När klockan slog 8 i morse stämplade jag ut från jobbet och tog cykeln hem. Bestämde mig ganska snabbt för att slänga ihop en extra god frukost bara för att jag var värd det. Scones, äggröra och kaffe framför en serie är ju inte fy skam en regnig torsdagsmorgon. Eller vad säger ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår kom syrran lite spontant på besök! Första gången hon är här sedan vi flyttade! Så det var lite extra kul och visa henne ens egna riktiga hem! Det slutade med att vi gick ut och åt på pinchos. Sedan mötte vi upp Issa och Laura på viskan för lite vinhäng!

Nu är det söndag! Vi sitter med varsin kopp kaffe i sängen och ska strax slå på en rulle. Hoppas innerligt att dagen blir lång. Vill inte att helgen ska va slut redan..

Likes

Comments

Förlåt för min frånvaro! Men livet kommer emellan tillslut. Har inte gjort så mycket mer än att jobbat! Den här veckan har det varit en hel del 24 h pass vilket gör att min sömnsrytm kvaddats en del! Jag blir mer som ett vandrande spöke. Kanske inte så konstigt när man slutar 8 på morgonen medan alla andra åker till jobbet då? 

Så just nu är kaffet min absoluta bästa vän!

Något däremot jag har hunnit göra är att fixa till mina naglar! Typ det enda fräscha på mig för tillfället haha. Det blev svart för hela slanten! 

Likes

Comments

God morgon!

Ligger just nu som en strandad säl i soffan hemma hos pappa i Lidköping.

Vi kom hit igår för att fira JKs födelsedag!

Vi började med att äta middag ute allesammans på The view!

Sen tog vi en taxi hem till JK och Mathias för att förfesta innan stadt!

Vidriga tequila shots skulle såklart sänkas innan utgång! Fyf*n

Här har vi självaste födelsedagsbarnet längst till vänster! Grattis återigen JK! Tack för en jätte trevlig kväll!!! 

Likes

Comments

Har inte gjort många knop idag då jag inte mått något vidare! Tog en sväng till Wayne's bara för att hälsa på Linnea och Maja som jobbade för att ta en kopp kaffe. Imorgon däremot blir det full rulle! Ska försöka ta mig i kragen och sticka iväg till gymmet tidigt om jag mår bättre dvs. Sen rullar bilen mot lilla Lidköping för födelsedagsfirande! 

Trevlig helg!!

Likes

Comments

Bjussar på en halv bild av mig själv haha! Påsarna under ögonen va inte nådiga dvs. Men det är väll ungefär så jag kommer springa runt i min nya skjorta! Skinnbrallor är ta mig fasen alltid ett säkert kort att matcha med.

Här har vi dagens offer som åkte på och luncha med mig! Vi tog en sallad på viskan. Standard. Sen köpte vi varsin take away kaffe och tjötade i solväggen. Måste erkänna att hösten är rätt fin ändå! 

Likes

Comments

God morgon!

Just nu sitter jag och vräker i mig frukost bokstavligt talat. Blir en lugn dag! Ska bara städa lägenheten lite och sedan möta upp Jessica för en lunch innan jag sticker iväg till jobbet vid 16! Måste dock hitta en present till min fina vän Josefine som fyller år i helgen också. Någon som har något bra tips? ​Pinglan fyller 21!

Likes

Comments