan för att få den personen att må bra igen.

8. Nämn tre personer du kan lita på. rebecca, karl och min familj

9. Vad är det värsta du vet? falska människor och folk som sprider falska rykten och snackar skit, dubbelmoral och när nån ljuger för mig.

10. Drömmar i livet? lyckas med musiken, och att jag får leva ett friskt liv (utan sjukdomar osv)

11. Nämn tre favoriter i garderoben- mitt adidas mjukisset, mina dr denims och min svarta spets body

12. Beroende av något? sötsaker haha

13. Piercingar/tatueringar? jag har hål i båda öronen och en helix piercing, men jag har inga tatueringar.

14. Vad vill du ha just nu? just nu vill jag ha en resa utomlands till värmen, det är för kallt i sverige haha

15. Tränar du? ja det gör jag jag både gymmar och spelar handboll.

16. När går du och lägger dig? det beror på men på loven brukar jag lägga mig väldigt sent och på skoldagar brukar jag lägga mig runt 11/12.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- rebecca, 10c och turkiet

18. Roligaste kompisen? rebecca helt klart men alla mina kompisar är roliga.

19. Vad är du rädd för? jag är inte den typen av person som är rädd för nått om om jag skulle vara det skulle jag kämpa emot och göra/gå emot de jag är rädd för.

20. Vad ser du fram mest emot just nu? jag ser fram emot att sova om jag nu skulle kunna göra det haha


Likes

Comments

hej

Jag har tänkt att börja blogga och göra Youtube videos. Jag kan ju börja med att presentera mig själv. Jag heter Özdilem och jag är 16 år och bor i Falun. Jag går på Hagströmska gymnasiet i Falun och pluggar ekonomi. På fritiden spelar jag handboll och har gjort det i ca 4/5 år och så brukar jag vara med mina vänner. Jag är ett väldigt sent december barn, jag älskar också att sjunga och hålla på med musik. Enligt mig själv finns det inget bättre än musik.

Jag kommer inte på nått mer om mig själv haha, så detta får vara min presentation av mig själv.

Hoppas du får en bra dag puss hej<3

Likes

Comments