Idag har jag jobbat sent, Marcus har jobbtid mellan 6-14:30 måndag till torsdag och slutar 13:45 på fredagar. Yes han har drömschemat. Jag jobbar extremt oregelbundet men oftast till 19:15, vilket blir lite sent att träna efteråt men ibland kommer vi få göra det ändå.

Idag iallafall har vi haft vilodag, men valt att ha en aktiv vilodag. Så jag var och körde tennis på morgonen och Marcus gick på löpbandet efter han slutat jobba. Varför vi valde en aktiv vilodag är på grund av att vi vill se hur kropparna orkar att hålla igång, idag var det inga problem för någon av oss förutom att vi har enorm träningsvärk i benen. Men då vet vi iallafall att vi tränat bra.

Imorgon är det nya tag

på återseende

in och följ makkejuhlin på Instagram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med att sluta med saker, sluta med saker man gör ofta, lägga om gamla vanor... Det gör vi nu. Vi gillar sötsaker, läs -jag älskar sötsaker, Marcus gillar till viss del sötsaker, men cola zero kan vi dricka när som. Enligt kostschema är det okej att dricka detta på helgerna, men vi anser att det är bättre att sluta tvärt att vi verkligen lägger colan åt sidan, eller rättare sagt lämnar den i butiken.
Samma sak med salt oh herregud vad vi kan äta salt, till allt aso och gärna mer än vad ni nånsin kan tänka sig. Även här valde vi att ta bort det helt, de kryddor vi får använda står vid spisen resten står längst in i skåpet.
Att sluta tvärt kommer nog funka bäst för oss, för då finns det inget fusk. Ett fuskade för oss kan nog lätt leda till att vi kan ta lite extra där och strunta i det och så vidare, därför väljer vi att vara ärliga mot oss själva genom vår självkännedom och sluta helt och hållet.

Bilden är sen morgonpromenad med vår älskade lilla Nellie, hon gillar när det är frost och snö ute för då kan man kissa överallt, är det inte det måste man hitta de "rätta" ställena.

Idag stod det bröst och triceps på schemat, men jag körde ett powerplay boll istället. Men det var lite tugnt idag efter den träningsvärk vi drog på oss igår.
Men finns det inte en fantastisk hatkärlek till träningsvärk?

På återseende

Likes

Comments

Idag var alltså första riktiga dagen, på så sätt att all mat och träning ska vara gjord innan vi går och lägger oss. Marcus ska äta sex mål om dagen, varav frukost två stycken mellanmål och tre luncher. Det är otroligt mycket mat och jag tror inte han kommer gå hungrig.

Träningspasset bestod av mage, ben och vader. Jag som trodde vader ingick i ben men tydligen inte. Det tog ungefär en och en halv timme att göra hela passet och vi valde att göra det efter jag slutat vid 19:15. Därför var vi hemma väldigt sent och det är inte likt oss, vi älskar att inta soffläge. Men det gick förvånansvärt bra, vi är nöjda. Får se om vi ens kan stå imorgon eller sätta sig på toaletten brukar vara värst.

På återseende

Likes

Comments

Imorgon börjar vårt nya liv, hur klyschigt låter inte det egentligen. Men det är sant det är måndag, ny vecka, nya möjligheter, ännu mera klyschor...

Ibland kanske det är klyschorna som behövs för att en ny start ska komma på tal. Så var det iallafall för oss. Jag satt och kollade sociala medier och ni vet att det kretsar otroligt mycket om "ny start" "nya möjligheter" "vi börjar på måndag", och kom in på detta med luciaformen som arrangeras av refitness och alla deltagares fantastiska resultat. Och på den vägen var det Marcus blev sugen och kände varför inte lika väl prova och se om vi kan lyckas.

Vi ska därför imorgon 8 januari börja vårt nya liv, ett friskare och starkare liv. Marcus är anmäld till nyårslöftet som arrangeras av refitness. Han har fått kostschema och även träningsschema som ska följas från och med imorgon och tolv veckor framåt. Spännande eller hur!
Jag är inte anmäld men ska hänga på ändå för båda behöver verkligen detta för att må bättre, både psykiskt och fysiskt.

Vi kommer göra vårt bästa och vi kommer göra detta tillsammans! Önska oss lycka till

På återseende

Likes

Comments