Åh vad skönt med helg! Även om jag är föräldraledig så är det alltid något visst med helg... Säkert för att min sambo är hemma och kan lasta av lite grann!

På förmiddagen hade vi ett par vänner med deras son här på besök. Himla mysigt! Någon timme efter att de åkt härifrån friade han så nu ska de också sätta igång och planera bröllop!

Nu är Gabriel och William ute på utflykt och jag njuter av lite egentid och pysslar lite till Williams dop. Resultatet visar jag efter dopet har varit.

Ikväll ska vi grilla!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter och tittar på Prinsdopet samtidigt som William sover. William ska döpas i juni och jag måste säga att jag är lite nervös över hur han reagerar där framme. Han är inte typen som sover sig igenom ett dop a la prins Oscar. Men det ska säkert gå bra! :) Vi hade dopsamtal med prästen förra veckan och hon sa att barnet känner av föräldrarnas sinnesstämning. Är föräldrarna stressade blir barnet lättare stressat. Jag ska komma ihåg det, och inspireras av Victoria och Daniel, de är ju hus coola och lugna som helst!

Likes

Comments

Jag och min sambo planerar för bröllop våren/sommaren 2017! Vi hade bokat lokal för bröllopsfesten till 2016 men sen fick vi veta att jag var gravid och fick skjuta upp bröllopet. Nu tror jag dock att vi ska byta lokal. Vi ska ut i Stockholms skärgård den 4 juni för att kika på vad jag tror blir vårt ställe! Jag är så taggad! När vi bokat ställe för festen (och datum) kan man ju sätta tänderna i de roliga bitarna i planeringen!

Likes

Comments

Så kom tiden då även jag gör ett försök till att blogga! Älskar att läsa bloggar men har aldrig tänkt ha en själv. Dock har jag kommit på att en blogg är ett fantastiskt sätt att kunna "gå tillbaka i arkivet" och påminnas av det man tidigare upplevt.

Vem är jag då? Malin heter jag. Sambo med G och mammaledig med vår son William. Vi bor strax utanför Stockholm i ett parhus med våra två katter. Gillar att umgås med vänner, familj, resa, äta och dricka gott och bara ha det bra. Nu ligger mycket fokus på att vara den bästa mamman jag kan till William och G och jag ligger precis i starten i att planera vårt bröllop som förhoppningsvis äger rum 2017!

Likes

Comments