Header

Jag kan ibland bli tokig på sociala medier.
De kan ibland stressa, pressa och föreställa.

Jag vill bara påminna dej som förälder, dej som flickvän, fru eller dej som ensam granskar dej i spegeln och undrar varför det du har inte ser ut som det alla andra har.
Om att det är en lögn. Eller kanske inte ens en lögn. Det handlar väl om den där fina linjen. I och med att man väljer att vara offentlig. Istället för att lägga krutet på en bilderbok eller på en dagbok, så väljer man att vara offentlig och faktiskt uppdatera och dela med sej till andra. Det spelar i gen roll att maj kanske som även jag sagt, gör det för sin egna skull. Man har ju ändå valt att blanda in andra också. Och då har vi den sär fina linjen. Man vill inte gå över till att verka ynklig, beklaga sej och skriva ner allt dåligt. Det finns självklart folk som skulle läsa om det med, men man vill väl ändå kanske inte visa upp sin "sämsta" sida helt enkelt. Sen har vi den där sidan som jag tycker vi ser för mycket utav. Den fläckfria vardagen. Det blomstrande aldrig svajande relationerna. Det alltid leende barnet, huset med solsken på sej jämt och outfitsen som inspekterar med sitt senare mode.

Det jag ville säga iallafall är att livet har både och. Livet har sina ups and downs. Inget är perfekt. Min älskade son är mitt allt. Men han har ett jäkla humör, han är envis och han kan få mej att slita mitt hår. Haha. Lika så min man. Jag är inget utan honom. Samtidigt så finns de ingen jag kan ha så eldiga rent av bråk med som med honom.
Jag vill faktiskt försöka få med lite mer av våra downs här på bloggen. Dels för att det finns en del och dels för att behöver jag läsa ytligare en blogg där man endast skriver hur tacksam man är och hur extremt lyckligt lottad man är för att tomaterna inte smakar vatten, er son sovit 3 timmar på natten och ingen är dödssjuk just nu, ah då kräks jag lite. Det kan helt enkelt bli för mkt av det goda ibland.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Några + & - om min C :
+ Han kliar mej till söms varje kväll
- Han snusar 1 dosa på 2 dagar
+ Han är världens bästa kyssare
- Han tycker det är kul att rapa och prutta framför mej
+ Han är så jävla snygg
- Han är dålig på att få tummen ur när det är något jag kommit på att han ska göra
+ Han är snabblärd och snappar upp saker snabbt och enkelt
- Han vill alltid titta på sport
+ Han har världens bästa lokalsinne
- Han är dålig på att ta bilder
+ Han gör alltid ett försök ändå om jag ber han
- Han glömmer alltid att vattna blommorna
+ Han dammsuger varje vecka
- Han plockar inte ut sina matlådor ur bilen med en gång
+ Men han är alltså jääääävligt snygg
+ Han är bästa pappan till O
+ Han kan alltid laga mat med ngt som finns i kylen
+ & har jag skrivit att han är snygg?

Likes

Comments

Jag fick använt kameran flitigt under vår weekend på landet. Något riktigt kul är att min morfar (hejhej morfar) dels läser bloggen och dels numera finns på instagram. Hur kul är det inte när bästa gubben (för nog får man skiva gubbe när man är över 80 ;)) Hahah, kommer med telefonen i högsta hugg och undrar hur han kan skicka bilder till min moster i Italien. Älskade morfar. Visste ni att han cyklade Vasaloppet nyss ? Så jäkla grym är han. Man kan väl säga att jag är ruggit stolt över min hippa och starka morfar.

Likes

Comments

Åh jag vill sätta fart här på bloggen igen.
Vill få liv i kommentarsfälten, det är så mycket roligare att blogga med synlig respons.
Jaja. Denna veckan lämnar inte jätte mycket utrymme till bloggen. Men kanske kan jag göra en vlogg någon av dagarna?
Måndag - Häng med Klara, Lämna in kläder för tryck & massera 16-20
Tisdag - Psykolog-tid & Familjeträff
Onsdag - Massera mellan 17-20.30
Torsdag - Hälsotimme, träningspass & kurs 20.30-21.30
Fredag - LEDIG(?!) hehehhe.... Ta hand om fem hinkar med växter som ska planteras? Laga mat ? Tvätta ? Städa ? Bara mysa med Otto ?
Lördag - träning, Bror 20 år, kalas, jobb 16-22
Söndag - STS i Gbg !

Hur ser eran vecka ut? :D

Bösta med veckan är ändå denna kille:

Likes

Comments

Se hut! Här krossas de vanligaste myterna - in och läs HÄR!
Läsvärt enligt mej. En godtrogen icke rutinerad källkritiker. Men ändå.

Likes

Comments

I torsdags fyllde min älskade mamma 49år. Firandet började med en drink för bara henne och mej på Tullen och avslutades på pinchos med hela familjen.

Likes

Comments

Dåså, dags för vinnaren av veckans inlägg!
(Btw. Kul grej? Ska jag köra en omgång till??)
Jag fick mej en fin lässtund av alla inlägg som kom in! Många otroligt bra.
Det jag fastnade för mest var ett skrivet av Markus . Han ger nämligen klockrena tips i fotograferingen jag och tusentals andra föräldrar gör. Ni kan läsa hela hans inlägg HÄR
Markus är dessutom yrkesfotograf så utöver att han har de bästa tipsen , har han otroliga bilder att se. Så kika in!

Likes

Comments

Vi är på vårt sommarställe , utanför Uddevalla , O färglanda mer bestämt. Här får man gå fixad, äta potatis, rödbeta och morot från landet och utföra sina behov på ett smakfullt utedass... hehe.

Jag ska försöka ha lite ledigt från allt. Att jag jobbade 150 % i en månad har satt sina spår på mej, inte minst i min kropp som gör ont och är stel. Så ja lite ledighet behövs. Så håll till goda. Uppdatering kommer.

Likes

Comments

Hann inte med, + att det fanns inte så mycket att fiffla med så här får ni idag - oklippt, ofixad Vlogg från igår... va tyckts ? :D En månad sedan förra, har ni saknat oss? ;)

Likes

Comments