Det er på høy tid med en introduksjon!


Hva er vel mer naturlig enn å introdusere seg rett etter man starter opp en blogg? Det aner ikke jeg, så derfor følger jeg opp første innlegget med en introduksjon. Riktignok kommer denne en hel uke etter forrige innlegg, men ja, en litt treg start kanskje. Bedre sent enn aldri.

Men, nå begynner vi, introduksjon start!

Hvem er jeg?


introduksjon

Jeg er han gutten på bildet ovenfor, og for så vidt alle andre bilder knyttet til dette innlegget. Navnet er Vegard Orlando, og jeg er i de sene 20-årene, bosatt i Oslo, og er over gjennomsnittet interessert i alt som har med multimedia å gjøre.

Jeg tenkte å sette opp noen stikkord i lister, noe jeg vanligvis aldri gjør, rett og slett fordi når alt dette er nytt, så hvorfor ikke bare prøve så mye nytt som mulig?

Disse stikkordene er kort oppsumert det som er viktigst for meg, mine interesser og hobbyer. De er ikke sortert i rekkefølge, selv om fotografi og reiseliv faktisk er mine absolutte favoritter. Ren tilfeldighet at det ble sånn, jeg lover.

Foruten de interessene så liker jeg lange turer langs stranden, sitte i ro å nyte en vakker utstikt, og tja, ganske mye annet. Kan også tenke meg at jeg er en slags hobbyfilosof eller noe. Ja det tror jeg faktisk passer å si.

Utdanning og yrkeserfaring


Denne seksjonen er vel mer for potensielle arbeidsgivere som tar en kikk på siden min. Men fritt frem for alle som ønsker å vite litt om min bakgrunn når det gjelder, jobb og skole.

Jeg nevner det mest relevante her da dette ikke er noe arbeidsintervju, jeg har nå fullført en 3- årig utdannelse innenfor multimedia. To av årene gikk jeg i Norge på Norges Kreative Høyskole her i Oslo. Det siste året så tok jeg en sjanse, og reiste hele veien til Australia. Der studerte jeg Digital Media og fullførte min Bachelor med en bachelor oppgave om psyokologiske konsekvenser av adoposjon. I disse årene har jeg lært ganske mye om grafisk design, fotografi og bruken av bilder for å vekke reaksjoner, videoredigering og digital historie fortelling. Samtidig har jeg blitt bedre i Engelsk, og fått mange internasjonale venner.

Annet enn det så har jeg jobbet i ulike detaljhandler, og har en historie som IT supporter. Teknisk interesse siden mine første leveår har ført til at jeg er ganske glad i tekniske duppeditter som de også kan kalles. Sånn, det var nok om min yrkes og studie bakgrunn.

introduksjon 2

Hvorfor starter jeg denne bloggen?


Nei si det, hvorfor starter folk å blogge i det hele tatt? Neida, det er jo fordi jeg har lyst å dele ting. Litt ditt og datt fra mitt liv, for de som måtte være interessert i det. Men mest av alt fordi jeg vil promotere litt av hva jeg gjør, både av fotografering, design, og video.

Samtidig så har jeg nylig starte en YouTube kanal, og har lyst til å komme i gang som en ordentlig YouTuber. Blogg, YouTube, Facebook side, Instagram, og LinkedIn er på plass, så det burde i grunn være klart for å lansere dette store digitale online prosjektet.

Foruten det jeg alt har nevnt så er det vel egentlig mest fordi jeg liker å ha noe å kunne se tilbake på. Som en slags dagbok kan man vel si, bare at den er digital, og veldig lite hemmelig egentlig. Jeg er ikke så god på å ha med meg en skrivebok overalt, så derfor passer det meg ypperlig at den er digital og tilgjengelig anytime.

Langsiktige planer for bloggen?


Ja, jeg er ikke så god til å tenke fremover og å legge planer, jeg er mer impulsiv og spontan. MEN, skal man holde i gang noe sånt som en blogg og YouTube kanal, så må man jo faktisk planlegge litt. Jeg er ganske god på planlegging, men det er bare at jeg som regel lar dagene flyte som de vil, det som er viktig det husker jeg på uansett. Men her er planen, i listeform.

  • Skrive gode og lange tema innlegg relatert til mine interesser.

  • Lage morsomme og kreative innlegg.

  • Dele mine kreative verker som foto, video, og design.

  • Få en fin personlig dagbok på nett, med godt tilfeldig innehold.

  • Lufte tanker om litt mer seriøse temaer

  • Ett sted hvor jeg kan poste matbildene mine

  • Promotering av min YouTube kanal, med videoer.


Jeg tenkte opprinnelig at jeg skulle ha 10 punkter, men jeg kom ikke på så mange. Men her er de som jeg synes er viktigst å få med. Så der er vel min plan egentlig.


Introduksjon fullført, let´s go!


Tja hva synes du? Håper du fikk med deg litt vital informasjon i dette innlegget, er du interessert i mer så er vel det beste tipset jeg kan gi, å følge denne bloggen videre. Min introduksjon er nå over, og det er på høy tid å starte det hele. Jeg multiblogger forresten, så dette innlegget her kan du også lese på min blogg hos blogg.no.

Dersom du allerede leser dette blogget på blogg.no, så kan jeg anbefale, og sterkt hinte til å besøke innleggets opprinnelse på www.owlando.com.

Foruten det så vil jeg passe på å ønske alle dere som stikker innom, enten her eller der, en riktig god uke, og en fin dag videre.

Takk for besøket!
Owlando logger ut...

Likes

Comments

Velkommen igjen, samme blogg, nytt forsøk!


Ny måned og nye muligheter. I den anledning tok jeg sjansen på å relansere bloggen, nytt design og ny logo. Sagt det før og sier det igjen, dette er for å bli. Dessverre er det vel min OCD som gjør at jeg konstant relanserer bloggen i ny og ne. Men nå har jeg virkelig lovet meg selv å la den leve slik den er nå. Velkommen skal du være.

Kort om bloggen, den kommer til å være personlig. Fylt av alt mulig som opptar meg i min hverdag. Men mine interesser vil jo speiles i en stor andel av innleggene. Fotografi, grafisk design, reiseliv, og tv-spill. Dagligdagse innlegg vil være kort og enkle, mest sannsynligvis blogget på farten via mobiltelefonen. Kanskje jeg starter å legge ut matbildene mine igjen i sin egen kategori, siden folk alltid kommenterer på at jeg tar bilder av maten jeg spiser.

velkommen

Digital portefølje


I tillegg vil owlando.com være min portefølje på internettet. En plass hvor jeg legger ut mine prosjekter både innenfor foto, video og design. Samt en direkte promotering av min ferske YouTube kanal. Litt mer om meg og mitt kommer til å dukke opp i et eget innlegg veldig snart, foruten det så er det jo bare å følge med her på bloggen dersom du vil ha et lite innblikk i mitt liv.

Jeg er freelancer og arbeidssøkende, det er vel hovedgrunnen til at jeg ønsker å kombinere bloggen min med en digital portefølje. På den måten kan iaf en potensiell arbeidsgiver se arbeidet mitt, uten at jeg trenger å skrive det ut på den gode gamle måten.

Hva mer som vil dukke opp, og hva man kan se tilbake på om ett års tid, det vet ingen. Men nå er det på tide å starte, håper du vil følge meg på dette eventyret som jeg kaller Owlando's reise.

Vi blogges!
Owlando logger ut...

Likes

Comments