Header
View tracker

businesstalk, everyday

Lite blandade bilder från min helg. Som sagt startade vi helgen med en fantastiskt rolig workshop, men jag har även hunnit med att käka lyxfrulle, avverkat en beställning av baseballtröjor och ett sista grispass på den "gamla boxen."

"2011-2017"

20 thrusters med KB

100 DU´s

10 cleans med KB

100 burpees (!!)

20 sumo deadlift high pull med en KB

100 DU´s

10 push jerks med KB

17 manmakers

Om det var jobbigt? Svar: JA! Shoulderbuuuuuuurn!

Sist men inte minst har vi ju dragit igång renoveringen också! Sooo exciting!Har också fått hem my new babies! Väger så gott som ingenting, men är ändå feta som fan. Tidigare har jag helst hållit mig i närheten av pisten (framförallt liften haha), men pappa har nu införskaffat mig värsta topptursutrustningen. Nu har jag inget annat val än att traska upp med skidorna på axeln!


Likes

Comments

everyday, träning

Ännu en workshop är avklarad, och shit vad roligt det är! Att få se en sådan utveckling från en dag till en annan, samt att med endast små hjälpmedel få folk att nå den där "aha-upplevelsen" ni vet? Det kan vara bland det mäktigaste som finns.

Fan vad ni är grymma!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

...and den bästa födelsedagspresenten ever! Onsdagen den 18 januari 2017, dagen då jag fyllde 19 år och officiellt blev gymägare! Yes, köpet av Crossfit Östersund är nu slutfört! Kunde min födelsedag bli bättre än såhär? Knappast!

Dagen har hittills bestått av jobb samt ett redigt födelsedagspass på boxen. Testa detta vet jag!

På tid:

21-15-9

HSPU + pull ups

Direkt på...

21-15-9

Cal cykel (airdyne) + TTB

Och direkt efter det...

21-15-9

Cal rodd + burpees


Har ni smakat detta? Sharon (tror jag att det heter...?) med mandelsmör? Sjukt bra kombo. Tips tips!

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

Heeej!

Den nya loggan är nu klar! Väldigt "clean" och stilren, vilket jag älskar! Vad sägs?


Just det!

Ni som är intresserade av hopprep från RPM, en ny order är nu på väg! Denna gång med hopprep som man själv kan justera längden på, så mycket smidigare! De kommer finnas i rosa och grått med Training & Events logga på handtagen. Yäääy!

Likes

Comments

businesstalk, everyday

It´s time för en liten blogg & snack-paus i planerandet. Med endast en vecka kvar tills renoveringen drar igång, och två(!!) veckor kvar till nyöppning av hela placet, är "att göra-listan" fylld till bredden. Inhandlande av ny inredning kan vi dock bocka av från listan. Gårdagen spenderade vi alltså i Sundsvall, närmare bestämt på Ikea. Nya soffor, hyllor och lite annat smått och gott fick följa med oss hem.

Idag väntar bland annat jobb med den nya hemsidan, finslipande av schemat, beställning av golv till lokalen och även planerande av helgen som kommer, då det är dags för workshop igen. Sex av sex platser är bokade! Så kul!

Just det, den 4:e februari kör vi en nyöppning för allmänheten på boxen. Vi kommer ha supererbjudanden på medlemsskap, tävlingar och försäljning av kosttillskott från Training & Events. Mer information om tider kommer under veckan. Hoppas att vi ses där!


Caramel cashew från Barebells. TO . DIE . FOR !!

Likes

Comments

everyday

Återupplivar minnen från Bali med en acaibowl till frukost. Bara värmen som saknas...

Likes

Comments

businesstalk, everyday, träning

ÄNTLIGEN kan jag dela med mig av det som tagit upp så gott som all min tankekraft den senaste tiden. Ni kan nu kalla mig och Oliver ägare av Crossfit Östersund! Jag kan inte förstå det. Att få möjligheten att driva en box tillsammans med min pojkvän, och få jobba med det jag brinner för på heltid känns som en dröm.

Nu väntar en period med jobb upp över öronen. Hela placet ska få sig en total "makeover." Renovering av lokaler, nytt schema, olika sorters pass med annat upplägg och så vidare, och så vidare. Samtidigt som jag kommer beta av ett antal timmar i veckan på Törners, och självklart också på mitt andra företag, Training & Events.

Min tanke är att fortsätta (och förbättra...) uppdateringen här, om någon skulle vara intresserad av att följa projektet. Sounds good?

Likes

Comments

everyday, utdrag från min dagbok

En vecka utan träning. Hur länge sedan var det jag vilade mer än en, två dagar i rad? Har det någonsin hänt? Dock har det inte gett det resultat jag hoppats på, jag känner mig varken piggare eller återhämtad. Snarare tvärt om. Utebliven träning är en stress i sig, en stress som nästan övergår i panik. Panik för att tiden tickar på som den alltid har gjort, medan jag står stilla. Ingen utveckling, inte några behov av att prestera. Varken i träningen eller på jobbet. Jag befinner mig i ett tillstånd där mycket känns meningslöst. Varför ska jag sova för att vara pigg under morgondagen när jag ändå inte behöver åstadkomma något speciellt? Varför ska jag se till att äta bra när jag ändå inte behöver energin? Ni vet när allt bara rullar på utan att man reflekterar över någonting? När man inte riktigt bryr sig?

Imorgon väntar ett läkarbesök, och jag hoppas på det bästa. Ta hand om er. Kram!

Saknad dessa dagar...

Likes

Comments

everyday, träning, utdrag från min dagbok

Linn Svalstedt, hon den där tjejen som tränar Crossfit? Ja, precis. Hon som blev utnämnd till "klassens hurtbulle" på sin studentdag. Hon som så gått som alltid bär träningskläder, oavsett om du ser henne på stan, skolan eller gymmet. Hon som är jag.

Men om jag inte längre kan vara henne, vem fan är jag då? Ingen. Man vet inte hur mycket någonting betyder innan man inte längre har det, eller hur? Jag skrev ett inlägg för ett bra tag sedan, "Om jag kunde skulle jag göra allt." Samma känsla fyller min kropp, men av en annan anledning. Jag vill framåt, utvecklas och ha mål att sträva efter. Ett utav dessa mål har alltid varit relaterat till det jag gör mest (och helst), att träna. Utan detta mål känns det som att dagarna på något sätt saknar mening. Nej, det var fel ordval, men som att jag slösat bort alla dessa hundra timmar på något som jag ändå inte kan fullfölja. Min hälsa är inte på topp för tillfället, och det är något som jag bara måste acceptera. Något som jag aldrig vågat varken acceptera eller respektera förut. Jag är absolut inte dödssjuk eller så, men jag börjar inse att jag måste förändra någonting. Jag vet inte än vad detta någonting är, men jag måste i alla fall börja någonstans.

Likes

Comments

VIDEOBLOGG
Oliver Zakrisson