Fråga mig inte hur det gick till. Jag gick från Queen till PewDiePie till det här. Hur hamnade jag hos PewDiePie in first place? Enough internet for today. 

Jag ska gå och fixa lite kaffe med mjölk, sätta mig ner och fortsätta läsa Drama av Sylvia Day. När jag har läst klart den (jag läste de två första) så kommer jag skriva om de här på bloggen. Jag vet redan nu vad jag kommer att säga om det. 

Förresten så köpte jag nya hörlurar från märket Native (köpte på Åhléns för typ 200 kr eller något) för att mina Samsung hörlurar slutade fungera och jag måste ha fungerande hörlurar när jag flyger så jag besökte Åhléns idag och valde ut. 

Sedan kommer jag att kolla på en Koreansk drama på min tablet (Samsung Tab 4). Jag är ganska fascinerad av koreanska tv-serier. De är mer intressanta än flera amerikanska (bortsett från Supernatural och några till). Jag återkommer med mina topplistor. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Om fem dagar ska jag flyga till Polen med min lilla syster. Vi ska besöka en liten stad i nordvästra Polen som heter Choszczno. Jag ska passa på att hälsa på min mormors grav, hälsa på min farmor och farfar och min syster som har varit i Polen i en månad typ. 

Jag ser det som en rolig sak eftersom jag vet att jag kommer antagligen inte besöka de under de åren som jag läser på universitetet eftersom jag kommer vara upptagen med mitt nya studentliv. Det finns ju Skype och sådant men det är inte samma sak som att ses i verkligheten och därför passar jag på att flyga dit och vara där i två veckor, hälsa på familjen och allmänt vila. 

Vädret i Polen är finare än vad det är i Sverige och framför allt är det varmare så man kan fortsätta bada och gå i shorts. Ja det kan man i Sverige också men kanske inte bada, eller i alla fall inte jag då jag skulle frysa ihjäl. 

Det är förresten första gången som jag kommer flyga själv med min syster (hon är 4 år) och det gör mig lite nervös. Jag är inte rädd att jag kommer att tappa bort henne eller så för jag är för beskyddande för att ens låta henne gå någonstans själv utan att hålla mig i handen. Jag tänker mer liksom vad händer om hon ändrar sig mitt i flyget och vill tillbaka hem? Vad gör jag liksom då? 

Jag har många farhågor just nu men som det hade visat sig tidigare så funkar jag och Julia bra ihop så jag tror att den resan kommer också gå bra och att hon kommer att glädjas av att stanna med sina systrar i två veckor. 

Likes

Comments

Nu är 3 av 11 böcker på väg till mig. Jag är glad att jag hittade boken Mänskliga nätverk som jag ska examineras på andra skolveckan. Jag skulle ha kunnat köpa den engelska versionen men eftersom jag kommer ha andra engelska böcker och att det är min första bok så vill jag vara väl förberedd och förstå 100% av det jag läser. Därför slet jag som ett djur för att hitta någon som sålde den svenska boken begagnad då den är slutsåld på alla sidor.

Nu har jag bara åtta böcker kvar att hitta men de är jag inte orolig över då om jag inte hittar nu så har jag tid under början av terminen eftersom jag hittade de böcker som jag ska använda först.

Vem skulle kunna tro att det är så mycket att hålla koll på när det gäller universitetet? Jag är ändå glad att jag valde att fortsätta med studier istället för att ta ett år ledigt. Jag vill utbilda mig, hitta ett jobb och bosätta mig någonstans och börja leva mitt liv. Helt ärligt.

Likes

Comments

​Jag vet inte hur ofta det händer att jag kollar på komedifilmer. Det är inte min favoritgenre då det ofta känns fejkat. 

För några dagar sedan kollade jag på swefilmer för att se om någon ny film kom upp. Och då såg jag den serien, för det är en serie. Den heter iZombie. Jag skulle tagga den som zombie, komedi och mord. Och de tre orden sammanfattar i stort sett de två första avsnitt som jag såg. 

För att förklara lite mer ingående. iZombie handlar om en ung kvinna, Liv (Rose McIver) som har allt hon kan önska sig från livet. Bra jobb, en underbar pojkvän med mera. En dag hamnar hon på en fest på en båt och hennes liv vänds upp och ner då hon blir en zombie. 

Eftersom, som alla vet zombie behöver hjärnor börjar hon jobba på ett bårhus där hennes chef är den enda som vet att hon är en zombie och försöker att hitta ett botemedel. Samtidigt som hon jobbar på bårhuset hjälper hon en polis att lösa mord. 

Det hela är fylld med humor eller något som får mig att skratta. 

Än så länge har jag sett två avsnitt då serien kom ut för inte så länge sedan men jag kommer att fortsätta se på den. Det är aldrig för lite zombies!

Likes

Comments

Godkväll,

Idag fick jag beskedet att jag kom in på Karlstad universitet. Detta innebär att jag kommer starta om på nytt. Kommer flytta från Stockholm till Karlstad och leva studentlivet. 

Därför tänkte jag föra bloggen mer eller mindre som en dagbok. 

Ni kommer få läsa mycket om mig och mina försök att anpassa sig till studentlivet. Ni kommer säkert se ett eller två inlägg om hemlängtan eller nya möbler. Det blir spännande. 


Likes

Comments