Hejhej hallå.
Dagen idag kommer gå i ett.
Först nu kl.11 är det fika här i Stråvalla för familjen.
Solen skiner nu, kanske kan den få fortsätta med det så att vi kan ta en promenad sen?
Vid 16 ( ja vi är småbarnsföräldrar) så har vi bokat bord inne i kba. Tullen närmare bestämt.
Kvällen är laddad för mellomys.
Så vi får se om jag hinner med ngn mer bloggning.
Puss

Likes

Comments

I helgen ska jag mysa med min familj. Min lilla och stora. Redan nu väntar jag och O besök från min ena bror + flickvän. Så vi kanske blir lite oaktiva här på bloggen. Men jag lovar att dokumentera och dela med mej om helgen så småningom.
Ha bästa helgen. Det ska jag ha.

Likes

Comments

Imorgon fyller jag nämligen 23.
Vi sover i kläppa inatt, så jag startar dagen här imorgon. Då morfar Jonas är hemma imon så kan han hjälpa mej med Otto så att jag kan starta dagen med en dusch. Sen vid 12 kommer lillebror med flickvän med fika hem till stråvalla. Mysmys. Slänger återigen in en bild på ugglorna Julia (brorsans tjej) virkat till Otto. Love IT!

På eftermiddagen blir det familjemys bestående av lite storhandling (haha,) och annat mys.
Så vi hörs mer imon vänner?

Likes

Comments

En helt oredigerad bild på snittet såhär 2 månader efter. Jag tycker det är skitfint. Verkligen nöjd över utseendet på det. Det sitter ju dessutom under troslinjen så det syns ju nästan aldrig.

Likes

Comments

Du gör mej så rik älskling !
Idag har du funnits utanpå magen i hela 2 månader !
Otto börjar bli mer och mer vaken om dagarna, leker mer då och har stunder då han inte bara är vaken för att äta eller bajsa liksom. Men han är allt en sämntuta ändå. Iaf om jag jämför (jag vet att det kan va farligt att göra just det - jämföra, men man är väl mänsklig) så lästa jag på BF Dec -16 - gruppen på Facebook att många är vakna hela dagen (!) osv. Nej nej. Otto sover ofta flera omgångar fortfarande eller som igår en "middagslur" på 5 timmar. Haha.

Han ger svarsleedenden och "pratar" massor med mobilen, gymmet och med oss. Hans mage börjar bli bättre och bättre så jag hoppas snart att han kan få räknas som problemfri. Dessutom åt jag mitt sista penicillin igår morse så det borde också visa sej snart.

Han har vänt på sej 2 ggr! Och nackträningen sker sällan men ändå tycker jag han blir starkare för var dag. Han står gärna på sina egna ben mycket och visar att han är stark även där. Så ja han utvecklas och växer i raketfart. Det händer saker varje dag. Det är läskigt hur fort allt går! Samtidigt hinner jag inte gå runt och tänka på de utan istället är ju varje framsteg, varje steg han tar mot sin person, något otroligt häftigt och man blir ju fantastiskt glad för minsta lilla. Mammas gosse.

Nej, nu ska vi starta dagen här.

Likes

Comments

Tjena och Godkväll.
Jag har vart uppe på kläppa och masserat ikväll.
Jag kan inte förstå hur jag någonsin kommer kunna gå tillbaka till ett heltidsjobb... haha. Efter 3 h saknar jag ihjäl mej och kör alldeles för fort hem till min lilla älskling.

Imon är det torsdag. Vi väntar besök från faster Lisa på dagen och på kvällen ska vi upp till kläppa. Vi sover där imon , dels för att det va ett tag sen, och dels för att jag får vakna upp på min födelsedag och bli lite extra firad. Hehe.
Jaja. Kolla denna dösnygga t-shurt jag köpte samtidigt som overallen till Otto. Älskar Addidas!
Och godnatt från oss nu. Flummiga inlägg osv idag. Men man kan inte alltid va på topp.

Likes

Comments

Inför babys ankomst, är det mkt som "ska" införskaffas. Lägg märke till mina "" tecken. Då det egentligen inte är jätte mycket som man MÅSTE ha. Vi har fött, uppfostrat samt tagit hand om barn i århundraden, utan diverse nesten, skötbord, kolikflaskor, dinglisar, sänghimlar osv.
Dessutom har man mkt av grejerna en relativt kort tid.
Så vad ska man lägga pengarna på enligt mej?

Det är såklart en smaksak. Och man ska absolut inte underskatta sidor som blocket. Men allt är ett litet lotteri. Jag menar, som det här med babynest. Det var det jag läste mej till var ngt utav det bästa och viktigaste att ha hemma. Otto sov i det i en vecka. Numera agerar det en 1000kr + kattbädd.... så man kan ju inte veta. Vad ens barn kommer till att uppskatta. Jag tyckte babysjal var ett måste. Det såg så mycket bättre ut än en sele enligt mej.... Mysigare, närmare kroppen och smidigaste typ? Otto känner sej instängd och har använt den ca.0 ggr.
Medans selen, är guldvärd, Otto älskar den!

