GODMORGON PÅ ER!

Idag är det sista dagen av 2012. Det innebär imon när jag bloggar så är det 2013. Jag vet inte varför det är en sån big deal egentligen? Jag menar, man firar bara ett nytt år.. Köper en snygg kläning och plågas i sina fina klackskor under en hel kväll. Fast det roliga med nyår är att man festar, jätte kul. Jag kanske inte är en riktig fest människa, men jag är definitivt GALEN!

Idag ska man fixa sig inför festen ikväll, kommer att fira med familjen på ett ställe där det bara är balkanmänniskor. Var faktiskt på samma ställe förra året, då hade jag faktiskt jätte kul, träffade en massa vänner och vi umgicks under kvällen.

Idag kommer jag att göra ett tidsinställt inlägg så att inlägget kommer upp exakt 00:00. Det kommer bli kul, hihi. Snart kommer även mina cover up, men inte än. Tror de kommer upp nästa år, haha. Det var kul att säga så, men aja. Nu ska jag gå och fixa mig, är inte hemma, måste hem, hihi. Det blev lite stelt nu i slutet, men orkar verkligen inte. Jag är helt nyvaken, så jag vet typ inte vad jag gör. Nu ska jag gå, Peace and love!

//Leila

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments