View tracker

Älskar du allt som har med skönhet att göra och klappar ditt hjärta lite extra för hudvård? Då skall du titta hit!

När du går med i Oriflame får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa produkter och tjäna pengar på dina villkor. Du väljer själv hur långt du vill nå - och jag stöttar dig hela vägen.

Vi erbjuder dig

 • üDu börjar tjäna pengar på direkten
 • üDu sätter dina egna mål gällande inkomst och arbetstider
 • üDu har din egen Beauty Store (web shop) online och kan lättare erbjuda dina tjänster utanför ditt närområde.
 • üUtbildningar inom hudvård och makeup
 • üMöten, föreläsningar, events, utlandsresor, nya vänner och bredare nätverk för att du skall växa både som person och professionellt
 • ü45 års huvdvårdsexpertis med det bästa från naturen och den senaste forskningen
 • üDet senaste inom makeup, dofter och accessoarer för att du ska hålla dig uppdaterad på de senaste trenderna både inom skönhet och mode.
 • üWellnessprodukter som ett naturligt komplement till ett hälsosammare liv.
 • üMassor av inspiration och tips

DET KOSTAR INGET ATT SÄLJA – DU BEHÖVER INTE INVESTERA

du börjar tjäna pengar direkt.


Intresserad av skönhet? Hör av dig så berättar jag mer.

Varmt välkommen att höra av dig, Monika

Kramar Monika Oscarsson
Mobil: 0709-666 666
Mailto: oscarsson.monika@gmail.com
Instagram: @monikas_oriflame
Facebook: @monikasoriflame

#oriflame #lipstick #makeup #läppstift #smink #mode #nail #nailpolish#nagellack #hudvård #doft #partym #parfume #bad #kroppsvård#hårvård #wellness #man #novage #beauty #skönhet #rabattkod #rea#erbjudanden #köp #köpnu #giordanigold #trueperfection #ecollagen#ultimatelift

Likes

Comments

ORIFLAME 50 ÅRS JUBILEUM & -50% RABATT ❤

Bara idag erbjuds alla mina kunder gamla som nya 50 % rabatt i hela katalogen på ordinarie priserna förutom Wellness produkter (s. 84-87), NovAge och alla accessoarer. Det går även bläddra bland hela sortimentet i Oriflames butik här så kika in.


Katalog

Missa inte dagens stora jubileums erbjudande och fynda produkter till extremt lågt pris - Även om fina erbjudanden finns i katalogen så slår dagens erbjudande dem alla. Nedan hittar ni ett axplock av mina godingar men glöm inte att titta i katalogen och i butiken för att fynda just dina favoriter.

Detta erbjudande gäller alla mina kunder, gamla som nya, Bor du längre ifrån erbjuder jag möjligheten till att skicka era produkter mot ett tillägg för frakten. Naturligtvis beror frakten på vikten och mängden du handlar. Samköp gärna tillsammans med dina vänner. Låt inte detta erbjudande passera framför er näsa.

Här av dig ifall du undrar över något så skall jag hjälpa dig //Monika

Facebook: @monikasoriflame

Instagram: @monikas_oriflame

Mailto: oscarsson.monika@gmail.com

Mobil: 0709-666 666

Här nedan kommer min egna lilla inköpslista:

 1. 30837- Swedish Spa Nourishing Body Polish - 79,50 kr
 2. 31811 - Giordani Gold Youth Full Gloss - 84,50 kr
 3. 32748 - Giordani Gold Eye Shadow Pearls - 99,50 kr
 4. 30993 - Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow - 94,50 kr
 5. 31577, 31579, 31581 - The One Colour Unlimited Eye Shadow Stick - 79,50 kr/st
 6. 31944 - The One Lip Sensation Matte Mousse - 89,50 kr
 7. 31609 - ELEO Shampoo - 84,50 kr
 8. 31610 - ELEO Conditioner - 84,50 kr
 9. 31614 - ELEO Protectiong Oil - 104,50 kr
 10. 33137 - Giordani Gold White Original EdP - 199,50 kr
 11. 31381 - Giordani Gold Lip Pencil - 69,50 kr

Ja vad skall man säga, även jag får passa på när erbjudanden trillar in 😉 Och ja jag skall erkänna att jag är helt såld på Giordani Gold. Och nej jag har inte köpt alla produkterna ovan på bilderna då jag redan sen innan har dem 😜 Inte lått att vara säljare och som maken säger att snart har jag ett helt parfymhus här hemma 😂hihi.

Till alla som bor i Kristianstad med omnejd, jag kommer att befinna mig i butiken imorgon så är du sugen på att komma inom och dofta, känna och klämma, slå mig bara en signal så hjälper jag dig.

Glöm inte att detta fantastiska -50% erbjudande ENDAST GÄLLER IDAG 4/1-17 FRAM TILL KLOCKAN 20:00 så jag hinner lägga in era beställningar!

