Hej godingar. Jag har precis bokat in en plåtning i nästa vecka som ska äga rum i Malmö. De blir ett mini uppdrag som jag kommer få betalt för. Jag är väldigt exalterad och detta känns väldigt bra. Jag ska göra body art fotografering. De kommer bli väldigt spännande

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

ikväll så ska jag fortsätta min plåtning vid stranden. Är riktigt exalterad. helgen var faktiskt riktigt rolig. utgångar och härliga personer. så jag ska faktiskt inte klaga

Likes

Comments

Hej bloggen, jag hade super kul, jag drack lite och blev plåtad, fotografen vill jobba vidare med mig. Han blev extremt nöjd med mig. Vi ska ses redan på söndag igen, cant wait :)

Likes

Comments

Är faktiskt riktigt nöjd måste jag medge :)

Likes

Comments

har fixat klart smink och första outfiten är på. Ska snart bli upplockad och vidare till studion. rolig fredags aktivitet detta :)!!

Likes

Comments

Hejsan idag är de fredag. Jag har längtat och är fett taggad på dagens händelser. Jag ska ut ikväll och så ska jag PLÅTAS. är så sjukt taggad. ligger här i sängen dricker kaffe och peppar mig själv. de kommer nog gå skit bra :)

Likes

Comments

godmorgon mina guldklimpar. igår blev de inget Malmö för min polare jobbade istället. men de gjorde inte mig något gick och besökte mitt stamställe shakespear och höll personalen sällskap när de jobbade. Nu är de en dag kvar innan plåtning och nog  är man nervös. men de blir säkert kanon!

Likes

Comments

godmorgon bästisar. Jag har precis varit på banken och uträttat lite saker. sen köpte pappa frulle till mig. fralla is the shit säger jag bara. pappa köpte också Starbucks kaffe en mini kaffe man kan köpa på Ica. Jag ska förmodligen åka till malmö idag med en kompis och vi drar till emporia. De blir nog en sjukt bra dag!

Likes

Comments

godmorgon bästa idag ska jag gå på möte och efter de ska jag förmodligen fika med mamma. de blir jätte mysigt och cant wait för torsdag är så exalterad.

Likes

Comments