Hvis du liker det jeg holder på med, og har lyst til å bidra med noe, så gjør gjerne det. Jeg er evig takknemlig for ditt bidrag.

Likes

Comments

En ny let's play serie er nå på kanalen min


Japp, du leste riktig, jeg har startet opp igjen med spillinga, og første spill ut er Minecraft. Kanskje ikke så originalt, men det er utrolig koselig å bare slappe av med dette spillet, så ser vi hva slags eventyr det blir ut av det. Her er første episode, og fremover så blir det mest brukerstyrt, så kom gjerne med forslag til hva jeg kan/skal gjøre i spillet. Mitt første delmål er å lage en liten gård, alt etter det er uvisst.

https://www.youtube.com/watch?v=1MBmMGD9VKM&list=PLYp2EwI9-3g_HfALzYNAPs4OsYlzmy3CB&index=1

-Owlando-

 

Likes

Comments

Å fordrive tid er en sport

Høstferien er over, og det er færre som reiser utenlands. Det merkes i jobben på Gardermoen for å si det sånn. Noen dager så går det ganske lenge mellom de reisende man hjelper. Da blir det å fordrive tid en slags sport, det er utrolig hva man finner på for å få tida til å gå. Godt man har ei flott kantine å spise lunsj i.


Digitale lanseringer

Denne uken har vært travel til nå, ikke på grunn av jobben, men på grunn av alt jeg har satt i gang denne uken. Videoblogg, innspillinger, og gaming videoer. Samt så har jeg vært på kurs innenfor foto, og treningen oppi det hele.Foruten det så har jeg vært ute å spist en bedre middag.Det kommer en litt større update i slutten av uken, så stay tuned.

-Owlando-

Likes

Comments

Da var det endelig gjort, første steg i videoblogging er tatt


Skal ikke skrive så mye her, videoen tar seg av den biten for denne gang. Men ja, første videoblogg er gjort, nå er målet bare å få gjort dette på et jevnlig basis. Kom gjerne med forslag, ros/kritikk, setter pris på all respons jeg kan få.

https://www.youtube.com/watch?v=B8JJwqJxmxk&list=PLYp2EwI9-3g-EtSC95KxrdokWIfmRWPnr&index=1

Liker du det du ser så del gjerne med venner osv. Subscribe hvis du føler for det,  og lik hvis du liker. Du kan regla. Takk for meg!

-Owlando-

Likes

Comments

God morgen reisende


Skulle veldig gjerne selv vært en reisende, men for tiden så bruker jeg syv timer av min dag på å observere reisende. Jeg er freelancer og jeg jobber nå på Gardermoen i forbindelse med er større prosjekt. Jeg skal ikke gå mer i detaljer enn at jeg hjelper reisende å finne frem. Men det er ganske mer ved Gardermoen enn bare å være en flyplass.


En egen livsstil


Livet på Gardermoen er en egen greie, ja faktisk så spesielt at det blir en egen TV serie. Aner ikke når den går men tipper kanalen er TV Norge. De pleier å ha sånne ting egentlig. Men det er lett å forstå, for Gardermoen i seg selv er som et eget lite samfunn der en del er faste (de ansatte), og en del er tilfeldig besøkene (reisende). Man blir kjent med mange hyggelige folk, og man får observert mye i løpet av en dag.

Det å ta flytoget hver morgen, ankomme Gardermoen hver morgen har helt drept det spennende ved plassen. Før så var jeg der kun i forbindelse med reise, og da var det alltid sommerfugler i magen i det man gikk inn på Gardermoen. For da skulle man ut på tur, enten det var en plass man hadde vært før eller et helt nytt sted så var det fortsatt spennende. Nå så blir jeg bare værende der, og så drar jeg hjem når skiftet mitt er over, ikke helt diggbart.


Men mer reise skal det bli


En eller annen gang har jeg vel fått spart opp mer penger igjen til å legge ut på en større tur, jeg lengter tilbake til både Asia, Sør-Amerika, og ikke minst Australia. Men alle de destinasjonene er ganske dyre, så jeg får drømme litt til og fokusere enda mer på fastlønn i fast jobb.