Kramar från Monika 💗

#oriflame #lipstick #makeup #läppstift #smink #mode #nail #nailpolish #nagellack #hudvård #doft #partym #parfume #bad #kroppsvård #hårvård #wellness #man #novage #beauty #skönhet #rabattkod #rea #erbjudanden #köp #köpnu #giordanigold #trueperfection #ecollagen #ultimatelift

Likes

Comments

☞ TOPP HEMLIGT ERBJUDANDE ☜

Imorgon kommer jag att släppa en stor bomb 💄som bara kommer att gälla under morgondagen - Så håll utkik för du vill absolut inte missa det!

Instagram: @monikas_oriflame
Mailto: oscarsson.monika@gmail.com

Likes

Comments

Det var ett tag sen jag bloggade men tänkte att nu är det dags igen att länka ut i alla kanaler. 😍 Har hittat lite ny passion eller rättare sagt hittat tillbaka till att ta hand om sig själv och det har lyft mig ordentligt.

För ett par veckor kort sen (december -16) började jag sälja Oriflame och började använda deras produkter och resultatet blev häpnadsväckande 😍

Bara på 2 veckors användning an NovAge serien Ultimate Lift har stora förändringar skett i mitt ansikte. Huden har blivit len som sammet, kråkfötterna mindre markanta och vecken på ögonlocken mindre framträdande samt mina mörka ringar under ögonen har mer eller mindre försvunnit... på 2 veckor !!!

Jag skall inte ljuga att jag själv är förvånad men njuter av det ❤ Oriflames patenterade NovAge serie är det jag kommer använda resten av mitt liv.

Är du nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer. Just nu av denna glädje som jag känner erbjuder jag serien till ett rabatterat pris om - 10% tom den 19 januari 2017. Passa på att utnyttja min Goodwill 😉


Kontakt

Facebook: @monikasoriflame
Instagram: @monikas_oriflame
Mailto: oscarsson.monika@gmail.com
Mobil: 0709-666666

Bläddra i katalogen

#oriflame #lipstick #makeup #ultimatelift #läppstift #smink #mode #nail #nailpolish #nagellack #hudvård #doft #partym #parfume #bad #kroppsvård #hårvård #accessoarer #wellness #man #novage #beauty #skönhet #rabattkod #rea #erbjudanden #köp #köpnu #giordanigold #hairx #ecollagen #trueperfection

Likes

Comments

Resultat av IVF: negativt

Nästa steg: kalla handen från sjukvården!

Utsparkade från landstinget utan mer hjälp. Varför? Åtstramningar och besparingar! Resursens behövs på annat ställe... Har man inte varit bitter innan så blir man det nu! Gäller inte det avtal man har med sina patienter? Är inte vi längre viktiga för sjukvården?

Utlovades tre försök av kliniken, första misslyckades och de förväntningar och det lilla hopp man hade om ytterligare 2 försök kraschade vår fantastiska sjukvård helt!

Nu är vi bara apatiska och livlösa... Vad finns det för mening...

Får väl boka ett nytt möte med banken, öka lånen till mediciner (25-30 tusen per försök) och öka omkostnaderna med ca 15 tusen per försök...

Så känner någon sig sugen att bidra till vår dröm är ni välkomna att swisha på 0709666666

Mer döda en levande Monika o André

Likes

Comments

View tracker

Dagen D närmar sig med storm steg! Nervositeten har satt sina spår! Illamående och ingen matlust alls. Livrädd att gå på toa... Livrädd att torka mig... Vågar inte titta på pappret... Tittar lite snabbt i alla fall... Precis som om det skulle vara blod på pappret så kan jag låtsas att jag inte sett det för jag tittade ju bara lite snabbt...

Känns som mensen är på G... Visst medicinen ger samma känsla... Nu, nyss kom det brunt slem (litegrann) på pappret - jag tittade bara snabbt - livrädd att vakna imorgon och allt har gått förlorat... LIVRÄDD!!!

Jag kämpar, vi kämpar, vi har kämpat sen nästan 4 år... Det har tagit hårt på oss... Sugen... Sugen på att testa mig hemma imorgon... Vågar inte.. Torsdag är dagen då blodprovet skall tas... Vill ha svar direkt... Om inte mensen kommit... Denna förbannade mens...!!!

Ville bara säga att jag är LIVRÄDD, ledsen och ett nervrak... 😔

Likes

Comments

Känns som symptomen jag haft avtagit lite, rädslan över att allt gått åt helvete har tagit över och man har börjar känna efter extra mycket.

Visst jag skall inte säg att jag inte känner något för det gör jag... Jag har mina stickningar och brösten är förändrade men inte den sjukliga smärtan vid minsta beröring. Eller så har jag vant mig vid smärtan eller så har den avtagit. Men brösten är stenhårda och känns helt plötsligt fyllda och inte som två taxöron som hänger ner. 😳😂

En annan förändring är vikten... Vad ska jag säga om den... Visst jag har pga alla hormoner bara skjutit upp i vikt... Mår jag bra av det? Nej! Accepterar jag det? Ja! Varför? Det är för en god sak men att prova ett par byxor jag hade på mig för dryga vecka sen och då satt de löst tills idag att de skär in i magen... Då undrar man vad felet är bör man varit nyttig och verkligen tänkt på vad man äter (förutom en dag som i torsdags med bakelse på stan).

