Header

Försöker fördriva tiden på flygplatsen då planet är över en timme försenat. Next up är alltså huvudstaden för utbildningen jag presenterade i förra inlägget. Om ni är intresserade av 3D-träning, antingen som träningsform eller i rehab/prehabsyfte vet ni vart ni ska vända er!
Och just det Ni som har ställt frågor angående mitt företag, i början av november kommer mer information! Sneaky huh?

Hur perfekt är inte min nya kappa? Från Samsøe & Samsøe för den som undrar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

​Jag vet att bilden inte är av bästa (inte ens bra...) kvalitet, men jag var bara tvungen att visa er vad som låg i paketet jag hämtade ut idag! Fem par tights och tre sport bh:ar från Restless by Em! (Alla är inte med på bilden dock, gå in på min Instagram @linnsvalstedt för att se resten) Så förbannat snygga och minst lika sköna! Är du sugen på att beställa ett (eller flera) par? Skriv då upp den 25 oktober i din kalender, för då finns dessa att köpa på www.restlessbyem.se

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

​A lot of business going on right now! Renovering av den nya lokalen, möbelköp, fix och trix med hemsidan och planering av kommande arrangemang. Tusen bollar i luften samtidigt och jag njuter varje sekund! Bara sådana saker som att få hem sitt egna företagskort, lägga in och betala sina fakturor i Visma och designa sina egna visitkort är huuuur roligt som helst!

På söndag beger jag mig också till Stockholm för en utbildning som heter 3D Functional Fitness, med ingen mindre än Björk Odinsdottir som utbildare! En lite tydligare förklaring om vad kursen går ut på (hämtat från 3D-funktion.se): "Vi tar under kursen avstamp i fysikens lagar om gravitation, massa och rörelse – och reder ut vad som händer när dessa krafter möter marken. Vi lär oss analysera rörelser i 3 plan för att upptäcka brister och kvaliteter hos våra atleter och låter principer och strategier vägleda oss till de rätta teknikerna."

​Nu har jag precis varit och hämtat ut ett paket. Är som julafton varje dag numer! Men idag är det inte vilket paket som helst... Stay tuned!

Likes

Comments

everyday

​Här kommer receptet på de bästa chokladbollarna någonsin!

​Raw chokladbollar

12 st färska dadlar

1,5dl sötmandel

2dl naturella cashewnötter

3msk kokosolja

1dl raw kakao

1tsk vaniljpulver

1msk kallt stakt kaffe

en nypa salt

kokosflingor att rulla bollarna i

​Mixa först mandlarna i en matberedare och tillsätt sedan de övriga ingredienserna (ej kokosflingorna!). Släng i en liiiten skvätt vatten om det behövs. Forma smeten till cirka 20 stycken bollar och rulla sedan i kokosflingor. Förvara bollarna i kylen eller frys in dem och ta fram när sötsuget sätter in!

Likes

Comments

everyday

När så gott som alla andra platser på jorden känns mer lockande, får kvällar som denna en verkligen att fundera på varför man någonsin skulle vilja flytta härifrån.

Likes

Comments

businesstalk, everyday

​Ja, ni läste rätt! I torsdags var jag och skrev på papperna och hämtade ut nycklarna till mitt alldeles egna kontor! Som ni ser är det ingen vacker syn för tillfället, men ge mig en vecka eller två så kommer det vara tipp topp! 

Likes

Comments

everyday, utdrag från min dagbok

Jag tänkte spinna vidare på ämnet jag berörde här. Anledningen till varför jag skriver denna text är tämligen oklar, men jag känner att jag måste ventilera hjärnan, göra plats för nya tankar och intryck. Vad ska man annars med sömnlösa nätter till?

För ett bra tag sedan blev jag haffad mitt på gatan av en kvinna som representerade en modellagentur (för att inte nämna några namn). Jag blev inbjuden till ett möte hos dem i Stockholm för att skriva kontrakt och diskutera kommande projekt. Att lyckas som modell har aldrig lockat mig, men vem skulle inte tacka ja till detta? Vid ett senare tillfälle tog agenturen kontakt med mig angående en photoshoot. Två dagar senare befann jag mig återigen i Stockholm för att utvidga mitt portfolio samt ytterligare ett möte hos agenturen. De berättar för mig hur fantastiska drag jag har och vad vacker de tycket att jag är, och avslutar med att ställa ett ultimatum. Att gå vidare med modellandet eller att fortsätta träna. Ursäkta? Jaha, de ni försöker säga är att jag har för mycket muskler? Haha, skrattretande. Tydligen passar inte en stark och vältränad kropp in i deras föreställning av det kvinnliga kroppsidealet. Likväl som det bör finnas korta modeller som plus size modeller (som för det mesta kan liknas vid den genomsnittliga kvinnan), bör det väl existera modeller med lite med muskler på kroppen? Eller tänker jag fel då? Att modeller representerar hela spannet av till exempel olika hudfärger och kroppsformer bör vara ett faktum. Hur länge ska vi fortsätta sova, fortsätta drömma om utopin att alla är stöpta i samma form? Väckarklockan är ställd på många håll, men det är dags att vakna på riktigt. Vakna upp från dvalan och urskilja den illusion vi har skapat från hur verkligheten ser ut, och sedan arbeta mot en värld där vi inte längre behöver skilja dem åt, där sociala medier och alla andra kanaler faktiskt speglar realiteten.


Lycklig som få när jag får göra det jag älskar mest!

Likes

Comments

everyday


I och med att vi kom hem till kalla Sverige igen drog jag självklart på mig en rejäl förkylning. Vad passar då bättre än en grön supersmoothie för att ge kroppen en extra kick i kampen mot en rinnande näsa och ömmande hals? Just denna är gjord på spenat, fryst mango, päron, färsk ingefära och mandelmjölk. Ett prefekt mellanmål i kombination med en och annan raw chokladboll. Kom igen nu kroppen, jag har inte tid att vara sjuk!Likes

Comments

Sockerbombat godis eller sockerfria proteinbars? Det är frågan...

​Vad skulle du säga om jag berättade för dig att det är möjligt att äta godis varje dag utan dåligt samvete? Det ÄR det! Barebells nya proteinbar innehåller rikligt med protein och inte ett enda gram tillsatt socker! Tre olika smaker finns att välja på, närmare bestämt caramel cashew, coconut choco samt cookies & cream. Jag menar, kan det bli annat än succé? 

Sugen? Surfa in på Tyngre.se och lägg en beställning!

Ps. Nej, jag är inte sponsrad

Likes

Comments

businesstalk

​Jag kände att det var dags för en ny kategori här på bloggen, nämligen "Businesstalk." Som ni antagligen redan har förstått har jag fullt upp med att starta mitt egna aktiebolag. Det har alltid varit en av mina största drömmar, och jag kan knappt förstå att det inom en snar framtid kommer att vara verklighet! Mer än så tänkte jag inte avslöja nu, men är ni intresserade av att följa med när jag startar upp, och sedan driver mitt egna företag?

Efter ett lyckat möte på banken gick jag raka vägen och utförde mitt första inköp som VD, success!

Likes

Comments

VIDEOBLOGG
Oliver Zakrisson