Behöver testa på andra saker så vi börjar om igen med min andra blogg nattstad.se/chloes
Följ denna nu, eftersom både jag och Leila har bestämt att blogga på andra håll !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

GOTT NYTT ÅR!

Nu när jag skulle skriva rubriken kändes det konstigt. Jag skriver ju alltid 2012, men nu skrev jag ju 2013. Det här kommer ta ett tag innan jag vänjer mig.

Igår var det jätte kul faktiskt, jag firade nyår med min mamma så klart på en privat fest. Vi brukar fira där varje år. Vi dansade och sjöng en massa, men för att vara helt seriös så hade jag ingen aning om vad jag sjöng. Kunde inte en enda jävla låt på bosniska. Jag är så dum va? Men anledningen är ju att jag aldrig lyssnar på balkan-låtar frivilligt, utan jag kör ju på andra utländska låtar. Aja, nog tjatat om det.

Inlägget som skulle komma upp klockan 00:00, kom inte upp ser jag. Har ingen aning om varför den inte gjorde det, men skitsamma.

Hoppas alla har haft det jätte kul med sitt ny års firande.

Puss på er!

//LeilaLikes

Comments

GODMORGON PÅ ER!

Idag är det sista dagen av 2012. Det innebär imon när jag bloggar så är det 2013. Jag vet inte varför det är en sån big deal egentligen? Jag menar, man firar bara ett nytt år.. Köper en snygg kläning och plågas i sina fina klackskor under en hel kväll. Fast det roliga med nyår är att man festar, jätte kul. Jag kanske inte är en riktig fest människa, men jag är definitivt GALEN!

Idag ska man fixa sig inför festen ikväll, kommer att fira med familjen på ett ställe där det bara är balkanmänniskor. Var faktiskt på samma ställe förra året, då hade jag faktiskt jätte kul, träffade en massa vänner och vi umgicks under kvällen.

Idag kommer jag att göra ett tidsinställt inlägg så att inlägget kommer upp exakt 00:00. Det kommer bli kul, hihi. Snart kommer även mina cover up, men inte än. Tror de kommer upp nästa år, haha. Det var kul att säga så, men aja. Nu ska jag gå och fixa mig, är inte hemma, måste hem, hihi. Det blev lite stelt nu i slutet, men orkar verkligen inte. Jag är helt nyvaken, så jag vet typ inte vad jag gör. Nu ska jag gå, Peace and love!

//Leila

 

Likes

Comments

Hej bloggen!

Idag har det varit nåt fel med min mobil, det gick typ inte att att blogga, mobilen hackade typ till när jag skulle publicera inlägget. Nu är jag inne på min "brors" dator och det cpar och det är överdrivet mycket. Jag kommer inte att lägga upp någon bild nu, så jag hoppas att ni nöjer er. 

Idag har jag varit med syrran hela dan. Vi hade värsta familjeträffen här hemma hos min mammas pojkvän och jag gillar inte sånt. Jag har inte så mycket att skriva, jag har faktiskt inte gjort så mycket. Jag har varit så tråkig de senaste dagarna och jag har typ inte gjort så mycket. 

Jag kan typ inte se vad som är problemet med min mobil, eller jo det kan jag. Jag har värsta krossade rutan där fram och min lås knapp kan man inte trycka på eftersom att den redan är helt nedtryckt.. Fast som sagt, shit happens and I can't do anything about it. 

Aja, hoppas ni njöt av mitt inlägg, för det var verkligen inget kul. Jag uppdaterar mest på instagram, så följ mig där. L3ilaa heter jag. Peace and love.

//Leila 

 

Likes

Comments

Likes

Comments

Helloow!

Har precis färgat håret, eller rättare sagt tonat. Färga vågar jag inte göra än, men det kommer. Nu måste jag bara vänta i 45 minuter tills färgen har fastnat.

Annars då? Hur är det? Själv mår jag prima, haha. Annars har jag skit ont i nacken!

Aja, nu ska jag vänta på färgen. Puss på er så länge xx

//LeilaLikes

Comments

Godmorgon!

Igår kom jag hem runt ett och jag kände att jag verkligen inte orkade blogga. Det var jätte kul igår + nåt VÄLDIGT roligt hände, haha.

Igår kväll när jag och mina vänner inte orkade sitta inne resten av kvällen, då bestämde vi oss för att gå ut. En kille hämta upp oss med bil och vi bara åkte runt. Han var sugen på glass så vi bestämde oss för att åka till donken. Efter det åkte vi ner till älven. Och vad ser vi där? Jo, ett par som ha *** och det var så jävla roligt. Så klart så måste man skoja & då drifta killen med bilen och jag tror att det paret på nerverna, då ser vi tjejen gå ut.. Och då ser jag att jag KÄNNER henne, HAHAHA!! Hon trodde säkert att ingen skulle komma till den platsen bara för att det är ju, men hon hade fel! Asså det var det roligaste som hade hänt under hela kvällen! Det värsta med kvällen var att jag mådde skit hela dagen & hade riktig huvudvärk, men det gick över när jag såg det där, haha!

The End!

//LeilaLikes

Comments
GOOOOOOOD JUUUL ALLESAMMANS! Hur har er jul varit hittills? Har ni varit snäll? Har tomten kommit till er? HAHA, hos mig har tomten varit, hehe. Det har varit mysigt, kollade lite på Kalle Anka, hihi. Gjorde många av er det?

 Snart ska man iväg till några vänner och fira ju och äta julbord, det ska bli super kul. Firar som sagt bara med nära och kära,men nu ska jag gå, ni får ha det så bra! xx

//Leila

Likes

Comments