Så vad ska man lägga pengarna på? Åter igen år ska ett lite väl starkt ord. Men vad tycker jag att pengarna ska gå till?
Det finns en solklarhet för mej - babyskyddet! Säkerhet först. Även om det är sådär halvkul. Ta dej tiden att undersöka och införskaffa de skydd du känner dej bekväm med.

Sen är det egentligen vad du tycker är kul!
Det är mitt tyngsta tips. Lägg pengar på det du tycker är roligt!
Så lägg pengarna på kläder, en bra plats att byta blöjan på och en vagn. Varför? För det är det du använder dagligen.
Vagnen är så viktig. Även om din lilla kanske inte älskar den, så kommer ni ändå använda den för som mamma måste man komma ut i friska luften emellanåt.
Otto sover i sin både inne och ute.

Jag hade dessutom längtat efter den där perfekta vagnen sen jag insåg att jag ville bli mamma. Så för mej var det ingen tvekan att lägga budgeten högt där. Du kan fynda jätte fina second hand vagnar! Inget fel med de alls!. Men som sagt, lägg din rejäla summa på att hitta en vagn du älskar oavsett din budget och butik! Bara gör det.
(Tänk dessutom på att även om det är smidigt att ha en liten vagn med rörliga hjul när du går på stan, lät du oftare gå ut och gå i ditt område! Så tänk på vart du bor och hur dina vägar ser ut!)

Som jag älskar min emma:

Likes

Comments

God förmiddag!
Förmiddagen här började med ett brak så att säga. Haha. Otto har precis introducerats för bärselen och han älskar den. Så jag skulle vara lite effektiv och ta hand om hans kläder medans han hängde med i selen.
Ett brak senare och både han och jag och mattan (haha) behövde duschas av.

Jaja. Man blir ändå bara glad när han får bajsa så allt annat får man bara ta.
Ville bara kika in och säga hejhallå egentligen.
& visa upp detta otroligt söta sätt som mormor Milla köpte på ICA Maxi (!) i söndags. Hur as-sött är det inte då? Dessutom ekologiskt. Perfekt ju!
Dem har otroligt mkt sött där faktiskt ! Giraff pyjamasen Otto har är också där ifrån.
Jaja, nu ska vi ta en promenix i solen. Hörs sen!

Likes

Comments

.....Vårt ledande märke twistshakebaby, så damp det ner ytligare en flaska i brevlådan till samlingen. Ännu en svart - mammas favoritfärg. Och visst är den tuff? Jag som tyckte utseendet kanske var det som minst wow:ade mej i början. Utan mer funktionen. Men den har liksom växt till sej och nu tycker jag banne mej att flaskan är snygg asså! Riktigt snygg.

Så har jag såklart fått en rabattkod till er, använder ni den får ni alltså 20% på ett helt köp. Super Najs.
elinvictoriaevans20 är koden ni ska använda då.
Och ni använder den såklart här : https://twistshake.com

Jag ska även få följa med på #twistshake 's resa 2017, som kommer bli ett otroligt år för dem. Och för oss alla med små hemma också för den delen. Dem kommer lansera 17 (!) nya produkter. Och dem startar redan nu i Mars, så stay tuned så kommer ni kunna följa med på denna resa även här hos mej eftersom jag är en glad ambassadör till twistshake och driver detta samarbete med dem. Det kommer bli så spännande!

Här nedan kan ni se hur vi använder vår flaska till vår kvällsrutin :

Likes

Comments

Utskriven från Mvc - check ✔️
Nytt körkort med nya efternamnet - check
✔️

Två ganska stora bockar för mej personligen.
Att vågen visade 14kg - på ca. 2 månader va ju också trevligt. Efter besöket tog vi svängen om stan. Mötte upp @amandakallman för en fika och lite stros. Att umgås med den tjejen är som att dricka en kopp solsken. Man blir varm, man blir pigg och har man känner sej sedd i ljuset. Dessutom skämde hon bort min skatt med att köpa världens sötaste outfit + pyjamas till honom. Han har precis får på sej pyjamasen här hemma och han blev så sockersöt att mamma fick tårar i ögonen. Han är dock på halv-bra humör ikväll så ska se om jag kan fånga honom på bild med den på, kan va lite tveksamt. Han vill helst bara kramas och äta just nu. Mammas älskling.
Här nedan ser ni Otto-liten med bästa Amanda och bilden på mitt nya körkort. Kan ni se vilken som är nutid? Skiljer 5 år på korten ändå!

Likes

Comments