Det finns ingen som denna människan. Jag må ha mina fina vänner, men denna människan gör mig lycklig på ett helt annat vis och genuint glad. Låt det föralltid vara du och jag. Lillejohn och långben. Jag älskar dig min V.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mycket har hänt och studenten är en av de saker som har hänt.
Fyfan vilken dag, så underbar på alla sätt och vis!
Så mycket tårar av sorg men även tårar av glädje, glädje att man klarat av 3 år
på gymnasiet och gått ut med jättebra betyg. FYFAN VAD VI ÄR BRAA!!

Likes

Comments

Här är fyra superfina studentklänningar som jag tycker är sååå fina!! Tänk, att snart är det min tur. Helt sjukt

Likes

Comments

Hejsan och gud va länge sen det var som jag satt här och skrev. Det är som det alltid blir och att jag är taggad till att blogga men sen slutar jag efter ett tag igen och tappar det.. MEN!! nu är jag tillbaka, back at it again och taggad. Så mycket händer nu, jag tar studenten om 1(!!!!) månad och sen får man se vad livet tar en.
Jag ska börja satsa på fotografering igen, för det är ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat,
vill ni se lite bilder som jag har fotat förresten?

ett tag sen man hade det såhär rent, nu ser det mer ut som ett bombnedslag, haha!

Likes

Comments

​Jag och sambon blev bjudna att hänga med till Idre av hans Pappa och fru. Så jag filmade lite när jag och V åkte i backen och liften :) Det var en riktig härlig resa och vädret var underbart. Är så tacksam att vi fick hänga med och ser redan fram emot nästa skidresa med gänget<3 

Likes

Comments

Kreta 2015

Idag är det 5 månader ​som jag och V har varit sambos. Det är utan att överdriva de 5 bästa månader som jag har upplevt. Att alltid få ha han hos mig och att vi har ett eget liv och nu en egen liten familj. Utan sambon och vår lilla Sally så hade mitt liv inte varit helt. Jag älskar er

Likes

Comments

Lite god frukost idag.

Det har inte varit den bästa uppdateringen,men enda anledningen är att jag har varit sjuk sedan söndags. Jag har varit småsjuk hela januari,men i söndags brakade det loss och jag har haft Så Så SÅ ont i halsen. Jag har inte kunnat prata eller svälja för det känns som en kniv är i halsen. Men nu,börjar jag äntligen bli bättre..men nu har jag istället blivit vrålförskyld..näsan bara rinner.
Så jag gjorde en god frukost för jag äntligen kan äta,har levt på soppa och glass nu i tre dagar..och pannkakorna satte fint i magen!!

Hoppas jag blir 100% frisk till fredag så vi kan åka hem och hälsa på som planerat. Kram,vi hörs!!

Likes

Comments


​Här ser ni vår nya soffa, och jag ÄLSKAR den!! Passar verkligen in sååå bra här och blev hur snyggt som helst till vårt mörka golv som vi har! Ser ni det som står på bordet? Buketten fick jag utav min fina faster m fam när jag hade kalas, och den är SÅ fin, nu har dom slagit ut så nu är de till och med ännu finare. Fick även Mateus tallrik utav min andra faster och kusiner, sååå tacksam, älskar Mateus! (samlar på rosa hehe!) fick även en lika dan utav mina svärföräldrar, så glad.
Ni kan inte missa det stora ljuset som står på bordet, fick utav sambon, ett Ribbonwick ljus, HUR FINT??! Brinner verkligen såå fint, aldrig sett så fint ljus innan!! Köp köp köp säger jag bara. Brinner himlans fint och luktar gudomligt. Tips tips.

Likes

Comments

Klicka på produkterna för komma till dem.


Gick in på Cervera.se nyss för leta efter lite saker som man kan köpa till storarummet. Vi har som sagt en ny soffa som jag verkligen älskar så nu blir det roligare att köpa nya kuddar och filtar. En superfin mörkgrå soffa och passar verkligen in såå bra här!!
​ I vår så tänkte jag köra på den söta gammeldagsrosa och även ljusare nyans av rosa och mixa med guld. Kan aldrig bli fel!! Supersnyggt! Älskar ananasen och vaserna var ju superfina!!
Tips tips !!

Likes

Comments