-Owlando-

Likes

Comments

For den som vil, her er litt om meg og mitt


Når man starter opp noe nytt er det greit å introdusere seg selv, akkurat som når man møter nye mennesker så er det ganske normalt med en introduksjon. Så her har dere min lille introduksjon.Vegard Orlando er navnet mitt, jeg er bosatt i Oslo og jeg nærmer meg det skumle tallet 30. Neida så skummelt er det ikke, men tida har gått fort, veldig fort. Jeg jobber som freelancer i et event byrå ved navn JCP, og via det firmaet så får jeg ganske mange varierte oppdrag. Og jo, jeg ser ca sånn her ut:

Owlando

Hobbyer har jeg jo


På min fritid så søker jeg fast jobb, freelancer stilen er ganske chill men ikke så veldig lønnsomt. Bedre enn NAV da, det skal sies. Og så møter man jo så mange trivelige folk i forskjellige settinger. Anyways, reise, foto, film, design og tv-spill er min greie. Jeg liker å kalle meg en sånn der multimedia kreatør, selv om det er ganske lenge siden jeg har laget noe spesielt.

Litt sånn happy-go-lucky


Trening, sosialisering, og mindfullness er også ting jeg setter sånn passe høyt på lista. Annet enn det så er jeg ganske barnslig, digger fugler, spontan, og optimistisk for det meste. Tror jeg lever en sånn happy-go-lucky livsstil, der man tar hver dag som den kommer og gjør det beste ut av den. Litt sånn der Hakuna Matata-ish. Drømmer er viktig, og jeg drømmer ganske mye i våken tilstand, hvem vet, kanskje går de i oppfyllelse en dag. Noe av det er vel for så vidt også ambisjoner, men dit kommer vi snart.

owlando

Drømmen om drømmejobben


Arbeidsmessig så ønsker jeg å finne et yrke innenfor foto, video, design, reiseliv. Gjerne et arbeid som blander flere av disse stikkordene, men ja da er vi inne på det å drømme igjen. Har tatt en bachelor i digitale medier, og lengter fortsatt tilbake til året i Australia. Men jeg prøver meg med videoblogger, YouTube filmer, og annet i mellomtiden. En dag kanskje jeg kommer inn i en media sentrert stilling.Ja, nå var ikke denne introduksjonen så kort lenger, men hey, leste du alt dette så takker jeg deg for din tid. Vil du vite mer om meg så har jeg to ganske gode forslag.

  1. Følg meg via å lese bloggen.

  2. Les om meg på bio siden min her.


Sånn, da var det innlegget gjort. Jeg har litt mer redigering å gjøre i kveld, så vi blogges!

- Owlando

Likes

Comments

Bloggen gjenopplives, begynnelsen på en ny reise!


Ting som ligger dødt for lenge har en tendens til å forbli dødt, og slik har det også vært for denne bloggen. Men nå er det på tide å starte opp igjen, med blanke innlegg og en kort tidslinje, men nå skal det hele endres.

Etter lengre tid med lite motivasjon for å holde bloggen i live så har jeg på siden planlagt å komme igang med ulike foto og video prosjekter. Blant annet en videoblogg, og YouTube gaming videoer. Foruten dette så vil jeg bygge opp denne siden som en portefølje for jobbsøkingen min. Og nå går startskuddet, et nytt kapittel er i ferd med å starte, og nå er det klart for Owlando's reise.

Sånn for å legge til så er det navnet på bloggen, og ordet reise står for reise i livet. Altså dette er min personlige blogg, og her vil jeg poste alt og ingenting fra min hverdag, og via bloggen kan du følge meg på min reise igjennom livet.

Stikkordene mine for denne siden er fotografi, reiseliv, grafisk design, video, og tv-spill.

Bli med på reisen!

 

Likes

Comments

nav.navbar.navbar-default { max-width: 1140px; margin: 0 auto; } .site-navigation-inner.col-sm-12 { padding: 0; } .nav.navbar-nav { margin-right: 25px; } .navbar .container { width: 100%!Important; } #footer-area { max-width: 1140px; margin: 0 auto; } .site-info.container { max-width: 100%; }

Likes

Comments

[edsbportman layout_type="single_cat" id="1" featured="n" mosaic_style="three" tile_margin="20" sct="n" scd="n" sci="n" order_by="b_create_date" ordering="asc" ]

Likes

Comments

[instashow id="1"]

Likes

Comments