Detta som min kropp gör eller inte gör.. Lever ditt eget liv är för mig förundrande. Trodde aldrig något sånt var möjligt.


Glömde andra symptom jag har är finnar utav helvete och håret blir fett på 2 dagar 😡

Jag har i alla fall roat mig med stickning som ni vet men så har jag lite sladdar med garn så jag satte igång med små söta skor och virkning.

De gröna är klara och nu håller jag på med de lila. Kalla mig knäpp men det är ett ganska skönt terapiarbete. 😍

Nä nu skall jag fortsätta virka och räkna ner till på torsdag då det är dags för blodprovet för att se som vi lyckats bli gravida. Jag undrar bars bär man får svar... Blir det direkt eller kommer det att dröja? 🤔

Likes

Comments

Idag är en speciell dag för mig. Idag på dagen för 2 år sen fick jag beskedet när vi var på väg ut från infertilitetskliniken med beskedet att vi inte kommer få hjälp med IVFen. Satte på telefonen och får beskedet att min älskade mormor ligger för döden.

Inte bara ett negativt besked denna dag utan två. Jag dog inombords två gånger denna morgon för två år sen. 💔

Jag kanske greppar efter varje halmstrå men jag och André har bett 🙏🏻 till alla våra kära i himlen om hjälp, speciellt har jag tillägnat mina böner till mormor och morfar. Idag slog det mig, kanske ett sammanträffande... Eller inte... Ja kanske bara en önskedröm, en innerlig önskan om att drömmen skall bli sann men något är speciellt med denna tidpunkt... Avgör själva... Slumpen?

Idag är dagen då jag fick veta att mormor låg inför döden. Idag är alltså dagen då det eller båda liven ska ha fastnat i min livmoder.

Mormor dog den 2/3 och vi skall testa oss den3/3.

Om allt går vägen och fortlöper som det skall så är beräknad nedkomst den 7/11 vilket är dagen innan min mors födelsedag. MEN... Det viktiga i detta är att IVF barn föds alltid tidigare... Så jag gick här och skämtade att de kommer säkert den 20/10 och det skulle ha varit min morfars födelsedag...

Är allt detta en tillfällighet? Slumpen eller säger detta oss något? 🤔

Annars har dagen varit kanon, var på stan och fikade med svägerskan och timmarna bara rusade iväg 😍 Tack för de timmar du delade av dig själv till mig!

Som vanlig är symtomen där MEN idag kom något nytt. I morse såg jag en svagt aprikos/rosa grynig flytning, sorry informationen men detta är vår IVF resa med alla dess krämpor. Nidblödning?

Sen kom det inget mer, nu när vi skulle lägga oss kom samma och jag visade André. Andra gången jag torkade mig kom det istället mörkbrun/svart grynig liten klump men nu blev jag livrädd! Vad f-a-n är detta...?

Natten förstörd? Å så en släng av illamående. Köpte med mig lakritskaka till kvällsfikat och den fick jag inte ens ner.. Till Andrés glädje iof 😍 Så det känns som min kropp spelar mig spratt just nu...

Likes

Comments

Lite lugnare idag är man efter en mysig kväll hos vänner med äppelkaka och massor av snack om bäbisar och stickning fick tvångstankar att börja sticks bäbiskläder (jag har aldrig påstått att jag mår bra...) så sagt och gjort blev det en knäpptröja, mössa och nu håller jag på med sockarna. 😍

André har livar att göra tofsen till mössan 😍 och alla trådar skall dras in. Sen blir det till att välja ut knappar till min fina tröja.

Tro det eller ej men det ligger garn överallt och inget skall slängas 😳

Ruvdag 5 och efter att varit orolig och mailat till kliniken och fått besked att jag inte behöver vara orolig utan att jag verkligen har fått två ägg som är av toppkvalitet som dom har valt ut efter följande kriterier.

• Hur stora cellerna är i förhållande till varandra
• Hur många celler ägget har
• Hur mycket fragment det är, vad det nu betyder...
• Hur delningen har gått till

De har alltså valt ut de bästa äggen så jag fortsätter ruva med mina halsbränna, sura uppstötningar, jävligt ömma bröst och molande mensvärk som tydligen är vanligt i processen och fortsätter mitt liv efter klockan och stickningen i handen 😏😘🙏🏻❤️

Likes

Comments

Idag är dagen när mina kära ägg skall börja kläckas föra att kunna gro in sig ordentligt i livmodern och fortsätta gosa in sig för att på lördag börja producera celler till det som skall bli moderkaka och foster.

Så kom mailet från kliniken i Danmark som odlat de andra två äggen för nedfrysning. Jag bröt ihop, hur mycket skall vi behöva stå ut? Nu börjar tankarna snurra... Har dom äggen jag har nu utvecklats eller har dom gått samma väg?

Alla symptom på att det skulle kunna vara en graviditet finns men tyvärr är det alla mediciner jag trycker i mig som ger alla dessa symptom så luras in i det hoppet är totalt omöjligt för mig...

Nä nu drar jag täcket över huvudet och försvinner bort... 😪

Likes

Comments