Ja idag åkte Henna till Universal studios, så jag är ensam idag med värdfamiljen. Jag tycker faktiskt det är ganska skönt för hon har redan haft 4 dagar själv med de.

Idag skulle egentligen en finsk student komma hit men hon ville inte komma för att jag inte var finsk. Så det är bara jag och Madison. Eller Isa är ju hemma och Cosmos kom nyss hem.

Vi åkte iallafall till Michaels och köpte vita tröjor för att göra Tie Dey. Madison hade bara gjort Tie Dey en gång förut och jag har aldrig. Men det var roligt, jag gjorde 2 T-Shirts och 2 par strumpor. Vi ska låta de torka i 6h sen ska vi tvätta de utan tvättmedel, I'm excited.

Men nu gör vi smoothie och vi åt Frozen Yoghurt innan.

Sen om ett tag ska vi åka till Ventura och kolla när Cosmos spelar Basket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi ska rida och Madison & Cosmos brukar rida ibland, Henna red i 7 år och jag, Jag som har bara "ridit" en gång när jag gick på dagis. Så det var ca. 8-9 år sedan. Eller jag kanske inte red då, aja jag kommer inte ihåg. Jag kan iallafall inte rida. Så jag är sådär lite lagom nervös.

Just det igår var det 4th of July och Isa hade bjudit hit 40 personer, det var typ bara värdfamiljer med studenter förutom en familj som är vän med Madison.

I förrgår så gick jag, Madison och Maria (Maria är en annan svensk student) till hamnen där det var live musik, så "affärer" och så mat ställen. Så alla vi tre skaffade varsin Henna "tatuering".

Jag bad om en klassisk så min är den som typ bara är massa prickar (inte blomman eller elefanten).

Likes

Comments

Sorgligt nog så har redan halva tiden gått så det är bara 2 veckor kvar.

Jag trodde att ingen kolla här, men såg nyss att det var en del. Hos värdfamiljen har jag inte Wi-Fi på rummet och när man är i vardagsrummet vill man ju umgås, på skolan är det inte heller speciellt bra.

Men igår kom jag hem från San Francisco, jag ville egentligen inte åka dit men våran ledare sa att vi hade 10 heldagar med våra "familjer" och att det var mycket/vi borde inte störa dem så mycket. Så jag bokade resan till SF fast jag inte ville och jag kunde inte få pengarna tillbaka. Men San Francisco tyckte jag inte var speciellt roligt, för hade redan sett allt vi såg och gick själv med några av de lokala ledarna.

Sen när jag kom tillbaka hade hon Finska studenten blivit jättenära med familjen (de hade haft 4 heldagar tsm). Mamman pratade också alltid innan med henne (finsken) att hon skulle känna sig trygg och att hon kunde ta vad hon ville osv när jag satt i rummet jämte och hon såg mig. Men till mig har hon inte sagt att jag får ta mat osv.

Så just nu är det inte så roligt. Jag har typ inte blivit bra vän med någon, jag kan inte ta mat och det känns som att familjen tycker mer om finsken.

Btw. Detta är bara hur jag känner.

Jag har inte heller tagit många bilder och jag är inte med på en ända bild. Vilket jag tycker känns lite jobbigt, för när pappa visar bilder på när han var i USA så är ju han med på de. Men jag är inte med på en ända, så hur ska jag kunna göra ett fint/roligt fotoalbum.

Likes

Comments

Idag är det "father's day" så Jay (pappan), Cosmos (sonen), Tristan (Cosmos kompis) och Bob (hans pappa) ska spela lite basket först, sen ska vi åka ut till någon pir osv. 


Alla är jättesnälla och roliga. Jag delar rum med en annan student som också bor här, Henna som är finsk.

Just det, jag har bränt mig..
Axlarna..
Aj..
Men jag överlever..
Eller..

Likes

Comments

Ska egentligen sova nu (klockan är 01:33 och ska upp kl.05:00 imon) men ville bara säga att jag är framme, eller vi sover på ett hotell i Los Angeles i natt för det blev försent för värdfamiljerna att hämta oss. Flygresan gick OK sov mesta del osv. Go natt vill iallafall ha 3h sömn

Likes

Comments

Egentligen skulle vi sitta nu på planet och vara påväg till LA men flyget har tekniska problem så det är 9h försenat. Så just nu är det beräknat att flyget ska lyfta runt kl.19 lite så där lagom drygt. Men en positivt ska är att vi fick vara kvar på hotellet till kl.12:00 istället för 10:00. Men den saken jag har mest ångset över är mitt bagage. När jag flög från Malmö vägde det 21,3kg men jag behövde inte betala övervikt för det är max 23kg på SAS men 20kg på Norwegian. Så jag har försökt packa om, tagit ur handduken (0,5kg vägde den) och några packet. Men för att få plats med de i min ryggsäck var jag tvungen att lägga ner en av mina ryggsäckar i väskan jag ska checka in. Så jag är osäker på hur mycket väskan väger nu och det fanns ingen våg på rummet..

Men nu sitter vi som ska till LA och väntar på hotellrummet. Vi ska åka till Arlanda kl.11:20 för Stockholms gruppen kommer kl.12:00.

Likes

Comments

Bara jag och Nepe var det ja.. Det hade blivit "lite" fel så att det var 21 andra studenter på flygplatsen som skulle med, men Nepe ringde bara EF och löste det så vi är 22st och Nepe som flyger nu till Stockholm. Planet var ca. 30min försenat men det tar ju bara 45min till Stockholm. På Arlanda ska vi sova på hotell och då sover man 2 och 2.

Nepes grupp (de som ska till LA) består av:
En tjej från Östersund
3 tjejer från Göteborg
En kille från Göteborg
10st från Stockholm
Jag

Likes

Comments

Idag åker jag men det skulle tydligen bara vara jag och min ledare som skulle flyga från Sturup, så vi ska träffas där en timme senare en bestämt (kl.18:30).

Det som jag måste göra idag är:

1. Äta frukost

2. Lägga ner de sista sakerna i väskan och väga den.

3. Duscha

4. Göra mig iordning

5. Lära mig stryka & tvätta (ifall jag ska använda en tvättomat)

6. Säga hejdå till Jakob

7. Kolla så allt är med

8. Skriva en lista med saker jag kan tänka på nät jag ska sova

9. Åka till Lund och träffa pappa & äta (vi ska åka hemifrån kl.15:00)

10. Åka till Sturup

Likes

Comments

Egentligen skulle jag ha packat färdigt förlängesedan, men det har jag inte. Idag har jag och mamma "provpackat" typ 8ggr för att vilken väska som är bäst och för att väga om den osv.

Så väska är nu iallafall bestämt, det blir Jakobs väska som väger 4,7kg och allt ryms i och plats över för shopping. Jag funderar på om jag ska vakuum packa lite av kläderna så att det väger mindre och tar mindre plats.

Pappa kommer ju och hämtar/möter upp mig 14/7 så då ska jag lägga över lite saker i hans väska för han kommer inte att ha med sig mycket.

Likes

Comments