Header
View tracker
View tracker

everyday, träning, utdrag från min dagbok

Linn Svalstedt, hon den där tjejen som tränar Crossfit? Ja, precis. Hon som blev utnämnd till "klassens hurtbulle" på sin studentdag. Hon som så gått som alltid bär träningskläder, oavsett om du ser henne på stan, skolan eller gymmet. Hon som är jag.

Men om jag inte längre kan vara henne, vem fan är jag då? Ingen. Man vet inte hur mycket någonting betyder innan man inte längre har det, eller hur? Jag skrev ett inlägg för ett bra tag sedan, "Om jag kunde skulle jag göra allt." Samma känsla fyller min kropp, men av en annan anledning. Jag vill framåt, utvecklas och ha mål att sträva efter. Ett utav dessa mål har alltid varit relaterat till det jag gör mest (och helst), att träna. Utan detta mål känns det som att dagarna på något sätt saknar mening. Nej, det var fel ordval, men som att jag slösat bort alla dessa hundra timmar på något som jag ändå inte kan fullfölja. Min hälsa är inte på topp för tillfället, och det är något som jag bara måste acceptera. Något som jag aldrig vågat varken acceptera eller respektera förut. Jag är absolut inte dödssjuk eller så, men jag börjar inse att jag måste förändra någonting. Jag vet inte än vad detta någonting är, men jag måste i alla fall börja någonstans.

Likes

Comments

View tracker

businesstalk, everyday, träning

Min onsdag har hittills bestått av att jobba med vår första klädbeställning (yääy!!), nämligen T-shirtar till några goa och förbannat starka Crossfitnördar som ska tävla nere i Stockholm i helgen. Lycka till säger vi till dom! Senare ikväll väntar även mitt första 3D-pass på Crossfit Östersund. Det ska bli otroligt roligt att få demonstrera 3D-träning och förklara lite närmare va det går ut på, då jag verkligen tycker att det är ett bra komplement för oss som tränsar Crossfit! Även andra sporter har mycket nytta av 3D, både i rehab samt prehabsyfte.

Nog om det. Ni har väl inte missat att det redan nu går att boka in sig på vår nästa workshop? Efter ett litet juluppehåll kör vi igång igen den 21:a januari! Gå in och gör det HÄÄÄR .


En bild från förra helgens workshop. Riktigt bra jobbat av allihopa! Minst ett nytt PR från var och en!

Likes

Comments

Yes, äntligen är allt på sin plats! Sedan sist har vi hållit i två workshops på Crossfit Östersund, fått hem en massa roliga (och framförallt smaskiga) produkter och vi har även installerat vår tryckmaskin, så numer kan vi även kalla oss för ett tryckeri! Vi kan alltså trycka på alla sorters kläder, kepsar och mössor. I shopen kommer vi sälja både våran egen kollektion samt också rikta in oss på att sälja till exempel t-shirtar med valfritt motiv till andra boxar eller företag. Det som är speciellt me vår verksamhet är dock att vi ej har någon "minsta beställning" som de flesta andra har, utan vill du ha endast en tröja, ett par kallingar, eller whatever, så kirrar vi det!

Annars då? Förutom jobb och träning? Inte mycket. Inte mycket alls faktiskt. Mitt liv går för tillfället ut på just det, men inget mig emot. Det kommer (förhoppningsvis) löna sig i slutändan!


​Vi har bland annat fått in denna godingen från Barebells! Jag menar, no words needed, right!?

Likes

Comments

businesstalk, everyday

Ett litet urval av vad du kommer kunna handla hos oss! Idag fick vi bland annat in Barebells nya hasselnötscreme, helt utan tillsatt socker och med 22% protein. Kan det bli bättre!?

Förresten, visst blir det fint i lokalen?? Lite småfix kvar nu bara. Är sååå nöjd!

Likes

Comments

businesstalk, everyday

Wihooo! Saker och ting börjar verkligen ta form nu! Kontoret är snart färdigrenoverat, hemsidan är så gott som färdigställd, produkter till shopen börjar rulla in, har flera nya samarbetspartners på g och vårt första arrangemang är spikat! Läs mer om det hääääär. På hemsidan kan ni också läsa lite mer om mig och mitt företag. Inom kort slår vi även upp portarna till webbshopen, och produkterna kommer även gå att köpa i vår butik AKA mitt kontor. Jag gör verkligen inget annat än att jobba och träna för tillfället, men det är det värt. Lätt! You get what you work for, right?


Likes

Comments

Försöker fördriva tiden på flygplatsen då planet är över en timme försenat. Next up är alltså huvudstaden för utbildningen jag presenterade i förra inlägget. Om ni är intresserade av 3D-träning, antingen som träningsform eller i rehab/prehabsyfte vet ni vart ni ska vända er!
Och just det Ni som har ställt frågor angående mitt företag, i början av november kommer mer information! Sneaky huh?

Hur perfekt är inte min nya kappa? Från Samsøe & Samsøe för den som undrar!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

​Jag vet att bilden inte är av bästa (inte ens bra...) kvalitet, men jag var bara tvungen att visa er vad som låg i paketet jag hämtade ut idag! Fem par tights och tre sport bh:ar från Restless by Em! (Alla är inte med på bilden dock, gå in på min Instagram @linnsvalstedt för att se resten) Så förbannat snygga och minst lika sköna! Är du sugen på att beställa ett (eller flera) par? Skriv då upp den 25 oktober i din kalender, för då finns dessa att köpa på www.restlessbyem.se

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

​A lot of business going on right now! Renovering av den nya lokalen, möbelköp, fix och trix med hemsidan och planering av kommande arrangemang. Tusen bollar i luften samtidigt och jag njuter varje sekund! Bara sådana saker som att få hem sitt egna företagskort, lägga in och betala sina fakturor i Visma och designa sina egna visitkort är huuuur roligt som helst!

På söndag beger jag mig också till Stockholm för en utbildning som heter 3D Functional Fitness, med ingen mindre än Björk Odinsdottir som utbildare! En lite tydligare förklaring om vad kursen går ut på (hämtat från 3D-funktion.se): "Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter marken. Vi lär oss analysera rörelser i 3 plan för att upptäcka brister och kvaliteter hos våra atleter och låter principer och strategier vägleda oss till de rätta teknikerna."

​Nu har jag precis varit och hämtat ut ett paket. Är som julafton varje dag numer! Men idag är det inte vilket paket som helst... Stay tuned!

Likes

Comments

everyday

​Här kommer receptet på de bästa chokladbollarna någonsin!

​Raw chokladbollar

12 st färska dadlar

1,5dl sötmandel

2dl naturella cashewnötter

3msk kokosolja

1dl raw kakao

1tsk vaniljpulver

1msk kallt stakt kaffe

en nypa salt

kokosflingor att rulla bollarna i

​Mixa först mandlarna i en matberedare och tillsätt sedan de övriga ingredienserna (ej kokosflingorna!). Släng i en liiiten skvätt vatten om det behövs. Forma smeten till cirka 20 stycken bollar och rulla sedan i kokosflingor. Förvara bollarna i kylen eller frys in dem och ta fram när sötsuget sätter in!

Likes

Comments

VIDEOBLOGG
Oliver Zakrisson